Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kesinlikle öyle. Ve hiç altı boş laf etmedi. Hiç sıkılmadık. Soru işareti olan açsın izlesin kimseye sataşmadan iftira atmadan kötülemeyin ayrıştırmadan da siyaset yapilabiliyormus demek.
Tam olarak bunu sevmiyorlar. Düşünün, Çakır karakteri mafya değil mi? Türk halkının en sevdiği dizi karakteri.

herkes izlemeli gercekten bu kadar sorulara net cevap vermesi mutevaziligi gozlerim doldu. programin sonunda oguzhana Lütf edip beni çağırdiniz teşekkür ederim dedi ordaki o alcak gönüllügu bile cok etkiledi beni. o kadar saat o yastaki bir adamdan bu kadar yorulmadan net cevaplar kazansa kazanmasa helal olsun

evet ya surekli bay bay kemal deyip duruyor

Güzel konuşmak yaşla ilgili olsaydı gencecik insanlar edebiyatçı olurdu. Ben gençlerin çoğunu anlamıyorum; dillerini değil, ne demek istediklerini anlamıyorum.
güzel derken o yasta yorulmadan sorulara tane tane saatlerce cevap vermesini kastetmistim

A haber kadar başınıza....tövve estağfirullah ya sende fox izlemekten beynin sulanmış
Yalnız o kadar uzun yazmışımki umarım hitap ettiğim kitle okuyup cevaplayabiliyordur.
Kendini beyenmiş çatlasanda patlasanda o beyenmediğin kitle yine kazandıracak yazdıklarının 10 misli fazlasını yazardım da anlamassın siz nankörler

sorgulama yok araştırma yok ondan.
biat kültürü mevcut.
devletin bir tane kurumu kalmadı sata sata bitti.
ülkenin bir tane limanı kalmadı hepsini sattı yabancılara.
yeni nesil tarihte bilmiyor ekonomide.
Cumhurbaşkanım kadar akıllı olmadığın için satmadığını özelleştirdiğini neden yaptığını anlayamassın ne yazıkki

Cumhurbaşkanım kadar akıllı olmadığın için satmadığını özelleştirdiğini neden yaptığını anlayamassın ne yazıkki
Hangi akla hizmet satmış anlatta anlayalım madem sen ne kadar bilgi sahibisin

Bu kadar mi hazirciyiz. su 1500 sayfaya bakin iddialarin geneli sosyal medyada o sunu dedi bu sunu dedi. Bir taraf diger tarafi cahillikle sucluyor, diger taraf teroristlikle sucluyor. Yok montaj, yok o eskiden di vs vs.
Curly,
bizim buradaki sorunumuz aynı anda konuşup birbirininin ne dediğini dinlememek gibi bir durum, hiçbirimiz kendi eklediklerimizi araştırmıyoruz, araştırmacılığımız karşı tarafın elindekilerini çürütmek için, bundan ötesi değil maalesef, birbirimizin ne yazdığını da okumuyoruz, bazen de okuduğumuzu anlamıyor altından başka anlamlar çıkarmaya çalışıyoruz.

Bir mesajında haber kanallarını örnek vermişsin ya, sorar mısın hangi medya grupları yandaş ?

Bir taraf bir grup medyayı, bir taraf diğer medya grubunu yandaş kabul ediyor, iki taraf da kendilerine yakın olan medya grubunu gerçekleri söylüyor diye kabul ediyor ve sadece o medyaları takip ediyor.

Tüm dünyada siyasiler siyasal iletişim kullanarak ikna eder yönlendirir, sen benden iyi biliyorsun ama arkadaşlar bunu ne kadar kabul eder bilemem.

Medya, son zamanlarda sosyal medya da dahil oldu, siyasilerin ve sermayedarların hedef kitlelerini etkileyip yönlendirmek için kullandıkları en önemli mecra, sermaye sahipleri ürünlerini satar, siyasetçi kendisine inandırır, ortada bir reklam pazarlama durumu vardır ama sen (sen derken biz seçmenlerden bahsediyorum) gelir burada kavga eder durursun.

Adamlar savaşlarda bile algı yaratmak için kullanır bu mecraları, bakınız Rusya-Ukrayna savaşı, her iki taraf da başka açıklamalarla algı yaratıyor, hangisi gerçekleri söylüyor biliyor muyuz?

Bizde de seçimle ilgili gaza getirmek için kullanılıyor, isteyen istediği başlığı atıyor ya da attırıyor, Sosyal medyada da her kafadan bir ses hooop millet birbirine giriyor, yazı yazmak yazana göre değişir, kiminin elinde birleştirici güç, kiminin elinde kitlesel silah olur, bizde bu ateş varken yangına bile döneriz Allah muhafaza.

Konuştuğu dili doğru yazamayan bir insanın benim geleceğimi belirlemekte söz sahibi olması ne acı...

İkna olmanıza gerek yok burada tartışarak birilerinin ikna olacağını beklemiyorsunuz herhalde? Şahsen ben beklemiyorum da. Her iki tarafta temiz değil her iki tarafın seçmeni de iyisiyle kötüsüyle oy veriyor. Çünkü iki seçenekten başka seçenekleri yok.

Mehmetçik bize sahip çıkıyor diye biliyordum. Şimdi onlara sahip olup olmadığımız sorgulanıyor. Çok ilginç
Bu nasıl bir yorum nasılda yazılan ve şuan yazdığınız yorumla ilgisi olmayan bir şeyi ne güzel çeviriyorsunuz ne hale getiriyorsunuz..kim dedi böyle bir şeyi.

Ben abimin arkadaşının başına ailesinin yanında nasil katledildiğini şehit düştüğünü dedim ...şu yazdığınızla benim yazdigimin ne alakası var..

Mehmetçik bu ülkeye sınırlarına herşeyine sahip çıkıyor şuan eviniz de uyuyorsanız uyuyorsak onlar sayesin de sınırlarımızı teröristlerden koruyup bunu uğurda şehit düşüyorlarsa bizi koruyor olmalarından... her biri 20 li yaşların da gencecik insanlar binlerce şehit var bizim onlara şükran borcumuz var her şehit askerin bizde hakkı var bizi korumak için vatani korumak için canlarından oldular...Avrupanın Abd nin kendi ülkemizde olanların desteklediği silah maddi ve askeri eğitim vererek terör ordusu yaptıkları pkk ypğ ve diğerleri yüzünden sehit oldular bizleri korurken şuan dağdakilerle aynı dili konussn bir muhalefet varken demirtasi çıkıcak diyenler varken ve apo nin heykelini dikeceğiz diyenler varken bu ülkeyi bölmek isteyenler varken bunuda bile bile bizler duyuyor görüyorken....iste hem ülkeyi hem askeri hem kendimizi çocuğunuzu geleceğimizi koruma görevi de şuan bizde..yoksa çok daha şehit olur ve o şehitlerin elleri ahirette yakamız da olur..

Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
.......

evet dedim bunu doğru dedim 14 mayıs öncesi ne asker ne mehmetçik dilinde yoktu kk nin hatta dedim ki daha önce ki yorumlarda.. baktı milliyetçilik önde dur dedi burdan giriş yapayım dedi dedim ...u dönüşü dedim

çünkü kk biz asla teröristlerle masaya oturmadık dedi ..

hapislerde ziyarete gittim diyen kim kk dimi

kandile sırtımızı dayadık diyen bir parti sayesinde şuan ayakta chp ki bunu zaten hdp li vekiller her yerde diyor

buda doğu chp den bi çekilseler chp yerlerde

Öcalanin heykelini dikeceğiz diyen birinin demirtasin ve diğerlerinin hapisten cikmasini istiyor ve bana oy verin diyor dimi

HDp liler miting te oyunuz kk dedi hapiste yatanlar çıkıcak ve dağdakiler inicek özerklik yapacağız o sınırlara giden askerleri geri döndüreceğiz dedi dimi hatta hakaret ettiler

sırri sakık mustafa kemalin itleri dedi dimi

bunları defalarca yazdım

insanların karşına cikipta hiç ağzına askeri almayan kk mehmetçik dedi ve insanlar salak değil dalga geçer gibi açıklama yaptı buna da merak etmeyin kimse inanmadı..ha siz inanmış olabilirsiniz buyurun devam edin..

Son düzenleme:

Milliyetçiliğe oynuyor şimdi ama inananı bulursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…