Ben dinliyorum kadına şiddete karsıyız diyor ama hizbullah = hüda par'ı meclise soktular nasıl oluyor anlam veremiyorum hizbullahcılar resmen kadınların varlıgından rahatsız?Mesela şuan da Erdogan konuşuyor. Dinleseler bari
Cnn.de dinleyin derim siz de. Sonuçta ulke geleceyi.Biz doyduk siz dinleyin
Evlenirken sma için testi de ilk Ankara Belediyesi yapmaya başlamış.Iste canim kilicdaroglunun kanpanyasinda var di dun aksam babaladada soyledi ankarada ucretsiz bakilan sma hastali cocuklar var yayilmasi lazim bu ben bu konuda cirpiniyorum maalesef sesimi duyuramiyorum cogu zaman parayi kotu kullanan ailede oldu insanlar yardim gondermeyi kesti bir ara..secim bitsin buna ağırlık verilmeli önce acilen saglik bakanlığı da bisey yapamıyor maalesef.
Ülke geleceği diyince bana bir gülme geliyor ya neyseCnn.de dinleyin derim siz de. Sonuçta ulke geleceyi.
Bir keresinde profilde aynı şekilde yazmıştım... Öyle yorumlar geldi ki pişman oluyor insan yazdığına... Sahtekarlık yapılıyor falan filan... ilacı erken alamadıkları taktirde sonradan alsalar bile yine ölebiliyor bu bebekler... Rabbim şifa versin...Iste canim kilicdaroglunun kanpanyasinda var di dun aksam babaladada soyledi ankarada ucretsiz bakilan sma hastali cocuklar var yayilmasi lazim bu ben bu konuda cirpiniyorum maalesef sesimi duyuramiyorum cogu zaman parayi kotu kullanan ailede oldu insanlar yardim gondermeyi kesti bir ara..secim bitsin buna ağırlık verilmeli önce acilen saglik bakanlığı da bisey yapamıyor maalesef.
Sen azerbaycanlı bacımız değil misin hala neden bizim ülkenin siyasetiyle ilgileniyorsun can hıraşCnn.de dinleyin derim siz de. Sonuçta ulke geleceyi.
Ya şunu anlayın bi Erdoğan diye birşey yokReels sevildigi için reels olarak paylaşdim. (Bu videolari sadece reelslerden gorerek inananlardan degilim. Kaynakalrdan da ediniyordum. Sadece saatler suren siyasi konuşmalari dinlemek yorucu olur diye bunlari atiyorum)
Nesli Harekat on Instagram
⑤⑦① | ①⓪⑦① | ①④⑤③ | ①⑨①⑤ on Instagram: "OKUYALIM KARDEŞLERİM Zamanında "Turan" diye bağırdılar ve Abdülhamidi indirdiler. Sonuç ise büyük bir toprak kaybı oldu. Diyorlar ki Kıbrısı Sultan Abdülhamid verdi. Peki Mekke, Medine, Kudüs, Mısır, Suriye vs vs bunları kim bozuk para gibi dağıttı? Ne yazıkki Sultanı indirenler. BUGÜN Turan diye bile bağırmayan bir grup var, aksine Özerklik diyerek yarım bıraktıkları işi tamamlamak için mücadele veriyorlar. OYUNA GELMEYELIM. Erdoğana dargın olabilirsiniz ama o gitsin de kim gelirse gelsin, o gitsin de 15 seçim kaybetmiş, bir tane başarısı bile olmamış Kılıçdaroğlu gelsin doğru bir mantık değil... Gençler hele ki siz. Lütfen görün bu oyunu. RABBIM bizleri korusun "
RECEP TAYYİP ERDOĞANon Instagram: "Tüyler diken diken... . . #receptayyiperdoğan #reis #uzunadam #milletinadamı #rte #cumhurbaskani #cumhurbaşkanı #erdoğan #erdogan #başkan #baskan #başkanerdoğan #başkomutan #adaletvekalkınmapartisi #akparti #akp #tc #cb #reisicumhur #tccbaskani #keşfet"
Azerbaycan çok heyecanlı demek ki. Bu sitede oy toplama görevi de bu arkadaşa düşmüş. Kendi seçimlerimiz stresli değilmiş gibi bir de başka ülkenin adaylarını takip edip forumlarına girip yorum yapmak aklımın ucundan geçmez.Biz doyduk siz dinleyin
Bu konu sandığınizdan daha farklıŞurada herşey yazıldı sayılır.... Bir tek şey hariç... Bu konuyla ilgili kimseden çıt çıkmıyor neden ama yaaa... Neden SMA hastası bebekler görmezden geliniyor... Sürekli olarak hepsini takip ediyorum sizden ricam sosyal medya hesapları önünüze çıkarsa takibe alın .. takipçi sayısına göre canlı yayın süresi veriliyor onlara , biliyormuydunuz... Ne kadar insana ulaşırlarsa o kadar kampanya bitiş süresi azalıyor...
Aynı şekilde cumhurbaşkanına veya AKP li belediye başkanına hakaret etseydi çok çok iyi olmuş ödesin, aklı başına gelir der miydiniz?Puhajahahuha ödesin bakalım tazminatı da belki aklı başına gelirçok çok iyi olmuş. Nasılsa ehonomi de coh eyi öder rahat rahat sorun değil ahahuhahuha
Cok merak ettim bu kadar destek vermesinin altında ne varAzerbaycan çok heyecanlı demek ki. Bu sitede oy toplama görevi de bu arkadaşa düşmüş. Kendi seçimlerimiz stresli değilmiş gibi bir de başka ülkenin adaylarını takip edip forumlarına girip yorum yapmak aklımın ucundan geçmez.
Evet. Bizim ülkemizin geleceği.Cnn.de dinleyin derim siz de. Sonuçta ulke geleceyi.
Çünkü artik sevgi dili geçmiyor iktidarın akil tutulmasi yaratan pkk falan filan kandil diye diye bağırmaları seçmenini kışkırttığı icin acayip bir şeye döndü kendilerini anlatmaları gec ama iyioldu benim fikrimce seslerini iktidar duymadı çünkü gec kaldılar bile ses cikartmayaBen genelde her iki tarafi izlerim. Mesela Kilicdaroglu açik mikrofonda, sonra 3 sunucuyla haber turkde çikiş yapti. Mansur yavas, meral aksener secim 2023 konuklari oldular. Izledim hepsini. Ama çogu goruyorum ki iktidara karşi çok sert tutum sergiliyorlar ve izlemiyorlar bile
Sizler, bizler beleşe yapıyoruz.İyi sabrediyorlar, ben şurada aynı şeyleri yazmaya tahammül edemiyorum, tepemden duman çıkıyor. Her gün bıkmadan usanmadan anlatıyorlar. Bitse de biraz dinlense insanlar.
Kızımla yoğun bakım ünitesinde yattık 5 gün hemen yan tarafta SMA hastası olan bir çocuk kıyamaz insan o kadar güzeldi ki. Ya inanın kızımı unuttum sanki... annesine ayrı üzüldüm perişan ,yorgun,umutsuz, çaresiz o anne hala gözümün önünde... Emeği geçen herkese teşekkür ettim orda nasıl güzel ilgilenmişlerdi hemşireler... Şu sağlık personeli kişiler çok özeller aslında ... Kıymetini bilmeyenler utansnInan bak yetmiyor artik kampanyalar sesi toplu duyurmak istedik olmadi ara yada secim çalışmaları girdi falan biraz geriye atıldı belediyeler maalesef yetersiz kalıyor eleştirmiyorum onlarda bisey yapamıyor saglik bakanlığı yetişemiyor cok var çünkü. Bir çocuğumuz iyilesmisti amerikada tedavi oldu iyileşti daha cok iyileşmesi lazim büyük teyzem doktor benim kuzenimin biri doktor cok uğraşıyorlar boyle inan unutulmuş deil.
Ayni şeyleri söylüyor biz yaptık tamam gercekten saygım var yaptılar kılıçdaroğlu emri kandiliden alıyor montajı yapan zekalı gençlerimiz ......falan filanBiz doyduk siz dinleyin
İtibardan tasarruf olmaz sonuçta. Vatandaş bunun için çalışırSizler, bizler beleşe yapıyoruz.
Geçen gün baktım en düşük milletvekili maaşı 73bin küsür. Belediye başkanı, bakan maaşı vs kimbilir ne kadar?
Bizim yaptıklarımızı duysalar ateşli seçmenler olark herikitarafta bize dunyanin maaşını verirdi troller bile maaş alıyor beeeSizler, bizler beleşe yapıyoruz.
Geçen gün baktım en düşük milletvekili maaşı 73bin küsür. Belediye başkanı, bakan maaşı vs kimbilir ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?