Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siz program değil bir pr çalışması izlediniz, farkı ayırt edemiyorsanız konuşmak anlamsız.

Adamın kim olduğu hiç önemli değil,başbakanda olsa karşısında canı yanmış birisi var,böylesi bir hakaret etmesi çok iticiydi.

2 şey mi? Ötesini berisini senelerdir takip ediyoruz,Söylemleri bir yana, ülkede enflasyon hiç olmadığı seviyelerde, bu ülkede tıkır tıkır işleyen bir devlet planlama teşkilatı vardı neden kaldırıldı? Dpt yatırımları yönlendirebiliyordu, şuan herşey hak getire.hukuk sistemi de çalışmıyor. Mülteci sorunu var. Güçler birliği sorunu ve sayamadığım pek çok sorun. Tek sorun söylemler asla değil. Anıtkabir ve camileri neden kıyas ettiniz.. camiler de bizim Anıtkabir de ikisine de saygısızlık yapılması hoş değil, ama camilere onlara zarar verenlere s.rtük diyerek sahip çıkmaya çalışmayı destekleyemem.

Bıktırdınız artık ne bira şişesiymiş öyle bunu açıkladı zaten caminin imamı yok böyle birşey diye,ellerine o nerden geldiği belli olmayan bira şişesini i alıp farklı yerlerde resim çekmişler .
Buyrun okuyun bir zahmet ..

Ben de kk için aynı şeyi düşünüyorum. Önceden hazırlanmış sorular ve cevapları. İzleyenler ve etkilenenler: zaten dünden ikna olmuş kendi seçmeni.
Hayır, kesin bir dille hayır!
Programa trollük yapmayı geleni engellemek adına katılımcılar bir güvenlik duvarından geçiyor, soracakları soruları önceden kendilerine bildirmeleri isteniyor.
Yani taraftar olmayacak aksine zorlayacak bir fikriniz var ve kendi seçmeni değilseniz katılabiliyorsunuz.
Bu soru sebebi orada goygoy yapmamak, taşkınlığı önlemek.
Yoksa ne Oğuzhan’ın ne adayın sorulardan haberi yok kaldı ki o an bile sorunuzu değiştirebilirsiniz yeter ki muhalif olun.
Araya her aday için trol ya da yandaş katılıyor, bir şekilde alıyorsa mikrofonu bu yayınlanmıyor zaten.
4 saatin tamamını izlemiş bir insan olarak ve daha önceki programları da izlemiş biri olarak diyebilirim ki, siyasetçinin en terlediği programdır çünkü ‘yansız’ dır.
Oraya tip de katıldı, Sinan bey de vs gibi gibi.
Her partiyi desteklemeleri mümkün mü, ya da Oğuzhan bir chp seçmeni değildir, neden ona kıyak geçsin?
Hiçbir tv de bakın muhalif ya da yanlı yayın organları dahil böyle bir içerik bulamazsınız.
Bir daha oy verirseniz yine bulamayacağınızın sözü de benden olsun.

O gençler kendilerinin ve sorularının önceden seçildiğini söyledi zaten. TV'lerde cumhurbaşkanınin tekelinde gibi bir şey hiç biri çıkıpta kendi düşüncesini belirtmiyor olumsuz durumlarla ilgili soru soran bile yok. 2 program sizin için yeterliyse bilemem

Birebir orada bulunarak soru soranlardan biri olan o 'Yeşil Şapkalı Genç', @iremilb'in tweetine cevaben soruların önceden verildiğini duyurdu

twitter.com

Doğal olarak, yeşil şapkalı gence soru yağmaya başladı. Kendisi, "Kayıt mı oldunuz? Kim sizi seçip çağırdı?" sorusuna şu yanıtı:​

twitter.com

"Sorular nasıl dağıtıldı, kurayla mı?" sorularınaysa şu yanıtı verdi:​

Takılmışlar bir hayalin peşine gidiyorlar öyle inanıyorlar çünkü.
Ya hanım abla takılsın, inan ki araştıran sorgulayan projelerden haberi olan, bütçeleri takip eden, yatırımlarla ilgilenen, dış ticaret ya da siyasal alanda yapılanları bilen, iç güvenlikle alakalı önlemleri doğru bulan gidip oy versin ve savunsun da.
Gram itirazım yok gram, adam biliyor ve ona göre doğru derim.
Senelerdir tüm argümanı muhalefete cevap vermek olan, misal kalkınma diye veri üstünde büyümeyi ama yaşam olarak küçülmeyi doğru bulan, özelliştirmelerle malını satmayı onaylayan, istihdama gram faydası olmayacak büyük projelere büyük bütçeler ayıran iktidarın elle tutulur yanı yok.
Yine hadi tuttu diyelim ama bunu diğerini kötülemekle değil, kendi yaptığını savunmakla duruş sergilesin.

Gençlerin kim oldugunun ne önemi var? Önemli olan neyin soruldugu? İnsanların aklina takılan sorular soruldu ve cevaplandi. İkna olup olmamak kişiyi bağlar

Canısı araştırmadan sorgulamadan kabul ediyorlar zaten sıkıntıda burada değilmi,elimizin altında internet denilen bir mucize var mesela aç oku demi.
Bunların tek derdi muhalefeti kötü göstermek herşeyi biz yaptık demek siz ne halt ettiniz demeye geliyor.
O kadar şeyler satıldı ülkede ne hissettiler acaba,bu topraklar kanla kazanıldı bunu düşünsünler önce.
Onların suçu değil yalan haber yapan yatacak yeri olmayan medyanın suçu.
Tamam medyanın yatacak yeri yokta,insan bir düşünr önce bu8 kadarmı yalakalık olur bu ülkede.

Gençlerin kim oldugunun ne önemi var? Önemli olan neyin soruldugu? İnsanların aklina takılan sorular soruldu ve cevaplandi. İkna olup olmamak kişiyi bağlar
Ne aklı yahu önceden belirlendi sorular diyor katılanlar kendi merak ettiği sorular sorulmamis neyi savunuyorsunuz hala

Arada sırada kötü içerik raporlarına bakıyor musun? Hakaretlerde bile kendilerince doğru olan tarafın ettiği hakaretler hakaretten sayılmıyor, yanlış olan tarafın hakaretleri şikayet ediliyor.

Biz öyle bir hale geldik ki ötekileştirmenin dik alasını yaşıyoruz, sokakta, sosyal medyada, akraba içinde bile bir önyargı ve ötekileştirme var, bazen sokak röportajlarını izliyorum, burada yaşananların aynısı yaşanıyor, millet neredeyse birbirini dövecek, seçme hakkı, insan hak ve özgürlükleri, demokrasi diyoruz, bir tanesine hakkıyla uyuyorsak ne olayım :))

Sen, ben vatandaş olarak bizimle aynı düşünmeyene demokratik yaklaşmazsak baştakilerden demokrasiyi nasıl bekleriz valla onu da bilemiyorum, burada birbirilerini iknaya çalışıyorlar ama dövercesine, dayak yiyeceğimi düşündüğüm insanın fikrini nasıl benimseyip doğru söylüyor diyeceğim ki

Açık konuşayım dağdaki çoban örneği bana çok rencide edici geliyor, diplomalı olmak veya çok bildiğini sanmak insanı yanıltır, dağdaki çoban karşında bir konuşur düşüncelerinden utanırsın, cahillikse kime göre neye göre cahillik, diplomaya okumuş olmaya göre mi cahillik?

Burada okuduklarımızı bile ne kadar doğru okuyor ve doğru anlıyoruz muamma.

Herkes bilmediklerinin cahilidir, biz her şeyi biliyor muyuz? Bilginin sonsuz olduğunu düşünürsek, hayır her şeyi bilmiyoruz, o zaman hepimiz zaten otomatikman cahiliz.

Bu konuda haklısınız. CB iseniz uslubunuza dikkat etmeniz lazım. Seçildikten sonra sadece kendi kitleni değil bütün ülkeyi temsil ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…