Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Adam 'winner' kelimesini yabancı bir marka sanıp yabancı marka giymem dedi ama olsun dili sürçüp Konya'ya ülke dememiş ya yeterli bu.

beni görünmez yaptınız ama yazmadan duramayacağım.bakın bütün yorumlarınızda, cek-cak kullanıyorsunuz.kk.gelirse, terör hortlayacak,demirtaş çıkacak,apo nun heykeli dikilecek.bunlarla doldurmuş sunuz kendinizi.

olmayacak şeyler üzerinden,şimdi yaşadıklarımızı yok sayıyorsunuz.oysa k ortada görünen gerçekler var.en büyük sorunumuz olan enflasyonu şimdi yaşıyoruz mesela.,mülteciler şu anda ülkemizin en büyük sorunu.bunlar hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Hanımefendi iki ilde de yaşadım, yaşıyorum. Var olan şeyleri iki heykel koyup yeniden açmakla icraat olmaz .
Sadece iki heykel yaptı diyorsanız icraatlerini araştırın
Evden bakınca bazen gözükmüyor bütün icraatleri

Hanımefendi iki ilde de yaşadım, yaşıyorum. Var olan şeyleri iki heykel koyup yeniden açmakla icraat olmaz .
Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.

Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
Ben de balkondan bakınca bişey yapmamışlar diyebilirim

Bi de bize diyorlar hiç memnun değilsiniz nankörsünüz diye
Deprem bölgesinde pislik kol gezerken,oraya seyyar tuvaletler ve duş yerleri kurdu.Çamasir yıkama ve kurutma üniteleri kurdu.Ben görüyorum bunları ama diğerleri göremiyor sanırım.

yanliz kendi sahsi fikrim kilicdaroglu aday degilde ince aday olsaydi 2018 deki gibi diyorum cunku kilicdaroglu cok secim kaybetti ... hatta kk aday olduguna cok sasirmistim ve akplilerin o olsun aday diye gulduklerini gordum düşünün yani. o olursa akp kazanmaya devam edermis. ve chp hdp yle gundeme gelmemeliydi bunu hemen kullandi muhalefet. artik chp demiyorlar direk hdpye mi akpye mi oy vereceksiniz diyen çevreyle karsilasiyoruz. ustelik diger bir hatalari yuzde 1 oyu bile olmayanlarla ayni masada ve onlara verdikleri vaad cb. yardımcıligi buda eksi bana göre. aslinda gule oynaya alinirdi bu secim cunku erdogan oy kaybetti ama iste bilmiyorum artik 2.tur nasil olur hayırlısı...

Bugün baktım TV de muhalefet söyle böyle bi sesler geliyor. Baktım ATV. Ben sandım AK TV Neyse belki değişir adı. Hemen değiştirdim kanalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…