Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Uff gene kesip kesip koymuşsunuz. Adam kendisi yazmış Twitter'da, bir sorunuz var mı ne sormak istersiniz diye sormuşlar. O da bir sorusunun olmadığını söylemiş, soru onermemizi ister misiniz demişler o da kabul etmiş ve soru önermişler.

lütfen belli bir parti belli bir görüşteki insanlar alınmasın genel bir konuşma yapacağım. Örneğin bir mail geliyor işte biri tweet atmış okullar tatil olmuş Bunu 10 kişiye yolluyorlar. Bunu yapan x Partili diye söylemiyorum. İnsanlar genel böyleler. Ben bana söylenen ya da gönderilen hiçbir şeyi Araştırmadan detaylı bakmadan başka insanlarla paylaşmam. Daha geçen gün halam ki kendisi CHP'li ,19 Mayıs'ın olduğu hafta okullar bir hafta tatil dedi. Bir yerde okumuş bir yerde görmüş ona inanmış resmi makamların açıklamasına baksana Doğru mu değil mi? Özellikle belirtiyorum partisini. Çünkü herkes söylenen bir sözü belli bir partiye belli bir zümreye söyledik sanıyor.

Yalakalık olarak görmüyor gerçek sanıyor insanlar.

Sorular verildi demiş.

Bankada terörist deseler yıkarım ortaligi

Kesinlikle araştırmadan inanmamak lazım,birinc, ağızdan duymak olayın doğru yada yanlış oldğunu o zaman öğrenme şansımız oluyor.

Hanım abla, adam soru onerilmesini istemiş. Bana soru önerin ben de onu sorayım demiş. Onlar da öneri soru vermişler işte bunun nesi tuhaf?
Neden öneri soru veriliyor,macdem gençler soru soracak ben bunu sormak istiyorum desinler.
Bu gençlerin akılları yokmu kendi başına soru sorma yeteneğimi yok,yada karşısında cb var diyemi öneri soru veriliyor yanlış olanda bu bana göre.

İşte istediğim zihniyet. Hangi partiyi tutarsa tutsun böyle düşünsün yeter. ❤❤❤❤❤

Allah Allah ben mi anlatamıyorum acaba merak ettim şimdi. Çocuğa diyorlar ki "" sorunuz var mı???? "'' yok diyor. Soru önerelim mii?????? Diyorlar. Tamam diyor. Tamam diyor abla. Önerin diyor. Onlar da soru gösteriyorlar. Çocuk da aralarından kiralarla ilgili bir soru seçiyor.

Bankada terörist deseler yıkarım ortaligi
Dünkü programın en eleştirilecek yanı belki de buydu. İlk seçimde kaybedilmesinin en önemli sebeplerinden biri terörle itham edilmeleriydi. Ancak o konuda endişeleri giderme yerine, aksine Canan Hanım'ın çıkışı yine zora soktu millet ittifakını. Bebek, kadın demeden haince pusularla öldürülen bir sürü insan varken terör elebaşlarından birinin infazına insan hakları adı altında savunulması doğru gelmedi.

Sorular verildi dedikten akabinde ne diyecek... benim sorum yok siz önerin demismis.

O zaman sorusu olan gelsin. Niye öneriyorlar soru soracak adam bitmis mi memlekette diye sorgulandıği zaman her şey güzel olacak.
Bede onu diyorum soru önermek nedir,madem gençlik orada bırakın direk onlar sorsunlar demi.
E siz neden araştırmadan kesilmiş tweet'ler koyuyorsunuz buraya o zaman? İğneyi kendinize de batırın önce :)
Bakın ben bunun haberini ne zaman önce okumuştum,hatta viedoso vardı bulamadım.

İşte istediğim zihniyet. Hangi partiyi tutarsa tutsun böyle düşünsün yeter. ❤❤❤❤❤
Kesinlikle yani.
Sıkıntı şurada neden ellerinde sorular var buna ne gerek vardı

Ahh canım hanımlar sonuç pazar günü belli olacak Kılıçdaroğlu'na kaybedebilir ister katilirsiniz ister katilmazsiniz adam jmkanlarinca yapılanı yaptı kim kaybederse küsüp oturcak değiliz ya ilerde daha fazla katkı sağlayacak tuttuğu partilere. Küsüp oturmuycaz ne kadar yirtinsakda anlatsakta hickimse fikrinden vazgeçmeyecek yanlış kullanmış olabilirim vazgeçmeyecek deilde hep öyle olacak. Son üç günde hakaret edimesin yok şuşusunuz yok busunuz diyerek arık kalplerimiz kırılmasın yeter. İllaki biri kazanicak.herkesin tek istediği bişey var milletimizin huzuru.

Biz burada böyleysek partileri düşünmek bile nasıldır,adil bir seçim olsun kaçak döşek olmadan kazasız belasız atlatalım da.

Valla canım CHP MYK ya gidiyor temmuzda kaybeildigi takdirde koltuk devredecekmis

Biz burada böyleysek partileri düşünmek bile nasıldır,adil bir seçim olsun kaçak döşek olmadan kazasız belasız atlatalım da.
Aynen canım benim anlatmak istediğimde. Kaybedildiğinde de kotu sözler soylenmesin yeter kaybetmeyideblliriz sereflice

Gelecek sorular bellidir zaten bunu tahmin etmek bu sorulara çalışmak hazırlık yapmak çok mu zor sizce ana muhalefet için
Sorulara hazırlıklı deniyor sorular verildi deniyor
Sorulara takır takır cevaplar verilince
Adam kaç aydır bu soruların muhatabı arkadaş
Burada bile kaç defa babala tvde çıkan sorular minvalinde sorular geldi
Yani gayet sert saçma sorulara bile serin kanlı cevaplar verdi bence
Rahatsızlık bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…