Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Al benden de o kadar. Ezbere yaşayan insan istemiyorum hayatımda. Bu kadar daha ömrüm yok.

Aaa bence aralarında bir Sezgin Tanrıkulu var diğerleri onun yanında çok çok daha iyi...

Gerçek niyetini herkes kendi bilir ama dün akşam anlattığı ,öldürülen kadına dair attığı tweette devlet katil değil seri katil yazdı, insanlar galeyana geldi. Her yazdığı böyle google a canan Kaftancıoğlu tweetler yazın göreceksiniz, insanları önce tahrik ediyor sonra böyle demek istedim diyor ama faturayı chp ödüyor maalesef, çok ayarsız.

Son düzenleme:
İstanbul hariç heryerde dimi... Sahalarda,meydanlarda, tatillerde ,kayakta... Bir İstanbul'da yok ... Hakkını verebilirsiniz evet... tebrikler

Reactions: The
İstanbul hariç heryerde dimi... Sahalarda,meydanlarda, tatillerde ,kayakta... Bir İstanbul'da yok ... Hakkını verebilirsiniz evet... tebrikler
Rica ediyorum çocuğunun çocukluğunu iskalayamazmis :) bu ibbyi ovenler sahiden İstanbul'da mi yaşıyorsunuz arkadaşlar? Ben başka bir yerde mi yaşadım yahu. Hem Abbyi hem İBByi iyi biliyorum. Neyinden böyle memnun kaldınız:)

Uzaktan eğitime karşı olup olumsuz sonuçlarını yazanlar , uzaktan kumandalı yönetime el birliği ile sahip çıkıyor... olayın özeti...

Adam gayette çalışıyor siz görmek istemiyor olabilirsiniz.
Tatil yapacak elbette buna hakkı yokmu yani.
çok net ve anlaşılır, bır kere bıre yaftalamadı..
tarafsız ızlenmesı gerekıyor bence de ,
akıldakı sorulara cevap verıldı cok net ..
Tana tane anlattı herşeyi,saygıyı nezaketi elden bırkmadı hiç
Aleyküm Selam maalesef.
Umarım erkenden gelirler

ayyy adam çıkıp babalada kem küm etse herkes nasılll mutlu olurdu , sımdı cevaplar net ,kesın ve can atıcı olunca sorular verıldı mı muhabbeti dönecektir çok normal ...
bence Rte gıbı uc, beş şakşakçı toplayıp övgü programı yapsaydı kk, daha cok begenılırdı sanırım ..
adam Açık yureklılıkle cıkmıs secıme 3-4 gun kala, bu bıle takdır edılesı bır durum ..
30 kısı kendı adamını toplayıp Allah sızden razı olsun cumhurbaskanım, yol yaptınız cok sagolun dıyenlerle çıkanlara inat bence çok da iyi yaptı ..
kazanır kazanmaz ayrı mesela ama bır vıcdan muhakemesı yapabılenler olmustur belkıde ..

Tüm programlarda soru tekrarı olmasın diye soruları alıyorlar, yöntemleri bu, gizli değil zaten. Yedi sekiz saat sürecek ve karşı tarafın bana yükleneceğini bildiğim bir programa giderken gelebilecek soruları tahmin edebilirdim ben de ve video, belge, konuşma... ne varsa elimde, hazırlamadan gitmezdim elbette.

ortalama biliyorlar ne soracaklarini o video teror ve feto ile ilgili izledim. bu sorunun gelecegini biliyordur mutlaka kendisi

Adam gayette çalışıyor siz görmek istemiyor olabilirsiniz.
Tatil yapacak elbette buna hakkı yokmu yani.

Tana tane anlattı herşeyi,saygıyı nezaketi elden bırkmadı hiç

Umarım erkenden gelirler
çok sakindi gercekten, ve sorularda gayet sertti ona ragmen ve yaşına ragmen cok ıyı yönetti..
Rte olsa mıllet altına kaçırırdı bu soruları asla soramazlardı, ya da cıkınca doğru silivriye ..

Ben İstanbul da yaşıyorum.Benim de çok sevdiğim söylenemez İmamoğlunu. Bulunduğum ilçe AKP önde senelerdir. Ama Allah için adam sık sık ilçeyi ziyaret ediyor, mücadele ediyor, nasıl olsa AKP seçmeni bana buradan iş çıkmaz demiyor. Bu yönüyle takdir ediyorum.

Babalada sorular hazırlıksız önceden verilmiyor gidenlerden biliyorum ben dahaonceki yayında başka biri vardı arkadaşimin kızı söyledi sorular önceden verilmiyor diye
videoyu diyorlar da kendine ne sorulacagini da tahmin ettikleri icin videoyu hazirlayip gelmis adam. terör sorusu illa sorulacakti video onla ilgili

çok sakindi gercekten, ve sorularda gayet sertti ona ragmen ve yaşına ragmen cok ıyı yönetti..
Rte olsa mıllet altına kaçırırdı bu soruları asla soramazlardı, ya da cıkınca doğru silivriye ..
bu adam kazanamassa cok uzulecegim ya kk... insanlar akil tutulmasi yasiyorlar dedi cok dogru

Bir de haber okumuştum Oğuzhan Uğur davet etmiş gençlik kollarını onlar da açıklama yapmış katılmayacağız diye sosyal medyadan.
Keşke gitseler sorsalar sonradan danışıklı dövüş deneceğine.

Dün yayınlanan programda Kemal Bey'in üslubu gayet sakin ve iyiydi ki genel tavrının da bu olduğunu düşünüyorum.Ancak son videolarında bir anda sertleşmeye başlayan biri için çelişik bir görünüm verdi. Tabiki destekleyenler için gayet başarılı bulunabilir.Oy vermeyenleri ya da kararsizlari ikna eder mi konusunda yeterli olacağını düşünmüyorum.Bazı soruları ya anlamadı ya bilerek tamamen başka cevaplar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…