Yok icraat yaptığından dolayı değil, mücadeleci ruhundan dolayı takdir ediyordum ki az önce Twitterda gördüm pazarda tartışma yaşamış, sinirler bayağı gerilmiş7 saat sürmüş program ciddi yorgunluk aslında helal olsun dedemede maşallahı vardı.
Aynen sorular verilir ona göre sorarlardı promteri söylemiyorum bile.
Sev sevme önemli değil deynep,önemli olan icraat değilmi senin bile takdr etmen harika bir durum.
Amin inşallahgüzel günleri görelim ülke olaraktan.
İcraatlarıda çok iyi aslında,adam arı gibi cidden ruhuda genç,videosu varmı youtube'da bakayım bende.Yok icraat yaptığından dolayı değil, mücadeleci ruhundan dolayı takdir ediyordum ki az önce Twitterda gördüm pazarda tartışma yaşamış, sinirler bayağı gerilmişHakaret falan da olduğu için koymadım linki, dileyen bakar
Güngören diyor orasımı bahsettiğin pazar.Yok icraat yaptığından dolayı değil, mücadeleci ruhundan dolayı takdir ediyordum ki az önce Twitterda gördüm pazarda tartışma yaşamış, sinirler bayağı gerilmişHakaret falan da olduğu için koymadım linki, dileyen bakar
İcraatlarıda çok iyi aslında,adam arı gibi cidden ruhuda genç,videosu varmı youtube'da bakayım bende.
Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.Güngören diyor orasımı bahsettiğin pazar.
Hayırlısını diliyorum sadece.
Aramızda kalsında biz kazanacağız..
Kalp bırakayım buraya
Bilerek mi yapıyorsunuz?Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu acikla
Adam ne diyor ki ona ben duyamadım hiç ikisini de doğru dürüst.Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Güngören mi bilmiyorum neresi olduğuna bakmadım, link atayım
Satıcı senin allah belanı versin yuhh diyor tartışma neden çıktı oda belli değil videonun tamamı olsa keşkeMutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Hadi hayırlisi.. Umut fakirin ekmeği derler
Satıcı senin allah belanı versin yuhh diyor tartışma neden çıktı oda belli değil videonun tamamı olsa keşke
Bekleyip göreceğiz artık .
Bişeyler olmuş ki ekocumda gerilmiş orada,sizin reistende bekliyoruz gül atmayı:)) ananıda al git demesin bir zahmet demi.Ne diyorduk ne olursa olsun ne söylenirse söylensin bir başkan halkina sevgi ile yaklaşmali. Ona beddua edene gül atmali filan başkanlik bunu gerektirir. Ekrem olunca durum değişiyor mu yoksa
Bişeyler olmuş ki ekocumda gerilmiş orada,sizin reistende bekliyoruz gül atmayı:)) ananıda al git demesin bir zahmet demi.
K,m söylerse söylesin hoş olmaz tabi.
Adam ne diyor ki ona ben duyamadım hiç ikisini de doğru dürüst.
Şimdi tekrar baktım, PKK ılılarla berabersin sen de öylesin o zaman demiş galiba, İmamoğlu da şikayetçi olmuş, adam gözaltına alınmış, ben de ondan şikayetçiyim diyor adam.Satıcı senin allah belanı versin yuhh diyor tartışma neden çıktı oda belli değil videonun tamamı olsa keşke
Bekleyip göreceğiz artık .
Be ne dedim hoş değil dedim demi,sizinkinin söylemleri katlıyor bunu.Ekocuğunuz yapınca birşeyler olmuş olmalı ki Erdoğan söyleyince nasil olurdemekki o zaman da birseyler olmuş ki söylemiş. Hoş mu? Değil. Her ikisi içinde ama.
Anlaşılmıyor çok fazla sastıcının ne dediği.Şimdi tekrar baktım, PKK ılılarla berabersin sen de öylesin o zaman demiş galiba, İmamoğlu da şikayetçi olmuş, adam gözaltına alınmış, ben de ondan şikayetçiyim diyor adam.
Bende öyle düşünmeye başlad ım imamogluna nerdeyse belediyeye girmesin diye zincir vuracaklardi kapıya . Giremez diyeİlk turdan çok umutluydum. Kazanamadık, biliyorum herkes ümitsizliğe kapılmayın vs. diyor ama hayır. Erdoğan asla kazanmamıza izin vermeyecek. Gerçekten çok şeytan bir insan kendisi. Bilerek 49.5'ta bırakıp, ''Diktatör olan bir yönetim ikinci seçime mi kalır?'' diye röportaj verdi. Her şey planlı, inanın kazanamadık.
Şimdi tekrar baktım, PKK ılılarla berabersin sen de öylesin o zaman demiş galiba, İmamoğlu da şikayetçi olmuş, adam gözaltına alınmış, ben de ondan şikayetçiyim diyor adam.
Deynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.Ben ne eko yu ne diğer adamı anlamadım ne konuşmuşlar anlayan yazabilir mi?
Hala HDP milletvekillerinin CHP den girdiğini sanan var ya onlar kendi partileriyle girdiler meclic TV nin arsivlerine bakın orda anlarsınız.Bilerek mi yapıyorsunuz?
Adamlar kendileri mv seçimlerine girdi kendi aldı oyları. Bu seçimde başkası sokmadı yani.
İnanır mısınız 2019da da mv sokmuşlar.
En baş meclise girmelerine bakın siz ondan sonra seçmenleri ile almışlar işte.
Ya bu hacı hamcaya bak ya monj kasetlerden imamonluna bagiyiyor otekide crvrp verijor crvrp vermese susup gülüp geçmek lazımMutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Canım bosverin Kılıçdaroğlu kaybederse kaybetsin ben ilersinide görmek istiyorum ülkemizin biz kaybetsede herzaman kk nin yanındayız sonunda aklandiya montaj kaset olduğu çıktıysa indnin inanır inanmayan da inanmaz biz zaten blliuordukta cumhurbaskani ağzıyla zaten itiraf etti Kılıçdaroğlu kazanamasada sorun deil yaniDeynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?