Bunu herkes görecek mi acaba?Cumhurbaşkanı na mahkemeden yasak geldi artık o videoyu kimseye gösterip paylasamiycak bu videoyu yayan ve yapan troller şimdi yandı artık yapamiycaklar hesaplarına el konuldu ohhhhhhh
Demiştir.Cumhurbaskanin TRT deki ropartajinda kk kandilden emir alıyor bense Allah'tan emir alıyorum demişti tövbe tövbe....
Yok canim vermedilerBen sonradan vatandaşlık verilen kaç bin veya milyon kişi oy kullandı seçimde onu merak ediyorum.
Bir sayı verdiler mi hiç?
Bunların kanallarında gösterileri canim saklanır haber ben yayınıyım şimdi inansınlar artik valla şiştim inanmamaya direniyorlarBunu herkes görecek mi acaba?
Burda bile hala gelip aynı şeyi yazıyorlar.
Her habere çıkacak mı mesela.
Yine de cevap vermeseydi, sabırlı olsaydı iyiydi.
Öyle canım ya keşke olmasaydı
Cok tehlikeli demi hepsi bu montaj videolardan cok şükür erişim engeli cikti bunu yapan trolll yapay zeka dedikleri gençlerin hesaplarını kapatacaklar
Ahlaksıza ahlaksız denir. Adam eleştiri yapmıyor, belediyeden ya da partiden şikayetçi değil ki İmamoğlu neden alttan alsın? Terörist demek hakarettir, akp seçmeninin dilinde sakız olmuş olsa da öyle basit bir şey değildir. Üstüne bir de dolu dolu bela okuyor. Sıradan bir insan şikayetçi olmakla ya da ahlaksız demekle kalmazdı. Gayet sakin karşılamış zaten.
Sence doğru istatistik paylaşırlar mı?Ben sonradan vatandaşlık verilen kaç bin veya milyon kişi oy kullandı seçimde onu merak ediyorum.
Bir sayı verdiler mi hiç?
Paylaşmazlar bence ama tahmin yapabilirim belki biraz:)Sence doğru istatistik paylaşırlar mı?
Canım eğer farkındaysan bu haftaki banlanan arkadaşlarımız AK partili seçmenlere ne kadar hakaret ettiklerini ne kadar dalga geçtiklerini fark etmişsindir kendileri ile aynı düşüncede olmayan herkese alaycı üsluplarla cevap yazdılar güzel yorum yazıyorsun beğenmedime tıklıyor komik buldum diyor karşıdaki kişiyi rendice etmek için ellerinden geleni yaptılar inan ben burada gördüm insanlarla bu kadar dalga geçildiğini şimdi benim bu yorumuma da gelip beğenmedim diye tıklayanlar olacak, bu arada Müge o kadar yazıyor saygılı olun alaycı yorumlar yazmayın diye hala devam ediyorlarAbla hakaret edecek kadar ne yaşıyoruz ki? Tamam olan bize oluyor alınan kararlardan etkilenen biziz ama bana hakaret etsen ne olacak alınan kararla değişecek mi? Ego tatmini yapıyor bazıları hakaret ederek
Paylaşmazlar bence ama tahmin yapabilirim belki biraz:)
Ama bakın sizin üslubunuzda sıkıntı yokmuCanım eğer farkındaysan bu haftaki banlanan arkadaşlarımız AK partili seçmenlere ne kadar hakaret ettiklerini ne kadar dalga geçtiklerini fark etmişsindir kendileri ile aynı düşüncede olmayan herkese alaycı üsluplarla cevap yazdılar güzel yorum yazıyorsun beğenmedime tıklıyor komik buldum diyor karşıdaki kişiyi rendice etmek için ellerinden geleni yaptılar inan ben burada gördüm insanlarla bu kadar dalga geçildiğini şimdi benim bu yorumuma da gelip beğenmedim diye tıklayanlar olacak, bu arada Müge o kadar yazıyor saygılı olun alaycı yorumlar yazmayın diye hala devam ediyorlar
Ama bakın sizin üslubunuzda sıkıntı yokmu
Millett ittifakına teröristlerle ittifak yaptı diyorsunuz
Masanın altında diyorsunuz
Millet ittifakıda dolaylı yoldan terör oluyor
Şuan içi boşaltılmış bir kavram gibi dursada terör yakıştırması az birşey değildir
Ki hdp ye terör deniyor 20 milyonluk bir seçmen kitlesi var ülkenin yasal bir partisi
Ki ittifak diye birşeyde yok
Kendileri millet ittifakını destekledi
Düşamanımın düşmanı dostumdur tek ortak payda bu
Sövme çoban babamı sövmeyeyim padişah babanı mantığı
İşte böyle birbirimizi yiyeceğizE iyi de cumhura oy verenlere de aynısı deniyor o ne olacak
Çoğunluk olsa da karşıt görüşte de insanların hakaretlerini okudum. Siyaset konuşmak çok ince bir çizgide ve gördüğüm kadarıyla da hala konuşamıyoruz.Canım eğer farkındaysan bu haftaki banlanan arkadaşlarımız AK partili seçmenlere ne kadar hakaret ettiklerini ne kadar dalga geçtiklerini fark etmişsindir kendileri ile aynı düşüncede olmayan herkese alaycı üsluplarla cevap yazdılar güzel yorum yazıyorsun beğenmedime tıklıyor komik buldum diyor karşıdaki kişiyi rendice etmek için ellerinden geleni yaptılar inan ben burada gördüm insanlarla bu kadar dalga geçildiğini şimdi benim bu yorumuma da gelip beğenmedim diye tıklayanlar olacak, bu arada Müge o kadar yazıyor saygılı olun alaycı yorumlar yazmayın diye hala devam ediyorlar
İşte burada da sosyal paylaşımı yapmak bundan tehlikeli. Hem sizin hem de sitenin başı yanabilir. Ben gördğm paylaştım deyip kurtulamazlar. Ortalık montaj dolduCok tehlikeli demi hepsi bu montaj videolardan cok şükür erişim engeli cikti bunu yapan trolll yapay zeka dedikleri gençlerin hesaplarını kapatacaklar
Afiyet olsun doymadık yiye yiye,İşte böyle birbirimizi yiyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?