Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siyaset işte herkes birbiriyle kol kola. Bana anlamsız geliyor tartışmalar. Hepsinin elleri kirli

Şurada mesela ak partinin eskileri neden millet ittifaki ile birleşti diye soran olmamış. E o adamlarda zamanında birsürü skandalin içindeydi. Şimdi aklandilar mi yani? Fetö, ergenekon çözüm süreci VS. Hiç onlara laf söyleyen yok herkes herkesle el ele zaten kim nasil işine gelirse orayı seçiyor. Sinan ogan dün cumhur ittifakına saldirirken bugun el sıkışıyor. Ümit özdağ da millet ittifakına saydırırken orayı seçti. İşlerine nasil gelirse. Hiçbiri temiz değil çok haklisiniz açsanız neler neler çıkar hepsinde.

Herzaman derim bir siyasetçiye körü körüne güvenme.siyasetçi gerekirse seçmenlerine yalan söyler gerekirse birbirlerine de yalan söyler.fanatik olmaya gerek yok
Aynen öyle. Hangi siyasiye baksam bir falsosu var. Ben hiç birine güvenmiyorum siyasilerin yerini artık gençlere bırakmaları lazım. Aynı yüzlerden sıkıldım

Eklentiler

• IMG_20230524_102729.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39

Muharrem İnce'nin bir sorusu vardı ya. Bu çalınana paralarla ilgil yargılayacağız diyorsunuz peki yargılar ken son 4 yılı mı baz alacaksınız yok sa 20 yılı mı? 20 yıl ise senin yardımcını da yargılaman lazım çünkü o yıllarda AKP milletvekiliydi.
Ben bu konuyu hala çözemedim. Ne gereği vardı %1 bile oyu olmayan kişilerle ve AKP tabanlı kişilerle ittifak kurmaya

Biz onlarada tepkiliyiz asla süper oldu ne güzel oldu demiyoruz.düşün artık tayyip olmasında eskilerine bile razıyız.bu adamlar okumuş öğretim görevlileri dil biliyorlar.bu düzenin içinden içini en iyi onlar bilir tırsıpta yan çizmezlerse yönlendirmelerini bekliyoruz.belki boyunlarında tasma yokken kendileri gibi olurlar belki olmazlar bir şans vermişiz.siz neden vermiyorsunuz.

/Winston_Churchill mezarında ters dönüyordur ben ne ettim diyordur.
Abla neyin içine düştük? Sayfalarca anlatıldı, yazıldı. Dönüp dolaşıp kandil, heykel, işaret... Tek kelimesini okumuyorlar yazılanların. Şikayet edecekleri kelimeler asla gözlerinden kaçmıyor ama. Kılıçdaroğlu böyle bir seçmen kitlesine kendini anlatmaya çalıştığı için bile fark atar diğerine. Cb bize hiç kendini anlatmaya tenezzül etmedi. Bir tane muhalif genç soru sordu mu kendisine? Gerçek bir gazeteci ya da vatandaş karşısına çıkıp bir soru yöneltti mi? Karşısına geçen gençler Allah razı olsun, demek için söz alıyor. Gazeteciler desen aynı. İnşallah hocam, maşallah hocam.

Deva partisinin açiklamasini okudunuz mu? Sığınmacılar ile ilgili alinan karar bizi bağlamaz biz katılmıyoruz diyor özetle. E bir karar alinacak ve masadaki 6 parti ikna edilecek. Ne kadar mantıklı. Saadet ayrı devasi ayri geleceği ayri. Ama kendi adlarına akıllı adamlarmiş %1 oy ile 35 vekil çıkarmak büyük başarı. Muharrem ince çok hakliydi ne yaptilar ettiler geri çektiler.

E iyide yargılanmayacaklar mi? Okumuş dil biliyor olmalari suç işlemeye engel değil sonuçta

Benim kafam karışıyor allak pullak oluyor bu son haftalardaki siyasi olaylara.
Deva partisinde benim kuzenim ilçe başkanı. Kendi kız kardeşini bile ikna edemedi oy için

Neden başka partinin eskilerine razı olalım ki? Bir sürü genç beyin varken neden yıllarca iktidarda olan partinin eski bakanları? Oy için desem bir oy potansiyelleri bile yok. Çok rahat kazanabilecekleri seçimi bu gibi olaylar yüzünden elleriyle teslim ettiler.
Siz de sıkılmadınız mı aynı yüzlerden?

Ben bir yüzden aşırı sıkıldım. Nereye baksam görmekten bıktım.

Yazılanları okudukça ben utanıyorum artık

deva gelecek ve saadet akp tabanına oynar
Yarın erdoğan gittiğinde yerini alacak isimlerdir bunlar
Ülkede tabanı var lakin erdoğana olan sadakat seçmeni dağıtmıyor
Bekleyin erdoğan gittiğinde bakalım kim alacak yerini

Benim kafam karışıyor allak pullak oluyor bu son haftalardaki siyasi olaylara.
Deva partisinde benim kuzenim ilçe başkanı. Kendi kız kardeşini bile ikna edemedi oy için

Ya işte oy potansiyeli bu kadar olan partilerle ittifak niye? Kendi kardeşini ikna edemeyenden ne fayda.

Umarim şu hafta da hayırlisi ile atlatılır normal hayatımıza döneriz. Birsey değil caddelerde halay çeken cumhur-millet ittifaki görmekten bıktım sessiz sakin dolaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…