Uff gene kesip kesip koymuşsunuz. Adam kendisi yazmış Twitter'da, bir sorunuz var mı ne sormak istersiniz diye sormuşlar. O da bir sorusunun olmadığını söylemiş, soru onermemizi ister misiniz demişler o da kabul etmiş ve soru önermişler.Birebir orada bulunarak soru soranlardan biri olan o 'Yeşil Şapkalı Genç', @iremilb'in tweetine cevaben soruların önceden verildiğini duyurdu
twitter.com
Doğal olarak, yeşil şapkalı gence soru yağmaya başladı. Kendisi, "Kayıt mı oldunuz? Kim sizi seçip çağırdı?" sorusuna şu yanıtı:
twitter.com
"Sorular nasıl dağıtıldı, kurayla mı?" sorularınaysa şu yanıtı verdi:
Eki Görüntüle 3252631
lütfen belli bir parti belli bir görüşteki insanlar alınmasın genel bir konuşma yapacağım. Örneğin bir mail geliyor işte biri tweet atmış okullar tatil olmuş Bunu 10 kişiye yolluyorlar. Bunu yapan x Partili diye söylemiyorum. İnsanlar genel böyleler. Ben bana söylenen ya da gönderilen hiçbir şeyi Araştırmadan detaylı bakmadan başka insanlarla paylaşmam. Daha geçen gün halam ki kendisi CHP'li ,19 Mayıs'ın olduğu hafta okullar bir hafta tatil dedi. Bir yerde okumuş bir yerde görmüş ona inanmış resmi makamların açıklamasına baksana Doğru mu değil mi? Özellikle belirtiyorum partisini. Çünkü herkes söylenen bir sözü belli bir partiye belli bir zümreye söyledik sanıyor.Canısı araştırmadan sorgulamadan kabul ediyorlar zaten sıkıntıda burada değilmi,elimizin altında internet denilen bir mucize var mesela aç oku demi.
Bunların tek derdi muhalefeti kötü göstermek herşeyi biz yaptık demek siz ne halt ettiniz demeye geliyor.
O kadar şeyler satıldı ülkede ne hissettiler acaba,bu topraklar kanla kazanıldı bunu düşünsünler önce.
Tamam medyanın yatacak yeri yokta,insan bir düşünr önce bu8 kadarmı yalakalık olur bu ülkede.
Sorular verildi demiş.Uff gene kesip kesip koymuşsunuz. Adam kendisi yazmış Twitter'da, bir sorunuz var mı ne sormak istersiniz diye sormuşlar. O da bir sorusunun olmadığını söylemiş, soru onermemizi ister misiniz demişler o da kabul etmiş ve soru önermişler.
Bankada terörist deseler yıkarım ortaligiDün yayınlanan programda Kemal Bey'in üslubu gayet sakin ve iyiydi ki genel tavrının da bu olduğunu düşünüyorum.Ancak son videolarında bir anda sertleşmeye başlayan biri için çelişik bir görünüm verdi. Tabiki destekleyenler için gayet başarılı bulunabilir.Oy vermeyenleri ya da kararsizlari ikna eder mi konusunda yeterli olacağını düşünmüyorum.Bazı soruları ya anlamadı ya bilerek tamamen başka cevaplar verdi.
Hanım abla, adam soru onerilmesini istemiş. Bana soru önerin ben de onu sorayım demiş. Onlar da öneri soru vermişler işte bunun nesi tuhaf?Sorular verildi demiş.
Kesinlikle araştırmadan inanmamak lazım,birinc, ağızdan duymak olayın doğru yada yanlış oldğunu o zaman öğrenme şansımız oluyor.lütfen belli bir parti belli bir görüşteki insanlar alınmasın genel bir konuşma yapacağım. Örneğin bir mail geliyor işte biri tweet atmış okullar tatil olmuş Bunu 10 kişiye yolluyorlar. Bunu yapan x Partili diye söylemiyorum. İnsanlar genel böyleler. Ben bana söylenen ya da gönderilen hiçbir şeyi Araştırmadan detaylı bakmadan başka insanlarla paylaşmam. Daha geçen gün halam ki kendisi CHP'li ,19 Mayıs'ın olduğu hafta okullar bir hafta tatil dedi. Bir yerde okumuş bir yerde görmüş ona inanmış resmi makamların açıklamasına baksana Doğru mu değil mi? Özellikle belirtiyorum partisini. Çünkü herkes söylenen bir sözü belli bir partiye belli bir zümreye söyledik sanıyor.
Yalakalık olarak görmüyor gerçek sanıyor insanlar.
Neden öneri soru veriliyor,macdem gençler soru soracak ben bunu sormak istiyorum desinler.Hanım abla, adam soru onerilmesini istemiş. Bana soru önerin ben de onu sorayım demiş. Onlar da öneri soru vermişler işte bunun nesi tuhaf?
Sorular verildi dedikten sonra ne diyecek... benim sorum yok siz önerin demismis.Sorular verildi demiş.
E siz neden araştırmadan kesilmiş tweet'ler koyuyorsunuz buraya o zaman? İğneyi kendinize de batırın önce :)Kesinlikle araştırmadan inanmamak lazım,birinc, ağızdan duymak olayın doğru yada yanlış oldğunu o zaman öğrenme şansımız oluyor.
İşte istediğim zihniyet. Hangi partiyi tutarsa tutsun böyle düşünsün yeter. ❤❤❤❤❤Neden öneri soru veriliyor,macdem gençler soru soracak ben bunu sormak istiyorum desinler.
Bu gençlerin akılları yokmu kendi başına soru sorma yeteneğimi yok,yada karşısında cb var diyemi öneri soru veriliyor yanlış olanda bu bana göre.
Allah Allah ben mi anlatamıyorum acaba merak ettim şimdi. Çocuğa diyorlar ki "" sorunuz var mı???? "'' yok diyor. Soru önerelim mii?????? Diyorlar. Tamam diyor. Tamam diyor abla. Önerin diyor. Onlar da soru gösteriyorlar. Çocuk da aralarından kiralarla ilgili bir soru seçiyor.Neden öneri soru veriliyor,macdem gençler soru soracak ben bunu sormak istiyorum desinler.
Bu gençlerin akılları yokmu kendi başına soru sorma yeteneğimi yok,yada karşısında cb var diyemi öneri soru veriliyor yanlış olanda bu bana göre.
Dünkü programın en eleştirilecek yanı belki de buydu. İlk seçimde kaybedilmesinin en önemli sebeplerinden biri terörle itham edilmeleriydi. Ancak o konuda endişeleri giderme yerine, aksine Canan Hanım'ın çıkışı yine zora soktu millet ittifakını. Bebek, kadın demeden haince pusularla öldürülen bir sürü insan varken terör elebaşlarından birinin infazına insan hakları adı altında savunulması doğru gelmedi.Bankada terörist deseler yıkarım ortaligi
Bede onu diyorum soru önermek nedir,madem gençlik orada bırakın direk onlar sorsunlar demi.Sorular verildi dedikten akabinde ne diyecek... benim sorum yok siz önerin demismis.
O zaman sorusu olan gelsin. Niye öneriyorlar soru soracak adam bitmis mi memlekette diye sorgulandıği zaman her şey güzel olacak.
Bakın ben bunun haberini ne zaman önce okumuştum,hatta viedoso vardı bulamadım.E siz neden araştırmadan kesilmiş tweet'ler koyuyorsunuz buraya o zaman? İğneyi kendinize de batırın önce :)
Kesinlikle yani.İşte istediğim zihniyet. Hangi partiyi tutarsa tutsun böyle düşünsün yeter. ❤❤❤❤❤
Sıkıntı şurada neden ellerinde sorular var buna ne gerek vardıAllah Allah ben mi anlatamıyorum acaba merak ettim şimdi. Çocuğa diyorlar ki "" sorunuz var mı???? "'' yok diyor. Soru önerelim mii?????? Diyorlar. Tamam diyor. Tamam diyor abla. Önerin diyor. Onlar da soru gösteriyorlar. Çocuk da aralarından kiralarla ilgili bir soru seçiyor.
İşte bu dil insanı oy vermekten geri atiyorAnanı da al git demişti madur muhalif birine, bu cümleyi bir cumhurbaşkanından duymak beni rahatsız ediyor.
Biz burada böyleysek partileri düşünmek bile nasıldır,adil bir seçim olsun kaçak döşek olmadan kazasız belasız atlatalım da.Ahh canım hanımlar sonuç pazar günü belli olacak Kılıçdaroğlu'na kaybedebilir ister katilirsiniz ister katilmazsiniz adam jmkanlarinca yapılanı yaptı kim kaybederse küsüp oturcak değiliz ya ilerde daha fazla katkı sağlayacak tuttuğu partilere. Küsüp oturmuycaz ne kadar yirtinsakda anlatsakta hickimse fikrinden vazgeçmeyecek yanlış kullanmış olabilirim vazgeçmeyecek deilde hep öyle olacak. Son üç günde hakaret edimesin yok şuşusunuz yok busunuz diyerek arık kalplerimiz kırılmasın yeter. İllaki biri kazanicak.herkesin tek istediği bişey var milletimizin huzuru.
Valla canım CHP MYK ya gidiyor temmuzda kaybeildigi takdirde koltuk devredecekmisMesela az önce Twitterda denk geldim. Kılıçdaroğluna 2.turda kazanamazsanız istifa edecek misiniz sorusuna, merak etmeyin kazanacağız demiş. O sözü eleştiriliyor, hala kaybetse de koltuğu bırakmayacak deniliyor.
Aynen canım benim anlatmak istediğimde. Kaybedildiğinde de kotu sözler soylenmesin yeter kaybetmeyideblliriz serefliceBiz burada böyleysek partileri düşünmek bile nasıldır,adil bir seçim olsun kaçak döşek olmadan kazasız belasız atlatalım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?