- 30 Aralık 2009
- 4.782
- 21.236
- 833
Siyaset işte herkes birbiriyle kol kola. Bana anlamsız geliyor tartışmalar. Hepsinin elleri kirli
Aynen öyle. Hangi siyasiye baksam bir falsosu var. Ben hiç birine güvenmiyorum siyasilerin yerini artık gençlere bırakmaları lazım. Aynı yüzlerden sıkıldımHerzaman derim bir siyasetçiye körü körüne güvenme.siyasetçi gerekirse seçmenlerine yalan söyler gerekirse birbirlerine de yalan söyler.fanatik olmaya gerek yok
Aynen öyle oy verirsen kardeşşin vermezsen kalleşAdıyaman da tamamen kürt ama orada akp oy aldığı için kardeşler.
Siz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?
Şurada mesela ak partinin eskileri neden millet ittifaki ile birleşti diye soran olmamış. E o adamlarda zamanında birsürü skandalin içindeydi. Şimdi aklandilar mi yani? Fetö, ergenekon çözüm süreci VS. Hiç onlara laf söyleyen yok herkes herkesle el ele zaten kim nasil işine gelirse orayı seçiyor. Sinan ogan dün cumhur ittifakına saldirirken bugun el sıkışıyor. Ümit özdağ da millet ittifakına saydırırken orayı seçti. İşlerine nasil gelirse. Hiçbiri temiz değil çok haklisiniz açsanız neler neler çıkar hepsinde.
Biz onlarada tepkiliyiz asla süper oldu ne güzel oldu demiyoruz.düşün artık tayyip olmasında eskilerine bile razıyız.bu adamlar okumuş öğretim görevlileri dil biliyorlar.bu düzenin içinden içini en iyi onlar bilir tırsıpta yan çizmezlerse yönlendirmelerini bekliyoruz.belki boyunlarında tasma yokken kendileri gibi olurlar belki olmazlar bir şans vermişiz.siz neden vermiyorsunuz.Şurada mesela ak partinin eskileri neden millet ittifaki ile birleşti diye soran olmamış. E o adamlarda zamanında birsürü skandalin içindeydi. Şimdi aklandilar mi yani? Fetö, ergenekon çözüm süreci VS. Hiç onlara laf söyleyen yok herkes herkesle el ele zaten kim nasil işine gelirse orayı seçiyor. Sinan ogan dün cumhur ittifakına saldirirken bugun el sıkışıyor. Ümit özdağ da millet ittifakına saydırırken orayı seçti. İşlerine nasil gelirse. Hiçbiri temiz değil çok haklisiniz açsanız neler neler çıkar hepsinde.
Ay evet ya noegthy gene ceza almış noliyy?Kaç sayfa yazılmış.
Neler oldu ki?
Bir çarşıya ciktimistim.
Abla neyin içine düştük? Sayfalarca anlatıldı, yazıldı. Dönüp dolaşıp kandil, heykel, işaret... Tek kelimesini okumuyorlar yazılanların. Şikayet edecekleri kelimeler asla gözlerinden kaçmıyor ama. Kılıçdaroğlu böyle bir seçmen kitlesine kendini anlatmaya çalıştığı için bile fark atar diğerine. Cb bize hiç kendini anlatmaya tenezzül etmedi. Bir tane muhalif genç soru sordu mu kendisine? Gerçek bir gazeteci ya da vatandaş karşısına çıkıp bir soru yöneltti mi? Karşısına geçen gençler Allah razı olsun, demek için söz alıyor. Gazeteciler desen aynı. İnşallah hocam, maşallah hocam./Winston_Churchill mezarında ters dönüyordur ben ne ettim diyordur.
Muharrem İnce'nin bir sorusu vardı ya. Bu çalınana paralarla ilgil yargılayacağız diyorsunuz peki yargılar ken son 4 yılı mı baz alacaksınız yok sa 20 yılı mı? 20 yıl ise senin yardımcını da yargılaman lazım çünkü o yıllarda AKP milletvekiliydi.
Ben bu konuyu hala çözemedim. Ne gereği vardı %1 bile oyu olmayan kişilerle ve AKP tabanlı kişilerle ittifak kurmaya
Biz onlarada tepkiliyiz asla süper oldu ne güzel oldu demiyoruz.düşün artık tayyip olmasında eskilerine bile razıyız.bu adamlar okumuş öğretim görevlileri dil biliyorlar.bu düzenin içinden içini en iyi onlar bilir tırsıpta yan çizmezlerse yönlendirmelerini bekliyoruz.belki boyunlarında tasma yokken kendileri gibi olurlar belki olmazlar bir şans vermişiz.siz neden vermiyorsunuz.
Benim kafam karışıyor allak pullak oluyor bu son haftalardaki siyasi olaylara.Deva partisinin açiklamasini okudunuz mu? Sığınmacılar ile ilgili alinan karar bizi bağlamaz biz katılmıyoruz diyor özetle. E bir karar alinacak ve masadaki 6 parti ikna edilecek. Ne kadar mantıklı. Saadet ayrı devasi ayri geleceği ayri. Ama kendi adlarına akıllı adamlarmiş %1 oy ile 35 vekil çıkarmak büyük başarı. Muharrem ince çok hakliydi ne yaptilar ettiler geri çektiler.
Neden başka partinin eskilerine razı olalım ki? Bir sürü genç beyin varken neden yıllarca iktidarda olan partinin eski bakanları? Oy için desem bir oy potansiyelleri bile yok. Çok rahat kazanabilecekleri seçimi bu gibi olaylar yüzünden elleriyle teslim ettiler.Biz onlarada tepkiliyiz asla süper oldu ne güzel oldu demiyoruz.düşün artık tayyip olmasında eskilerine bile razıyız.bu adamlar okumuş öğretim görevlileri dil biliyorlar.bu düzenin içinden içini en iyi onlar bilir tırsıpta yan çizmezlerse yönlendirmelerini bekliyoruz.belki boyunlarında tasma yokken kendileri gibi olurlar belki olmazlar bir şans vermişiz.siz neden vermiyorsunuz.
Ben bir yüzden aşırı sıkıldım. Nereye baksam görmekten bıktım.Neden başka partinin eskilerine razı olalım ki? Bir sürü genç beyin varken neden yıllarca iktidarda olan partinin eski bakanları? Oy için desem bir oy potansiyelleri bile yok. Çok rahat kazanabilecekleri seçimi bu gibi olaylar yüzünden elleriyle teslim ettiler.
Siz de sıkılmadınız mı aynı yüzlerden?
Yazılanları okudukça ben utanıyorum artıkGüzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun, Erdoğan olsun.
Benim kafam karışıyor allak pullak oluyor bu son haftalardaki siyasi olaylara.
Deva partisinde benim kuzenim ilçe başkanı. Kendi kız kardeşini bile ikna edemedi oy için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?