Aynen öyleMalzeme o ellerine verilen montajlı videolar vs.
Gitme burdaannn ama Nihat doğandan değil bak mabel den ona göre gitmeBu konudaki fikirlerini genel başkanlarından dinledik zaten.
Bir de canın isteyince "fikrinin önemi yok" deyip canın isteyince cevap yazamazsın. Arkasında dur lafının, benden uzakta takıl.
Ben paylaşıma cvp ekledim siz üstünüze hemen alınmayın gerek yok.. Fikirlere açık olmayan kimmiş çok belli kurallara uymayanlar ve saz arkadaşları,ben çizgimi koruyorum .... ikidebir banlanmıyorum ... Site yönetimine sorabilirsiniz...Bu konudaki fikirlerini genel başkanlarından dinledik zaten.
Bir de canın isteyince "fikrinin önemi yok" deyip canın isteyince cevap yazamazsın. Arkasında dur lafının, benden uzakta takıl.
Şu saz arkadaşı lafın için uyarmıştım, zorlama istersen. Banlanmıyorsan sizin gibi her şeye mızıldanmadığımız içindir.Ben paylaşıma cvp ekledim siz üstünüze hemen alınmayın gerek yok.. Fikirlere açık olmayan kimmiş çok belli kurallara uymayanlar ve saz arkadaşları,ben çizgimi koruyorum .... ikidebir banlanmıyorum ... Site yönetimine sorabilirsiniz...
Ama bu ara buralarda kargo çok iyi çalışıyor olsun biz çizgimizi bozmayalım yinede....Sonra hdp ile kolkola deyince laf yiyoruz
canımın içi ablamFıstığım benimmm
Aaaaaa sadece bir paylaşımı yalanladığım için mi bu kadar stres... Doğruyu görmeye tahammül edemiyorsanız bu benim sorunum değil ....Şu saz arkadaşı lafın için uyarmıştım, zorlama istersen. Banlanmıyorsan sizin gibi her şeye mızıldanmadığımız içindir.
Size normal gelmiş ve hoşunuza gitmişBiz o mecburen okuyanları çok gördük muhalefette , bakın sizde hemen hatırlamış oldunuz tebrikler...
Ülkenin 20 yılını 5-10 dk da güzelce özletlediHelal olsun bee harika konuştun…birçok milletvekilinden iyi konuşmuş
Hiç üstüme alınmadan , durmak yok yola devam diyorum...Size normal gelmiş ve hoşunuza gitmiş
Bizim de bundanımız olsuuunnn demişsiniz
Tebrikler
Bide muhalefet değildir oBiz o mecburen okuyanları çok gördük muhalefette , bakın sizde hemen hatırlamış oldunuz tebrikler...
Gıdaların basindaki beyefendi haberturkte galiba ben hizbullaha ve pkk ya terör örgütü diyemem de demistiİlk önerileri 5816 sayılı kanunun kaldırılması olabilir çünkü bu kanun olduğu için Atatürk hakkında konuşamadığını dile getirmişti parti başkanı.
TBMM Atatürk düşmanları ile dolduİlk önerileri 5816 sayılı kanunun kaldırılması olabilir çünkü bu kanun olduğu için Atatürk hakkında konuşamadığını dile getirmişti parti başkanı.
bence bu ittifakı çözmek için daha iyi biri gelemezdi...Bide muhalefet değildir o
Muhalefet olsa duramazsın
Hudapar ve pkk ile yakinda kol kola yürürsünüz çünkü hdp sizi destekliyor. Kandile gelirsek kandilden ocalanin kardeşi oyunuzu akp ye verin dedi yaAma bu ara buralarda kargo çok iyi çalışıyor olsun biz çizgimizi bozmayalım yinede....
Artık herkese anlasa ne iyi olacak..Ülkenin 20 yılını 5-10 dk da güzelce özletledi
Aynen maalesef oyle olduTBMM Atatürk düşmanları ile doldu
Bu yorumla son noktayı koydunuz gibi gibi...Hudapar ve pkk ile yakinda kol kola yürürsünüz çünkü hdp sizi destekliyor. Kandile gelirsek kandilden ocalanin kardeşi oyunuzu akp ye verin dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?