- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.675
- 698
KK adına başkalarının söylediği fikirleri değil de adamın kendi fikirlerini eleştirmek için dinlesinler en azından.Kemal kılıçdaroğlu'nu izleyenler beğenileri dile getirmiş çok güzel konuştu vs. Daha önce de bir an önce çıksa da seçimden önce izlense deniliyordu. Hangi seçmen izledi, beğendi? Millet ittifakı seçmeni. Oy vermeyi düşünmeyen, istemeyen neden izlesin ki?
Anlamayan anlamıyor hayatım maalesef kim izlenmiş millet ittikaki izlemisdiyorlar o program diyorlar o programı her siyasi partiden insan izliyor ak partilide MHP lide diğer partilerden de programin mudaimleri her partiden o bu diye ayrılmıyor ben mesala kanal 7 izliyorum a partilimiyim sıkı bir Habertürk ve CNN türk izleyen iyim a partilimiyim mesala ne taraftan bakıldığı onemli degilmi amaHazırlıksızdı diye biliyoruz nerden öğrendiniz
Aynen katiliyorumKK adına başkalarının söylediği fikirleri değil de adamın kendi fikirlerini eleştirmek için dinlesinler en azından.
Hayır veriliyor, siz babalaya soruyorsunuz soruyu gitmeden. Aynı tarz soruları elemek adına soruları alıyorlar. Zaten diğer türlü salonda yer bile kalmaz aynı soruyı beş kişi sorar.Babalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diye
Kemal kılıçdaroğlu'nu izleyenler beğenileri dile getirmiş çok güzel konuştu vs. Daha önce de bir an önce çıksa da seçimden önce izlense deniliyordu. Hangi seçmen izledi, beğendi? Millet ittifakı seçmeni. Oy vermeyi düşünmeyen, istemeyen neden izlesin ki?
Alttaki yorumlara bakarsak karşı olanlar da bol bol izlemiş görünüyor.KK adına başkalarının söylediği fikirleri değil de adamın kendi fikirlerini eleştirmek için dinlesinler en azından.
Bence dinledi hatta oy vermeyen eleştiren herkes dinledi ben arkadaş çevremden de biliyorum diğer partili olup ne diyor bu ne söylüyor ne sacmaliyor bir bakayim deyip soluksuz izleyenleride biliyorumKemal kılıçdaroğlu'nu izleyenler beğenileri dile getirmiş çok güzel konuştu vs. Daha önce de bir an önce çıksa da seçimden önce izlense deniliyordu. Hangi seçmen izledi, beğendi? Millet ittifakı seçmeni. Oy vermeyi düşünmeyen, istemeyen neden izlesin ki?
Bence izlenmeli zaten, her daim her konuda sadece siyasi değil. Karşıt görüşler her zaman dinlenmeliBence dinledi hatta oy vermeyen eleştiren herkes dinledi ben arkadaş çevremden de biliyorum diğer partili olup ne diyor bu ne söylüyor ne sacmaliyor bir bakayim deyip soluksuz izleyenleride biliyorum
Hele bide sorular önceden hazırlamıyorsa ve videolar varsaKendi seçmeni hariç izleyen çok değildir bence. Çünkü nasıl CB görmeye sesini duymaya tahammül edemeyen varsa Kılıçtaroğlu için de geçerli bu. Programı izleseler bile kendi pencerelerinden bakacakları için bir tarafa mükemmel görünse de diğer tarafa tam tersi görünmüştür
Aynen oyleBence izlenmeli zaten, her daim her konuda sadece siyasi değil. Karşıt görüşler her zaman dinlenmeli
Valla ben buna inanıyordum ama düne kadar.
Tanıtımlarda mı tam bilmiyorum bir kesit izledim, sorulan soruya KK video ile cevap verdi. Soruyu bilmiyorsa videoyu nasıl hazırladı da geldi?
O videodan sonra oraya çıkmış tüm siyasiler için kafamda soru işareti oluştu ve ben programın şeffaflığına inanmıyorum artık.
Ben daha önce programa katılan genç çocuktan duydum ama doğru ama yalan günahını alamam ben onun söylediğini aktardım konuk soruyu bilmiyor ben soruyu orda sordum dediHayır veriliyor, siz babalaya soruyorsunuz soruyu gitmeden. Aynı tarz soruları elemek adına soruları alıyorlar. Zaten diğer türlü salonda yer bile kalmaz aynı soruyı beş kişi sorar.
Ha gelen konuğa sorular iletiliyormu derseniz o başka.
Dediğim gibi videolu cevaptan sonra ben inanmıyorum artık.
Mesela az önce Twitterda denk geldim. Kılıçdaroğluna 2.turda kazanamazsanız istifa edecek misiniz sorusuna, merak etmeyin kazanacağız demiş. O sözü eleştiriliyor, hala kaybetse de koltuğu bırakmayacak deniliyor.Bence dinledi hatta oy vermeyen eleştiren herkes dinledi ben arkadaş çevremden de biliyorum diğer partili olup ne diyor bu ne söylüyor ne sacmaliyor bir bakayim deyip soluksuz izleyenleride biliyorum
Hazırlıksızdı diye biliyoruz hazırlıklı olduğunu kanıtlar mınız
akp li secmenlerin çogu soruyu anlamıyor cevabı dinlemiyor fenerbahce tutar gibi akp tutuyor.
ben geçen gün süleymen soylu cnnturk teydi açtım izledim onlar gibi bakmaya çalıştım acaba bizmi yanılıyoruz vs diye.
ama yok yani toplam 3 milyon surıyeli var diyo biz onun dagılımını yapıyoruz diyo bir mahallede çogunluk olunca o mahalleye daha suriyeli almyoruz diyo vs. ıyı guzelde benim semtimde gördüklerim kim o zaman full dolu diyebilirimm.
tüm bodrum katlar afhanistanlı pakistanlı suriyeli dolu.
kardeşim devlet hastanesinde hemşirelik stajı yaptı doguma gelenler hep suriyeli diyo
gördüğümüz bi gerçek var yani.
ama akp seçmeni görmek duymak bilmek izlemek istemiyor.
universite sınavına giremedik okuyamadık başörtüsü yüzünden vs diyorlar ever hata kılıcdarogluda açıkladı.
ama şuanda da akp yuzunden yabancı uyruklu kişiler çok basit sınavlarla belki sınavsız universiteye giriyor bizim cocuklarımızın hakkı çalınıyor bu da aynı şey değil mi ?
iki tarafında hatası var deyip biraz gerçekleri görmeye olan oldu gelecek günler böyle olmaz demeye kimsenin niyeti yok.
akpli bi arkadasımı mesela ikna ettik tek kuşkusu başörtüsü arkadaslar böyle birşey olabılır mı kimse size başörtünüzü açın diyebilir mi bu kadar şeyden sonra
Hayır veriliyor, siz babalaya soruyorsunuz soruyu gitmeden. Aynı tarz soruları elemek adına soruları alıyorlar. Zaten diğer türlü salonda yer bile kalmaz aynı soruyı beş kişi sorar.
Ha gelen konuğa sorular iletiliyormu derseniz o başka.
Dediğim gibi videolu cevaptan sonra ben inanmıyorum artık.
Hele bide sorular önceden hazırlamıyorsa ve videolar varsa
Mesela az önce Twitterda denk geldim. Kılıçdaroğluna 2.turda kazanamazsanız istifa edecek misiniz sorusuna, merak etmeyin kazanacağız demiş. O sözü eleştiriliyor, hala kaybetse de koltuğu bırakmayacak deniliyor.
En azindan "şu sorulari eleyin" denmiyorDaha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuzsorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?