Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hanımlar sizi anlamıyorum, nedir bu öfke? Bir şeyleri ispat etme çabası?
Hepiniz kendinizi kaptırmışsınız haklı çıkmak için kırıp döküyorsunuz, üstelik kavga sebebiniz kimler? Siyasetçiler.

Montajlardan bahsediyorsunuz, bir lider için yapılan montajı doğru kabul ederken diğerininkini yalanlıyorsunuz, oysa Cumhurbaşkanınında birçok montajlı videosu var Kılıçdaroğlunun da.

Sonra el işaretlerinden giriyorsunuz mevzuya, yahu el işaretlerinin dinlerde dahi farklı anlamı var, aşağıdaki adamlar Bozkurt mu? Rabiacı mi?

Bu el işaretlerinin dünyadaki anlamları farklıdır, boyut kapısı bekçisi Koth’un simgesi olarak da kullanılır.

Rabia işareti olarak da kullanılır.

Kadınlar tehlike anında yardım istediklerinde de kullanılır.

Gelelim şu canhıraş kavga ettiğiniz işarete.

Churchill‘in zafer işareti olarak kabul edilse de bazı kaynaklarda özgürlük anlamına geldiği söylenir, o yüzden mesela bazı kadınlar üzerlerindeki baskıyı protesto için bu işareti yapmışlardır.

Bazı kaynaklarda da her ne kadar doğruluğu net olmasa da, 1415 Agincourt Savaşında Fransızlar yakaladıkları İngiliz ve İskoç okçularının işaret ve orta parmaklarını kesmişler.

Birbirinizi montaj görüntüler, el işaretleri üzerinden yaftalayacaksanız hangi anlama göre yaftalacaksınız?

Şurada bir seçim yapılacak, gidip oy vereceğiz bitmedi kavganız düşmanlığınız.

adam dürüst ve ilkeli nasıl sözünü tutmasın...
Bu özerklik videosunu biri daha gönderdi açıklamasını yaptım diğer sayfalarda.aynı videoları gönderip durmayın.tayyibin neler neler söylediği videoları buraya atmaya başlarsak başedemezsiniz.üstelik açıklamasınıda yapamazsınız biz dünkü çocuk değiliz.

Ben de izledim 50. Dakikaya geldim sonra bakacağım devamına.
Şu 46-47. Dakikalarda gülen çocuğa önce bir dinlemeyi öğren vs neden dememiş anlamadım.
Çok saygısızca yaptığı.
Şu diyarbakırlı çocuk nefret ettirdi
Diyorki akp ye ilk defa oy vereceğim
Bilin ne çıktı
SÜleyman soyluyla fotoğrafları çıktı

Ben rahatsiz olmaniza veya konunun icerigi ile ilgili bir sey demedim. Kendi gordugunuz veya yasadiginiz seyi paylasmaniz dogaldir. Ama ak veya kara bir troll un sosyal medya da yaptigi haberi buraya tasimak arastirmamak elestirdigim.

Biraz evvel bir dialoga rastladim burada aponun idam edilmesi ile ilgili komik otesi. Gercekten birisi birsey iddia ediyor, digeri cevap veriyor. (cevap yanlis) digeri cevap pat diye gelince dogru herhalde diyerek baska konuya geciyor.

Bu kadar mi hazirciyiz. su 1500 sayfaya bakin iddialarin geneli sosyal medyada o sunu dedi bu sunu dedi. Bir taraf diger tarafi cahillikle sucluyor, diger taraf teroristlikle sucluyor. Yok montaj, yok o eskiden di vs vs.

Beyan esasdir. Zan uzerine yorum ne kadar kotu....

Son düzenleme:
Hiç şaşırmam ama fazla kibar olmak da iyi değil saygı sınırlarına davet edilmeliydi.
İşte adam kibar insanlar alışık değiller
Belliki bilerek propaganda amaçlı ordaydı
Kemal bey çok asil püskürttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…