Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hdp tehdidini az önce yaptı zaten. Millet ittifakındaki oy oranı en az yüzde 8.Bu açığı kapatmak hayli zor olabilir
Hep kayyum olayını kabul etmiyor zaten özdağ kayyum olayını hukuka uygun olacak bakılacak dedi .gunduz test attılar bu düzeni bozmak icin sandığa gidin dedi zaten

Enayi olmakla kalmayacaklar, daha geçen gün Ahmet Türk, CHP bize yamuk yaparsa ... vs diyerek tehdit ediyordu. Tabiki bir pazarlık yaparak desteklediler, yüzünün gözünün hatrına değil

Son 14 günlük süreci öncekinden de kötü yönetti CHP. Ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamak zor.

Yani size tek kelime etmeye değmez gerçekten. Yapa yapa bu adama mi empati yaptınız? Çok mu doğru buldunuz PKK'yı tercih etmesini? Boş konuşuyoruz.
Yani size tek kelime etmeye değmez gerçekten. Yapa yapa bu adama mi empati yaptınız? Çok mu doğru buldunuz PKK'yı tercih etmesini? Boş konuşuyoruz.
Hayır tabiki doğru bulmadım adam burda kafa bulmuş resmen yani ben böyle bir cevap vermem.belki adam pkk sempatizanı onun gelmesini tercih edermiş yani bu videolar saçma ben görsem aaa ooo yapmam yani

Hep kayyum olayını kabul etmiyor zaten özdağ kayyum olayını hukuka uygun olacak bakılacak dedi .gunduz test attılar bu düzeni bozmak icin sandığa gidin dedi zaten
Ben o konuda Özdağ'in talebini makul buldum zaten.Ama hdp yaptığı açıklamada bizim anladığımız gibi anlamamış.

Hep ye bakanlık verilmiycek diye bas bas bağırıyorlar hep bizim talebimiz yok diyorlar ha burada hep umsun deil yarın biz oy vermiycez kk ya dese göbek atarim bu saatten o zaman görün cümbüşü kürtler erdoğana vermez bakan bugün gazetede röportajında tüm kurt seçmeni pkk li dedi bir ıstatistik çıkarmış bakın kurt seçmeni chp ye vermiş bu sene görün pkk lıları dedir hepsine ihanettir bu kurt seçmene 6 milyon oy vermez ne erdoğana ne kilicdarogluna

Ben o konuda Özdağ'in talebini makul buldum zaten.Ama hdp yaptığı açıklamada bizim anladığımız gibi anlamamış.
Arkadaşlar açıklamaları okurken hdp yada pkk olarak düşünmeyin doğuda yaşayan kürt seçmenler olarak düşünün.hdp seçmeni olmayan kürtlerde var.bazı yorumlarda özdağ soyludan iyidir diyorlar

Arkadaşlar açıklamaları okurken hdp yada pkk olarak düşünmeyin doğuda yaşayan kürt seçmenler olarak düşünün.hdp seçmeni olmayan kürtlerde var.bazı yorumlarda özdağ soyludan iyidir diyorlar
Kürt seçmenlerin Özdağ'la ortak düşunce de olması 4 günlük sürede çok zor olur. Ayrıca Özdağ'in seçmen kitlesi, diğerleri kadar kemikleşmiş değil

Yarın kılıçdaroğlu na oy vericez diye acikliycaklar onlar erdoğanın gitmesini istiyor bir hdpli bakan tweet atmis tavrımız belli erdoğan gitmesi lazım yazmis valla vermesinler erdoğana destek verirlersede sasirmam çözüm süreci yılları doğuda görev yapıyordu ailem ve teyzemler heryerde erdoğan bayrağı asılıydı unutmuyorum o gunleri o yuzden verebilirler. Siirtte görevliydi eniştem sokaklarda her yerde erdoğan folkloru vardi.diyarbakirda öyleydi kuzenim ve eşi diyarbakırda görev yapıyorlardı hava astsubayı kuzenim yeni tayin olmustu annem öğretmendi oralarda biz lojmana ev taşımaya giderken heryer dolanmıştı unutmadim

O kadın yüzünden burada kıyım oldu

Apoyu kim buraya derhal getireceksiniz diyipte kodese tıktı.ecevit değilmi.ozaman pkk silah bırakmıştı yok olmaya yüz tutmuştu.kim geldide yeniden palazlandı pkk.ozaman şehit sayısı 6 iken nasıl bu zamana kadar binleri buldu.20yıldır akp niye bitirmedi terörü daha yeni şehit verildi nerdeydi ihalar sihalar hani yuvalarını darmadağın edecekti niye yapmıyorlar.aylardır yüzünü görmediğimiz hulusi yalandan terörist vurmaya meydana çıkmış.seçim gelince koltuklarından kalkıyorlar yalandan.

Getirdi de ne oldu Türkiye ye. İdam yasagi neden geldi? Neden hemen asilmadi neden yıllardır besliyoruz

Konu ile alakali

Ben de öyle açıklama yapacaklarından eminim. Ama halka nasıl yansıyacak onu da pazar günü öğreneceğiz

Katılıyorum size
Valla kim kazanırsa kazansın ister cumhurbaşkanı erdoğan ister kılıçdaroğlu ben vatana millete hayırlı olmasını istiyorum. Sokaklarda kadinlar öldürülmesin istiyorum kadin kollarında bir cok yardim yapıyoruz o kadar zor durumda olan var cook ekonomik şartlarının iyi olmasını istiyorum. Ha sayın erdoğan da kazansa yada kılıçdaroğlu farketmez bizi etkilemiyecekki alt tarafı secim kılıçdaroğlu kaybetseler seneye belediye seçimleri var herkes yine hazırlanır. Bizim kaybedeceğimiz bisey yok evim var işimiz var eşimle. Cocugum yurtdışında orda cocuklugundan beri orda okuyor.cifte vatandasim giderim yurtdisinda yasarim ama derdim bu deil. Turkiyede huzur icinde yaşamak istiyorum kutuplastirilmadan insanlarımız otekilestirilmeden herkes rahat yasasin istiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…