Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bazılarına bazı şeyler yakışmıyor

Ne dillerine ne görüşlerine çünkü içlerindeki hesap kitap bambaşka

Hani denir ya ciğerlerini biliyoruz öyle işte

Aynen öyle. Dilleriyle istedikleri kadar inkar etsinler önemi yok iyi tanıyoruz çünkü

Sorunlar önceden toplandı hazırlıklı geldi
Dün Trtdeki konuşmasında çağırdı Erdoğan’ı.
İstediğin kanalda istediğin gazetecilerle olur gel karşılıklı konuşalım dedi.
20 küsür senedir görmedik ama bu sefer de sanmıyorum.
Keşke öyle bir şey olsa da emin olamayacağınız şey hakkında bu kadar kesin atıp tutmayı bıraksanız.

ben Deniz Baykal'ı da severdim. Çok beyefendi adamdı. Ecevit'te öyle. Sanki eskiden siyaset daha usturupluydu. Şimdi işler iyice çığırından çıktı. Artık siyaset böyle yapılıyor

İki saate yakın izledim, uyku vaktim geldi, devam edeceğim. 21 yıllık tek adamın bu cesareti gösterememesi, sadece kendini övenlerle şov yapması gerçeği apaçık ortadadır. Bizim için kazanan bellidir
1.5 aydır kendisini anlatamadı falan filan dendi adam 7 saati tanıtımda bütün herseyi özetledi.

Binali yıldırım dayanamayıp cikmisti belediye seçimlerinde insanoğlunun karşısına o yayın bana cok etkili olmustu oyle bir yayin daha olsa keske

Kesinlikle öyle. Ve hiç altı boş laf etmedi. Hiç sıkılmadık. Soru işareti olan açsın izlesin kimseye sataşmadan iftira atmadan kötülemeyin ayrıştırmadan da siyaset yapilabiliyormus demek.
Nasil cevaplardı ama insanların aklındaki algıyı kırdı sanırım.

Ablacim agzina saglik,

Ama bir itirazim olacak, "birbirinin ne dedigini dinlememek" yazmissin. Ben bunu kabul etmiyorum. Degil birbirini ayni mahalleden olsalarda dinlemiyolar. Ne yazmis okumuyorlar. Bizim mahlleden yazmissa kesin tasi gedigine koymustur vb seklinde tavirlar.

Liderlerini bile dinlemiyorlar, Bazen sasiriyorum ben ayni seyi mi dinledim / seyrettim / okudum diye. Ama yadirgamiyorum. Zira imam o...., cemaat s...

Benim anlamadigim kendinden olmayan ile kendinden olan ayni seyi soylediginde neden birisi kotu oluyor.
Insanlarin fikirleri vardir. Cikarlari vardir. Hesaplari vardir ve tercih yaparlar.

Yorun yapan arkadasim, bir insan fikrini degistirdi diye birden nasil cahil olur, veya oo adam bu denebilir.

Lutfen her yazilani okuyunuz arastiriniz. Yukarida bir yorum gordum, "konustugunu yazamayan" diye. Pes yani. Sanki senin mahallenin butun taraflari konustugunu duzgun yaziyor. Simdi sen bunu yazdiginda, senin mahalleden olan ve ayni stil yazan birisini ne dusunecek.... Korkma korkma kotu dusunmez zira senin yazdigini okumayacak ya da ustune alinmayacak.

BU kadar sayfa da en uzuldugum seyde, bu beyaz Turklerin; benim oyumla dagdaki cobanin oyu bir mi demesi. Kimsin sen ya, ne zannediyorsun kendini. Senin yuksek oy aldigin yerde sanki COBAN yok. Bu nasil bir fasist cumledir. Bunun tersi cumle de var. (diger mahallenin kullandigi) Burda yazmak istemiyorum.

Sanirim otekilestirme denilen sey budur.

Buradaki banlanan arkadaşlarımızı okuya okuya ayrı tarz laf sokmayı siz de öğrenmişsiniz üslup aynı

orada sorular onceden hazirlanmiyor programin formatı gereği.
Valla ben buna inanıyordum ama düne kadar.
Tanıtımlarda mı tam bilmiyorum bir kesit izledim, sorulan soruya KK video ile cevap verdi. Soruyu bilmiyorsa videoyu nasıl hazırladı da geldi?

O videodan sonra oraya çıkmış tüm siyasiler için kafamda soru işareti oluştu ve ben programın şeffaflığına inanmıyorum artık.

1.5 aydır kendisini anlatamadı falan filan dendi adam 7 saati tanıtımda bütün herseyi özetledi.

Nasil cevaplardı ama insanların aklındaki algıyı kırdı sanırım.

Kendisini anlatıyor ama dinlemek isteyen dinliyor. Öylesine değil, anlamak amacıyla dinlemek gerek algıların kırılması için.

akp li secmenlerin çogu soruyu anlamıyor cevabı dinlemiyor fenerbahce tutar gibi akp tutuyor.
ben geçen gün süleymen soylu cnnturk teydi açtım izledim onlar gibi bakmaya çalıştım acaba bizmi yanılıyoruz vs diye.
ama yok yani toplam 3 milyon surıyeli var diyo biz onun dagılımını yapıyoruz diyo bir mahallede çogunluk olunca o mahalleye daha suriyeli almyoruz diyo vs. ıyı guzelde benim semtimde gördüklerim kim o zaman full dolu diyebilirimm.
tüm bodrum katlar afhanistanlı pakistanlı suriyeli dolu.
kardeşim devlet hastanesinde hemşirelik stajı yaptı doguma gelenler hep suriyeli diyo
gördüğümüz bi gerçek var yani.
ama akp seçmeni görmek duymak bilmek izlemek istemiyor.
universite sınavına giremedik okuyamadık başörtüsü yüzünden vs diyorlar ever hata kılıcdarogluda açıkladı.
ama şuanda da akp yuzunden yabancı uyruklu kişiler çok basit sınavlarla belki sınavsız universiteye giriyor bizim cocuklarımızın hakkı çalınıyor bu da aynı şey değil mi ?
iki tarafında hatası var deyip biraz gerçekleri görmeye olan oldu gelecek günler böyle olmaz demeye kimsenin niyeti yok.
akpli bi arkadasımı mesela ikna ettik tek kuşkusu başörtüsü arkadaslar böyle birşey olabılır mı kimse size başörtünüzü açın diyebilir mi bu kadar şeyden sonra

Babalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diye
Biliyorum zaten danışıklı dövüş olmadığı her halinden belliydi programın. Samimiyet akıyordu. İzlerken aşırı keyif aldım. Nereye kadar izleyebildim bilmiyorum izlerken uyuyakalmışım dün gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…