- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Adam 'winner' kelimesini yabancı bir marka sanıp yabancı marka giymem dedi ama olsun dili sürçüp Konya'ya ülke dememiş ya yeterli bu.Kendini anlatacak kadar olsaydı bari diyor insan.
İş ararken bize soruyorlar ama hatta ikinci yabancı dilin var mı diyorlar İngilizce bilmek yetmiyor bile artık.
Ama koca ülkenin başına şaibeli diploma, kötü üslup ve sıfır yabancı dille gelebiliyorsun.
Aynen. Van minüt ten devamAdam 'winner' kelimesini yabancı bir marka sanıp yabancı marka giymem dedi ama olsun dili sürçüp Konya'ya ülke dememiş ya yeterli bu.
Hanımefendi iki ilde de yaşadım, yaşıyorum. Var olan şeyleri iki heykel koyup yeniden açmakla icraat olmaz .Mansur yavaş ve Ekrem İmamoğlu nun belediye için çalışmadıklarını söylemek de
Ne bileyim…
beni görünmez yaptınız ama yazmadan duramayacağım.bakın bütün yorumlarınızda, cek-cak kullanıyorsunuz.kk.gelirse, terör hortlayacak,demirtaş çıkacak,apo nun heykeli dikilecek.bunlarla doldurmuş sunuz kendinizi.Ablacığım bu pkk 20 yıldır yok 40 yılı aşkındır var ve destek verenler var malum meclisdeki ler avrupa yurt dışı silah ve askeri eğitim herşey ve şuan eskisi gibi değil bunu herkes görüyor çünkü bu ülke de yaşıyoruz ama ne olucak tekrar hortluyacak ...demirtaş bosa çıkmayacak apo nin heykelini dikicek..
Sadece iki heykel yaptı diyorsanız icraatlerini araştırınHanımefendi iki ilde de yaşadım, yaşıyorum. Var olan şeyleri iki heykel koyup yeniden açmakla icraat olmaz .
Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.Hanımefendi iki ilde de yaşadım, yaşıyorum. Var olan şeyleri iki heykel koyup yeniden açmakla icraat olmaz .
Ben de balkondan bakınca bişey yapmamışlar diyebilirimMansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
Ankara halkının büyük çoğunluğu çok memnun ama bu hanımefendiyi memnun edememiş demek kiBen de balkondan bakınca bişey yapmamışlar diyebilirim
Bi de bize diyorlar hiç memnun değilsiniz nankörsünüz diyeAnkara halkının büyük çoğunluğu çok memnun ama bu hanımefendiyi memnun edememiş demek ki.
Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
Konu heykele gidiyor bir anda.Ankara halkının büyük çoğunluğu çok memnun ama bu hanımefendiyi memnun edememiş demek ki.
Deprem bölgesinde pislik kol gezerken,oraya seyyar tuvaletler ve duş yerleri kurdu.Çamasir yıkama ve kurutma üniteleri kurdu.Ben görüyorum bunları ama diğerleri göremiyor sanırım.Bi de bize diyorlar hiç memnun değilsiniz nankörsünüz diye
Bıkmadılar şu heykel muhabhetindenKonu heykele gidiyor bir anda.
Bugün baktım TV de muhalefet söyle böyle bi sesler geliyor. Baktım ATV. Ben sandım AK TVMansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
Biz bıktık sadece .Bıkmadılar şu heykel muhabhetinden.
Kahkaha atmışya sende yani:))
Keyifle okuyorsanıa ne mutlu bana o zaman,bakın tahammül yok diyorsunuz ya neden acaba diye sorgulamak lazım değilmi.
Ben yıllardır bu sitedeyim br gün olsun kimseye hakaret etmedim,ettiğimide zannetmiyorum tarzım değil çünkü.
Benim kızdığım bu kadar açıklanan durumlar varken buna itiraz edilmesi yok öyle birşey denilmsi yoksa kim hangi partiyi tutuyor beni zerre etkilemez kendi kararıdır çünkü.
Sürtük lafı çok ağır değilmi,kime söylendi bu laf muhalif olan kadınlara dendi,ne çirkin bir laf demi siz muhafazakar kesime işi dense ne hissedersiniz.
Daha geçen gün eskiden olan tüp yağ kuyruğu sordum neden diye bana verdiği cevap içler acısıydı,çünkü bilmiyor okumuyor aileden ne gördüyse onu yazıyor bana.
Rahatsız olduğunuz durum varsa şikayet edin benim açımdan hiç sorun değil,ben saygımı bozmadan yazmaya çaba sarf ediyorum her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?