- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Kuzum hepsi aynı ben onlarada karsiyim seçim bitsede dağılıp gitseler bazen Kılıçdaroğlu'na bu lkisini niye aldı anlamayanlardxnkm bunlar yarın akp gel dese gider okadat guvrnmiyorumŞurada mesela ak partinin eskileri neden millet ittifaki ile birleşti diye soran olmamış. E o adamlarda zamanında birsürü skandalin içindeydi. Şimdi aklandilar mi yani? Fetö, ergenekon çözüm süreci VS. Hiç onlara laf söyleyen yok herkes herkesle el ele zaten kim nasil işine gelirse orayı seçiyor. Sinan ogan dün cumhur ittifakına saldirirken bugun el sıkışıyor. Ümit özdağ da millet ittifakına saydırırken orayı seçti. İşlerine nasil gelirse. Hiçbiri temiz değil çok haklisiniz açsanız neler neler çıkar hepsinde.
Ya işte oy potansiyeli bu kadar olan partilerle ittifak niye? Kendi kardeşini ikna edemeyenden ne fayda.
Umarim şu hafta da hayırlisi ile atlatılır normal hayatımıza döneriz. Birsey değil caddelerde halay çeken cumhur-millet ittifaki görmekten bıktımsessiz sakin dolaşmak istiyorum
Aynen katılıyorum canimHerşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.
Geçmiş yıllarda ne laflar duyuyorduk burada..
Daralıyorum artık bitsin bu seçimde artık.Aynen katılıyorum canim
Banlanmadan sağ salim seçim gecirtsin rabbimAynen katılıyorum canim
Bu ne ya ne biçim iş biz HÜDA-PAR gitsin dedikçe hudapari örnek alan çoğalıyorİstanbul'da evde çıkan yangında Pakistanlı adamın domuz bağı yapıldığı görülmüş
Bu mu fragman?
İstanbul'da "Domuz Bağı" ile Cinayet!
İstanbul Esenler'de itfaiye ekipleri bir binada çıkan yangını söndürdü. Daireye giren ekipler içeride bir kişinin cansız bedeni olduğunu gördü. Olay yerine g...onedio.com
Al bendende okadar. Tvler hareketli en azından bitince büsbütün boşluğa dusecemDaralıyorum artık bitsin bu seçimde artık.
Normalde onedionun linkleri açılmıyor nedense bu haberin linki açıldı .İstanbul'da evde çıkan yangında Pakistanlı adamın domuz bağı yapıldığı görülmüş
Bu mu fragman?
İstanbul Esenler'de itfaiye ekipleri bir binada çıkan yangını söndürdü. Daireye giren ekipler içeride bir kişinin cansız bedeni olduğunu gördü. Olay yerine g...onedio.com
Kaç tana kanal var sürekli değişim içindeler br bir bunaAl bendende okadar. Tvler hareketli en azından bitince büsbütün boşluğa dusecem
Ne aklı yahu önceden belirlendi sorular diyor katılanlar kendi merak ettiği sorular sorulmamis neyi savunuyorsunuz hala
Siz ikna olduğunuzmu peki.
Benim ikna olmama gerek yok ki,görünen herşeyi görüyorum.Bilmem. Siz babalayı dinlerken ne kadar ikna olduysanız o kadar olmuşumdur belki
Helal olsun bee harika konuştun…birçok milletvekilinden iyi konuşmuş
Banlanmayan kaldı mı arkadaşlar
Benim ikna olmama gerek yok ki,görünen herşeyi görüyorum.
Tek temennim güzel bir seçim yaşayalım kavgasız gürültüsüz olsun.
İstanbul?İstanbul'da evde çıkan yangında Pakistanlı adamın domuz bağı yapıldığı görülmüş
Bu mu fragman?
Hayırlısını diliyorum sadece.Merak etmeyin bende görüyorum. Umarim hayırlisiyla atlatiriz şu haftayı
İlk turdan çok umutluydum. Kazanamadık, biliyorum herkes ümitsizliğe kapılmayın vs. diyor ama hayır. Erdoğan asla kazanmamıza izin vermeyecek. Gerçekten çok şeytan bir insan kendisi. Bilerek 49.5'ta bırakıp, ''Diktatör olan bir yönetim ikinci seçime mi kalır?'' diye röportaj verdi. Her şey planlı, inanın kazanamadık.Hayırlısını diliyorum sadece.
Aramızda kalsında biz kazanacağız..
Kalp bırakayım buraya
Umudumuzu kaybetmiyoruz .İlk turdan çok umutluydum. Kazanamadık, biliyorum herkes ümitsizliğe kapılmayın vs. diyor ama hayır. Erdoğan asla kazanmamıza izin vermeyecek. Gerçekten çok şeytan bir insan kendisi. Bilerek 49.5'ta bırakıp, ''Diktatör olan bir yönetim ikinci seçime mi kalır?'' diye röportaj verdi. Her şey planlı, inanın kazanamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?