- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ya bız demekki bu dilden değil.. kavgacı, ayrıştırıcı, hakaret dilinden hoşlanıyoruz ben artık oyle dusunuyorum..bu adam kazanamassa cok uzulecegim ya kk... insanlar akil tutulmasi yasiyorlar dedi cok dogru
Kızım ortaokulda 2-3 ayda bir münazara yapıyorlar o da hazırlanıp gidiyor kendi alt konusuna.videoyu diyorlar da kendine ne sorulacagini da tahmin ettikleri icin videoyu hazirlayip gelmis adam. terör sorusu illa sorulacakti video onla ilgili
millet nasil bakıyor hangi penceredenn bende anlamadım gitti. erdogan fanatigi gibi bisey olmus akpliler ne yapsa tamam diyorlarYa bız demekki bu dilden değil.. kavgacı, ayrıştırıcı, hakaret dilinden hoşlanıyoruz ben artık oyle dusunuyorum..
yani herseyi çok güllik gülistanlık gören bir %50 var ,
bende üzüleceğim çünkü durum sadece maddi vs olmaktan çıktı, en cok korkutan kısım beni hizbullah kısmı..
insanlar bunu şaka zannedıyor.
IRAN şuan ki duruma bir gunde gelmedi..
sonumuz benzemez umarım.
takım tutmak gıbı sıyaset olmaz ,millet nasil bakıyor hangi penceredenn bende anlamadım gitti. erdogan fanatigi gibi bisey olmus akpliler ne yapsa tamam diyorlar
7 saat sürmüş program ciddi yorgunluk aslında helal olsun dedemede maşallahı vardı.çok sakindi gercekten, ve sorularda gayet sertti ona ragmen ve yaşına ragmen cok ıyı yönetti..
Rte olsa mıllet altına kaçırırdı bu soruları asla soramazlardı, ya da cıkınca doğru silivriye ..
Sev sevme önemli değil deynep,önemli olan icraat değilmi senin bile takdr etmen harika bir durum.Ben İstanbul da yaşıyorum.Benim de çok sevdiğim söylenemez İmamoğlunu. Bulunduğum ilçe AKP önde senelerdir. Ama Allah için adam sık sık ilçeyi ziyaret ediyor, mücadele ediyor, nasıl olsa AKP seçmeni bana buradan iş çıkmaz demiyor. Bu yönüyle takdir ediyorum.
Amin inşallahgüzel günleri görelim ülke olaraktan.Oyumu gönül rahatlığıyla kılıçdaroğluna vereceğim, tek izin günümde erken kalkıp oy vermek için ilçe değiştireceğim, ben ülkem için elimden geleni yapacağım inşallah Allahım bize güzel günler göster de kemal dedem cumhurbaşkanı olsun amin
Bir kadın haberi gönderiyor babalaya.Kadının bakanlık yetkilisi olduğunu Linkedin'den teyit ediyorlar. Habere ilişkin uydu görüntüleri olduğu iddia ediliyor. Bunların tamamını teyit kabul ediyor BaBaLada gönğllü çalışanlar ve tweet paylaşılıyor.Böyle bir saçmalık olur mu bende okudum başvuru için formda sorulacak sorular yazılmak zorunda haliyle kişiler soracağınız sorulara göre salona alınıyor demek ki, zaten oldum olası Bu programın duruşundan hoşlanmamıştı deprem ilk olduğunda yaptığı asılsız paylaşım yüzünden insanları resmen kaosa sürüklemişti bildiğim tek şey ifade verdi sanırım ifadenin devamını seçim sonucundan sonra vereceği için elinden geleni yapıyor
Peki oğuzhan doğruyu diyor mu ?Oğuzhan uğur un Twitter hesabına giriniz
Bizde onu söylüyoruz. Hazırlıklı gelmesi zaten normal diğer türlüsü garip olur. Hazırlıksızdı VS denmesi garip geldi sadeceSorulacak sorular zaten biliniyor, bu adamlar da sosyal medya kullanıyor, gazete okuyup haber izliyorlar yani. Daha öncede programa videolar hazırlayıp gelen konuklar oldu, kendilerine yönelen eleştirileri biliyorlar, normal yani hazırlanıp gelmeleri
İyiyim calcicim sağol,sen nasılsın iyimisin,bazen denk gelemiyoruz artık bdv'de filanda öyle
Uslu takılıyorum ondandırİyiyim calcicim sağol,sen nasılsın iyimisin,bazen denk gelemiyoruz artık bdv'de filanda öyle
Oğuzhan uğur un Twitter hesabına giriniz
Bende öyleyim uslu uslu duruyorum her zaman özledim diğer tarafıda epey oldu çünküUslu takılıyorum ondandır
Çok şükür iyiyim. Özlemişim seni
Hepsini izlemedim aslında 2 saat filan seyrettim,gerçekten naif bir lider üslübu hepimizin özlediği tarzda zaten.Programı bende izledim, chp li olarak kırgın olduğum ve kafamda istifham olan konularda ikna oldum. Böyle güzel devlet adamlığını özlemişiz. Hiç bir şey olmasa konuşamıyor diyenler çatır çatır konuştuğunu gördü buna bile memnunum. Sağlıklı, hafızasının yerinde ve dinç olduğunu gayet net gösterdi. Verdiği cevaplar yuvarlama değil gayet samimiydi ve sorulan konulara hakimiyetini gördüm. İçimden geçen tek serzeniş şu oldu keşke Kaftancıoğlu nu getirmemiş olsaydı...
Programın her halinden belliydi doğru söylediği, daha önce de yazdığım gibi samimiyet akıyordu. Her partiden genç vardı, kendisine muhalif seçmen istediği şekilde üzerine gidebildi ve kk soğukkanlılığını koruyarak seviyeli cevap verdi, bunlar cumhurbaşkanımızdan alışkın olmadığımız bir durumdu. Onun üzerine bu kadar özgürce gidilebilir mi? Buna müsade edilir mi?Peki oğuzhan doğruyu diyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?