Cumhurbaşkanınin da gençlerle yaptığı programlar, soru-cevaplar var. Bu ülkenin belirleyici mercii babala tv mi ? Kaç programını izlediniz cumhurbaşkanınin gençlerle yaptığı? Ben sırf son birkaç ay içinde iki programını izledim.Çoğu akpli bir açığını yakalamak için izledi programi kendi tanıdıklarımdan biliyorum. Alay konusu edecek hiç birsey bulamadılar. Keşke cumhurbaşkanıda yapsa çıksa kendini anlatsa akıllardaki soru işaretlerini giderse. Esas onun yapması lazım. Anca bay kemal sen Amerikaya çalışıyorsun emirleri kandilden alıyorsun başka laf yok. Güçlü lider tanımına kendisi de uymuyor artık.
Bizde onu söylüyoruz. Hazırlıklı gelmesi zaten normal diğer türlüsü garip olur. Hazırlıksızdı VS denmesi garip geldi sadece
Oradaki sözde muhalif seçmenlerin ak parti gençlik kollarında olduğu Twitter’da konuşuldu,doğrulandı. Yine de siz bilirsiniz.Cumhurbaşkanınin da gençlerle yaptığı programlar, soru-cevaplar var. Bu ülkenin belirleyici mercii babala tv mi ? Kaç programını izlediniz cumhurbaşkanınin gençlerle yaptığı? Ben sırf son birkaç ay içinde iki programını izledim.
Edilir, ediliyor. Cumhurbaşkanının gençlerle yaptığı soru cevap programlarinda da akla takılan pek çok soru soruldu, Hudapar dahil. Neyine alışkın değilsiniz? Hayiiir bana bunu soramazsiniz deyip programdan mi kovdu?Programın her halinden belliydi doğru söylediği, daha önce de yazdığım gibi samimiyet akıyordu. Her partiden genç vardı, kendisine muhalif seçmen istediği şekilde üzerine gidebildi ve kk soğukkanlılığını koruyarak seviyeli cevap verdi, bunlar cumhurbaşkanımızdan alışkın olmadığımız bir durumdu. Onun üzerine bu kadar özgürce gidilebilir mi? Buna müsade edilir mi?
Ne farkeder ki sorulan sorular belliydi. Herkesin kafasına takılan sorulardi aynı şekilde. Ben de babaladaki soruların kesinlikle öncesinde paylaşıldığını düşünüyorum. Aksini kanitlayacaginiz bir şey var mı ?Oradaki sözde muhalif seçmenlerin ak parti gençlik kollarında olduğu Twitter’da konuşuldu,doğrulandı. Yine de siz bilirsiniz.
Ananı da al git demişti madur muhalif birine, bu cümleyi bir cumhurbaşkanından duymak beni rahatsız ediyor.Edilir, ediliyor. Cumhurbaşkanının gençlerle yaptığı soru cevap programlarinda da akla takılan pek çok soru soruldu, Hudapar dahil. Neyine alışkın değilsiniz? Hayiiir bana bunu soramazsiniz deyip programdan mi kovdu?
Bir de şu çok komik değil mi arkadaşlar henüz ülkenin başına dahi geçmemiş, ekonomiyi eline almamış, sgkyi bile yonetememissin. Ama ben gelirsem depremzedelere şunları yapacağım, maaşları şöyle yapacağım ıvır zıvır bir şeyler. Neyle yapacaksın, neye hakimsin tam olarak?Ağzı olan konuşuyor dedikleri tam olarak bu bence.
Sorulan sorular eline verilmedi dedik hepimiz. Öyle bir programa giderken de sorulacak sorular az çok bellidir, hazırlanıp gelmesi gayet doğal. Ama program yapımcısının ve ekibinin eline bir liste verdiğine inanmıyorum. Daha önce bir çok siyasi katıldı o programa, kartelası, videosu, grafikleri, pankartları hep vardı yanlarında getirdiler olası sorulara cevap olarak. Şimdi kalkıp Oğuzhan Uğur sorularına eline verdi, kıyak yaptı, chp ye şov yaptırdı demek chp yi yereceğiz diye başka birine çamur atmak oluyor. Babala konusunda bunlar hep yazıldı çizildi, hepsi yanıtlandı, çekim videoları paylaşıldı vs... kendileri ile ilgili bir şüphem yok, toplumunda onlara güvendiğini görebiliyorum. Birini yerecek bir durum yaşanmadı tamamını izledim
doğudaki köylerdeki oylar çok önemli. en çok usulsüzlük orda yapılıyor. mv adayının kendi sandığından kendisine oy çıkmadı ya.Haklısınız bu konuda bir dur diyemediler.cunku bütün zarlar onlarda.
Truva atı (lari)da vardı içeride.,
Öyle bir dudak uçuklatan rakamlardan bahsediyorlar ki!
Bu sefer 5 sandık görevlisi olacakmış.
Son şansımız.
Yılmak yok.
Çocuklarımız için o sandığa tekrar gideceğiz.
Altını boş bırakıyor calcifer. Ekonomiden haberi yok. Memur maaşından çekeceği vergileri söylüyor, o vergiler kalkalı 1.5 sene olmuş atıyorum ki. İşin garibi seçmeni de inanıyor çünkü işin aslını bilmiyor.Donanımsız bu seçime girdiğini düşünmüyorum. Seçime kaybetmek için de girmedi. Yani bu sözleri söylerken altını boş bırakamamıştır.
Buradaki sorun şu seçmeni inandırması. Kemik seçmen her türlü verir oyunu, muhaliflerden dönüşler olmaz çünkü iki parti arasındaki sınır çok keskin. Kararsızlar ve yeni oy kullanacak gençleri çeker.
Altını boş bırakıyor calcifer. Ekonomiden haberi yok. Memur maaşından çekeceği vergileri söylüyor, o vergiler kalkalı 1.5 sene olmuş atıyorum ki. İşin garibi seçmeni de inanıyor çünkü işin aslını bilmiyor.
Kemik seçmeni elbette ki verir, terlik olsa veririz diyorlar çoğu. Dün burda bile tartıştık, adamın teki iktidar gitsin de PKK gelse de sorun yok diyor CHP'li. Burda savunan, empati yapan oluyor bunlara ne anlatacağım. Gençler de kendileri bilirler, nasıl yönetilmek istiyorlarsa onu seçsinler. Kurulu bir düzenin içine doğdular, öncesini bilmiyorlar, verilen vaatlerin içinin dolu olduğunu sanıyorlar. Başa gelir, ülkenin halini görürler, sonrası zaten malum.
Ne mağdur ne mağdur. Adamı tanıyor musunuz? Mersin'in bir köyünde komünist, kahveden çıkmayan tembel adamın teki. O zamanki Başbakan'ın karşısına çıkmış çılgınca bağırıyor, hakaret ediyor. Derdi çiftçilik falan değil , tahrik etmeye çalışıyor. Erdoğan'ın cümlesini desteklemiyorum ama siz de kimi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.Ananı da al git demişti madur muhalif birine, bu cümleyi bir cumhurbaşkanından duymak beni rahatsız ediyor.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Gençleri aklı başında bulmuyorum. Sosyal medyaya öyle bir aldandilar ki ordaki her şeyi gercek sanıyorlar.Seçimler bir geçsin bakalım görelim neler bekliyor bizi. Ben sadece çocuğuma üzülüyorum. Şu ortamda büyütüyorum onu
Hanımefendi karşınızdaki kim olursa olsun halktan biridir ve ülkenin cumhurbaşkanı hizmet etmekle yükümlü olduğu halkına s.rtük, çapsız, ananı da al git ve sayamadığım daha pek çok nahoş kelimeyi ve cümleyi sarfetmemelidir.Ne mağdur ne mağdur. Adamı tanıyor musunuz? Mersin'in bir köyünde komünist, kahveden çıkmayan tembel adamın teki. O zamanki Başbakan'ın karşısına çıkmış çılgınca bağırıyor, hakaret ediyor. Derdi çiftçilik falan değil , tahrik etmeye çalışıyor. Erdoğan'ın cümlesini desteklemiyorum ama siz de kimi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.
Gezi eylemlerinde kutsalımız camilerin içini bira şişeleriyle doldurup işeyip s.çıp pisleyenlere diyor surtuk diye. Anıtkabir'in ortasına s.çılsa eyyy sevgili halkım mı diyecekti kk? Bakın tekrar söylüyorum, bu sözlerini desteklemiyorum. Ama bulmuşsunuz iki şey aynısını söyleyip duruyorsunuz. Ben de bir lidere bu sözleri yakistiramam şahsen ama ötesini berisini de düşünmenizi tavsiye ederim, nitekim karşınızdaki de bir insan.Hanımefendi karşınızdaki kim olursa olsun halktan biridir ve ülkenin cumhurbaşkanı hizmet etmekle yükümlü olduğu halkına s.rtük, çapsız, ananı da al git ve sayamadığım daha pek çok nahoş kelimeyi ve cümleyi sarfetmemelidir.
Daha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuzsorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız
Neyse ki arşiv diye bir şey var. Eğer ki bir medya kuruluşunda izlemeye çalışırsanız, olmaz.Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
.......
evet dedim bunu doğru dedim 14 mayıs öncesi ne asker ne mehmetçik dilinde yoktu kk nin hatta dedim ki daha önce ki yorumlarda.. baktı milliyetçilik önde dur dedi burdan giriş yapayım dedi dedim ...u dönüşü dedim
çünkü kk biz asla teröristlerle masaya oturmadık dedi ..
hapislerde ziyarete gittim diyen kim kk dimi
kandile sırtımızı dayadık diyen bir parti sayesinde şuan ayakta chp ki bunu zaten hdp li vekiller her yerde diyor
buda doğu chp den bi çekilseler chp yerlerde
Öcalanin heykelini dikeceğiz diyen birinin demirtasin ve diğerlerinin hapisten cikmasini istiyor ve bana oy verin diyor dimi
HDp liler miting te oyunuz kk dedi hapiste yatanlar çıkıcak ve dağdakiler inicek özerklik yapacağız o sınırlara giden askerleri geri döndüreceğiz dedi dimi hatta hakaret ettiler
sırri sakık mustafa kemalin itleri dedi dimi
bunları defalarca yazdım
insanların karşına cikipta hiç ağzına askeri almayan kk mehmetçik dedi ve insanlar salak değil dalga geçer gibi açıklama yaptı buna da merak etmeyin kimse inanmadı..ha siz inanmış olabilirsiniz buyurun devam edin..
O imamın akıbetini biliyor musunuz?Gezi eylemlerinde kutsalımız camilerin içini bira şişeleriyle doldurup işeyip s.çıp pisleyenlere diyor surtuk diye. Anıtkabir'in ortasına s.çılsa eyyy sevgili halkım mı diyecekti kk? Bakın tekrar söylüyorum, bu sözlerini desteklemiyorum. Ama bulmuşsunuz iki şey aynısını söyleyip duruyorsunuz. Ben de bir lidere bu sözleri yakistiramam şahsen ama ötesini berisini de düşünmenizi tavsiye ederim, nitekim karşınızdaki de bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?