Bazılarına bazı şeyler yakışmıyorMilliyetçiliğe oynuyor şimdi ama inananı bulursa
Bazılarına bazı şeyler yakışmıyor
Ne dillerine ne görüşlerine çünkü içlerindeki hesap kitap bambaşka
Hani denir ya ciğerlerini biliyoruz öyle işte
Dün Trtdeki konuşmasında çağırdı Erdoğan’ı.Sorunlar önceden toplandı hazırlıklı geldi
Dün Trtdeki konuşmasında çağırdı Erdoğan’ı.
İstediğin kanalda istediğin gazetecilerle olur gel karşılıklı konuşalım dedi.
20 küsür senedir görmedik ama bu sefer de sanmıyorum.
Keşke öyle bir şey olsa da emin olamayacağınız şey hakkında bu kadar kesin atıp tutmayı bıraksanız.
1.5 aydır kendisini anlatamadı falan filan dendi adam 7 saati tanıtımda bütün herseyi özetledi.İki saate yakın izledim, uyku vaktim geldi, devam edeceğim. 21 yıllık tek adamın bu cesareti gösterememesi, sadece kendini övenlerle şov yapması gerçeği apaçık ortadadır. Bizim için kazanan bellidir
Binali yıldırım dayanamayıp cikmisti belediye seçimlerinde insanoğlunun karşısına o yayın bana cok etkili olmustu oyle bir yayin daha olsa keskeDün Trtdeki konuşmasında çağırdı Erdoğan’ı.
İstediğin kanalda istediğin gazetecilerle olur gel karşılıklı konuşalım dedi.
20 küsür senedir görmedik ama bu sefer de sanmıyorum.
Keşke öyle bir şey olsa da emin olamayacağınız şey hakkında bu kadar kesin atıp tutmayı bıraksanız.
Nasil cevaplardı ama insanların aklındaki algıyı kırdı sanırım.Kesinlikle öyle. Ve hiç altı boş laf etmedi. Hiç sıkılmadık. Soru işareti olan açsın izlesin kimseye sataşmadan iftira atmadan kötülemeyin ayrıştırmadan da siyaset yapilabiliyormus demek.
Curly,
bizim buradaki sorunumuz aynı anda konuşup birbirininin ne dediğini dinlememek gibi bir durum, hiçbirimiz kendi eklediklerimizi araştırmıyoruz, araştırmacılığımız karşı tarafın elindekilerini çürütmek için, bundan ötesi değil maalesef, birbirimizin ne yazdığını da okumuyoruz, bazen de okuduğumuzu anlamıyor altından başka anlamlar çıkarmaya çalışıyoruz.
Bir mesajında haber kanallarını örnek vermişsin ya, sorar mısın hangi medya grupları yandaş ?
Bir taraf bir grup medyayı, bir taraf diğer medya grubunu yandaş kabul ediyor, iki taraf da kendilerine yakın olan medya grubunu gerçekleri söylüyor diye kabul ediyor ve sadece o medyaları takip ediyor.
Tüm dünyada siyasiler siyasal iletişim kullanarak ikna eder yönlendirir, sen benden iyi biliyorsun ama arkadaşlar bunu ne kadar kabul eder bilemem.
Medya, son zamanlarda sosyal medya da dahil oldu, siyasilerin ve sermayedarların hedef kitlelerini etkileyip yönlendirmek için kullandıkları en önemli mecra, sermaye sahipleri ürünlerini satar, siyasetçi kendisine inandırır, ortada bir reklam pazarlama durumu vardır ama sen (sen derken biz seçmenlerden bahsediyorum) gelir burada kavga eder durursun.
Adamlar savaşlarda bile algı yaratmak için kullanır bu mecraları, bakınız Rusya-Ukrayna savaşı, her iki taraf da başka açıklamalarla algı yaratıyor, hangisi gerçekleri söylüyor biliyor muyuz?
Bizde de seçimle ilgili gaza getirmek için kullanılıyor, isteyen istediği başlığı atıyor ya da attırıyor, Sosyal medyada da her kafadan bir ses hooop millet birbirine giriyor, yazı yazmak yazana göre değişir, kiminin elinde birleştirici güç, kiminin elinde kitlesel silah olur, bizde bu ateş varken yangına bile döneriz Allah muhafaza.
Buradaki banlanan arkadaşlarımızı okuya okuya ayrı tarz laf sokmayı siz de öğrenmişsiniz üslup aynıne zaman eleştirdiniz.diyelim ki eleştirdiniz,biz görmedik.yeteri kadar derken,kusura bakmayın,yanlışlıkla mı oldu dediniz.bu size yeterli mi geldi,nasıl biz sizi ,apo çıkmayacak desek de inandıramıyorsak,sizin yeteri kadar dediğiniz de,bize yeterli gelmemiş ki ikna olmadık.
siz ikna olmuyorsunuz ama bizim size inanmamızı bekliyorsunuz.oradan bakınca saf mı görünüyoruz?
aaa siz şimdi bana niye sataştınız acaba?banlanan arkadaşlarınızdan öğrenmişsiniz derken,ben de 2 kez banlandım.uslübum hep aynı,profilime girip bakabilirsiniz,en başından beri neyi savundüğümu.Buradaki banlanan arkadaşlarımızı okuya okuya ayrı tarz laf sokmayı siz de öğrenmişsiniz üslup aynı
orada sorular onceden hazirlanmiyor programin formatı gereği.Sorunlar önceden toplandı hazırlıklı geldi
Valla ben buna inanıyordum ama düne kadar.orada sorular onceden hazirlanmiyor programin formatı gereği.
1.5 aydır kendisini anlatamadı falan filan dendi adam 7 saati tanıtımda bütün herseyi özetledi.
Nasil cevaplardı ama insanların aklındaki algıyı kırdı sanırım.
Hazırlıksızdı diye biliyoruz hazırlıklı olduğunu kanıtlar mınızSorunlar önceden toplandı hazırlıklı geldi
Babalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diyeHazırlıksızdı diye biliyoruz nerden öğrendiniz
akp li secmenlerin çogu soruyu anlamıyor cevabı dinlemiyor fenerbahce tutar gibi akp tutuyor.1.5 aydır kendisini anlatamadı falan filan dendi adam 7 saati tanıtımda bütün herseyi özetledi.
Biliyorum zaten danışıklı dövüş olmadığı her halinden belliydi programın. Samimiyet akıyordu. İzlerken aşırı keyif aldım. Nereye kadar izleyebildim bilmiyorum izlerken uyuyakalmışım dün geceBabalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?