Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yok icraat yaptığından dolayı değil, mücadeleci ruhundan dolayı takdir ediyordum ki az önce Twitterda gördüm pazarda tartışma yaşamış, sinirler bayağı gerilmiş Hakaret falan da olduğu için koymadım linki, dileyen bakar

İcraatlarıda çok iyi aslında,adam arı gibi cidden ruhuda genç,videosu varmı youtube'da bakayım bende.

Güngören diyor orasımı bahsettiğin pazar.

Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu acikla
Bilerek mi yapıyorsunuz?
Adamlar kendileri mv seçimlerine girdi kendi aldı oyları. Bu seçimde başkası sokmadı yani.
İnanır mısınız 2019da da mv sokmuşlar.
En baş meclise girmelerine bakın siz ondan sonra seçmenleri ile almışlar işte.

Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Güngören mi bilmiyorum neresi olduğuna bakmadım, link atayım

Satıcı senin allah belanı versin yuhh diyor tartışma neden çıktı oda belli değil videonun tamamı olsa keşke
Hadi hayırlisi.. Umut fakirin ekmeği derler

Bekleyip göreceğiz artık .

Satıcı senin allah belanı versin yuhh diyor tartışma neden çıktı oda belli değil videonun tamamı olsa keşke

Ne diyorduk ne olursa olsun ne söylenirse söylensin bir başkan halkina sevgi ile yaklaşmali. Ona beddua edene gül atmali filan başkanlik bunu gerektirir. Ekrem olunca durum değişiyor mu yoksa

Ne diyorduk ne olursa olsun ne söylenirse söylensin bir başkan halkina sevgi ile yaklaşmali. Ona beddua edene gül atmali filan başkanlik bunu gerektirir. Ekrem olunca durum değişiyor mu yoksa
Bişeyler olmuş ki ekocumda gerilmiş orada,sizin reistende bekliyoruz gül atmayı:)) ananıda al git demesin bir zahmet demi.
K,m söylerse söylesin hoş olmaz tabi.

Bişeyler olmuş ki ekocumda gerilmiş orada,sizin reistende bekliyoruz gül atmayı:)) ananıda al git demesin bir zahmet demi.
K,m söylerse söylesin hoş olmaz tabi.

Ekocuğunuz yapınca birşeyler olmuş olmalı ki Erdoğan söyleyince nasil olur demekki o zaman da birseyler olmuş ki söylemiş. Hoş mu? Değil. Her ikisi içinde ama.

Adam ne diyor ki ona ben duyamadım hiç ikisini de doğru dürüst.

Şimdi tekrar baktım, PKK ılılarla berabersin sen de öylesin o zaman demiş galiba, İmamoğlu da şikayetçi olmuş, adam gözaltına alınmış, ben de ondan şikayetçiyim diyor adam.

Ekocuğunuz yapınca birşeyler olmuş olmalı ki Erdoğan söyleyince nasil olur demekki o zaman da birseyler olmuş ki söylemiş. Hoş mu? Değil. Her ikisi içinde ama.
Be ne dedim hoş değil dedim demi,sizinkinin söylemleri katlıyor bunu.
Şimdi tekrar baktım, PKK ılılarla berabersin sen de öylesin o zaman demiş galiba, İmamoğlu da şikayetçi olmuş, adam gözaltına alınmış, ben de ondan şikayetçiyim diyor adam.
Anlaşılmıyor çok fazla sastıcının ne dediği.

Bende öyle düşünmeye başlad ım imamogluna nerdeyse belediyeye girmesin diye zincir vuracaklardi kapıya . Giremez diye Kılıçdaroğlu kazanirsa valla koltuğa yapistiriciyla yapistirirlar cankayanin kapısına da PKK'lılar giremez yazıp son hamlesini yapar.canım Sinan oganla ilk tur öncesi bu hamleyi konuştuğu söyleniyor bir akpartili milletvekili aracı oldu deniyor danışıklı dönüşümlü bosunami Sinan ogan öğünüp duruyordu ikinci tur anahtarı bende diye

Ben ne eko yu ne diğer adamı anlamadım ne konuşmuşlar anlayan yazabilir mi?
Deynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.

Hala HDP milletvekillerinin CHP den girdiğini sanan var ya onlar kendi partileriyle girdiler meclic TV nin arsivlerine bakın orda anlarsınız.

Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Güngören mi bilmiyorum neresi olduğuna bakmadım, link atayım

Ya bu hacı hamcaya bak ya monj kasetlerden imamonluna bagiyiyor otekide crvrp verijor crvrp vermese susup gülüp geçmek lazım

Deynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.
Canım bosverin Kılıçdaroğlu kaybederse kaybetsin ben ilersinide görmek istiyorum ülkemizin biz kaybetsede herzaman kk nin yanındayız sonunda aklandiya montaj kaset olduğu çıktıysa indnin inanır inanmayan da inanmaz biz zaten blliuordukta cumhurbaskani ağzıyla zaten itiraf etti Kılıçdaroğlu kazanamasada sorun deil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…