Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
O paralari başka kurumlara aktarmasin da yeter. Kaç yüz kişi terör örgütü üyesi işe aldiği ortaya çıktı. Herşeyi de savunmayın lütfen
İki seçim arası işe alınanı işten çıkarttılar sadece sayısı bile azdı,onun dışında hiç bir şaibeli işe alımı olmadı.
O kadar müfettiş ter attı belediyede ne buldular peki bişi yok.
Çözüm sürecini ve yanlişliğini yeteri kadar eleştirmiştik
Gözyaşları pıt olmuştu orada.

Yaptığı zafer işareti çözüm sürecinde değil.sınıf gibi bir yerde çocuklarla.ha bana sorarsan garipmi değil içinden gelmiş yapmış.siz bu kadar üstelemeseydiniz bunları çok acayip bir şey olarak önünüze sürmezdik.zafer işareti evrenseldir.nedir nerden çıkmış araştır.pkk ya özgü bişey değil herkesin foto çekilirken gayri ihtiyari yaptığı şey.

Eleştirdiğiniz şeyler şimdi karşı çıktığınız şeylerin büyümesine kök salmasına neden oldu
Eleştirince geçmedi
Yada Kılıçdaroğlu hata yaptım helalleşelim dedi ama sizin eleştirdiğiniz konularda kimse hata yaptık helalleşelim demedi
Çünkü yarın öbür gün lazım olacak oylar
İşlerine gelmez küstürmek

/Winston_Churchill mezarında ters dönüyordur ben ne ettim diyordur.

Sabah gazeteyi hangisi hatirlamiyorum okudunuzmu akp danışmanı Ahmet ogan yazısını kudunuzmu.hdp ye çağrı yapıyor diyorki gelin AKP'ye oy verin birlikte tekrar çözüm sürecini konuşalım anlaşalım diye bu nedir peki

Kürt halkını şuan Akp ye oy vermedikleri için terörist ilan ettiler .
Kılıçdaroğlu’ na değil de Rte ye oy verseydiler “Değerli Kürt kardeşlerim” olacaktı .

Ben de size Ankara'dan bir ton örnek sayabilirim ama gerek yok internette gördüklerine inanıyorlar.

Kılıçdaroğlu’ na değil de Rte ye oy verseydiler “Değerli Kürt kardeşlerim” olacaktı .
Aynen olay bu canım bu olaylar Kürt secmenimizin imamogluna oy vermesiyle başladı zaten. Gazeteye rapor çıkarmışlar akp li bir beyefendi sanırım bakan 2013 ile 2023 Kürt secmenin HDP CHP karşılaştırmalar 2013 te akp zirvedeymis 2018 ve 2023 yıllarında CHP artmış neden diye sormuş sonrada cevap yazmış çünkü hepsi PKK'lı ve CHP ye oy vermisler demiş yuhh dedim bütün Kürt seçmenine hakarettir bu herkesi PKK li ilan etmis

İşte böyle algılara inanıyorlar.ya bari deki bu hdp zamanında akp yede destek oldu sayesinde meclise girdiler.susayımda bana bunu demesinler.yok biri ortaya bi yalan atıyor hepsi tutunuyorlar.sonrada biz devlet düşmanı partizan falan oluyoruz.ben kk hakkında bişeymi söylendi ha açarım interneti bakarım araştırırım öylemiymiş diye.uahu insan derki iki aday var bilmem kaçında hep tayyip var diğeri niye hiç yok.bu bile bi durup düşünmelerine aslında bu durumun normal olmadığına sebep olmuyor.

Ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum , her şeyi de bekliyorum açıkçası.
Eee zamanında kol kola gezdiler hdp ile meclise de soktular deyince “ O çözüm süreciydi , yanlış bir politikaydı “ deyip geçiyorlar . Kendilerine gelince yok çözüm süreci yok yanlış adım yok efendim kandırıldık .
Yersen tabi

Aynen öyle

Bazılarıda ne diyor biz el attık denetlemek engel olmak için görüştük.e bizde belki o yüzden el atıyoruzdur.akıllı ol ha diye görüşüyoruzdur.bunlar yapınca olumlu yapıcı biz yaparsak kesin tererö kolkola.öylede pişkinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…