Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
KK adına başkalarının söylediği fikirleri değil de adamın kendi fikirlerini eleştirmek için dinlesinler en azından.

Hazırlıksızdı diye biliyoruz nerden öğrendiniz
Anlamayan anlamıyor hayatım maalesef kim izlenmiş millet ittikaki izlemisdiyorlar o program diyorlar o programı her siyasi partiden insan izliyor ak partilide MHP lide diğer partilerden de programin mudaimleri her partiden o bu diye ayrılmıyor ben mesala kanal 7 izliyorum a partilimiyim sıkı bir Habertürk ve CNN türk izleyen iyim a partilimiyim mesala ne taraftan bakıldığı onemli degilmi ama

Babalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diye
Hayır veriliyor, siz babalaya soruyorsunuz soruyu gitmeden. Aynı tarz soruları elemek adına soruları alıyorlar. Zaten diğer türlü salonda yer bile kalmaz aynı soruyı beş kişi sorar.
Ha gelen konuğa sorular iletiliyormu derseniz o başka.
Dediğim gibi videolu cevaptan sonra ben inanmıyorum artık.

Kendi seçmeni hariç izleyen çok değildir bence. Çünkü nasıl CB görmeye sesini duymaya tahammül edemeyen varsa Kılıçtaroğlu için de geçerli bu. Programı izleseler bile kendi pencerelerinden bakacakları için bir tarafa mükemmel görünse de diğer tarafa tam tersi görünmüştür

Bence dinledi hatta oy vermeyen eleştiren herkes dinledi ben arkadaş çevremden de biliyorum diğer partili olup ne diyor bu ne söylüyor ne sacmaliyor bir bakayim deyip soluksuz izleyenleride biliyorum

Bence dinledi hatta oy vermeyen eleştiren herkes dinledi ben arkadaş çevremden de biliyorum diğer partili olup ne diyor bu ne söylüyor ne sacmaliyor bir bakayim deyip soluksuz izleyenleride biliyorum
Bence izlenmeli zaten, her daim her konuda sadece siyasi değil. Karşıt görüşler her zaman dinlenmeli

Hele bide sorular önceden hazırlamıyorsa ve videolar varsa

Belli başlı sorular varki onun sorulacağı çok belli olduğu için o soru zaten kesin sorulur diye hazırlıklı gelmiş olmasın! (başörtüsü sorusunda olduğu gibi)

hatta bir yerde sunucu da şöyle dedi mesela pkk pyd terör örgütü müdür bu soruyu kim soracak çünkü her gelene bu soru soruluyor, dağdan başları gelse ona da bu soru sorulur sorulmadığı program ben hatırlamıyorum

Ben daha önce programa katılan genç çocuktan duydum ama doğru ama yalan günahını alamam ben onun söylediğini aktardım konuk soruyu bilmiyor ben soruyu orda sordum dedi

Mesela az önce Twitterda denk geldim. Kılıçdaroğluna 2.turda kazanamazsanız istifa edecek misiniz sorusuna, merak etmeyin kazanacağız demiş. O sözü eleştiriliyor, hala kaybetse de koltuğu bırakmayacak deniliyor.

Hazırlıksızdı diye biliyoruz hazırlıklı olduğunu kanıtlar mınız

Daha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuz sorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız

Akpli seçmenin benim gördüğüm kısmı çok ilginç gerçekten. Yani konuşup anlamayan tabi var ama ben anlayanla da karşılaştım. İnsanlara yolsuzluk, hırsızlık, adaletin, eğitimin çöküşü, ekonominin çöküşü, liyakatsizlik, particilik, adam kayırmacılık, mafyacılık, otokrasite geçiş, sığınmacı sorunu hepsini anlatıyorum ve cevap olarak "ben de bazı hataları olduğunu söylüyorum, eleştiriyorum ama benim başka önceliğim var" diyorlar. Yeminle öyle sinirleniyorum ki sormuyorum bile bunlardan daha önemli nasıl bir öncelik var ki bir insan akpyi seçer

Bazıları yukarıda yazmış işte ayrışmayalım, kardeş olalım, alt tarafı siyasi görüş gibi şeyler. Arkadaşlar birileri liberal ekonomiyi savunurken birileri daha devletçi ekonomi olsun mu diyor da sadece siyasi görüş oluyor? Akp sorunu siyasi görüş sorunu değil artık bu ülkede. Hırsızlığa, yolsuzluğa, ekonomik çöküşe, kontrolsüz sığınmacıya, eğitimin çöküşüne, adaletin yok oluşuna, bir çok gruba büyük haksızlık yapılmasına, iş bulmak için parti mensubu olmaya, liyakatsizliğe, ahlaki çöküşe ses çıkartmayıp belki de evet bunlar yanlış ama deyip kendi içlerinde başka daha önemli şeyler için bunlara göz yummak.

Ben ayrıştım arkadaş. Akp propagandası yapan çevremde tek tük insanı tamamen çıkarttım. Arkadaşım, dostum olamaz. Görmek, duymak bile istemiyorum çünkü bu benim için alt tarafı farklı bir siyasi görüş değil. Bu yukarıda saydığım ve ülkemi mahveden kötülüklere en iyi ihtimalle göz yummak demek. Yok çiçekmiş yok böcekmiş. Benim hayatımı mahvetsinler sonra da ben diğer yanağımı çevireyim aziz falan değil, düz bu ülkede hayatta kalma mücadelesi veren bir insanım. Bu mücadelemde beni geri çeken, karşımda olanlarla iletişimimi minimumda tutmak akıl sağlığım için elzemdir.

Sorulacak sorular zaten biliniyor, bu adamlar da sosyal medya kullanıyor, gazete okuyup haber izliyorlar yani. Daha öncede programa videolar hazırlayıp gelen konuklar oldu, kendilerine yönelen eleştirileri biliyorlar, normal yani hazırlanıp gelmeleri

Hele bide sorular önceden hazırlamıyorsa ve videolar varsa

Hangisine inanayım şimdi. Birisi hayır sorular hazırlanmadı diyor diğeri evet hazırdı diyor. İlla birine mi inanamam gerekiyor yoksa kendi aklığım ve mantığımla mı düşünmem gerekiyor. Malesef burada insanları ikna etmeye çalışıyorlar. Edemeyince de hakarete varan yorumlar oluyor. Hakaret etmeden konuşabilmeliyiz

Kaldı ki sorular hazırlanmış olsa da olmasa da benim için farketmez. Sorulması gerekenler sorulmuş

Koltuğu bırakmayacak diyenlerin görüşü belli. Bakış açısı burada farkını gösteriyor işte. Milletçiler kazanacağız diyor, Cumhurcular koltuk sevdacısı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…