Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Mesela şuan da Erdogan konuşuyor. Dinleseler bari
Ben dinliyorum kadına şiddete karsıyız diyor ama hizbullah = hüda par'ı meclise soktular nasıl oluyor anlam veremiyorum hizbullahcılar resmen kadınların varlıgından rahatsız?

Evlenirken sma için testi de ilk Ankara Belediyesi yapmaya başlamış.
Sonra bakanlık.
Ben bilmiyordum mesela ilk Ankara’da olduğunu örnek olmuş ne güzel.
Umarım yine Ankara’dan tüm ülkeye yayılır.
Ama önleyici olarak test yapmak da çok önemli sayı çok çok azalır böylelikle

Bir keresinde profilde aynı şekilde yazmıştım... Öyle yorumlar geldi ki pişman oluyor insan yazdığına... Sahtekarlık yapılıyor falan filan... ilacı erken alamadıkları taktirde sonradan alsalar bile yine ölebiliyor bu bebekler... Rabbim şifa versin...

Ya şunu anlayın bi Erdoğan diye birşey yok
Erdoğan çok hasta
Bahçeli artık ne dediğini bilmiyor
Binali yıldırım var soylu var bu gözleri ışık saçan adam var
Bunlara mı oy verelim allansen
Valla 100 bin senede geçse ben bunlara oy falan vermem

Biz doyduk siz dinleyin
Azerbaycan çok heyecanlı demek ki. Bu sitede oy toplama görevi de bu arkadaşa düşmüş. Kendi seçimlerimiz stresli değilmiş gibi bir de başka ülkenin adaylarını takip edip forumlarına girip yorum yapmak aklımın ucundan geçmez.

Bu konu sandığınizdan daha farklı
İsmini özelden verebilirim gerçekten dediklerini yaptılar biz ztn öleceğini biliyoruz bir ev alma derdindeyiz diye kermes izni istediler vermezseniz sizi suçlu çıkarırız diye Belediye Başkanı odasında olay çıkardılar. Yaklaşık 6 ay sonrada kayboldular çocuk yaşıyormu ne oldu bilen yok
Mesela yaklaşık 2 ayda ufacık bir ilçede kampanyası biten bir bebek var çok küçüktü hiç kimse ücret almamış gerçek bir yardim kampanyası
İnstagram yayınlarının büyük kısmı ücretli idi bir ara hepsi ortaya çıktı
Yurtdisina yerleşen oldu hatta diğer ailelerden kimse parayı istememiş onunla uğraşmayız demişler
Kötü görünümlü kiralik ev tutan, arabasının modelini yükselten, dubaide emlakciliga başlayan..
Hepsinin sebebi var hepsini de olaya hakim insanlar biliyor..
Firmanın ztn açıklamaları ortada, ondan farklı bir sonuçta çıkmıyor. İlaç eksik geni yerine koyuyor o yüzden erken alınması önemli.

Puhajahahuha ödesin bakalım tazminatı da belki aklı başına gelir çok çok iyi olmuş. Nasılsa ehonomi de coh eyi öder rahat rahat sorun değil ahahuhahuha
Aynı şekilde cumhurbaşkanına veya AKP li belediye başkanına hakaret etseydi çok çok iyi olmuş ödesin, aklı başına gelir der miydiniz?
İşte insanlar hep karşı tarafa reva görürken kendi tarafına gelince haksız görüyor.

Cok merak ettim bu kadar destek vermesinin altında ne var

Çünkü artik sevgi dili geçmiyor iktidarın akil tutulmasi yaratan pkk falan filan kandil diye diye bağırmaları seçmenini kışkırttığı icin acayip bir şeye döndü kendilerini anlatmaları gec ama iyioldu benim fikrimce seslerini iktidar duymadı çünkü gec kaldılar bile ses cikartmaya

İyi sabrediyorlar, ben şurada aynı şeyleri yazmaya tahammül edemiyorum, tepemden duman çıkıyor. Her gün bıkmadan usanmadan anlatıyorlar. Bitse de biraz dinlense insanlar.
Sizler, bizler beleşe yapıyoruz.
Geçen gün baktım en düşük milletvekili maaşı 73bin küsür. Belediye başkanı, bakan maaşı vs kimbilir ne kadar?

Kızımla yoğun bakım ünitesinde yattık 5 gün hemen yan tarafta SMA hastası olan bir çocuk kıyamaz insan o kadar güzeldi ki. Ya inanın kızımı unuttum sanki... annesine ayrı üzüldüm perişan ,yorgun,umutsuz, çaresiz o anne hala gözümün önünde... Emeği geçen herkese teşekkür ettim orda nasıl güzel ilgilenmişlerdi hemşireler... Şu sağlık personeli kişiler çok özeller aslında ... Kıymetini bilmeyenler utansn

Biz doyduk siz dinleyin
Ayni şeyleri söylüyor biz yaptık tamam gercekten saygım var yaptılar kılıçdaroğlu emri kandiliden alıyor montajı yapan zekalı gençlerimiz ......falan filan

Sizler, bizler beleşe yapıyoruz.
Geçen gün baktım en düşük milletvekili maaşı 73bin küsür. Belediye başkanı, bakan maaşı vs kimbilir ne kadar?
Bizim yaptıklarımızı duysalar ateşli seçmenler olark herikitarafta bize dunyanin maaşını verirdi troller bile maaş alıyor beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…