Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu konudaki fikirlerini genel başkanlarından dinledik zaten.

Bir de canın isteyince "fikrinin önemi yok " deyip canın isteyince cevap yazamazsın. Arkasında dur lafının, benden uzakta takıl.
Gitme burdaannn ama Nihat doğandan değil bak mabel den ona göre gitme

Bu konudaki fikirlerini genel başkanlarından dinledik zaten.

Bir de canın isteyince "fikrinin önemi yok " deyip canın isteyince cevap yazamazsın. Arkasında dur lafının, benden uzakta takıl.
Ben paylaşıma cvp ekledim siz üstünüze hemen alınmayın gerek yok.. Fikirlere açık olmayan kimmiş çok belli kurallara uymayanlar ve saz arkadaşları,ben çizgimi koruyorum .... ikidebir banlanmıyorum ... Site yönetimine sorabilirsiniz...

Şu saz arkadaşı lafın için uyarmıştım, zorlama istersen. Banlanmıyorsan sizin gibi her şeye mızıldanmadığımız içindir.

Şu saz arkadaşı lafın için uyarmıştım, zorlama istersen. Banlanmıyorsan sizin gibi her şeye mızıldanmadığımız içindir.
Aaaaaa sadece bir paylaşımı yalanladığım için mi bu kadar stres... Doğruyu görmeye tahammül edemiyorsanız bu benim sorunum değil ....

İlk önerileri 5816 sayılı kanunun kaldırılması olabilir çünkü bu kanun olduğu için Atatürk hakkında konuşamadığını dile getirmişti parti başkanı.
Gıdaların basindaki beyefendi haberturkte galiba ben hizbullaha ve pkk ya terör örgütü diyemem de demisti

Ama bu ara buralarda kargo çok iyi çalışıyor olsun biz çizgimizi bozmayalım yinede....
Hudapar ve pkk ile yakinda kol kola yürürsünüz çünkü hdp sizi destekliyor. Kandile gelirsek kandilden ocalanin kardeşi oyunuzu akp ye verin dedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…