Her hile kendilerinde burda bambaşka bir şey diyor hemen kesmişler
Bu özerklik videosunu biri daha gönderdi açıklamasını yaptım diğer sayfalarda.aynı videoları gönderip durmayın.tayyibin neler neler söylediği videoları buraya atmaya başlarsak başedemezsiniz.üstelik açıklamasınıda yapamazsınız biz dünkü çocuk değiliz.adam dürüst ve ilkeli nasıl sözünü tutmasın...
Kaç sayfa yazılmış.
Neler oldu ki?
Bir çarşıya ciktimistim.
+kırmızıbalık da gittiPeki sen niye gittin
Ben de izledim 50. Dakikaya geldim sonra bakacağım devamına.Ay kemal beyin iradesine kurban
Sağlam bir irade helal vala
Babala tv den geliyorum
Burada daimi 4 üye aynı anda gitmiş evet bakayım ne olmuş kızlara.+kırmızıbalık da gitti
Seçimi kazanınca Kullandığı takviyeleri açıklayacağını vaad etse yüzde 5 oran oynardıAy kemal beyin iradesine kurban
Sağlam bir irade helal vala
Babala tv den geliyorum
Şu diyarbakırlı çocuk nefret ettirdiBen de izledim 50. Dakikaya geldim sonra bakacağım devamına.
Şu 46-47. Dakikalarda gülen çocuğa önce bir dinlemeyi öğren vs neden dememiş anlamadım.
Çok saygısızca yaptığı.
Hiç şaşırmam ama fazla kibar olmak da iyi değil saygı sınırlarına davet edilmeliydi.Şu diyarbakırlı çocuk nefret ettirdi
Diyorki akp ye ilk defa oy vereceğim
Bilin ne çıktı
SÜleyman soyluyla fotoğrafları çıktı
Geri dönüp okuyamadım ama bir video var Ekrem İmamoğlu’yla bir kadın zamlar hakkında konuşuyor o kadına hoş olmayan bir kelime kullanıldığı için gitmişler sanırımBurada daimi 4 üye aynı anda gitmiş evet bakayım ne olmuş kızlara.
Yakistir kardeşim bir şey olmaz. Gaziantepliyim ben senede bir defa dahi gitmek gelmiyor içimden artık. Googlede aratmamislar buna emin oldum teşekkür ederim ama gözlerinden(onların) gerçekten rahatsız olduğumu biliyorum.
İşte adam kibar insanlar alışık değillerHiç şaşırmam ama fazla kibar olmak da iyi değil saygı sınırlarına davet edilmeliydi.
Bu konudan banlanmak istemiyorumseçime kadar kaç kişi kalacak merak ediyorum ....
Çok dinç gerçekten 6 7 saat her yiğidin harcı değilSeçimi kazanınca Kullandığı takviyeleri açıklayacağını vaad etse yüzde 5 oran oynardıçok dinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?