Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben degiller demedim. Oyleler de demedim.

Iddia google uaerinde en cok aranan kelimeler bunlarmis dendigi icin yazdim. CAHIL kalmamak icin -mis -mis ile biten cumlelerin yazilmamasi icin link verdim. Lufen alintiladigim mesaji okuyun ve neye yorum yaptigimi gorun.

Okudugunu anlamamak, arastirmamak, burada yazilanan 3 yorum sonra gercek gozuyle bakmak bir taraf ozgu birsey degil, CAHIL cumleleri havada ucusuyor. Dedim bu.

Ben size gooole in kendisini ornek gosteriyorum. Siz bana bir web sitesini ornek gosteriyorsunuz.
Siz inanmak istediginizi gormek istiyorsunuz.

Bu ATV, A Haber, Beyaz tv ve Sabah Gazetesi vb tv ve gazeteleri okuyanlarin tarzi. Size yakistiramadim.

Kesinlikle fatih erbakanla necmettin erbakan kıyaslanamaz yani.babasının yanından bile geçemez siyasette.belki kafa yapıları aynı ama devlet adabı yaşadıkları dönem ve aldıkları eğitim çok farklı.şöyle söyleyeyim.hüdapar o dönemde tv de bu lafları söylemeye asla cesaret edemezdi.hele bayrak türk kelimesi falan istemiyoruz.mümkün değil.şimdi meydanı boş bulan sallıyor rahat rahat

Allah rahmet eylesin.
Benim şehit olan yakınım nişanlıydı,nikah kıymış düğün tarihi belirlemişlerdi. Astsubaydı.
O da kafasından vurularak şehit edilmişti.
Babasının her iki kolu da yok.
Cenaze de öyle içli ağlıyor du ki;"ilk kez kollarım yok diye isyan ediyorum, oğluma son kez sarılamıyorum diye feryat ediyordu.
Terörün Allah belasını versin, yardım ve yataklık yapanın da.

Az once haberde imamoglu pazarda geziyor
Bi kadin diyor hersey guzel olacak diyordunuz hersey cok pahali
Imamoglu biz ekonomi bakani miyiz da bize sikayet ediyorsunuz dedi tebessumle
Kadin hala hersey pahali bide oy istiyorsunuz gibi brsey dedi
Imamoglu ekonomiye su an karisamiyoruz biz hukumet yonetiyor haliyle dedi
Kadinin cevabi: biz hukumetten memnunuz

Son sayfaları okumadım ama şehitlerin en büyük sebebi akpnin çözüm süreci değil miydi zaten? Bir zamanlar cemaatten olmayan kimse polis asker hakim savcı olamiyordu(şuan da değiştiğini düşünmüyorum orası ayri) hendekler kazilirken haberi bile olmadı ankaranin. Bir ülke ordusunu belli bir güruha bırakırsa sonu böyle olur. Şimdi hdp ile birlikte diye kkyi eleştirenler vaktinde bölücü agitlara ağlıyordu. Şehitlere üzülenler jitemi eleştirmisti. O yılları hatırlayanlar yaşayanlar jiteme şükrediyor halbuki.

Ümit ozdagin kilicdari desteklemesi dengeleri değiştirebilir. Erdoğan son zamanlarda milliyetçiliği ayaklar altına alırım lafından yerli milli ekole dönmüştü. Bu sayede giden oylar şimdi kkya gidebilir. Hdp eğer kilicdardan desteğini çekerse MHP seçmeni bile kilicdara gidebilir.
Kaçıncı yüzyılda olduğumuzun önemi yok tarih tekerrür eder. Belli dönemler sonunda milliyetçilik önem kazanır. Kazanmalidir da. Yunanistan'da ve Avrupa'da da aynı dönüşüm var. Ben ozdagin verdiği karardan çok memnunum. Deva ve gelecek zaten alacağını fazlasıyla aldı. Şimdi içeriden çıkacağız diye sevinen fetoculer kudursun. Ozdag feto ile mücadeleyi de eklemiş metne. Ben pek keyiflendim.

bu zihniyetin varlığı inkâr edilemez ama söyleyene değil söyletene dikkat edilmesi gerekir... O yüzden durmak yok yola devam...

Reactions: The
Özdağ'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinin millet ittifakının aleyhine olacağını düşünüyorum. Getireceği oy, götüreceğinden fazla değil. Bilhassa kayyum meselesi hdp seçmeninin tepkisini çekebilir.

Ne değişti? Yerel yönetim sadece devlet işlerini mi kolaylaştıracak sizce? En çok PKK'lı teröristlerin işine yarayacak maalesef ultrike

Yerel yönetimi detaylı bir şekilde araştırmanızı öneririm, yeterli bilginiz var mı bilmiyorum ama öyle hadi yerel yönetim getirelim gibi bir şey değil.

bu zihniyetin varlığı inkâr edilemez ama söyleyene değil söyletene dikkat edilmesi gerekir... O yüzden durmak yok yola devam...
Erdoğan'a taptigimizi iddia edenler bunlara ne diyor çok merak ediyorum. Zihniyete bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…