Ben de izliyorum. Şiir gibi konuşuyor.İki saate yakın izledim, uyku vaktim geldi, devam edeceğim. 21 yıllık tek adamın bu cesareti gösterememesi, sadece kendini övenlerle şov yapması gerçeği apaçık ortadadır. Bizim için kazanan bellidir
Tam olarak bunu sevmiyorlar. Düşünün, Çakır karakteri mafya değil mi? Türk halkının en sevdiği dizi karakteri.Kesinlikle öyle. Ve hiç altı boş laf etmedi. Hiç sıkılmadık. Soru işareti olan açsın izlesin kimseye sataşmadan iftira atmadan kötülemeyin ayrıştırmadan da siyaset yapilabiliyormus demek.
evet ya surekli bay bay kemal deyip duruyorBabaladan geliyorum. Yemin ederim gözlerim doldu artık iyiler kazansın ya. Bu garabet düzen hukuksuzluk ,yolsuzluk bitsin artık. Adaletiyle,asaletiyle,cevaplarıyla yeterli hatta fazlasıyla cevabını vermiş. Şu cesareti cumhurbaşkanı da gosterebilseydi keşke. Bay kemal diye sataşmadan ileriye gidemiyor. İster kazansın ister kazanamasin böyle dürüst insanlar basimizdan eksik olmasın.
güzel derken o yasta yorulmadan sorulara tane tane saatlerce cevap vermesini kastetmistimGüzel konuşmak yaşla ilgili olsaydı gencecik insanlar edebiyatçı olurdu. Ben gençlerin çoğunu anlamıyorum; dillerini değil, ne demek istediklerini anlamıyorum.
A haber kadar başınıza....tövve estağfirullah ya sende fox izlemekten beynin sulanmışAy ne yapmışlar allah aşkına? Bir türkü tutturmuşsunuz hepiniz. Ciddi ciddi Melih Gökçek ile Mansuz Yavaş'ı mı kıyas ettiniz?
1 koli yumurta olmuş 70 lira. Anneler çaresizlikten eski usulü pirinç unu mamaya döndüler.
Çocuklar okula aç gidip açlıktan bayılıyorlar. Kaç farklı öğretmen anlattı bunu. Eminim ki görmemişsinizdir a haber izlemekten.
Kendini beyenmiş çatlasanda patlasanda o beyenmediğin kitle yine kazandıracak yazdıklarının 10 misli fazlasını yazardım da anlamassın siz nankörlerYalnız o kadar uzun yazmışımki umarım hitap ettiğim kitle okuyup cevaplayabiliyordur.
Cumhurbaşkanım kadar akıllı olmadığın için satmadığını özelleştirdiğini neden yaptığını anlayamassın ne yazıkkisorgulama yok araştırma yok ondan.
biat kültürü mevcut.
devletin bir tane kurumu kalmadı sata sata bitti.
ülkenin bir tane limanı kalmadı hepsini sattı yabancılara.
yeni nesil tarihte bilmiyor ekonomide.
Hangi akla hizmet satmış anlatta anlayalım madem sen ne kadar bilgi sahibisinCumhurbaşkanım kadar akıllı olmadığın için satmadığını özelleştirdiğini neden yaptığını anlayamassın ne yazıkki
Dizi mi?Tam olarak bunu sevmiyorlar. Düşünün, Çakır karakteri mafya değil mi? Türk halkının en sevdiği dizi karakteri.
Curly,Bu kadar mi hazirciyiz. su 1500 sayfaya bakin iddialarin geneli sosyal medyada o sunu dedi bu sunu dedi. Bir taraf diger tarafi cahillikle sucluyor, diger taraf teroristlikle sucluyor. Yok montaj, yok o eskiden di vs vs.
Çok emin değilim ama cenaze namazı kılındı gazeteye ölüm ilanı verildi vs.Dizi mi?
Emin miyiz?
Konuştuğu dili doğru yazamayan bir insanın benim geleceğimi belirlemekte söz sahibi olması ne acı...A haber kadar başınıza....tövve estağfirullah ya sende fox izlemekten beynin sulanmış
Kendini beyenmiş çatlasanda patlasanda o beyenmediğin kitle yine kazandıracak yazdıklarının 10 misli fazlasını yazardım da anlamassın siz nankörler
ne zaman eleştirdiniz.diyelim ki eleştirdiniz,biz görmedik.yeteri kadar derken,kusura bakmayın,yanlışlıkla mı oldu dediniz.bu size yeterli mi geldi,nasıl biz sizi ,apo çıkmayacak desek de inandıramıyorsak,sizin yeteri kadar dediğiniz de,bize yeterli gelmemiş ki ikna olmadık.
siz ikna olmuyorsunuz ama bizim size inanmamızı bekliyorsunuz.oradan bakınca saf mı görünüyoruz?
Bu nasıl bir yorum nasılda yazılan ve şuan yazdığınız yorumla ilgisi olmayan bir şeyi ne güzel çeviriyorsunuz ne hale getiriyorsunuz..kim dedi böyle bir şeyi.Mehmetçik bize sahip çıkıyor diye biliyordum. Şimdi onlara sahip olup olmadığımız sorgulanıyor. Çok ilginç
Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
Bu doğru iste yüze vurma
Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...
Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he
Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..
+ ne olursa olsun hazırlıklı olmadığı sorular ve kendisini seven sevmeyen hatta nefret edenlerin karşısına böyle cesurca çıkabildiği için helal olsun
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
.......
evet dedim bunu doğru dedim 14 mayıs öncesi ne asker ne mehmetçik dilinde yoktu kk nin hatta dedim ki daha önce ki yorumlarda.. baktı milliyetçilik önde dur dedi burdan giriş yapayım dedi dedim ...u dönüşü dedim
çünkü kk biz asla teröristlerle masaya oturmadık dedi ..
hapislerde ziyarete gittim diyen kim kk dimi
kandile sırtımızı dayadık diyem bir parti sayesinde şuan ayaklara chp ki bunu zaten hdp li vekiller her yerde diyor
ocalanin heykelini dikeceğiz diyen birinin demirtasin ve diğerlerinin hapisten cikmasini istiyor ve bana oy verin diyor dimi
HDp liler miting te oyunuz kk dedi hapiste yatanlar çıkıcak ve dağdakiler inicek özerklik yapacağız o sınırlara giden askerleri geri döndüreceğiz dedi dimi hatta hakaret ettiler
sırri sakık mustafa kemalin itleri dedi dimi
bunları defalarca yazdım
insanların karşına cikipta hiç ağzına askeri almayan kk mehmetçik dedi ve insanlar salak değil dalga geçer gibi açıklama yaptı buna da merak etmeyin kimse inanmadı..ha siz inanmış olabilirsiniz buyurun devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?