- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.Aynen canım benim anlatmak istediğimde. Kaybedildiğinde de kotu sözler soylenmesin yeter kaybetmeyideblliriz sereflice
Sizin fikirlerinizin benim için çok çok önemli olduğunu bilmenizi isterim ....Arada sırada kötü içerik raporlarına bakıyor musun? Hakaretlerde bile kendilerince doğru olan tarafın ettiği hakaretler hakaretten sayılmıyor, yanlış olan tarafın hakaretleri şikayet ediliyor.
Biz öyle bir hale geldik ki ötekileştirmenin dik alasını yaşıyoruz, sokakta, sosyal medyada, akraba içinde bile bir önyargı ve ötekileştirme var, bazen sokak röportajlarını izliyorum, burada yaşananların aynısı yaşanıyor, millet neredeyse birbirini dövecek, seçme hakkı, insan hak ve özgürlükleri, demokrasi diyoruz, bir tanesine hakkıyla uyuyorsak ne olayım :))
Sen, ben vatandaş olarak bizimle aynı düşünmeyene demokratik yaklaşmazsak baştakilerden demokrasiyi nasıl bekleriz valla onu da bilemiyorum, burada birbirilerini iknaya çalışıyorlar ama dövercesine, dayak yiyeceğimi düşündüğüm insanın fikrini nasıl benimseyip doğru söylüyor diyeceğim ki
Açık konuşayım dağdaki çoban örneği bana çok rencide edici geliyor, diplomalı olmak veya çok bildiğini sanmak insanı yanıltır, dağdaki çoban karşında bir konuşur düşüncelerinden utanırsın, cahillikse kime göre neye göre cahillik, diplomaya okumuş olmaya göre mi cahillik?
Burada okuduklarımızı bile ne kadar doğru okuyor ve doğru anlıyoruz muamma.
Herkes bilmediklerinin cahilidir, biz her şeyi biliyor muyuz? Bilginin sonsuz olduğunu düşünürsek, hayır her şeyi bilmiyoruz, o zaman hepimiz zaten otomatikman cahiliz.
Aynen öyleKendi seçmeni hariç izleyen çok değildir bence. Çünkü nasıl CB görmeye sesini duymaya tahammül edemeyen varsa Kılıçtaroğlu için de geçerli bu. Programı izleseler bile kendi pencerelerinden bakacakları için bir tarafa mükemmel görünse de diğer tarafa tam tersi görünmüştür
Herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.
Geçmiş yıllarda ne laflar duyuyorduk burada..
Hakaret elbette hoş değil,geçmiş seçimlerdede yaşandı maalesef bunlar.Abla hakaret edecek kadar ne yaşıyoruz ki? Tamam olan bize oluyor alınan kararlardan etkilenen biziz ama bana hakaret etsen ne olacak alınana kararla değişecek mi? Ego tatmini yapıyor bazıları hakaret ederek
21 yıldır ülkenin başında olanların da ekonomiyi ne hale getirdiğini gördük ne anlatıyorsunuz sizBir de şu çok komik değil mi arkadaşlar henüz ülkenin başına dahi geçmemiş, ekonomiyi eline almamış, sgkyi bile yonetememissin. Ama ben gelirsem depremzedelere şunları yapacağım, maaşları şöyle yapacağım ıvır zıvır bir şeyler. Neyle yapacaksın, neye hakimsin tam olarak?Ağzı olan konuşuyor dedikleri tam olarak bu bence.
Allahim Bi bitmedi sgk21 yıldır ülkenin başında olanların da ekonomiyi ne hale getirdiğini gördük ne anlatıyorsunuz sizdepremzede evleri diyorsun ya hani, 2020 Elazığ depreminde Malatyada ağır hasır alıp yıkılan evlerin yenisi teslim edilmedi henüz Allah'tan 'HAKİM' lermiş ya olmazsalardı
Teşekkür ederim, ben doğru bildiğimi söyledim hep, bazen ters gelir bazen doğru gelir, tribüne oynadığımı zannedenler oluyor varsın öyle sanmaya devam etsinler, ayrıştırıcılığı sevmedim hiç, bir şeye tepki göstereceksem bile bunu adabınla yapmayı tercih ediyorum, belki sizinle bakış açımız siyasi görüşümüz çok farklı, belki hayatımız boyunca birbirimizle hiç yüz yüze tanışmayacağız ya da tanışsak hiç anlaşamayacağız ama klavye arkasında bir kullanıcı adıyla yazıyoruz diye de hakaret etmeye hakkımız yok, fikirler bazen çatışır ama yazacak bir şey bulamayan hakaret eder.Sizin fikirlerinizin benim için çok çok önemli olduğunu bilmenizi isterim ....
Özellikle rencide edici bulduğunuz dağdaki çoban mesela, burada bu terime eklenen bir sürü benzetme okudum ve bu düşünceye sahip olanların fikirleri doğruysa bile artık önemsiz geldi... Pazar gününü iple çekiyorum ...
15 yaşındaki kızımın okulda ödül alan bir sözü var ekleyeyim...
"Sevgi ve saygı güneş gibidirler , onların doğdukları yerde kötülükler batar...."
Erdogan in ypg teror orgutu degildir dedigini kanitla bana Bunu Kemal kilicdaroglu dedi Simdi cark etti kusura bakmaSenin ypg dediğine tayyip terör örgütü değildir dedi zamanında.kılıçtaroğluda diyorki ypg yi devlet terör örgütü olarak görmüyordu ki ozaman.bizim istihbaratımızmı var ne bilelim.devlet değildir dedi bizde öyle kabul ettik diyor.gelelim pkk dediğiniz şeye.sen ülkenin doğusunda yaşayan bütün kürt halkına pkk mı diyorsun.ayırıyormusun onları.tc devletinde yaşamayan ve oy hakları olmayan insanlar olarak mı görüyorsun.sen gelme ulan mı diyorsun.
'Sgk, yürüyen merdiven, Konya'ya ülke dedi' fixAllahim Bi bitmedi sgkdönemin gazetesinde haberi çıkmış ya kilicdaroglu sgk yolsuzluğunu ortaya çıkardı diye. Başka şeyler söylensin artık. Çok haklısınız ben ekonomistim diyenler mitinglerde kasa boş diyor millette şakır şakır alkışlıyor
ay kesınlıkle katılıyorum yaa,Gelecek sorular bellidir zaten bunu tahmin etmek bu sorulara çalışmak hazırlık yapmak çok mu zor sizce ana muhalefet için
Sorulara hazırlıklı deniyor sorular verildi deniyor
Sorulara takır takır cevaplar verilince
Adam kaç aydır bu soruların muhatabı arkadaş
Burada bile kaç defa babala tvde çıkan sorular minvalinde sorular geldi
Yani gayet sert saçma sorulara bile serin kanlı cevaplar verdi bence
Rahatsızlık bu yüzden
Evet onlar 4 milletvekili soktu chp secmeni Bu secimde hdp den 44 milletvekili soktu Gel bunu aciklaCumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkeder
Sayesinde milletvekili soktular meclise
CHP ile Zafer partisi mutabakatını okudunuz mu
Sırtını kandile dayadığını yazmıyor orada
SIRTIMIZI YPG PKK DAYIYORUZ DIYEN HDP !! Selahattin demirtas a Osman kavala ya ozgurluk istiyorsaniz bana oy verin diyen KEMAL KILICDAROGLUCumhurbaşkanı hüdapardan vazgeçse ne farkeder
Sayesinde milletvekili soktular meclise
CHP ile Zafer partisi mutabakatını okudunuz mu
Sırtını kandile dayadığını yazmıyor orada
Çorum'u unutma lütfen. Eksik bilgi vermeyelim'Sgk, yürüyen merdiven, Konya'ya ülke dedi' fix
Bende bu atmaya gelmiştimHelal olsun bee harika konuştun…birçok milletvekilinden iyi konuşmuş
Nasıl yoktu ya ben hatırlıyorumYalan Ekrem imamoglu ne alaka?
Herseyi onun sayesinde gördük inkar eden nankördür.
Apartmanlarimizin önünde tandırlarda ekmek yapıyorduk.
Doğru diyor bahçede ateş yakıp yemek yapardık,kazanda su kaynatıp yıkanırdık.Nasıl yoktu ya ben hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?