Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yani size tek kelime etmeye değmez gerçekten. Yapa yapa bu adama mi empati yaptınız? Çok mu doğru buldunuz PKK'yı tercih etmesini? Boş konuşuyoruz.
Boş konuşmuyorsunuz o videodaki kişi boş konuşuyor.
Şu genelleme işinden bi vazgeçsek mi
Erdoğan’ın bi tarafının kılıyım diyen zeka seviyesiyle aynı işte.
Bunları burada malzeme yapıp siz de böylesiniz demek saçma.
Heleki pkk ile malzeme edilmiş bir bireysel görüşe bakarak, hepiniz pkk yı tercih ediyorsunuz demek akıl tutulması.

Adamların aklını pkk almış ya öte pkk beri pkk

Bu kadar arkadaşımız banlı iken yazmakta keyif vermiyor. En iyisi onlar gelene kadar çok bir paylaşıp yapmayalım. Benimde önceden çok kaçırdığım sayfa var. Onları okusam yeter.
Meydan boş, biraz yazsınlar da aydınlanalım biz de

Bu canlı formları akp sayesinde mecliste ve yemin etmeyi reddediyorlar. Değişmesi gerekiyormuş, önerileri ne acaba
İlk önerileri 5816 sayılı kanunun kaldırılması olabilir çünkü bu kanun olduğu için Atatürk hakkında konuşamadığını dile getirmişti parti başkanı.

Veeee doğrusu budur önünüze gelen herşeyi eklemezseniz milyonlara ulaşabilirsiniz...
Bu konudaki fikirlerini genel başkanlarından dinledik zaten.

Bir de canın isteyince "fikrinin önemi yok " deyip canın isteyince cevap yazamazsın. Arkasında dur lafının, benden uzakta takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…