Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cumhurbaşkanı na mahkemeden yasak geldi artık o videoyu kimseye gösterip paylasamiycak bu videoyu yayan ve yapan troller şimdi yandı artık yapamiycaklar hesaplarına el konuldu ohhhhhhh
Bunu herkes görecek mi acaba?
Burda bile hala gelip aynı şeyi yazıyorlar.
Her habere çıkacak mı mesela.

Bunu herkes görecek mi acaba?
Burda bile hala gelip aynı şeyi yazıyorlar.
Her habere çıkacak mı mesela.
Bunların kanallarında gösterileri canim saklanır haber ben yayınıyım şimdi inansınlar artik valla şiştim inanmamaya direniyorlar

Iste bu simdi bunu yapan yapay zekalar hesap verecek adamin resmen siyasi hayatını bitireceklerdi oy uğruna çamur at izi kalsın bu videolar yüzünden millet bize pkk damgası vurdu

Eklentiler

• Screenshot_20230525-182443_Brave - Beta.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20230525-182430_Brave - Beta.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 42
Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.

Öyle canım ya keşke olmasaydı

Ahlaksıza ahlaksız denir. Adam eleştiri yapmıyor, belediyeden ya da partiden şikayetçi değil ki İmamoğlu neden alttan alsın? Terörist demek hakarettir, akp seçmeninin dilinde sakız olmuş olsa da öyle basit bir şey değildir. Üstüne bir de dolu dolu bela okuyor. Sıradan bir insan şikayetçi olmakla ya da ahlaksız demekle kalmazdı. Gayet sakin karşılamış zaten.

Cok tehlikeli demi hepsi bu montaj videolardan cok şükür erişim engeli cikti bunu yapan trolll yapay zeka dedikleri gençlerin hesaplarını kapatacaklar

Abla hakaret edecek kadar ne yaşıyoruz ki? Tamam olan bize oluyor alınan kararlardan etkilenen biziz ama bana hakaret etsen ne olacak alınan kararla değişecek mi? Ego tatmini yapıyor bazıları hakaret ederek
Canım eğer farkındaysan bu haftaki banlanan arkadaşlarımız AK partili seçmenlere ne kadar hakaret ettiklerini ne kadar dalga geçtiklerini fark etmişsindir kendileri ile aynı düşüncede olmayan herkese alaycı üsluplarla cevap yazdılar güzel yorum yazıyorsun beğenmedime tıklıyor komik buldum diyor karşıdaki kişiyi rendice etmek için ellerinden geleni yaptılar inan ben burada gördüm insanlarla bu kadar dalga geçildiğini şimdi benim bu yorumuma da gelip beğenmedim diye tıklayanlar olacak, bu arada Müge o kadar yazıyor saygılı olun alaycı yorumlar yazmayın diye hala devam ediyorlar

Son düzenleme:
Ama bakın sizin üslubunuzda sıkıntı yokmu
Millett ittifakına teröristlerle ittifak yaptı diyorsunuz
Masanın altında diyorsunuz
Millet ittifakıda dolaylı yoldan terör oluyor
Şuan içi boşaltılmış bir kavram gibi dursada terör yakıştırması az birşey değildir
Ki hdp ye terör deniyor 20 milyonluk bir seçmen kitlesi var ülkenin yasal bir partisi
Ki ittifak diye birşeyde yok
Kendileri millet ittifakını destekledi
Düşamanımın düşmanı dostumdur tek ortak payda bu
Sövme çoban babamı sövmeyeyim padişah babanı mantığı

E iyi de cumhura oy verenlere de aynısı deniyor o ne olacak sonuçta hudaparın da bir seçmen kitlesi var kitle ile oluyorsa. Onlari da temsil etmek lazım değil mi? Yasalsa hüdapar da yasal.

Çoğunluk olsa da karşıt görüşte de insanların hakaretlerini okudum. Siyaset konuşmak çok ince bir çizgide ve gördüğüm kadarıyla da hala konuşamıyoruz.

Cok tehlikeli demi hepsi bu montaj videolardan cok şükür erişim engeli cikti bunu yapan trolll yapay zeka dedikleri gençlerin hesaplarını kapatacaklar
İşte burada da sosyal paylaşımı yapmak bundan tehlikeli. Hem sizin hem de sitenin başı yanabilir. Ben gördğm paylaştım deyip kurtulamazlar. Ortalık montaj doldu

Sorun kimsenin birbirini gerçek anlamda dinlemeden, ön yargılı ve genelleyerek konuşmasından kaynaklanıyor. Bilgi edinmek amacıyla değil herkes kendi argümanına karşıya kabul ettirmek amacıyla yaklaşıyor (tabiki birtakım argümanları ortaya koymak gayet doğal ve doğrudur.). Sonunda da çatışma kaçınılmaz oluyor.

5. Ön Yargılı Çatışma (Ben kararımı çoktan verdim):

Kişiler belli bir konuda tartışmaya başlamadan önce o konuda bir önyargıya sahiptirler; tartışma sırasında ısrarla bu önyargılarını savunurlar. Tartışma onların başlangıçta verdikleri kararı herhangi bir şekilde etkilemez.

Ön yargı edinmiş ve bunu terketmeye niyeti olmayan kişi, bu yargısını değiştirebilecek türden yeni bilgilere kulaklarını kapatır. Güçlü ön yargıları olanların, tümden reddetme davranışları sergilemeleri ihtimali yüksektir.

Bugün derste işlediğim konu buydu..Çatışma ve çatışma çözme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…