Ben ne eko yu ne diğer adamı anlamadım ne konuşmuşlar anlayan yazabilir mi?
Deynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.
Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu acikla
Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Güngören mi bilmiyorum neresi olduğuna bakmadım, link atayım
Hep diyorum ya okumadan bilmeden konuşuyorlar diye,hatta video ble vardı pazarda kadının biri diyordu aaunı masadasınız diye, ekocum açıklıyor hala inanmıyor bulursam ekleyim buraya.Hala HDP milletvekillerinin CHP den girdiğini sanan var ya onlar kendi partileriyle girdiler meclic TV nin arsivlerine bakın orda anlarsınız.
Kazanacağız inşallah,montaj konusunda itiraf geldi sonunda ..Canım bosverin Kılıçdaroğlu kaybederse kaybetsin ben ilersinide görmek istiyorum ülkemizin biz kaybetsede herzaman kk nin yanındayız sonunda aklandiya montaj kaset olduğu çıktıysa indnin inanır inanmayan da inanmaz biz zaten blliuordukta cumhurbaskani ağzıyla zaten itiraf etti Kılıçdaroğlu kazanamasada sorun deil yani
Sorsan ampülü de icat edeen oDoğru diyor bahçede ateş yakıp yemek yapardık,kazanda su kaynatıp yıkanırdık.
Doğru diyor leğende çamaşır yıkardık.
Doğru diyor yeri kazıp yiyecekleri ,çine atardık bozulmasın diye.
Doğru diyor kızakla hastaneye giderdik.
Daha neler nelerrrSorsan ampülü de icat edeen o
Daha neler nelerrr
Ben bir tane Akp Li vekil mi bakan mı tam hatırlamıyorum Karadeniz bölgesinde bir ziyareti esnasında “Sizi biz müslüman yaptık .” dediğini duydum .Daha neler nelerrr
Bu at gözlüğünü hala cikaramamis yazık nasıl hipnotize olduysaHdp kendi girdi meclise. Kendi oylarıyla. Hoş bunu bilmemek diye bir şey olamayacağı için zaten dediğimi okumazsınız bile :) engellemeye devam :)
İmamoğluna pkklı istemiyorum deyip pazardan kovan provakatör şikayetle göz altına alınmış :) darısı diğer provakatörlerin başına. Elaleme terörist derken güvenmesinler öyle çok.
İyi yapmis ağzı olan laf söylüyor. Keşke hep böyle yapsalardı. Reisin karşısında el pençe divan beklerler. Chp ye gelince her hareket her saygısızlık her hakaret mubah.Hdp kendi girdi meclise. Kendi oylarıyla. Hoş bunu bilmemek diye bir şey olamayacağı için zaten dediğimi okumazsınız bile :) engellemeye devam :)
İmamoğluna pkklı istemiyorum deyip pazardan kovan provakatör şikayetle göz altına alınmış :) darısı diğer provakatörlerin başına. Elaleme terörist derken güvenmesinler öyle çok.
Cumhurbaskanin TRT deki ropartajinda kk kandilden emir alıyor bense Allah'tan emir alıyorum demişti tövbe tövbe....Ben bir tane Akp Li vekil mi bakan mı tam hatırlamıyorum Karadeniz bölgesinde bir ziyareti esnasında “İslamı biz getirdik buraya .” dediğini duydum .
Milletin aklıyla dalga geciyorlar resmen .
Al sana provakosyon bı işteİyi yapmis ağzı olan laf söylüyor. Keşke hep böyle yapsalardı. Reisin karşısında el pençe divan beklerler. Chp ye gelince her hareket her saygısızlık her hakaret mubah.
Pazar ziyaretlerinde çoğunlukla halk tepki gösteriyor İmamoğlu 'na. Benzer sözleri hep duyuyor.İlk değil yani. Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.Ya bu hacı hamcaya bak ya monj kasetlerden imamonluna bagiyiyor otekide crvrp verijor crvrp vermese susup gülüp geçmek lazım
İnşallah canim akşam ak parti sözcüsü ikircikli ikircikli montajı yapan gençler yapmış işte falan diyodu çok zor sorular soruyosunuz diyodu spikere. Şimdi dahada serleseceklerdir bir yerden bişey çıkarmaya başladılarKazanacağız inşallah,montaj konusunda itiraf geldi sonunda ..
Öyle canım ya keşke olmasaydı da insanlar gerçekten çok acımasız Cumhurbaşkanı oralar akpartinin gitmeseydin diyor kıyameti koparmış adamı karakola almışlar diye .Pazar ziyaretlerinde çoğunlukla halk tepki gösteriyor İmamoğlu 'na. Benzer sözleri hep duyuyor.İlk değil yani. Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.
Çok saçma neden gitmesin ki adam İstanbul’un belediye başkanı.Öyle canım ya keşke olmasaydı da insanlar gerçekten çok acımasız Cumhurbaşkanı oralar akpartinin gitmeseydin diyor kıyameti koparmış adamı karakola almışlar diye .
Öyle canım ya keşke olmasaydı da insanlar gerçekten çok acımasız Cumhurbaşkanı oralar akpartinin gitmeseydin diyor kıyameti koparmış adamı karakola almışlar diye .
Cumhurbaşkanı na mahkemeden yasak geldi artık o videoyu kimseye gösterip paylasamiycak bu videoyu yayan ve yapan troller şimdi yandı artık yapamiycaklar hesaplarına el konuldu ohhhhhhhPuhajahahuha ödesin bakalım tazminatı da belki aklı başına gelirçok çok iyi olmuş. Nasılsa ehonomi de coh eyi öder rahat rahat sorun değil ahahuhahuha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?