Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Biraz önceki açıklamaları okuyunuz haberlerde ki ozaman anlasilir

Ben de reklamlardan sıkıldım artık. Rahat rahat radyo dinleyemiyorum. Kim ne diyor artık beynim almıyor eror veriyor

Yalan Ekrem imamoglu ne alaka?
Herseyi onun sayesinde gördük inkar eden nankördür.
Apartmanlarimizin önünde tandırlarda ekmek yapıyorduk.

Sıkılmazmıyız oğlum bundan önce kimi seçmek için oy vermiştin diye sordu Taaa ecevite kadar gittim yani.gençler olsun istemeyiz aması var işte.ilerde siyaset yapmak isteyen gençlerin yüzüne kapı kapanmak üzere.neler okuyorum biliyormusun erdoğanın torunlarının resmine yorum yapıyorlar işte dedesinin yerine geçecek önce selçuk bayraktar sonra bilmem kim aynı dedesi.hayırdır monarşiyemi geçiyoruz.geçiyoruz dese kim ne yapabilir.asla olmaz falanda diyemiyoruz olmaz dediğimiz neler neler oldu.

Maşallah çok önemli icraatlar yapmış

Sıkılmazmıyız oğlum bundan önce kimi seçmek için oy vermiştin diye sordu Taaa ecevite kadar gittim yani.gençler olsun isteriz tabi aması var işte.ilerde siyaset yapmak isteyen gençlerin yüzüne kapı kapanmak üzere.neler okuyorum biliyormusun erdoğanın torunlarının resmine yorum yapıyorlar işte dedesinin yerine geçecek önce selçuk bayraktar sonra bilmem kim aynı dedesi.hayırdır monarşiyemi geçiyoruz.geçiyoruz dese kim ne yapabilir.asla olmaz falanda diyemiyoruz olmaz dediğimiz neler neler oldu

Millet konuşsun dursun. Bu tarz yorum yapanları gerçekten ciddiye alamıyorum.
Onların verdiği oy belirliyor tabi ki bu konuda haklısınız ve endişe etmekte haklısınız.
Hadi biz belirli yaşa geldik ama çoluğumuz çocuğumuz var onlar için endişeleniyoruz.

İyi de öyle birseyin olmayacağı çok açik değil mi? Lider ruhlu olmak başka birsey. Hangi siyasinin oğlu şu an başarili bir siyasetçi hiçbirinin. Hepsi yapmaya kalkti ama yok tutmadi. Bir zamanların favori partileri ortada yok şuan. Selçuk bayraktar için birsey diyemem halkta karşiliği var ama erdoğanın çocuklarında yok. Tıpki özalin erbakanın VS olmadığı gibi.

Turgut Özal gibi birinin oğlunun durumu ortada

Aslında çok çok derin konular bazen anlamıyoruz.farkettinmi iki tarafın seçmenleride çok uç noktalarda diğerinin geldiğinde kendilerinin felakete sürükleneceğini düşünüyor.aslında şu hüdapar ve abuk subuk açıklamalar yapan fatih erbakan olmasa bi nebze takmayacağız ama maalesef.

Aynen. Erdoğanın çocuklarında lider vasfı görebiliyor musunuz? Hayır. Halkta da karşiliklari yok sonuçta seçilmeleri lazım değil mi
Onun çocukları da olmaz. Bir Vasfı yok. Damadı desen biri çokomelli diğeri de iş adamı siyasete bulaşacağını düşünmüyorum

Hüdapar neyse de erbakanın babası çok seviliyor. Benim CHP li arkadaşlarım sürekli onu paylaşıyor mesela kalplerle. Babasını sevip oğlunu neden atıyorsunuz aynı kafa yapisina sahip ikiside. Necmettin erbakan geldiğinde kiz çocuklar eve mi hapsolmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…