Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Ben hiçbir programını sonuna kadar izleyemedim çünkü çok uzun sürüyor, o kadar vakit ayıramıyorum.
O yüzden henüz videolu cevaba denk gelmedim hiç , olabilir.

Ama dediğim gibi sorular alınmıyor diye bisey yok, zaten bence de alınmak zorunda. Başa çıkılamaz yoksa.
Verilip verilmediği kısmı herkesin kendi görüşü

Braz önce babala tv'yi seyrettim kk olan,ne kadar seviyeli geçti programsoru soranda bence tam detaylı olarak cevaplarını aldılar.
İstediğin kadar yaz anlat oda bir yere kadar almak isteyen zaten alır,dönn cümleler belli dediğin gibi kandil işaret heykel bir dönüpte partilerine baksınlar önce kimlerle beraber yürüyorlar şimdi.
Bu sanki kendi çalıp kendi oynayanlar topluluğu gibi uyduruk bir dernek ...
Melih bey için daha önce fikirlerimi belirtmiştim takipte kalın ama daha dikkatli ... Size verebileceğim en uzun cevap bu...
Hafif bir kıskançlık sezdim sizde,keşke tüm belediyeler böyle bir ödülü alabilsede ayakta alkışlasak bizlerde.
Akp belediyesi alsa avuçlarınız patlar kesin alkışlamadan demi.
canımın içi ablam
Bitanem nasılsın iyisindir umarım

valla evet bile isteye destekleyenlerde var ama çogunlugu ezbere destekliyor.
ve özellikle vatandaslık alan yabancılar etkiliyor oyları.
yoksa ülkenin büyük çogunlugu değişim istiyor.
muhalefetin toplam oyu 50.5 yani cogunluk değişim diyor.
neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gerçekten yoruluyorum düşünmekten geleceğimizi

Daha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuz sorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız
Soruların sunucuda olması kk nın hazırlıklı olduğu anlamına gelmiyor adam soruları bilmiyordu sadece Oğuzhan uğur biliyordu.

Programı bende izledim, chp li olarak kırgın olduğum ve kafamda istifham olan konularda ikna oldum. Böyle güzel devlet adamlığını özlemişiz. Hiç bir şey olmasa konuşamıyor diyenler çatır çatır konuştuğunu gördü buna bile memnunum. Sağlıklı, hafızasının yerinde ve dinç olduğunu gayet net gösterdi. Verdiği cevaplar yuvarlama değil gayet samimiydi ve sorulan konulara hakimiyetini gördüm. İçimden geçen tek serzeniş şu oldu keşke Kaftancıoğlu nu getirmemiş olsaydı...

Neden Kaftancıoğlu'nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Böyle uyduruk bir dernekten AKP belediyesi ödül alacaksa almasın Bir kere bu araştırmayı hani şu çok bilinen konda anket şirketi yapmış .son seçim anketinde Kemal Kılıçdaroğlu %49 Tayyip Erdoğan %43 diye belirtilmişti çok komik değil mi? gerçeklerden ne kadar uzak bir anket olmuştu ve benim merak ettiğim şeffaflık ödülü Mansur yavaş'a verildiyse Ekrem imamoğlu'na neden verilmedi bari kardeş payı yapılsaydı ..sonuçta �stanbul büyükşehir belediyesi şeffaf değil mi? Hadi tamam Mansur Yavaş yönetimi şeffaf ve güvenilir yolsuzluk yapılmıyor... Ekrem imamoğlu armut mu topluyor?... Bu arada 2020 de kurulan bu dernek biraz cimri galiba ellerinde verebilecek başka ödül yokmu yıl 2023 olmuş sadece 2 kişiye verilmiş en şeffaf şu en şeffaf bu diye ....

Son düzenleme:
Neden Kaftancıoğlu!nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Fransa'da öldürülen terörist kadının orada öldürülmemesi gerektiğini tutuklanması ve hukuk tarafından cezasının verilmesi gerektiğini devletlerin cinayet emri vermemesi gerektiğini söyledi.

Neden Kaftancıoğlu!nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Chp ye yararlı olduğunu düşünmüyorum, gereksiz sivri ve antipatik geliyor bana, bir çok fikrinde de uyuşmuyoruz. Halk insanı gibi gelmiyor bana, fazla elitist insanlarda öfke uyandıran bir tarzı var. Son dönemde chp nin içinde var olduğu söylenen truva atlarının arasında da adı geçiyor, samimiyetine hiç inanamadığım bir insan

E lütfen siz ispatlar misiniz bunu?
Böyle bir saçmalık olur mu bende okudum başvuru için formda sorulacak sorular yazılmak zorunda haliyle kişiler soracağınız sorulara göre salona alınıyor demek ki, zaten oldum olası Bu programın duruşundan hoşlanmamıştı deprem ilk olduğunda yaptığı asılsız paylaşım yüzünden insanları resmen kaosa sürüklemişti bildiğim tek şey ifade verdi sanırım ifadenin devamını seçim sonucundan sonra vereceği için elinden geleni yapıyor

Fransa'da öldürülen terörist kadının orada öldürülmemesi gerektiğini tutuklanması ve hukuk tarafından cezasının verilmesi gerektiğini devletlerin cinayet emri vermemesi gerektiğini söyledi.

Teşekkür ederim bilgi için. Bunu araştırıp okuyayım

Canan Kaftancıoğlu'nu duydum ama çok araştırıp nedir necidir bakmadım. Bir kaç haberini de okudum. Bazen bazı kişileri gözardı ediyorum nedense. Bu kadında onlardan biri.
Bir diğeri de Tuncay Özkan diyorlar.

Ödül verilmesi için illa dünya çapında bir dermek mi olması lazım sizin için.
Merak etmeyin ekocumda alır ödülü,adam nelerle uğraşıyor hala.
İstediğiniz ödül olsun bizde verdik ona ödülü mis gibi başkanlık yapıyor orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…