Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen canım benim anlatmak istediğimde. Kaybedildiğinde de kotu sözler soylenmesin yeter kaybetmeyideblliriz sereflice
Herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.
Geçmiş yıllarda ne laflar duyuyorduk burada..

Sizin fikirlerinizin benim için çok çok önemli olduğunu bilmenizi isterim ....
Özellikle rencide edici bulduğunuz dağdaki çoban mesela, burada bu terime eklenen bir sürü benzetme okudum ve bu düşünceye sahip olanların fikirleri doğruysa bile artık önemsiz geldi... Pazar gününü iple çekiyorum ...
15 yaşındaki kızımın okulda ödül alan bir sözü var ekleyeyim...
"Sevgi ve saygı güneş gibidirler , onların doğdukları yerde kötülükler batar...."

Aynen öyle

Herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.
Geçmiş yıllarda ne laflar duyuyorduk burada..

Abla hakaret edecek kadar ne yaşıyoruz ki? Tamam olan bize oluyor alınan kararlardan etkilenen biziz ama bana hakaret etsen ne olacak alınan kararla değişecek mi? Ego tatmini yapıyor bazıları hakaret ederek

Son düzenleme:
Abla hakaret edecek kadar ne yaşıyoruz ki? Tamam olan bize oluyor alınan kararlardan etkilenen biziz ama bana hakaret etsen ne olacak alınana kararla değişecek mi? Ego tatmini yapıyor bazıları hakaret ederek
Hakaret elbette hoş değil,geçmiş seçimlerdede yaşandı maalesef bunlar.

21 yıldır ülkenin başında olanların da ekonomiyi ne hale getirdiğini gördük ne anlatıyorsunuz siz depremzede evleri diyorsun ya hani, 2020 Elazığ depreminde Malatyada ağır hasır alıp yıkılan evlerin yenisi teslim edilmedi henüz Allah'tan 'HAKİM' lermiş ya olmazsalardı

Arkadaslar bu montaj konusunda ne düşunuyorsunuz kk güya terörle ayni miting sarkisini soylemisya rte acikladi montaj olabilir diye simdi dava acti kk buna ne diyecekler acaba

Allahim Bi bitmedi sgk dönemin gazetesinde haberi çıkmış ya kilicdaroglu sgk yolsuzluğunu ortaya çıkardı diye. Başka şeyler söylensin artık. Çok haklısınız ben ekonomistim diyenler mitinglerde kasa boş diyor millette şakır şakır alkışlıyor

Teşekkür ederim, ben doğru bildiğimi söyledim hep, bazen ters gelir bazen doğru gelir, tribüne oynadığımı zannedenler oluyor varsın öyle sanmaya devam etsinler, ayrıştırıcılığı sevmedim hiç, bir şeye tepki göstereceksem bile bunu adabınla yapmayı tercih ediyorum, belki sizinle bakış açımız siyasi görüşümüz çok farklı, belki hayatımız boyunca birbirimizle hiç yüz yüze tanışmayacağız ya da tanışsak hiç anlaşamayacağız ama klavye arkasında bir kullanıcı adıyla yazıyoruz diye de hakaret etmeye hakkımız yok, fikirler bazen çatışır ama yazacak bir şey bulamayan hakaret eder.

Erdogan in ypg teror orgutu degildir dedigini kanitla bana Bunu Kemal kilicdaroglu dedi Simdi cark etti kusura bakma

'Sgk, yürüyen merdiven, Konya'ya ülke dedi' fix

ay kesınlıkle katılıyorum yaa,
şaka gıbı bazı arkadaslar,
sımdı bu adamın bır suru danısmanı var bunlar aptal mı az cok ne sorulur sankı bılmıyorlar mı?
gayet çalışılmış ve çok da serin kanlı cevaplar verildi.
e durumda bu olunca kk soruları bılıyordu dıyorlar ,
artık şaşırmıyorum ya söylenenlere .

Cumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkeder
Sayesinde milletvekili soktular meclise
CHP ile Zafer partisi mutabakatını okudunuz mu
Sırtını kandile dayadığını yazmıyor orada
Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu acikla

Cumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkeder
Sayesinde milletvekili soktular meclise
CHP ile Zafer partisi mutabakatını okudunuz mu
Sırtını kandile dayadığını yazmıyor orada
SIRTIMIZI YPG PKK DAYIYORUZ DIYEN HDP !! Selahattin demirtas a Osman kavala ya ozgurluk istiyorsaniz bana oy verin diyen KEMAL KILICDAROGLU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…