Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İşte burada da sosyal paylaşımı yapmak bundan tehlikeli. Hem sizin hem de sitenin başı yanabilir. Ben gördğm paylaştım deyip kurtulamazlar. Ortalık montaj doldu
Aynen öyle valla kılıçdaroğlu nasil dedi babama tv de bir kac kişinin folkloru çıktıya akpartiyle sakin dedi lütfen o kardeşlerimizi paylaşmayın dedi işte bu sevgi dilidir montajları yapan nasil bir genç akil anlamıyorum cok tehlikeliymis gercekten insanlar bildigin linç ediyordu çinlileri hele sosyal medyada allah göstermesin kilicdaroglunu öldürebilirlerdi boy bir grup var troll yazik bir secim icin ama suç burda cumhurbaşkanının söylemlerinde kendi seçmeni zaten körü körüne bağlı mhplilerde var arada tabi hurda saldırıyorlar onlarda bakıyor. Süleyman soylu chp nin bol olduğu mahalleye bilerek tahrik etmek icin gitti istanbulda chp iste boyle pkklilar diye bağırıyor otobüsten bide polislerimizi kullanıyor bunlari karakola götürün diye bide ohhh olsun diyor yaa bu neyin nefreti.boyle kazanicaksiniz kazanın aman alın sizin olsun koltuk.yayilin yillarca kilicdaroglu kazanmasada deminde söyledim hic üzülmüycem adam kendini akladı ya bosver seneye martta belediye seçimleri var .Valla secilemyecegine hic üzülmüyorum bakalim ekonomi nereye gidecek bakalim görelim

E iyi de cumhura oy verenlere de aynısı deniyor o ne olacak sonuçta hudaparın da bir seçmen kitlesi var kitle ile oluyorsa. Onlari da temsil etmek lazım değil mi? Yasalsa hüdapar da yasal.
Evet yasaldır. Siz de savunun yasallığını ama biz listeye sokanları haklı bulmayacağız, affetmeyeceğiz. Sorun şu: hüdapar akp listelerinden akp sayesinde girdi, hdp kendi adıyla kendi seçmeninden oy aldı. Biz seçmedik hdp vekillerini. Terörle birliktelik suçlamaları anlamsızca bize yöneldi ve ısrarla söyleniyor. Biz millet ittifakındaki partilere oy verdik. Hdp başka bir ittifaktaydı. Suçlamaların muhatabı biz değiliz yani. Hdp seçmeni cb adaylarından rte olmayanı seçti. Biz kk seçtik. Hdp'nin yasallığının da meclise girmesinin de cb değişikliği istemesinin de sorumlusu chp değildir.

E iyi de cumhura oy verenlere de aynısı deniyor o ne olacak sonuçta hudaparın da bir seçmen kitlesi var kitle ile oluyorsa. Onlari da temsil etmek lazım değil mi? Yasalsa hüdapar da yasal.
Benim anlamadığım terör denilen kişileri meclise bastakıler almadı mı, nasıl oluyor da hem meclise alıyorlar hem karsıtlar

İşte böyle birbirimizi yiyeceğiz

Resmi olarak masada yoklar ama destekliyorlar. Demekki çıkarlari o yönde. Seçimden önce bu kadar üstüne basa basa bir alakamiz yok dense idi hak verebilirdim ama şu an samimi değil. Öyle olmadı Bir de böyle deneyelim. Mitinglerinde özellikle millet ittifakina oy istemediler mi hapisteki arkadaşlarımız çıkacak denmedi mi seçimden sonra? O zaman neden kiliçdaroğlu çıkıp inkar etmedi? İstediğiniz kadar inkar edin resmi olmasa da anlaşmalari var.

Şurada herşey yazıldı sayılır.... Bir tek şey hariç... Bu konuyla ilgili kimseden çıt çıkmıyor neden ama yaaa... Neden SMA hastası bebekler görmezden geliniyor... Sürekli olarak hepsini takip ediyorum sizden ricam sosyal medya hesapları önünüze çıkarsa takibe alın .. takipçi sayısına göre canlı yayın süresi veriliyor onlara , biliyormuydunuz... Ne kadar insana ulaşırlarsa o kadar kampanya bitiş süresi azalıyor...

Hudapar başlıca sorun hizbullahın kendisi ee şimdi hDp ile hudaparimi yaristiralim ikiside destek tek gercek var bunlarin ikiside ak parti sayesinde meclisteler. Ha burada cok şükürki ilk defa bir secimi kaybedersek gurur duyuyorum canim montaj videolara yasak geldi okudunmu gazetede sorusturma acildi bu montaj kasedi yapanlar cok genc olduklari icin hesaplari kapattilar cocuklar itiraf etmisler zaten çocukların ceza almamasını önledi iste bu vicdan.kazanmayalim hiiiç sorun deil daha belediye seçimleri var artık montajlı kasetler kullanılmayacak hicbir mitingde biz batarız çıkarız hiiç sorun deil.gazi mustafa Kemal Atatürk 'ün bıraktığı yolda yürümeye devam ederiz. Tek bildigim sey hic üzülmeyecek kimse atatürk ilkelerinin yolunda yürümeye devam edeceğiz hepimiz.

Hep ne dedi izledinmi biz hicbir anlaşma yapmadık sadece selonun adil yolla yargılanması icin söylüyoruz dedi kk bence iyice anlamak gerek salak mi kk o..ponun katil olduğunu zaten ustune başa basa soyledi sence hepimiz salakmiyiz

Agzina saglik biz yirtinsakta anlamiyor kimse. Butun chpliler salagiz yani apoyu çıkarcakmis kk bizde buna gozyumucaz m yani bunu demek istedi herhal ben öyle sezdim yani ona buyuzden oy veriyorsunuz diyor vayy anammm montajli kasetlere baya kaptirmislar vahh anam vahh yok gercekten kilicdiroglu kazanmasin adam kazanirsa adamin sagligindan endise ettim

Iste canim kilicdaroglunun kanpanyasinda var di dun aksam babaladada soyledi ankarada ucretsiz bakilan sma hastali cocuklar var yayilmasi lazim bu ben bu konuda cirpiniyorum maalesef sesimi duyuramiyorum cogu zaman parayi kotu kullanan ailede oldu insanlar yardim gondermeyi kesti bir ara..secim bitsin buna ağırlık verilmeli önce acilen saglik bakanlığı da bisey yapamıyor maalesef.

Neyi inkar edecekti? Hdp'nin seçmeni Millet İttifakı adayını seçti. İki kişiden birine oy vereceklerdi. Rte gitsin istiyorlar; kaybedeceklerini bile bile aday mı çıkarsalardı, Oğan'ı mı seçselerdi? Kürt seçmenin oyunu istemem mi diyecekti KK? İçerideki arkadaşları yargı kararıyla çıkacak ya da çıkmayacak. Hukuk var bu ülkede ya o işleyecek işte. Verilen söz bu. Cumhur'u destekleyince hepimiz kardeşiz, Millet'i destekleyince Kandil. Yok öyle bir dünya!

Inan bak yetmiyor artik kampanyalar sesi toplu duyurmak istedik olmadi ara yada secim çalışmaları girdi falan biraz geriye atıldı belediyeler maalesef yetersiz kalıyor eleştirmiyorum onlarda bisey yapamıyor saglik bakanlığı yetişemiyor cok var çünkü. Bir çocuğumuz iyilesmisti amerikada tedavi oldu iyileşti daha cok iyileşmesi lazim büyük teyzem doktor benim kuzenimin biri doktor cok uğraşıyorlar boyle inan unutulmuş deil.

Kardeş naptın sen,füze atsaydın daha iyiydi...
Ben genelde her iki tarafi izlerim. Mesela Kilicdaroglu açik mikrofonda, sonra 3 sunucuyla haber turkde çikiş yapti. Mansur yavas, meral aksener secim 2023 konuklari oldular. Izledim hepsini. Ama çogu goruyorum ki iktidara karşi çok sert tutum sergiliyorlar ve izlemiyorlar bile

Ay erdoğan ağzına geleni sayıyor hala ağızlarının suyu aka aka izliyorlar ama imamoğlu ahlaksız diyince ooooo dememeliydi oldu paşam ya adama neler diyorlar ne yapacaktı

Ay erdoğan ağzına geleni sayıyor hala ağızlarının suyu aka aka izliyorlar ama imamoğlu ahlaksız diyince ooooo dememeliydi oldu paşam ya adama neler diyorlar ne yapacaktı
İyi sabrediyorlar, ben şurada aynı şeyleri yazmaya tahammül edemiyorum, tepemden duman çıkıyor. Her gün bıkmadan usanmadan anlatıyorlar. Bitse de biraz dinlense insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…