Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de öyle açıklama yapacaklarından eminim. Ama halka nasıl yansıyacak onu da pazar günü öğreneceğiz
Yaşayacağız ve görücez kılıçdaroğlu kazanmaya bilir. Erdoğan kazansada saygıyla herkes tebrik eder yaşayıp görücez ilerki yılları . Sonucta secim bitecek gidecek birbirimizi kirmanin o ppk kelimelerinin hudapar falan filan hicbirinin onemi kalmiycak herkes isine gucune ve ekmegine bakacak o kadar

Aynen katılıyorum... bunları görmekte duymakta istemeyen bu kesim hala inkar ediyor...

Ama montaj ama bu ama şu ...........
Bak işte gülüyorsunuz.sizdede var bu tipler.ben buna bomboş insan derim boş boş konuşmuş.yokmu cevremizde bu tip insanlar vaar.biz eleştiriyoruz siz asla kabul etmiyorsunuz.ben erdoğanla ilgili montaj saçma bi video gördüğümde abartmış bunlarda diyorum.oturup keyif almıyorum orda burda yayınlamıyorum.

Şu hep yandaş medya denilen kanalları daha dikkatli takip edin , diğerleri yayınlanmaz salya sümük taziyeye giderler... Gidip dönenlere sorun isterseniz asker teröristler ile mağaranın içinde nasıl çatışmaya girdi... İHA siha deliklerin içindeki farelere napsın...

Ben de merak etmiştim herkes birden nasıl banlanabildi diye.. bugün takip edemedim gündemi misafirim vardı, 17 sayfa olmuş kaçırdığım
Bu kadar arkadaşımız banlı iken yazmakta keyif vermiyor. En iyisi onlar gelene kadar çok bir paylaşıp yapmayalım. Benimde önceden çok kaçırdığım sayfa var. Onları okusam yeter.

Bu kadar arkadaşımız banlı iken yazmakta keyif vermiyor. En iyisi onlar gelene kadar çok bir paylaşıp yapmayalım. Benimde önceden çok kaçırdığım sayfa var. Onları okusam yeter.
Aynen tadı kaçıyor eksilince.. cumhuriyetin son bekçileri gibi kaldığımızı hissediyorum burada tabiri caizse..

Akp 2003 -2004 yıllarında

Yanliz apoyu direk getireceksiniz diye gettiirip hapse tıkmadi. İdam edilmemesi karşiliği Amerika tarafından teslim edildi. Karşiliğinda da Fethullah güleni verdik. Fethullah gülenin meşhur bir sözü var şefaat edeceğim tek kişi ecevittir der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…