Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İnce aday olsaydı sıkıntı büyüktü
Kendini sevdirmesini kitle Kılıçdaroğlu ile bir değil çok daha fazla.

Hepsi unutuldu canım tek mesele belaya döndü gündemde hiç açlık sınırında insanlar yok zamlar yok tek dert Kılıçdaroğlu seçilmesinde ne olursa olsun davasına döndü ben mülteci mesrlesinide pek umruna kattıklarını sanmıyorum tek dert kilicdaroğlunu CHP yi nerden vururum nerden rezil ederim montaj bitii ikinci montaj çıktı bu seçime kadar gidecek böyle ekonomi pahalılık enflasyon valla umurlarinda deil unutuldu unutturduklarini düşünüyorlar tek dert ben kazanayimda sonrasına bakariza döndü. Hudapari unutturdular seçmenlerine montajları milletin gözüne soka soka çok afedersiniz inandirdilar . Tek sorun devlet elden gidiyor ortaya kandil sacilacağa döndü.devletimizin İçişleri bakani 29 Mayıs kaybedilirse geçmişteki Sivas olaylarına döner diye kelimeler gelmeye başladı.

Bugün ihalaramiz sihalarimiz var ya işte onlarla Kandil' i vuralım diyorum. Eskiler yapmadiysa şimdi yapılsın o kadar samimilerse canım benim. Çogunluk , sandalye sayısı halleder bunu.

Bir başörtülü olarak süreci çok iyi biliyorum. Kesinlikle haklısınız. Kaç defa mecliste iktidarın oylarıyla reddedildi.

Çünkü bu konuda samimi değiller
İnanç falan umurlarında değil
İleride tekrar kullanabilmek için yasalaştırmıyorlar, yasalaşırsa kozları biter çünkü
Dertleri inanç olsaydı en basiti zinayı suç olmaktan çıkarmazlardı

Sadece iki heykel yaptı diyorsanız icraatlerini araştırın
Evden bakınca bazen gözükmüyor bütün icraatleri

Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
Bence sizler sosyal medyanın gücüne fazla aldanmissiniz. Ben bir belediye memuruyum, evde oturduğum yok, emin olun ne yapılıp ne yapılmadığını yerinde görüyorum. Zira Ankara'da yaşamıyor olsaydım yıllardır kullanılan parkın açılışını aa ne güzel park yapmışlar diye ben de kutlardım.

İş parkla olmuyor işte,şeffaf belediyecilik ödülü aldı diyoruz.Bu benim için yeterlidir.

İş parkla olmuyor işte,şeffaf belediyecilik ödülü aldı diyoruz.Bu benim için yeterlidir.
Ben de size şeffaf sunulan şeylerin aslını söylüyorum işte. Şeffaf vatandaşlık yapıyorum Araştırsaniz icraat dediği şeylerin çoğunun önceden var olduğunu görürsünüz. Tabiki kime inanacağınız size kalmış.

Aklım var ve sorguluyorum.Yine de teşekkür ederim.

Dinozorlar parkı mesela mükemmelmiş
Keşke ziyaret etseydik
İş sadece park değil bazı düzenleme yapılıp tekrar açılmış olabilir
Önceki halinden memnunsa halk yıkıp dinozor mu koysaydı içine
Sosyal medyanın gücü demeyelim de yerel seçimlerde halk takdir edecek mi göreceğiz diyelim

Hepsine de montaj demezsin be o kadar da degil

Arkadaslar Kime oy veriyorsaniz verin Ben Sadece sorgulayan biri olarak sunu diyorum;Hudapar denilen parti ACIKCA bizim Hizbullah ile alakamiz yok diyor kaldi ki hizbullah en son ne zaman Turkiye de faaliyet gösterdi bunu araştırın..Diğer tarafta PKK yı ypg yi açıkca savunan biz sırtımızı bunlara dayıyoruz diye acıkca utanmadan söyleyen bir parti..Ve Türkiye de sürekli bıkmadan faaliyetler gösteriyor..Bence Cumhurbaşkanı Hüdapar dan şu dakika vazgecer sorum MUHALEFET bahsi geçen partinin secmeninden gelen oylardan vazgeçecek kadar cidden MİLLİYETÇİ mi bunu sorgulayalım

Cumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkeder
Sayesinde milletvekili soktular meclise
CHP ile Zafer partisi mutabakatını okudunuz mu
Sırtını kandile dayadığını yazmıyor orada

Yada şunu sorayım
Hüdapar ın Hizbullah’la yada terörle ilgimiz yok demesine inanıyorsun da
CHP nin terörle işimiz olmaz pkk ya lanet olsun dediğine neden inanmıyorsun
Nasreddin hoca nın doğuran tenceresine döndü sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…