Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Senin ypg dediğine tayyip terör örgütü değildir dedi zamanında.kılıçtaroğluda diyorki ypg yi devlet terör örgütü olarak görmüyordu ki ozaman.bizim istihbaratımızmı var ne bilelim.devlet değildir dedi bizde öyle kabul ettik diyor.gelelim pkk dediğiniz şeye.sen ülkenin doğusunda yaşayan bütün kürt halkına pkk mı diyorsun.ayırıyormusun onları.tc devletinde yaşamayan ve oy hakları olmayan insanlar olarak mı görüyorsun.sen gelme ulan mı diyorsun.

Hüdapara göre Hizbullah terör örgütü bile değil.

Bende İstanbulda yaşayan biri olarak mesela halk ekmeği Ekrem imamoğlunun açtiğini öğrendim hemde çok ucuzmuş mesela spor salonları yapmiş ve aylik çok cüzi bir miktara gidebiliyormuşsunuz yıllardır hepsini kullanmam dışında bir sorun yok. Allahtan şehir tiyatrolarini örnek veren olmadı, Kendi belediyesinden önce insaati başlanan ve bitmek üzere olan metrolari kendi yapmiş gibi açti uzar gider liste

Hdp ve pkk tam destek vermese bizde inanacağız da. CHP seçimi kazanamayınca yüksek sesle alakamız yok demeye başladı nedense önceden mitinglerde hiç sesleri çıkmıyordu. El ele kol kola dizdizeydiler. Ne zaman ki seçimde istenilen sonuç alinamadi kahrolsun pkk diye bağırmaya başladılar. Hiç samimi değil. Önceden diyecektiler ama oy kaybetmekten korktular.

Tarikatlara giden paraları bankamatik memurlarının kaynağını kesti ya o yeter.diğerleri hallolur yavaş yavaş.yahu tamamlanmamış metro tamamlandıktan sonra bir önceki başkanı çağırıp a bu senin zamanında başlamıştı gel sen açmı diyecek.

Önceden de dediler pkk ile işimiz olmaz
Lanet olsun terörü destekleyene diye
Ama siz Erdoğan mitingi izlerken kaçırmış olmalısınız

Önceden de dediler pkk ile işimiz olmaz
Lanet olsun terörü destekleyene diye
Ama siz Erdoğan mitingi izlerken kaçırmış olmalısınız

En son zafer işareti yapiliyordu ama.. Onu da aklamaya çalişiyosunuz ya neyse

O paralari başka kurumlara aktarmasin da yeter. Kaç yüz kişi terör örgütü üyesi işe aldiği ortaya çıktı. Herşeyi de savunmayın lütfen

5 yıl Ankara'da yaşadim okudum master yaptım teyzemin birtanes Ankara'da öğretmen eşimde banka müdürü dayım Ankara'da emekli vali vallahi ben size onların cer Mansur Yavaş tan memnun olan bir sürü insan sayabilirim ha memnun olmayan da var memurmyssunuz yaşadığınızı siz bilirsiniz bişey diyemem haklisinizdirda fakat abb de çok işlerim oldu geldim gittim yüzlerce çalışanlarda muhatap olmusumdur bana yansıyan herkesin Mansur beyden memnun olduğu memnun olmayan kısımda Melih Gökçek hayranı insanlardi ve basarmasini istemiyorlardı çoğunun ismini hatırlamıyorum uzun yıl oldu artık Ankara'da deilim ama teyzemlerde arkadaşlarından kuzenim Gazi üniversitesinde profosordu.tayin oldular buraya koyu bir akp lidir karı koca çatır çatır tarsilirlar bu konuda fakat Mansur yavaştan bahsederken gözlerinin içi güler hep memnuniyetlerini en bahsederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…