İlk turda sandığa gitmedim çünkü kazanabilecek iki aday da terör grupları ile bir araya geldi. Sandığa gitmeyenlerin çoğunluğu böyle düşündüğü için gitmedi bana kalırsa. Hdp desteğini çekerse gidip kilicdarogluna oy veririm diyen çok kişi var. Eskinin sıkı akplileri bile eğer deva, gelecek ve hdp olmasa kilicdarogluna oy verecektim diyor. Hdpnin olmaması benim adıma sevincidirici olur destekleyeceğim bir adayım olur memnun olurumÖzdağ'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinin millet ittifakının aleyhine olacağını düşünüyorum. Getireceği oy, götüreceğinden fazla değil. Bilhassa kayyum meselesi hdp seçmeninin tepkisini çekebilir.
Ya onlar bu insanların bu şekilde konuşmasını yine Erdoğan'ın suçu , hatası diye lanse ederler. Kafalar hep aynı herşeye cvp vermiyorum ben...Erdoğan'a taptigimizi iddia edenler bunlara ne diyor çok merak ediyorum. Zihniyete bak ya.
Hdp tehdidini az önce yaptı zaten. Millet ittifakındaki oy oranı en az yüzde 8.Bu açığı kapatmak hayli zor olabilirİlk turda sandığa gitmedim çünkü kazanabilecek iki aday da terör grupları ile bir araya geldi. Sandığa gitmeyenlerin çoğunluğu böyle düşündüğü için gitmedi bana kalırsa. Hdp desteğini çekerse gidip kilicdarogluna oy veririm diyen çok kişi var. Eskinin sıkı akplileri bile eğer deva, gelecek ve hdp olmasa kilicdarogluna oy verecektim diyor. Hdpnin olmaması benim adıma sevincidirici olur destekleyeceğim bir adayım olur memnun olurum
Her iki tarafında koyunu çok maalesef. Nisantasi solcusu onlar solculuğu bile bilmezler. Atatürkün ne kadar milliyetçi bir adam olduğunu bilmezler kafalarında yarım yamalak bilgileri ile oturttuklari bir Atatürk var. Tıpkı diğer tarafın koyunlarının İslamiyeti yarım yamalak bilmesi ve Erdoğan giderse din gider demeleri gibi. Başımıza ne geliyorsa bu koyunlardan geliyor topundan kurtulsak rahat ederizErdoğan'a taptigimizi iddia edenler bunlara ne diyor çok merak ediyorum. Zihniyete bak ya.
En ses getirecek konu kayyum meselesi olacak gibi.Ümit Özdağ güzel konuştu ama sanki ülkenin tek sorunu, sebep Suriyeliler gibi konuştu.Diğer maddeler de konuşulmuş. şartları belirlemiş. Sadece Suriyeliler hakkında konuşmuşlar, anlaşmışlar gibi bir izlenim olmuş.
Bilemiyorum neden sizlerin öyle. Birşeyler mi eksik, bir yerlere mi başvuru yapmanız gerekiyor acaba?Eşimin babaannesi de 80+ ve kilosu var ama pandemi dönemi hariç evde sağlık hizmeti almadı, biz götürüyoruz her defasında.
Bak bu konuya bir şeyi savunuyor yada eleştiriyor gözüyle bakmadan anlatayım.eğer bir ülkede hak hukuk ve eşit devlet anlayışı varsa o ülke üzerindeki bütün şehirlerin belediyeleri hangi parti olduğuna bakılmaksızın aynı düzen içerisinde görevlerini yapacaklar demek.ankarada olsun hakkaride olmasın dersen o hukuk düzeni içerisinde işleyen bi devlet olmaz.ha terör tehdidi ne karşı alınan önlemlerde olur o kadarına artık aklımız ermiyor.banane olmaz öyle diyorsan ozamn oraya öğretmen doktor asker göndermeyeceksin.atamaya gelince orasıda şehrimiz.ama adaletli yönetime gelince sen ayrıl diyince olmuyor.keşke hiç terör olmasaydı bunları konuşmasaydık.Ne değişti? Yerel yönetim sadece devlet işlerini mi kolaylaştıracak sizce? En çok PKK'lı teröristlerin işine yarayacak maalesefultrike
Yerel yönetimi detaylı bir şekilde araştırmanızı öneririm, yeterli bilginiz var mı bilmiyorum ama öyle hadi yerel yönetim getirelim gibi bir şey değil.
Her şeye bir yere kadar tamam diyorum ama bunlara diyemiyorum ya. Bu adama nasıl masum diyebiliyorlar, siyasetse de siyaset.
Aslında bu konuda konuşulacak o kadar şey var ki. Hdp varsa ben yokum hudapar varsa ben yokum. Kötünün iyisini secmeyecegim. Bence secim de bitti zaten. Hdp olsa da olmasa da erdogan kazandi kesin olarak. Ben chpye akpden daha çok kızıyorum. Ve artık kesinlikle danışıklı dövüş yaptıklarını düşünüyorum. Aklım almıyor olanları. Resmen muhalefette kalmak istiyorlar. Toplumu tanımaktan bu kadar uzak kişilerin parti yönettiğini düşünmüyorum. Arka planda görüşüp anlaşıyorlar belliki. Ekonomi bu kadar kötüyken hemen herkes mültecilerden bıkmış iken en kötü adayı seçip feto artıkları ve hdp ile bir araya gelmeleri başka şey düşündürtmuyor bana. Erdoğan gerçekten aşırı şanslı karsisına çıkabilecek en kötü muhalefet lideri çıkmış. Umarım bu seçim ders olur ve gelecek seçim için daha doğru adımlar atarlar ve küsmüş seçmeni sandığa cekebilirlerHdp tehdidini az önce yaptı zaten. Millet ittifakındaki oy oranı en az yüzde 8.Bu açığı kapatmak hayli zor olabilir
Erdoğan'a taptigimizi iddia edenler bunlara ne diyor çok merak ediyorum. Zihniyete bak ya.
Yani size tek kelime etmeye değmez gerçekten. Yapa yapa bu adama mi empati yaptınız? Çok mu doğru buldunuz PKK'yı tercih etmesini? Boş konuşuyoruz.e düşün artık nasıl bela olmuş sa pkk yı tercih ediyorlar.anlayamazsınız
Güzellemeyle kalsa iyi arkadaşım,yüzde sıfır virgüllere 40 vekil, cumhurbaşkanı yardımcılığı;yüzde 2 ye İçişleri ver.Sonra yüzde 8 lik HDP ye hiç bir şey vermedim diye milleti kandır,yazmayım diyorum olmuyor.Afedersiniz biz enayi miyiz demez mi bu hdpliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?