Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cumhurbaşkanınin da gençlerle yaptığı programlar, soru-cevaplar var. Bu ülkenin belirleyici mercii babala tv mi ? Kaç programını izlediniz cumhurbaşkanınin gençlerle yaptığı? Ben sırf son birkaç ay içinde iki programını izledim.

Bizde onu söylüyoruz. Hazırlıklı gelmesi zaten normal diğer türlüsü garip olur. Hazırlıksızdı VS denmesi garip geldi sadece

Sorulan sorular eline verilmedi dedik hepimiz. Öyle bir programa giderken de sorulacak sorular az çok bellidir, hazırlanıp gelmesi gayet doğal. Ama program yapımcısının ve ekibinin eline bir liste verdiğine inanmıyorum. Daha önce bir çok siyasi katıldı o programa, kartelası, videosu, grafikleri, pankartları hep vardı yanlarında getirdiler olası sorulara cevap olarak. Şimdi kalkıp Oğuzhan Uğur sorularına eline verdi, kıyak yaptı, chp ye şov yaptırdı demek chp yi yereceğiz diye başka birine çamur atmak oluyor. Babala konusunda bunlar hep yazıldı çizildi, hepsi yanıtlandı, çekim videoları paylaşıldı vs... kendileri ile ilgili bir şüphem yok, toplumunda onlara güvendiğini görebiliyorum. Birini yerecek bir durum yaşanmadı tamamını izledim

Oradaki sözde muhalif seçmenlerin ak parti gençlik kollarında olduğu Twitter’da konuşuldu,doğrulandı. Yine de siz bilirsiniz.

Edilir, ediliyor. Cumhurbaşkanının gençlerle yaptığı soru cevap programlarinda da akla takılan pek çok soru soruldu, Hudapar dahil. Neyine alışkın değilsiniz? Hayiiir bana bunu soramazsiniz deyip programdan mi kovdu?

Oradaki sözde muhalif seçmenlerin ak parti gençlik kollarında olduğu Twitter’da konuşuldu,doğrulandı. Yine de siz bilirsiniz.
Ne farkeder ki sorulan sorular belliydi. Herkesin kafasına takılan sorulardi aynı şekilde. Ben de babaladaki soruların kesinlikle öncesinde paylaşıldığını düşünüyorum. Aksini kanitlayacaginiz bir şey var mı ?

Son düzenleme:
Bir de şu çok komik değil mi arkadaşlar henüz ülkenin başına dahi geçmemiş, ekonomiyi eline almamış, sgkyi bile yonetememissin. Ama ben gelirsem depremzedelere şunları yapacağım, maaşları şöyle yapacağım ıvır zıvır bir şeyler. Neyle yapacaksın, neye hakimsin tam olarak? Ağzı olan konuşuyor dedikleri tam olarak bu bence.

Ananı da al git demişti madur muhalif birine, bu cümleyi bir cumhurbaşkanından duymak beni rahatsız ediyor.

Donanımsız bu seçime girdiğini düşünmüyorum. Seçime kaybetmek için de girmedi. Yani bu sözleri söylerken altını boş bırakamamıştır.
Buradaki sorun şu seçmeni inandırması. Kemik seçmen her türlü verir oyunu, muhaliflerden dönüşler olmaz çünkü iki parti arasındaki sınır çok keskin. Kararsızlar ve yeni oy kullanacak gençleri çeker.

Siz öyle olduğuna inanabilirsiniz ben inanmiyorum. Bu çok önemli mi değil sadece özellikle hazırlıksızdı denmesi dikkatimi çekti o kadar. Sonuçta insanların merak ettiklerini sordular cevaplarini aldilar iyi kötü. Tıpkı erdoğanın gençlerle buluşması gibi. Merak edilenler soruldu iyi kötü cevaplandi. Kimin sordugunun soruların önceden verilip verilmediğinin önemi yok. İnsanlar seyretti ben her ikisini de izlemeye çaliştim. Aklimizdaki sorulara cevap aldik kimine ikna olduk kimine olmadık.

doğudaki köylerdeki oylar çok önemli. en çok usulsüzlük orda yapılıyor. mv adayının kendi sandığından kendisine oy çıkmadı ya.

oralara gerekirse para ile müşahit gönderilmeli. canlı yayın kamera ile yapılmalı genel merkezden de bir o kadar kişi izlemeli.
ayrıca seçmen sayısı nüfus artışına göre çok artmış. neden bu kadar çok seçmen sayısı artmış? bu verilere ulaşılmalı.

normalde tayyip erdoğan ın alması imkansızdı bu kadar kötü şeyden sonra.
kesinlikle usulsüzlük olduğu fikrindeyim.

chp 100 yıllık partı 1 milyon üyesi var. akp nin 10 milyon üyesi var. bu kadar fark nasıl olabilir? üstten insanlara bakıp elit elit dolaşmakla olmuyor.
muharrem ince tavrı yanlış da olsa fikirlerinde o kadar haklıydı ki. o adamı harcadılar kesinlikle chp nin müritleri.

tayyip erdoğan a seçmenleri aşık resmen.
chp nin başkanına kim aşık? herkes zorla oy veriyor. başka alternatif yok diye. böyle bir seçim stratejisi olabilir mi ya?? akp liler dalga geçiyor bizle resmen. 2015 de muharrem ince bağırmıştı seçilemeyeceğiz uyan türkiye diye. 8 yıl geçti hala aynı şey.

Altını boş bırakıyor calcifer. Ekonomiden haberi yok. Memur maaşından çekeceği vergileri söylüyor, o vergiler kalkalı 1.5 sene olmuş atıyorum ki. İşin garibi seçmeni de inanıyor çünkü işin aslını bilmiyor.

Kemik seçmeni elbette ki verir, terlik olsa veririz diyorlar çoğu. Dün burda bile tartıştık, adamın teki iktidar gitsin de PKK gelse de sorun yok diyor CHP'li. Burda savunan, empati yapan oluyor bunlara ne anlatacağım. Gençler de kendileri bilirler, nasıl yönetilmek istiyorlarsa onu seçsinler. Kurulu bir düzenin içine doğdular, öncesini bilmiyorlar, verilen vaatlerin içinin dolu olduğunu sanıyorlar. Başa gelir, ülkenin halini görürler, sonrası zaten malum.

Seçimler bir geçsin bakalım görelim neler bekliyor bizi. Ben sadece çocuğuma üzülüyorum. Şu ortamda büyütüyorum onu

Reactions: The
Ananı da al git demişti madur muhalif birine, bu cümleyi bir cumhurbaşkanından duymak beni rahatsız ediyor.
Ne mağdur ne mağdur. Adamı tanıyor musunuz? Mersin'in bir köyünde komünist, kahveden çıkmayan tembel adamın teki. O zamanki Başbakan'ın karşısına çıkmış çılgınca bağırıyor, hakaret ediyor. Derdi çiftçilik falan değil , tahrik etmeye çalışıyor. Erdoğan'ın cümlesini desteklemiyorum ama siz de kimi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.

Seçimler bir geçsin bakalım görelim neler bekliyor bizi. Ben sadece çocuğuma üzülüyorum. Şu ortamda büyütüyorum onu
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Gençleri aklı başında bulmuyorum. Sosyal medyaya öyle bir aldandilar ki ordaki her şeyi gercek sanıyorlar.

Hanımefendi karşınızdaki kim olursa olsun halktan biridir ve ülkenin cumhurbaşkanı hizmet etmekle yükümlü olduğu halkına s.rtük, çapsız, ananı da al git ve sayamadığım daha pek çok nahoş kelimeyi ve cümleyi sarfetmemelidir.

Gezi eylemlerinde kutsalımız camilerin içini bira şişeleriyle doldurup işeyip s.çıp pisleyenlere diyor surtuk diye. Anıtkabir'in ortasına s.çılsa eyyy sevgili halkım mı diyecekti kk? Bakın tekrar söylüyorum, bu sözlerini desteklemiyorum. Ama bulmuşsunuz iki şey aynısını söyleyip duruyorsunuz. Ben de bir lidere bu sözleri yakistiramam şahsen ama ötesini berisini de düşünmenizi tavsiye ederim, nitekim karşınızdaki de bir insan.

Daha izlediğiniz prıgramin konseptini bilmiyorsunuz sorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız

Evet benim tanıdığım çok başarılı bulduğum bir genç te katıldı. Sorular toplandı oda takipçilerinden topladı bundan eminim hatta aynilari elendi oda kendisine secti Ama programı genel olarak izlemediğim içim konuğu bilgilendirip bilgilendirmediklerini bilmiyorum

Neyse ki arşiv diye bir şey var. Eğer ki bir medya kuruluşunda izlemeye çalışırsanız, olmaz.
Meclis tv konuşmaları, verilen röportajları, parti konuşmalarını aratmanız lazım.
Yani nasıl bir büyük iddia bu her an dibindeymiş, iletişim danışaymış gibi yazmak.
Şunu bari son seçimden bugüne 5 sene boyunca ulaşabildiğiniz tüm yayınları izleyin ki bu da aylarca mesaidir, sonra gelin donelerle karalayın.

O imamın akıbetini biliyor musunuz?
Doğruları söyledi diye başına ne işlet geldiğini?
Bir araştırın ya, insan duyduğu bilgiye kayıtsız inanmamalı, ardını ve karşıtını görmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…