- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Siz program değil bir pr çalışması izlediniz, farkı ayırt edemiyorsanız konuşmak anlamsız.Cumhurbaşkanınin da gençlerle yaptığı programlar, soru-cevaplar var. Bu ülkenin belirleyici mercii babala tv mi ? Kaç programını izlediniz cumhurbaşkanınin gençlerle yaptığı? Ben sırf son birkaç ay içinde iki programını izledim.
Adamın kim olduğu hiç önemli değil,başbakanda olsa karşısında canı yanmış birisi var,böylesi bir hakaret etmesi çok iticiydi.Ne mağdur ne mağdur. Adamı tanıyor musunuz? Mersin'in bir köyünde komünist, kahveden çıkmayan tembel adamın teki. O zamanki Başbakan'ın karşısına çıkmış çılgınca bağırıyor, hakaret ediyor. Derdi çiftçilik falan değil , tahrik etmeye çalışıyor. Erdoğan'ın cümlesini desteklemiyorum ama siz de kimi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.
Ben de kk için aynı şeyi düşünüyorum. Önceden hazırlanmış sorular ve cevapları. İzleyenler ve etkilenenler: zaten dünden ikna olmuş kendi seçmeni.Siz program değil bir pr çalışması izlediniz, farkı ayırt edemiyorsanız konuşmak anlamsız.
2 şey mi? Ötesini berisini senelerdir takip ediyoruz,Söylemleri bir yana, ülkede enflasyon hiç olmadığı seviyelerde, bu ülkede tıkır tıkır işleyen bir devlet planlama teşkilatı vardı neden kaldırıldı? Dpt yatırımları yönlendirebiliyordu, şuan herşey hak getire.hukuk sistemi de çalışmıyor. Mülteci sorunu var. Güçler birliği sorunu ve sayamadığım pek çok sorun. Tek sorun söylemler asla değil. Anıtkabir ve camileri neden kıyas ettiniz.. camiler de bizim Anıtkabir de ikisine de saygısızlık yapılması hoş değil, ama camilere onlara zarar verenlere s.rtük diyerek sahip çıkmaya çalışmayı destekleyemem.Gezi eylemlerinde kutsalımız camilerin içini bira şişeleriyle doldurup işeyip s.çıp pisleyenlere diyor surtuk diye. Anıtkabir'in ortasına s.çılsa eyyy sevgili halkım mı diyecekti kk? Bakın tekrar söylüyorum, bu sözlerini desteklemiyorum. Ama bulmuşsunuz iki şey aynısını söyleyip duruyorsunuz. Ben de bir lidere bu sözleri yakistiramam şahsen ama ötesini berisini de düşünmenizi tavsiye ederim, nitekim karşınızdaki de bir insan.
Bıktırdınız artık ne bira şişesiymiş öyle bunu açıkladı zaten caminin imamı yok böyle birşey diye,ellerine o nerden geldiği belli olmayan bira şişesini i alıp farklı yerlerde resim çekmişler .Gezi eylemlerinde kutsalımız camilerin içini bira şişeleriyle doldurup işeyip s.çıp pisleyenlere diyor surtuk diye. Anıtkabir'in ortasına s.çılsa eyyy sevgili halkım mı diyecekti kk? Bakın tekrar söylüyorum, bu sözlerini desteklemiyorum. Ama bulmuşsunuz iki şey aynısını söyleyip duruyorsunuz. Ben de bir lidere bu sözleri yakistiramam şahsen ama ötesini berisini de düşünmenizi tavsiye ederim, nitekim karşınızdaki de bir insan.
Hayır, kesin bir dille hayır!Ben de kk için aynı şeyi düşünüyorum. Önceden hazırlanmış sorular ve cevapları. İzleyenler ve etkilenenler: zaten dünden ikna olmuş kendi seçmeni.
Başkasıyla karıştırıyorsunuz adresniz yanlış.Ben de kk için aynı şeyi düşünüyorum. Önceden hazırlanmış sorular ve cevapları. İzleyenler ve etkilenenler: zaten dünden ikna olmuş kendi seçmeni.
Canım size hayranım bıkmadan anlatıyorsunuz.Bıktırdınız artık ne bira şişesiymiş öyle bunu açıkladı zaten caminin imamı yok böyle birşey diye,ellerine o nerden geldiği belli olmayan bira şişesini i alıp farklı yerlerde resim çekmişler .
Buyrun okuyun bir zahmet ..
O gençler kendilerinin ve sorularının önceden seçildiğini söyledi zaten. TV'lerde cumhurbaşkanınin tekelinde gibi bir şey hiç biri çıkıpta kendi düşüncesini belirtmiyor olumsuz durumlarla ilgili soru soran bile yok. 2 program sizin için yeterliyse bilememCumhurbaşkanınin da gençlerle yaptığı programlar, soru-cevaplar var. Bu ülkenin belirleyici mercii babala tv mi ? Kaç programını izlediniz cumhurbaşkanınin gençlerle yaptığı? Ben sırf son birkaç ay içinde iki programını izledim.
Takılmışlar bir hayalin peşine gidiyorlar öyle inanıyorlar çünkü.Canım size hayranım bıkmadan anlatıyorsunuz.
O gençler kendilerinin ve sorularının önceden seçildiğini söyledi zaten. TV'lerde cumhurbaşkanınin tekelinde gibi bir şey hiç biri çıkıpta kendi düşüncesini belirtmiyor olumsuz durumlarla ilgili soru soran bile yok. 2 program sizin için yeterliyse bilemem
Ya hanım abla takılsın, inan ki araştıran sorgulayan projelerden haberi olan, bütçeleri takip eden, yatırımlarla ilgilenen, dış ticaret ya da siyasal alanda yapılanları bilen, iç güvenlikle alakalı önlemleri doğru bulan gidip oy versin ve savunsun da.Takılmışlar bir hayalin peşine gidiyorlar öyle inanıyorlar çünkü.
Onların suçu değil yalan haber yapan yatacak yeri olmayan medyanın suçu.Takılmışlar bir hayalin peşine gidiyorlar öyle inanıyorlar çünkü.
O gençler kendilerinin ve sorularının önceden seçildiğini söyledi zaten. TV'lerde cumhurbaşkanınin tekelinde gibi bir şey hiç biri çıkıpta kendi düşüncesini belirtmiyor olumsuz durumlarla ilgili soru soran bile yok. 2 program sizin için yeterliyse bilemem
Canısı araştırmadan sorgulamadan kabul ediyorlar zaten sıkıntıda burada değilmi,elimizin altında internet denilen bir mucize var mesela aç oku demi.Ya hanım abla takılsın, inan ki araştıran sorgulayan projelerden haberi olan, bütçeleri takip eden, yatırımlarla ilgilenen, dış ticaret ya da siyasal alanda yapılanları bilen, iç güvenlikle alakalı önlemleri doğru bulan gidip oy versin ve savunsun da.
Gram itirazım yok gram, adam biliyor ve ona göre doğru derim.
Senelerdir tüm argümanı muhalefete cevap vermek olan, misal kalkınma diye veri üstünde büyümeyi ama yaşam olarak küçülmeyi doğru bulan, özelliştirmelerle malını satmayı onaylayan, istihdama gram faydası olmayacak büyük projelere büyük bütçeler ayıran iktidarın elle tutulur yanı yok.
Yine hadi tuttu diyelim ama bunu diğerini kötülemekle değil, kendi yaptığını savunmakla duruş sergilesin.
Tamam medyanın yatacak yeri yokta,insan bir düşünr önce bu8 kadarmı yalakalık olur bu ülkede.Onların suçu değil yalan haber yapan yatacak yeri olmayan medyanın suçu.
Siz ikna olduğunuzmu peki.Gençlerin kim oldugunun ne önemi var? Önemli olan neyin soruldugu? İnsanların aklina takılan sorular soruldu ve cevaplandi. İkna olup olmamak kişiyi bağlar
Ne aklı yahu önceden belirlendi sorular diyor katılanlar kendi merak ettiği sorular sorulmamis neyi savunuyorsunuz halaGençlerin kim oldugunun ne önemi var? Önemli olan neyin soruldugu? İnsanların aklina takılan sorular soruldu ve cevaplandi. İkna olup olmamak kişiyi bağlar
Arada sırada kötü içerik raporlarına bakıyor musun? Hakaretlerde bile kendilerince doğru olan tarafın ettiği hakaretler hakaretten sayılmıyor, yanlış olan tarafın hakaretleri şikayet ediliyor.Ablacim agzina saglik,
Ama bir itirazim olacak, "birbirinin ne dedigini dinlememek" yazmissin. Ben bunu kabul etmiyorum. Degil birbirini ayni mahalleden olsalarda dinlemiyolar. Ne yazmis okumuyorlar. Bizim mahlleden yazmissa kesin tasi gedigine koymustur vb seklinde tavirlar.
Liderlerini bile dinlemiyorlar, Bazen sasiriyorum ben ayni seyi mi dinledim / seyrettim / okudum diye. Ama yadirgamiyorum. Zira imam o...., cemaat s...
Benim anlamadigim kendinden olmayan ile kendinden olan ayni seyi soylediginde neden birisi kotu oluyor.
Insanlarin fikirleri vardir. Cikarlari vardir. Hesaplari vardir ve tercih yaparlar.
Yorun yapan arkadasim, bir insan fikrini degistirdi diye birden nasil cahil olur, veya oo adam bu denebilir.
Lutfen her yazilani okuyunuz arastiriniz. Yukarida bir yorum gordum, "konustugunu yazamayan" diye. Pes yani. Sanki senin mahallenin butun taraflari konustugunu duzgun yaziyor. Simdi sen bunu yazdiginda, senin mahalleden olan ve ayni stil yazan birisini ne dusunecek.... Korkma korkma kotu dusunmez zira senin yazdigini okumayacak ya da ustune alinmayacak.
BU kadar sayfa da en uzuldugum seyde, bu beyaz Turklerin; benim oyumla dagdaki cobanin oyu bir mi demesi. Kimsin sen ya, ne zannediyorsun kendini. Senin yuksek oy aldigin yerde sanki COBAN yok. Bu nasil bir fasist cumledir. Bunun tersi cumle de var. (diger mahallenin kullandigi) Burda yazmak istemiyorum.
Sanirim otekilestirme denilen sey budur.
Bu konuda haklısınız. CB iseniz uslubunuza dikkat etmeniz lazım. Seçildikten sonra sadece kendi kitleni değil bütün ülkeyi temsil ediyorsun.Hanımefendi karşınızdaki kim olursa olsun halktan biridir ve ülkenin cumhurbaşkanı hizmet etmekle yükümlü olduğu halkına s.rtük, çapsız, ananı da al git ve sayamadığım daha pek çok nahoş kelimeyi ve cümleyi sarfetmemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?