- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Belli başlı sorular varki onun sorulacağı çok belli olduğu için o soru zaten kesin sorulur diye hazırlıklı gelmiş olmasın! (başörtüsü sorusunda olduğu gibi)
hatta bir yerde sunucu da şöyle dedi mesela pkk pyd terör örgütü müdür bu soruyu kim soracak çünkü her gelene bu soru soruluyor, dağdan başları gelse ona da bu soru sorulur sorulmadığı program ben hatırlamıyorum
Ben hiçbir programını sonuna kadar izleyemedim çünkü çok uzun sürüyor, o kadar vakit ayıramıyorum.Sorulacak sorular zaten biliniyor, bu adamlar da sosyal medya kullanıyor, gazete okuyup haber izliyorlar yani. Daha öncede programa videolar hazırlayıp gelen konuklar oldu, kendilerine yönelen eleştirileri biliyorlar, normal yani hazırlanıp gelmeleri
Braz önce babala tv'yi seyrettim kk olan,ne kadar seviyeli geçti programsoru soranda bence tam detaylı olarak cevaplarını aldılar.Abla neyin içine düştük? Sayfalarca anlatıldı, yazıldı. Dönüp dolaşıp kandil, heykel, işaret... Tek kelimesini okumuyorlar yazılanların. Şikayet edecekleri kelimeler asla gözlerinden kaçmıyor ama. Kılıçdaroğlu böyle bir seçmen kitlesine kendini anlatmaya çalıştığı için bile fark atar diğerine. Cb bize hiç kendini anlatmaya tenezzül etmedi. Bir tane muhalif genç soru sordu mu kendisine? Gerçek bir gazeteci ya da vatandaş karşısına çıkıp bir soru yöneltti mi? Karşısına geçen gençler Allah razı olsun, demek için söz alıyor. Gazeteciler desen aynı. İnşallah hocam, maşallah hocam.
Hafif bir kıskançlık sezdim sizde,keşke tüm belediyeler böyle bir ödülü alabilsede ayakta alkışlasak bizlerde.Bu sanki kendi çalıp kendi oynayanlar topluluğu gibi uyduruk bir dernek ...
Melih bey için daha önce fikirlerimi belirtmiştim takipte kalın ama daha dikkatli ... Size verebileceğim en uzun cevap bu...
Bitanem nasılsın iyisindir umarımcanımın içi ablam
valla evet bile isteye destekleyenlerde var ama çogunlugu ezbere destekliyor.Akpli seçmenin benim gördüğüm kısmı çok ilginç gerçekten. Yani konuşup anlamayan tabi var ama ben anlayanla da karşılaştım. İnsanlara yolsuzluk, hırsızlık, adaletin, eğitimin çöküşü, ekonominin çöküşü, liyakatsizlik, particilik, adam kayırmacılık, mafyacılık, otokrasite geçiş, sığınmacı sorunu hepsini anlatıyorum ve cevap olarak "ben de bazı hataları olduğunu söylüyorum, eleştiriyorum ama benim başka önceliğim var" diyorlar. Yeminle öyle sinirleniyorum ki sormuyorum bile bunlardan daha önemli nasıl bir öncelik var ki bir insan akpyi seçer
Bazıları yukarıda yazmış işte ayrışmayalım, kardeş olalım, alt tarafı siyasi görüş gibi şeyler. Arkadaşlar birileri liberal ekonomiyi savunurken birileri daha devletçi ekonomi olsun mu diyor da sadece siyasi görüş oluyor? Akp sorunu siyasi görüş sorunu değil artık bu ülkede. Hırsızlığa, yolsuzluğa, ekonomik çöküşe, kontrolsüz sığınmacıya, eğitimin çöküşüne, adaletin yok oluşuna, bir çok gruba büyük haksızlık yapılmasına, iş bulmak için parti mensubu olmaya, liyakatsizliğe, ahlaki çöküşe ses çıkartmayıp belki de evet bunlar yanlış ama deyip kendi içlerinde başka daha önemli şeyler için bunlara göz yummak.
Ben ayrıştım arkadaş. Akp propagandası yapan çevremde tek tük insanı tamamen çıkarttım. Arkadaşım, dostum olamaz. Görmek, duymak bile istemiyorum çünkü bu benim için alt tarafı farklı bir siyasi görüş değil. Bu yukarıda saydığım ve ülkemi mahveden kötülüklere en iyi ihtimalle göz yummak demek. Yok çiçekmiş yok böcekmiş. Benim hayatımı mahvetsinler sonra da ben diğer yanağımı çevireyimaziz falan değil, düz bu ülkede hayatta kalma mücadelesi veren bir insanım. Bu mücadelemde beni geri çeken, karşımda olanlarla iletişimimi minimumda tutmak akıl sağlığım için elzemdir.
En azindan "şu sorulari eleyin" denmiyor
Tüm sorulara cevap veriliyor
Kagittan okunmuyor cevaplar
Soruların sunucuda olması kk nın hazırlıklı olduğu anlamına gelmiyor adam soruları bilmiyordu sadece Oğuzhan uğur biliyordu.Daha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuzsorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız
E lütfen siz ispatlar misiniz bunu?Soruların sunucuda olması kk nın hazırlıklı olduğu anlamına gelmiyor adam soruları bilmiyordu sadece Oğuzhan uğur biliyordu.
Kk çokta güzel cevaplar verdi sorular karşısında.Soruların sunucuda olması kk nın hazırlıklı olduğu anlamına gelmiyor adam soruları bilmiyordu sadece Oğuzhan uğur biliyordu.
Oğuzhan uğur un Twitter hesabına girinizE lütfen siz ispatlar misiniz bunu?
Braz önce babala tv'yi seyrettim kk olan,ne kadar seviyeli geçti programsoru soranda bence tam detaylı olarak cevaplarını aldılar.
İstediğin kadar yaz anlat oda bir yere kadar almak isteyen zaten alır,dönn cümleler belli dediğin gibi kandil işaret heykel bir dönüpte partilerine baksınlar önce kimlerle beraber yürüyorlar şimdi.
Hafif bir kıskançlık sezdim sizde,keşke tüm belediyeler böyle bir ödülü alabilsede ayakta alkışlasak bizlerde.
Akp belediyesi alsa avuçlarınız patlar kesin alkışlamadan demi.
Bitanem nasılsın iyisindir umarım
Turkiyede kadınlar, hakları için savaşmadı, aç kalmadı, dayak yemedi, işkence görmedi. Bu nedenle Atatürk'e minnettarım. ❤ Umarım kaybetmeyiz
Neden Kaftancıoğlu'nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.Programı bende izledim, chp li olarak kırgın olduğum ve kafamda istifham olan konularda ikna oldum. Böyle güzel devlet adamlığını özlemişiz. Hiç bir şey olmasa konuşamıyor diyenler çatır çatır konuştuğunu gördü buna bile memnunum. Sağlıklı, hafızasının yerinde ve dinç olduğunu gayet net gösterdi. Verdiği cevaplar yuvarlama değil gayet samimiydi ve sorulan konulara hakimiyetini gördüm. İçimden geçen tek serzeniş şu oldu keşke Kaftancıoğlu nu getirmemiş olsaydı...
Böyle uyduruk bir dernekten AKP belediyesi ödül alacaksa almasın Bir kere bu araştırmayı hani şu çok bilinen konda anket şirketi yapmış .son seçim anketinde Kemal Kılıçdaroğlu %49 Tayyip Erdoğan %43 diye belirtilmişti çok komik değil mi? gerçeklerden ne kadar uzak bir anket olmuştu ve benim merak ettiğim şeffaflık ödülü Mansur yavaş'a verildiyse Ekrem imamoğlu'na neden verilmedi bari kardeş payı yapılsaydı ..sonuçta �stanbul büyükşehir belediyesi şeffaf değil mi? Hadi tamam Mansur Yavaş yönetimi şeffaf ve güvenilir yolsuzluk yapılmıyor... Ekrem imamoğlu armut mu topluyor?...Braz önce babala tv'yi seyrettim kk olan,ne kadar seviyeli geçti programsoru soranda bence tam detaylı olarak cevaplarını aldılar.
İstediğin kadar yaz anlat oda bir yere kadar almak isteyen zaten alır,dönn cümleler belli dediğin gibi kandil işaret heykel bir dönüpte partilerine baksınlar önce kimlerle beraber yürüyorlar şimdi.
Hafif bir kıskançlık sezdim sizde,keşke tüm belediyeler böyle bir ödülü alabilsede ayakta alkışlasak bizlerde.
Akp belediyesi alsa avuçlarınız patlar kesin alkışlamadan demi.
Bitanem nasılsın iyisindir umarım
Fransa'da öldürülen terörist kadının orada öldürülmemesi gerektiğini tutuklanması ve hukuk tarafından cezasının verilmesi gerektiğini devletlerin cinayet emri vermemesi gerektiğini söyledi.Neden Kaftancıoğlu!nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Neden Kaftancıoğlu!nu getirmeseydi dediniz. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Böyle bir saçmalık olur mu bende okudum başvuru için formda sorulacak sorular yazılmak zorunda haliyle kişiler soracağınız sorulara göre salona alınıyor demek ki, zaten oldum olası Bu programın duruşundan hoşlanmamıştı deprem ilk olduğunda yaptığı asılsız paylaşım yüzünden insanları resmen kaosa sürüklemişti bildiğim tek şey ifade verdi sanırım ifadenin devamını seçim sonucundan sonra vereceği için elinden geleni yapıyorE lütfen siz ispatlar misiniz bunu?
Fransa'da öldürülen terörist kadının orada öldürülmemesi gerektiğini tutuklanması ve hukuk tarafından cezasının verilmesi gerektiğini devletlerin cinayet emri vermemesi gerektiğini söyledi.
Chp ye yararlı olduğunu düşünmüyorum, gereksiz sivri ve antipatik geliyor bana, bir çok fikrinde de uyuşmuyoruz. Halk insanı gibi gelmiyor bana, fazla elitist insanlarda öfke uyandıran bir tarzı var. Son dönemde chp nin içinde var olduğu söylenen truva atlarının arasında da adı geçiyor, samimiyetine hiç inanamadığım bir insan
Insan hakları savunucusuyum, ne olursa olsun herkes yargılanmalı dedi. Rica ederim.Teşekkür ederim bilgi için. Bunu araştırıp okuyayım
Ödül verilmesi için illa dünya çapında bir dermek mi olması lazım sizin için.Böyle uyduruk bir dernekten AKP belediyesi ödül alacaksa almasın Bir kere bu araştırmayı hani şu çok bilinen konda anket şirketi yapmış son seçim anketinde Kemal Kılıçdaroğlu %49 Tayyip Erdoğan %43 diye belirtilmişti çok komik değil mi gerçeklerden ne kadar uzak bir anket olmuştu ve benim merak ettiğim şeffaflık ödülü Mansur yavaş'a verildiyse Ekrem imamoğlu'na neden verilmedi bari kardeş payı yapılsaydı sonuçta �stanbul büyükşehir belediyesi şeffaf değil mi? Hadi tamam Mansur Yavaş yönetimi şeffaf ve güvenilir yolsuzluk yapılmıyor... Ekrem imamoğlu armut mu topluyor?...Bu arada 2020 de kurulan bu dernek biraz cimri galiba ellerinde verebilecek başka ödül yokmu yıl 2023 olmuş sadece 2 kişiye verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?