Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben ne eko yu ne diğer adamı anlamadım ne konuşmuşlar anlayan yazabilir mi?

Deynepin açıklaması çokta net anlaşılmıyor konuşmalar.

Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu acikla

Hdp kendi girdi meclise. Kendi oylarıyla. Hoş bunu bilmemek diye bir şey olamayacağı için zaten dediğimi okumazsınız bile :) engellemeye devam :)

Mutlaka icraati de var ama bulunduğum ilçede AKP'nin icraati daha fazla.
Güngören mi bilmiyorum neresi olduğuna bakmadım, link atayım

İmamoğluna pkklı istemiyorum deyip pazardan kovan provakatör şikayetle göz altına alınmış :) darısı diğer provakatörlerin başına. Elaleme terörist derken güvenmesinler öyle çok.

Hala HDP milletvekillerinin CHP den girdiğini sanan var ya onlar kendi partileriyle girdiler meclic TV nin arsivlerine bakın orda anlarsınız.
Hep diyorum ya okumadan bilmeden konuşuyorlar diye,hatta video ble vardı pazarda kadının biri diyordu aaunı masadasınız diye, ekocum açıklıyor hala inanmıyor bulursam ekleyim buraya.

Kazanacağız inşallah,montaj konusunda itiraf geldi sonunda ..

Sorsan ampülü de icat edeen o

Bu at gözlüğünü hala cikaramamis yazık nasıl hipnotize olduysa

İyi yapmis ağzı olan laf söylüyor. Keşke hep böyle yapsalardı. Reisin karşısında el pençe divan beklerler. Chp ye gelince her hareket her saygısızlık her hakaret mubah.

Ben bir tane Akp Li vekil mi bakan mı tam hatırlamıyorum Karadeniz bölgesinde bir ziyareti esnasında “İslamı biz getirdik buraya .” dediğini duydum .
Milletin aklıyla dalga geciyorlar resmen .
Cumhurbaskanin TRT deki ropartajinda kk kandilden emir alıyor bense Allah'tan emir alıyorum demişti tövbe tövbe....

Ben sonradan vatandaşlık verilen kaç bin veya milyon kişi oy kullandı seçimde onu merak ediyorum.
Bir sayı verdiler mi hiç?

Ya bu hacı hamcaya bak ya monj kasetlerden imamonluna bagiyiyor otekide crvrp verijor crvrp vermese susup gülüp geçmek lazım
Pazar ziyaretlerinde çoğunlukla halk tepki gösteriyor İmamoğlu 'na. Benzer sözleri hep duyuyor.İlk değil yani. Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.

Kazanacağız inşallah,montaj konusunda itiraf geldi sonunda ..
İnşallah canim akşam ak parti sözcüsü ikircikli ikircikli montajı yapan gençler yapmış işte falan diyodu çok zor sorular soruyosunuz diyodu spikere. Şimdi dahada serleseceklerdir bir yerden bişey çıkarmaya başladılar

Pazar ziyaretlerinde çoğunlukla halk tepki gösteriyor İmamoğlu 'na. Benzer sözleri hep duyuyor.İlk değil yani. Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.
Öyle canım ya keşke olmasaydı da insanlar gerçekten çok acımasız Cumhurbaşkanı oralar akpartinin gitmeseydin diyor kıyameti koparmış adamı karakola almışlar diye .

Öyle canım ya keşke olmasaydı da insanlar gerçekten çok acımasız Cumhurbaşkanı oralar akpartinin gitmeseydin diyor kıyameti koparmış adamı karakola almışlar diye .

Puhajahahuha ödesin bakalım tazminatı da belki aklı başına gelir çok çok iyi olmuş. Nasılsa ehonomi de coh eyi öder rahat rahat sorun değil ahahuhahuha

Puhajahahuha ödesin bakalım tazminatı da belki aklı başına gelir çok çok iyi olmuş. Nasılsa ehonomi de coh eyi öder rahat rahat sorun değil ahahuhahuha
Cumhurbaşkanı na mahkemeden yasak geldi artık o videoyu kimseye gösterip paylasamiycak bu videoyu yayan ve yapan troller şimdi yandı artık yapamiycaklar hesaplarına el konuldu ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…