Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynı dilekleri paylaşıyorum sizinle

Ben size gooole in kendisini ornek gosteriyorum. Siz bana bir web sitesini ornek gosteriyorsunuz.
Siz inanmak istediginizi gormek istiyorsunuz.

Bu ATV, A Haber, Beyaz tv ve Sabah Gazetesi vb tv ve gazeteleri okuyanlarin tarzi. Size yakistiramadim.
Yakistir kardeşim bir şey olmaz. Gaziantepliyim ben senede bir defa dahi gitmek gelmiyor içimden artık. Googlede aratmamislar buna emin oldum teşekkür ederim ama gözlerinden(onların) gerçekten rahatsız olduğumu biliyorum.

Kurallara uymayanlar tamamda saz arkadasları hakarete giriyor...!

adam dürüst ve ilkeli nasıl sözünü tutmasın...
Yerel yonetim ozerklik sartlari akp nin parti tuzugunde de var.
birsey bilmedigini de bilmedigi icin herseyi yapma ve soyleme gucune sahip oldugunu zanneden sevgili kk üyesi.
Bakınız aşağıda siz ve sizin gibi anlamayan pek muhterem diğer üyeler icin

Biz istemiyoruz teröristlerin desteğini
Site yönetimi neler gördü burada anlatılmaz
yaşanır ..bu konuda farklı bir karar verirse tabiki banlayabilir... Şikayet bildirin
Gördüm sahit oldum bazı konusmalara, ama sizin bu hakaretiniz de onlardan aşagı kalır yanınız yok gibi, fikirler aynı olmayabilir, düşman değiliz sonucta

Biz istemiyoruz teröristlerin desteğini
Site yönetimi neler gördü burada anlatılmaz
yaşanır ..bu konuda farklı bir karar verirse tabiki banlayabilir... Şikayet bildirin
Canim hudapar nedir o zaman o beyefendi pkk ve hizbullaha terörist diyemem dedi haberturkte .bunlar görülmüyor ben bunlara kızıyorum surekli montaj kasetlerle pkk deniyor buda sorun. sadece.hdp umrumda deil asker kızıyım öğretmen kiziyim şehidim var hepsinin cani cehenneme... valla kimsenin burnu kanamadan bitse bu secim yeter.

2002 de bu başlık evet yazılmıştır fakat şuan çıkartılmış bunu biliyor musunuz... Sanırım 2019 da.. Siyasi bir girişim olarak ortaya çıkan çözüm süreci yanlışı uyandırdı diye düşünüyorum ...

ya ne kadar çok dedikodu yapmışlar... Bide uluslararası....
Ben sana sunu söyleyeyim canim kardesim kimsenin kalbini kirmak istemem eskiden teror saldisina ugramis biri olarak,asker kizi olarak eniştemi şehid eden bir illeti chp li diye yaltamalari yaramı kanatmalari yoksa bu secim bitecek gidecek belkide hic hatırlanmayacak normal hayatımıza döneceğiz surekli ısıtip ısıtıp montaj videoları insanlarımıza vermeleri pkk li deilim ben hiçbirimiz değiliz siyaset bu çokda nankördür yarin bakarsın aynisi a partisine yapılır b partisini desteklekleyen seçmenler oh olsunmu diyecez surekli hakaret mi edicez hayir tabiki. Tam olarak yapilan bu sürekli hakaret sen pkklisin sen susun sen busun yok dinsizin falan insanın yarasını kanatiyor.kazanmak icin her yol mübah değildir. Intikama döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…