- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
İnce aday olsaydı sıkıntı büyüktüyanliz kendi sahsi fikrim kilicdaroglu aday degilde ince aday olsaydi 2018 deki gibi diyorum cunku kilicdaroglu cok secim kaybetti ... hatta kk aday olduguna cok sasirmistim ve akplilerin o olsun aday diye gulduklerini gordum düşünün yani. o olursa akp kazanmaya devam edermis. ve chp hdp yle gundeme gelmemeliydi bunu hemen kullandi muhalefet. artik chp demiyorlar direk hdpye mi akpye mi oy vereceksiniz diyen çevreyle karsilasiyoruz. ustelik diger bir hatalari yuzde 1 oyu bile olmayanlarla ayni masada ve onlara verdikleri vaad cb. yardımcıligi buda eksi bana göre. aslinda gule oynaya alinirdi bu secim cunku erdogan oy kaybetti ama iste bilmiyorum artik 2.tur nasil olur hayırlısı...
Kırmızı çizgileride ondanHeykel önemli
Hepsi unutuldu canım tek mesele belaya döndü gündemde hiç açlık sınırında insanlar yok zamlar yok tek dert Kılıçdaroğlu seçilmesinde ne olursa olsun davasına döndü ben mülteci mesrlesinide pek umruna kattıklarını sanmıyorum tek dert kilicdaroğlunu CHP yi nerden vururum nerden rezil ederim montaj bitii ikinci montaj çıktı bu seçime kadar gidecek böyle ekonomi pahalılık enflasyon valla umurlarinda deil unutuldu unutturduklarini düşünüyorlar tek dert ben kazanayimda sonrasına bakariza döndü. Hudapari unutturdular seçmenlerine montajları milletin gözüne soka soka çok afedersiniz inandirdilar . Tek sorun devlet elden gidiyor ortaya kandil sacilacağa döndü.devletimizin İçişleri bakani 29 Mayıs kaybedilirse geçmişteki Sivas olaylarına döner diye kelimeler gelmeye başladı.beni görünmez yaptınız ama yazmadan duramayacağım.bakın bütün yorumlarınızda, cek-cak kullanıyorsunuz.kk.gelirse, terör hortlayacak,demirtaş çıkacak,apo nun heykeli dikilecek.bunlarla doldurmuş sunuz kendinizi.
olmayacak şeyler üzerinden,şimdi yaşadıklarımızı yok sayıyorsunuz.oysa k ortada görünen gerçekler var.en büyük sorunumuz olan enflasyonu şimdi yaşıyoruz mesela.,mülteciler şu anda ülkemizin en büyük sorunu.bunlar hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Yunanistan 21 yıldır adalarimizi işgal ediyor.
Akp ses çıkartmıyor.
Yunanistan i bir korku sarmış
Bugün ihalaramiz sihalarimiz var ya işte onlarla Kandil' i vuralım diyorum. Eskiler yapmadiysa şimdi yapılsın o kadar samimilerse canım benim. Çogunluk , sandalye sayısı halleder bunu.Ablacığım bu pkk 20 yıldır yok 40 yılı aşkındır var ve destek verenler var malum meclisdeki ler avrupa yurt dışı silah ve askeri eğitim herşey ve şuan eskisi gibi değil bunu herkes görüyor çünkü bu ülke de yaşıyoruz ama ne olucak tekrar hortluyacak ...demirtaş bosa çıkmayacak apo nin heykelini dikicek..
Bir başörtülü olarak süreci çok iyi biliyorum. Kesinlikle haklısınız. Kaç defa mecliste iktidarın oylarıyla reddedildi.
Sadece iki heykel yaptı diyorsanız icraatlerini araştırın
Evden bakınca bazen gözükmüyor bütün icraatleri
Bence sizler sosyal medyanın gücüne fazla aldanmissiniz. Ben bir belediye memuruyum, evde oturduğum yok, emin olun ne yapılıp ne yapılmadığını yerinde görüyorum. Zira Ankara'da yaşamıyor olsaydım yıllardır kullanılan parkın açılışını aa ne güzel park yapmışlar diye ben de kutlardım.Mansur Yavaş bütün icraatlarını kalem kalem paylaşıyor ve Ankara Belediyesi şeffaf belediyecilik ödülü aldı.Biraz yandaş medyadan kafanızı kaldırırsanız görebilirsiniz belki.
İş parkla olmuyor işte,şeffaf belediyecilik ödülü aldı diyoruz.Bu benim için yeterlidir.Bence sizler sosyal medyanın gücüne fazla aldanmissiniz. Ben bir belediye memuruyum, evde oturduğum yok, emin olun ne yapılıp ne yapılmadığını yerinde görüyorum. Zira Ankara'da yaşamıyor olsaydım yıllardır kullanılan parkın açılışını aa ne güzel park yapmışlar diye ben de kutlardım.
Benim de aklıma o geldi.ne düşündü acaba izleyicisi?Ahaber güzel bir şey anlattığını mı sanıyor acaba şaşırdım haberine
Ben de size şeffaf sunulan şeylerin aslını söylüyorum işte. Şeffaf vatandaşlık yapıyorumİş parkla olmuyor işte,şeffaf belediyecilik ödülü aldı diyoruz.Bu benim için yeterlidir.
Aklım var ve sorguluyorum.Yine de teşekkür ederimBen de size şeffaf sunulan şeylerin aslını söylüyorum işte. Şeffaf vatandaşlık yapıyorumAraştırsaniz icraat dediği şeylerin çoğunun önceden var olduğunu görürsünüz. Tabiki kime inanacağınız size kalmış.
Dinozorlar parkı mesela mükemmelmişBence sizler sosyal medyanın gücüne fazla aldanmissiniz. Ben bir belediye memuruyum, evde oturduğum yok, emin olun ne yapılıp ne yapılmadığını yerinde görüyorum. Zira Ankara'da yaşamıyor olsaydım yıllardır kullanılan parkın açılışını aa ne güzel park yapmışlar diye ben de kutlardım.
Hepsine de montaj demezsin be o kadar da degilHepsi unutuldu canım tek mesele belaya döndü gündemde hiç açlık sınırında insanlar yok zamlar yok tek dert Kılıçdaroğlu seçilmesinde ne olursa olsun davasına döndü ben mülteci mesrlesinide pek umruna kattıklarını sanmıyorum tek dert kilicdaroğlunu CHP yi nerden vururum nerden rezil ederim montaj bitii ikinci montaj çıktı bu seçime kadar gidecek böyle ekonomi pahalılık enflasyon valla umurlarinda deil unutuldu unutturduklarini düşünüyorlar tek dert ben kazanayimda sonrasına bakariza döndü. Hudapari unutturdular seçmenlerine montajları milletin gözüne soka soka çok afedersiniz inandirdilar . Tek sorun devlet elden gidiyor ortaya kandil sacilacağa döndü.devletimizin İçişleri bakani 29 Mayıs kaybedilirse geçmişteki Sivas olaylarına döner diye kelimeler gelmeye başladı.
Cumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkederArkadaslar Kime oy veriyorsaniz verin Ben Sadece sorgulayan biri olarak sunu diyorum;Hudapar denilen parti ACIKCA bizim Hizbullah ile alakamiz yok diyor kaldi ki hizbullah en son ne zaman Turkiye de faaliyet gösterdi bunu araştırın..Diğer tarafta PKK yı ypg yi açıkca savunan biz sırtımızı bunlara dayıyoruz diye acıkca utanmadan söyleyen bir parti..Bence Cumhurbaşkanı Hüdapar dan şu dakika vazgecer sorum MUHALEFET bahsi geçen partinin secmeninden gelen oylardan vazgeçecek kadar cidden MİLLİYETÇİ mi bunu sorgulayalım
Yada şunu sorayımArkadaslar Kime oy veriyorsaniz verin Ben Sadece sorgulayan biri olarak sunu diyorum;Hudapar denilen parti ACIKCA bizim Hizbullah ile alakamiz yok diyor kaldi ki hizbullah en son ne zaman Turkiye de faaliyet gösterdi bunu araştırın..Diğer tarafta PKK yı ypg yi açıkca savunan biz sırtımızı bunlara dayıyoruz diye acıkca utanmadan söyleyen bir parti..Ve Türkiye de sürekli bıkmadan faaliyetler gösteriyor..Bence Cumhurbaşkanı Hüdapar dan şu dakika vazgecer sorum MUHALEFET bahsi geçen partinin secmeninden gelen oylardan vazgeçecek kadar cidden MİLLİYETÇİ mi bunu sorgulayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?