Aynı dilekleri paylaşıyorum sizinleValla kim kazanırsa kazansın ister cumhurbaşkanı erdoğan ister kılıçdaroğlu ben vatana millete hayırlı olmasını istiyorum. Sokaklarda kadinlar öldürülmesin istiyorum kadin kollarında bir cok yardim yapıyoruz o kadar zor durumda olan var cook ekonomik şartlarının iyi olmasını istiyorum. Ha sayın erdoğan da kazansa yada kılıçdaroğlu farketmez bizi etkilemiyecekki alt tarafı secim kılıçdaroğlu kaybetseler seneye belediye seçimleri var herkes yine hazırlanır. Bizim kaybedeceğimiz bisey yok evim var işimiz var eşimle. Cocugum yurtdışında orda cocuklugundan beri orda okuyor.cifte vatandasim giderim yurtdisinda yasarim ama derdim bu deil. Turkiyede huzur icinde yaşamak istiyorum kutuplastirilmadan insanlarımız otekilestirilmeden herkes rahat yasasin istiyorum o kadar
ya ne kadar çok dedikodu yapmışlar...Bide uluslararası....
Yakistir kardeşim bir şey olmaz. Gaziantepliyim ben senede bir defa dahi gitmek gelmiyor içimden artık. Googlede aratmamislar buna emin oldum teşekkür ederim ama gözlerinden(onların) gerçekten rahatsız olduğumu biliyorum.Ben size gooole in kendisini ornek gosteriyorum. Siz bana bir web sitesini ornek gosteriyorsunuz.
Siz inanmak istediginizi gormek istiyorsunuz.
Bu ATV, A Haber, Beyaz tv ve Sabah Gazetesi vb tv ve gazeteleri okuyanlarin tarzi. Size yakistiramadim.
Insallah tek temennim budurAynı dilekleri paylaşıyorum sizinle
Trajikomik resmen cuk diye oturmuşKonu ile alakali
şimdide cumhur ittifakını destekleyeceklerya ne kadar çok dedikodu yapmışlar...Bide uluslararası....
Kurallara uymayanlar tamamda saz arkadasları hakarete giriyor...!Ben paylaşıma cvp ekledim siz üstünüze hemen alınmayın gerek yok.. Fikirlere açık olmayan kimmiş çok belli kurallara uymayanlar ve saz arkadaşları,ben çizgimi koruyorum .... ikidebir banlanmıyorum ... Site yönetimine sorabilirsiniz...
Yerel yonetim ozerklik sartlari akp nin parti tuzugunde de var.adam dürüst ve ilkeli nasıl sözünü tutmasın...
Biz istemiyoruz teröristlerin desteğinişimdide cumhur ittifakını destekleyecekler
Site yönetimi neler gördü burada anlatılmazKurallara uymayanlar tamamda saz arkadasları hakarete giriyor...!
Bunlar ne ki, kim bilir daha neler düşünüyorlar, Allah korusun ülkemi bunlardanUmarım kazanamazlar aksi takdirde ben böyle birşey yaşanacağına eminim
Gördüm sahit oldum bazı konusmalara, ama sizin bu hakaretiniz de onlardan aşagı kalır yanınız yok gibi, fikirler aynı olmayabilir, düşman değiliz sonuctaBiz istemiyoruz teröristlerin desteğini
Site yönetimi neler gördü burada anlatılmaz
yaşanır ..bu konuda farklı bir karar verirse tabiki banlayabilir... Şikayet bildirin
Canim hudapar nedir o zaman o beyefendi pkk ve hizbullaha terörist diyemem dedi haberturkte .bunlar görülmüyor ben bunlara kızıyorum surekli montaj kasetlerle pkk deniyor buda sorun. sadece.hdp umrumda deil asker kızıyım öğretmen kiziyim şehidim var hepsinin cani cehenneme... valla kimsenin burnu kanamadan bitse bu secim yeter.Biz istemiyoruz teröristlerin desteğini
Site yönetimi neler gördü burada anlatılmaz
yaşanır ..bu konuda farklı bir karar verirse tabiki banlayabilir... Şikayet bildirin
2002 de bu başlık evet yazılmıştır fakat şuan çıkartılmış bunu biliyor musunuz... Sanırım 2019 da.. Siyasi bir girişim olarak ortaya çıkan çözüm süreci yanlışı uyandırdı diye düşünüyorum ...Yerel yonetim ozerklik sartlari akp nin parti tuzugunde de var.
birsey bilmedigini de bilmedigi icin herseyi yapma ve soyleme gucune sahip oldugunu zanneden sevgili kk üyesi.
Bakınız aşağıda siz ve sizin gibi anlamayan pek muhterem diğer üyeler icin
Eki Görüntüle 3252352
Asla tabikide değiliz ...Gördüm sahit oldum bazı konusmalara, ama sizin bu hakaretiniz de onlardan aşagı kalır yanınız yok gibi, fikirler aynı olmayabilir, düşman değiliz sonucta
Ben sana sunu söyleyeyim canim kardesim kimsenin kalbini kirmak istemem eskiden teror saldisina ugramis biri olarak,asker kizi olarak eniştemi şehid eden bir illeti chp li diye yaltamalari yaramı kanatmalari yoksa bu secim bitecek gidecek belkide hic hatırlanmayacak normal hayatımıza döneceğiz surekli ısıtip ısıtıp montaj videoları insanlarımıza vermeleri pkk li deilim ben hiçbirimiz değiliz siyaset bu çokda nankördür yarin bakarsın aynisi a partisine yapılır b partisini desteklekleyen seçmenler oh olsunmu diyecez surekli hakaret mi edicez hayir tabiki. Tam olarak yapilan bu sürekli hakaret sen pkklisin sen susun sen busun yok dinsizin falan insanın yarasını kanatiyor.kazanmak icin her yol mübah değildir. Intikama döndü.ya ne kadar çok dedikodu yapmışlar...Bide uluslararası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?