Çok güzel ele almışlardı, genel olarak güldür güldürü çok seviyorumKonu ile alakali
Akp 2003 -2004 yıllarındaİdam yasagıni kim getirdi sizce
Yaşayacağız ve görücez kılıçdaroğlu kazanmaya bilir. Erdoğan kazansada saygıyla herkes tebrik eder yaşayıp görücez ilerki yılları . Sonucta secim bitecek gidecek birbirimizi kirmanin o ppk kelimelerinin hudapar falan filan hicbirinin onemi kalmiycak herkes isine gucune ve ekmegine bakacak o kadarBen de öyle açıklama yapacaklarından eminim. Ama halka nasıl yansıyacak onu da pazar günü öğreneceğiz
Arada hukumete de dokundurur nebati bey kizmisti hattaÇok güzel ele almışlardı, genel olarak güldür güldürü çok seviyorum
Ama montaj ama bu ama şu ...........bilemiyorum montaj değil gibi gibi ..
Yorum yapmıyorumBen de merak etmiştim herkes birden nasıl banlanabildi diye..bugün takip edemedim gündemi misafirim vardı, 17 sayfa olmuş kaçırdığım
Sakin kalmakta fayda var geri dönüp okusam ben de banlanacam gidip etrafı topliyimYorum yapmıyorumTemkinliyim, sakinim
Aynen katılıyorum... bunları görmekte duymakta istemeyen bu kesim hala inkar ediyor...Güzellemeyle kalsa iyi arkadaşım,yüzde sıfır virgüllere 40 vekil, cumhurbaşkanı yardımcılığı;yüzde 2 ye İçişleri ver.Sonra yüzde 8 lik HDP ye hiç bir şey vermedim diye milleti kandır,yazmayım diyorum olmuyor.Afedersiniz biz enayi miyiz demez mi bu hdpliler
Bak işte gülüyorsunuz.sizdede var bu tipler.ben buna bomboş insan derim boş boş konuşmuş.yokmu cevremizde bu tip insanlar vaar.biz eleştiriyoruz siz asla kabul etmiyorsunuz.ben erdoğanla ilgili montaj saçma bi video gördüğümde abartmış bunlarda diyorum.oturup keyif almıyorum orda burda yayınlamıyorum.Ama montaj ama bu ama şu ...........
Olsun biz alıştık yıllardır aynı hikayeleri dinliyor yolumuzdan şaşmıyoruz...Ama montaj ama bu ama şu ...........
Sakin kalmakta fayda var geri dönüp okusam ben de banlanacam gidip etrafı topliyim
Şu hep yandaş medya denilen kanalları daha dikkatli takip edin , diğerleri yayınlanmaz salya sümük taziyeye giderler... Gidip dönenlere sorun isterseniz asker teröristler ile mağaranın içinde nasıl çatışmaya girdi... İHA siha deliklerin içindeki farelere napsın...Apoyu kim buraya derhal getireceksiniz diyipte kodese tıktı.ecevit değilmi.ozaman pkk silah bırakmıştı yok olmaya yüz tutmuştu.kim geldide yeniden palazlandı pkk.ozaman şehit sayısı 6 iken nasıl bu zamana kadar binleri buldu.20yıldır akp niye bitirmedi terörü daha yeni şehit verildi nerdeydi ihalar sihalar hani yuvalarını darmadağın edecekti niye yapmıyorlar.aylardır yüzünü görmediğimiz hulusi yalandan terörist vurmaya meydana çıkmış.seçim gelince koltuklarından kalkıyorlar yalandan.
Bu kadar arkadaşımız banlı iken yazmakta keyif vermiyor.Ben de merak etmiştim herkes birden nasıl banlanabildi diye..bugün takip edemedim gündemi misafirim vardı, 17 sayfa olmuş kaçırdığım
Black Light uyelik iptali yapmis.Kolay gelsin. Ben de canlarımı tükettim maalesef. Söylenecek bir şey de kalmadı zaten
Aynen tadı kaçıyor eksilince.. cumhuriyetin son bekçileri gibi kaldığımızı hissediyorum burada tabiri caizse..Bu kadar arkadaşımız banlı iken yazmakta keyif vermiyor.En iyisi onlar gelene kadar çok bir paylaşıp yapmayalım. Benimde önceden çok kaçırdığım sayfa var. Onları okusam yeter.
Akp 2003 -2004 yıllarında
Yaaaaa orda burda dedikodu yapmışlar o zaman...Hdp tweet atmis pervin buldan biz millet ittifakını desteklemedik desteklemeyeceğiz. sadece hükümet değişsin istiyoruz 14 mayıstaysa böyleydi simdide boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?