+ ne olursa olsun hazırlıklı olmadığı sorular ve kendisini seven sevmeyen hatta nefret edenlerin karşısına böyle cesurca çıkabildiği için helal olsunÇok dinç gerçekten 6 7 saat her yiğidin harcı değil
O kadar asiri sert sorulara sıkılmadan net ve sakinlikle cevap verdiki kibar kibar takdir ettim.hicboyle beklemiyordum doğrusuİşte adam kibar insanlar alışık değiller
Belliki bilerek propaganda amaçlı ordaydı
Kemal bey çok asil püskürttü
Gercekten öyle herkese tek tek cevap verdi soru soran genclerin boyle kibirli kibirli sert sorularına yumuşak cevap verdi.suratlar şaştı herkesin. Bi o kirmizi ceketli kiza gıcık oldum ama guzel sordu guzel cevap verdi kk.+ ne olursa olsun hazırlıklı olmadığı sorular ve kendisini seven sevmeyen hatta nefret edenlerin karşısına böyle cesurca çıkabildiği için helal olsun
Şuan 20 yıldır iktidarda olan kemal bey değil+ ne olursa olsun hazırlıklı olmadığı sorular ve kendisini seven sevmeyen hatta nefret edenlerin karşısına böyle cesurca çıkabildiği için helal olsun
Her yazdığına tamamıyla katılıyorum cumhurbaşkanımızın o koltukta oturabileceğine asla ihtimal vermiyorum ne yazık ki .Şuan 20 yıldır iktidarda olan kemal bey değil
İnsan yaptığı davranışlardan sorgulanır
O koltukta recep tayip erdoğan olmalıydı
O medeni cesareti gösterebilir mi
Recep beyde sözde gençler önüne çıktı hazırlanmış sorularla
Böylemi olmalı yani
VE hakikaten erdoğanın ciddi anlamda rahatsız olduğunu ülkeyi yönetecek yeterliliğe sahip olmadığını düşünüyorum
Oy verenlererdoğanın ismine veriyorbaşka birşey değil
Önemli olan zaten, Türkiye Cumhuriyeti devleti için.. kim başa geçerse ülkemize ve vatandaşlarına sahip çıkması , ülkemizi ve vatandaşlarını mağdur bırakmaması .. ekonomiyi düzeltmeye çalışması , vatandaşlarının yüzünü güldürmesi . Atatürk ilkelerine saygı duyulup , o yönde ilerleme göstermesi başka birşey istemiyoruz ki zaten ..Yaşayacağız ve görücez kılıçdaroğlu kazanmaya bilir. Erdoğan kazansada saygıyla herkes tebrik eder yaşayıp görücez ilerki yılları . Sonucta secim bitecek gidecek birbirimizi kirmanin o ppk kelimelerinin hudapar falan filan hicbirinin onemi kalmiycak herkes isine gucune ve ekmegine bakacak o kadar
Onların dokunulmazlığı yok eleştirecekler tabi ki. Rahmetli Levent Kırca siyasi mizah çok yapardı izlerken hem güler hem sorgulardık.Arada hukumete de dokundurur nebati bey kizmisti hatta
Ama işte bütün bu dileklerimin yıllardır gerçekleşmediğini gördüğüm için, oyum kk ye.Önemli olan zaten, Türkiye Cumhuriyeti devleti için.. kim başa geçerse ülkemize ve vatandaşlarına sahip çıkması , ülkemizi ve vatandaşlarını mağdur bırakmaması .. ekonomiyi düzeltmeye çalışması , vatandaşlarının yüzünü güldürmesi . Atatürk ilkelerine saygı duyulup , o yönde ilerleme göstermesi başka birşey istemiyoruz ki zaten ..
ne kadar değişik bir espri anlayışınız var,siz çalıp,siz oynuyorsunuz.Alin duvarınıza asın
hey masallah hizlarina yetisemiyorum benBorellus ne zaman dönecekmiş peki
ne zaman eleştirdiniz.diyelim ki eleştirdiniz,biz görmedik.yeteri kadar derken,kusura bakmayın,yanlışlıkla mı oldu dediniz.bu size yeterli mi geldi,nasıl biz sizi ,apo çıkmayacak desek de inandıramıyorsak,sizin yeteri kadar dediğiniz de,bize yeterli gelmemiş ki ikna olmadık.Çözüm sürecini ve yanlişliğini yeteri kadar eleştirmiştik
Eleştirip oy veriyoruz, siz eleştirmeden oy veriyorsunuz diyorlar. Biz iktidar olmayanı nasıl eleştirelim, anlamıyorum. Gelsin, her türlü eleştirip başkasına oy verelim. Oy benim, kimi beğenirsem ona veririm. Beğenmedik diye nankör oluyoruz. Anam değil, babam değil; mecbur muyum beğenmeye!ne zaman eleştirdiniz.diyelim ki eleştirdiniz,biz görmedik.yeteri kadar derken,kusura bakmayın,yanlışlıkla mı oldu dediniz.bu size yeterli mi geldi,nasıl biz sizi ,apo çıkmayacak desek de inandıramıyorsak,sizin yeteri kadar dediğiniz de,bize yeterli gelmemiş ki ikna olmadık.
siz ikna olmuyorsunuz ama bizim size inanmamızı bekliyorsunuz.oradan bakınca saf mı görünüyoruz?
Yemin krizini ertelemek içindir. Pazar gününe kadar vekiller yemin etmek zorunda kalırsa hüdapar oy kaybettirir.Allah Allah ya…
Güzel konuşmak yaşla ilgili olsaydı gencecik insanlar edebiyatçı olurdu. Ben gençlerin çoğunu anlamıyorum; dillerini değil, ne demek istediklerini anlamıyorum.arkadaslar babala tvde kilicdaroglunu dinledim adam bu kadar mi guzel saygili cevaplar verir inanin izleyen herkes in yorumu olumlu. kk iki lafi bir araya getirmez diyorlar cok sasirdim bu kadar net mütevazi saygili cevaplar.... 74 yasindaki bir adamin bu kadar guzel konusmasi dogrusu insanin kafasında soru isaretlerini kaldırdı. gönlüm rahatladi. Allah yar ve yardimcisi olsun diyorum. cok samimi buldum kendisini. ozellikle karsit dusunceli olanlar secimden once bir izlesin lütfen
İki saate yakın izledim, uyku vaktim geldi, devam edeceğim. 21 yıllık tek adamın bu cesareti gösterememesi, sadece kendini övenlerle şov yapması gerçeği apaçık ortadadır. Bizim için kazanan bellidirBabaladan geliyorum. Yemin ederim gözlerim doldu artık iyiler kazansın ya. Bu garabet düzen hukuksuzluk ,yolsuzluk bitsin artık. Adaletiyle,asaletiyle,cevaplarıyla yeterli hatta fazlasıyla cevabını vermiş. Şu cesareti cumhurbaşkanı da gosterebilseydi keşke. Bay kemal diye sataşmadan ileriye gidemiyor. İster kazansın ister kazanamasin böyle dürüst insanlar basimizdan eksik olmasın.
Kesinlikle öyle. Ve hiç altı boş laf etmedi. Hiç sıkılmadık. Soru işareti olan açsın izlesin kimseye sataşmadan iftira atmadan kötülemeyin ayrıştırmadan da siyaset yapilabiliyormus demek.İki saate yakın izledim, uyku vaktim geldi, devam edeceğim. 21 yıllık tek adamın bu cesareti gösterememesi, sadece kendini övenlerle şov yapması gerçeği apaçık ortadadır. Bizim için kazanan bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?