- 30 Aralık 2009
- 4.782
- 21.234
- 833
Diğer oğlu Burak hiç yok meydandaAynen. Erdoğanın çocuklarında lider vasfı görebiliyor musunuz? Hayır. Halkta da karşiliklari yok sonuçta seçilmeleri lazım değil mi
Havaalanina giden yolu yapmistir belki aa hic bi hizmeti de begenmiyorsunuz yaaİcraat gibi İcraat
Ben degiller demedim. Oyleler de demedim.Google’da arama yapmıyor olmaları Suriyeli ve Afganların suç makinası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ülkemizde mülteci istemiyoruz.
Milyonlarca Afgan'ın Türkiye'ye girişine müsaade edilmişti. Fransa'da erkek çocuğa tecavüz eden Afgan sapık 'Bu bizde gelenek ve kültürdür' dedi
12 yaşındaki çocuğa tecavüz eden Afgan sapık kendini, ''Evli olmayan her Afgan bunu yapar. Bu bizde gelenek ve kültürdür'' sözleriyle savundu. Afgan şahsın utanç verici sözleri ülkede infial yarattı.www.yenicaggazetesi.com.tr
10 SURİYE’Lİ 14 YAŞINDA TÜRK KIZINA TECAVÜZ ETTİ | Parlamento Haber | Korku yok!
Denizli'nin Kale ilçesinde Suriyeli oldukları öğrenilen 10 kişinin, 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edildi. Kentte olaylar çıkarken, Kaymakam Murat Güneş Suriyelilerin sabaha kadar ilçeden tahliye edileceğini söyledi.www.parlamentohaber.com
“Artık tecavüze uğramak istemiyorum”: Suriyeli gençlere tecavüz suçlaması! Şüpheliler inkâr etti!
LİNZ- Linz Savcılığı tarafından, 16 ve 17 yaşlarında iki Suriyeli hakkında yazdan beri yürütülen tecavüz soruşturması sürüyor. 15 yaşındaki genç kız Suriyelileri kendisine tecavüz etmekle suçlarken, şüpheli gençler ise kızla aralarında herhangi bir cinsel eylem gerçekleşmediğini söyleyerek...www.yenivatan.at
Ayşegül'e tecavüz etmeye yeltenip öldüren Afgan uyruklu katilden kan donduran sözler: Ayşegül'ü beğendim ve arkadan yaklaşıp boğazını sıktım
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, tecavüz etmeye yeltenip, çevredeki sesler sebebiyle korkan ve başına taşla vurduğu Ayşegül Aydın'ın ölümü sonrası tutuklanan Afganistanlı Muhammed Atikullah, verdiği ifadede kan donduran sözler kullandı. Ağırlaştırılmış müebbeti istenen Afgan katil, 'Ayşegül'ü...www.sondakika.com
Eki Görüntüle 3252026 Google' a müdahale olabilir mi olamaz mı bilemem ama gazeteci bu konuyu gündeme getirip dikkat çekmiş curly kardeşim.Suriyeliler bu konuda ispatli. Kaç tane vaka var .
Eki Görüntüle 3252027
Elbette ki takdir ettiklerim var.Havaalanina giden yolu yapmistir belki aa hic bi hizmeti de begenmiyorsunuz yaa
Kesinlikle fatih erbakanla necmettin erbakan kıyaslanamaz yani.babasının yanından bile geçemez siyasette.belki kafa yapıları aynı ama devlet adabı yaşadıkları dönem ve aldıkları eğitim çok farklı.şöyle söyleyeyim.hüdapar o dönemde tv de bu lafları söylemeye asla cesaret edemezdi.hele bayrak türk kelimesi falan istemiyoruz.mümkün değil.şimdi meydanı boş bulan sallıyor rahat rahatHüdapar neyse de erbakanın babası çok seviliyor. Benim CHP li arkadaşlarım sürekli onu paylaşıyor mesela kalplerle. Babasını sevip oğlunu neden atıyorsunuz aynı kafa yapisina sahip ikiside. Necmettin erbakan geldiğinde kiz çocuklar eve mi hapsolmuştu?
Yazıyı da Ak parti buldu. Eskiden yazı mı yazıyordukElbette ki takdir ettiklerim var.
Yıl 94 babannem rahatsizlanmisti.
Hiç unutmam babam ren geyiklerinin çektiği kizak ile babannemi hastaneye götürdü
Onun siyasetle iş yok. O değişik kafada biri.Diğer oğlu Burak hiç yok meydanda
Allah rahmet eylesin.Benim.abimin arkadaşı bayram.iznine gelirken yolda durdurup kimliğin de asker yazınca işkenceyle kafasina iki kursun sıkıp eşinin 2 çocugun önünde şehit ettiler
O kadar cok ki hesap verecekleri şeyler.. Rabbim cehennemi boşa kurmadı..
Ne planı ya?
Sanki film izliyorum
Özdağ'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinin millet ittifakının aleyhine olacağını düşünüyorum. Getireceği oy, götüreceğinden fazla değil. Bilhassa kayyum meselesi hdp seçmeninin tepkisini çekebilir.Son sayfaları okumadım ama şehitlerin en büyük sebebi akpnin çözüm süreci değil miydi zaten? Bir zamanlar cemaatten olmayan kimse polis asker hakim savcı olamiyordu(şuan da değiştiğini düşünmüyorum orası ayri) hendekler kazilirken haberi bile olmadı ankaranin. Bir ülke ordusunu belli bir güruha bırakırsa sonu böyle olur. Şimdi hdp ile birlikte diye kkyi eleştirenler vaktinde bölücü agitlara ağlıyordu. Şehitlere üzülenler jitemi eleştirmisti. O yılları hatırlayanlar yaşayanlar jiteme şükrediyor halbuki.
Ümit ozdagin kilicdari desteklemesi dengeleri değiştirebilir. Erdoğan son zamanlarda milliyetçiliği ayaklar altına alırım lafından yerli milli ekole dönmüştü. Bu sayede giden oylar şimdi kkya gidebilir. Hdp eğer kilicdardan desteğini çekerse MHP seçmeni bile kilicdara gidebilir.
Kaçıncı yüzyılda olduğumuzun önemi yok tarih tekerrür eder. Belli dönemler sonunda milliyetçilik önem kazanır. Kazanmalidir da. Yunanistan'da ve Avrupa'da da aynı dönüşüm var. Ben ozdagin verdiği karardan çok memnunum. Deva ve gelecek zaten alacağını fazlasıyla aldı. Şimdi içeriden çıkacağız diye sevinen fetoculer kudursun. Ozdag feto ile mücadeleyi de eklemiş metne. Ben pek keyiflendim.
Erdoğan'a taptigimizi iddia edenler bunlara ne diyor çok merak ediyorum. Zihniyete bak ya.bu zihniyetin varlığı inkâr edilemez ama söyleyene değil söyletene dikkat edilmesi gerekir... O yüzden durmak yok yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?