Ama bu düzenbazlar yüzünden diğer hastalar madur oluyor... Yargılanmalı bunlar hapse mahkum edilmeli aslında...Bu konu sandığınizdan daha farklı
İsmini özelden verebilirim gerçekten dediklerini yaptılar biz ztn öleceğini biliyoruz bir ev alma derdindeyiz diye kermes izni istediler vermezseniz sizi suçlu çıkarırız diye Belediye Başkanı odasında olay çıkardılar. Yaklaşık 6 ay sonrada kayboldular çocuk yaşıyormu ne oldu bilen yok
Mesela yaklaşık 2 ayda ufacık bir ilçede kampanyası biten bir bebek var çok küçüktü hiç kimse ücret almamış gerçek bir yardim kampanyası
İnstagram yayınlarının büyük kısmı ücretli idi bir ara hepsi ortaya çıktı
Yurtdisina yerleşen oldu hatta diğer ailelerden kimse parayı istememiş onunla uğraşmayız demişler
Kötü görünümlü kiralik ev tutan, arabasının modelini yükselten, dubaide emlakciliga başlayan..
Hepsinin sebebi var hepsini de olaya hakim insanlar biliyor..
Firmanın ztn açıklamaları ortada, ondan farklı bir sonuçta çıkmıyor. İlaç eksik geni yerine koyuyor o yüzden erken alınması önemli.
Sizler, bizler beleşe yapıyoruz.
Geçen gün baktım en düşük milletvekili maaşı 73bin küsür. Belediye başkanı, bakan maaşı vs kimbilir ne kadar?
Turkun ne demek olduğunu anlayan turk devletlerinin neden merakli olduğunu anlar. Bana kimse gorev vermedi. Kendi aklim ve hür iradem var. En zor zamanlarimizda Turkiyeden destek goruyorsak o zaman o devletle ilgilenmek de bizlere yakişir. Zor gunde Turkiyeden destek alip iyi gunde hadi eyvallah başiniza ne gelirse gelsin havasinda olmadik biz hiçbir zaman. Turk olmak bunu gerektirir. Ekonomi duzelir. Bizler de zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ama vatan onceligimizdir her zaman. Turkleri biz her zaman kendi ulkemizde baş taci ettik. Ama benim daha yeni binbir zahmetle uzmanlik için turkiyede okuyan arkadaşima ermeni kokenli hocasi tarafindan mobingle istifasi verildi. Arkadaşim bana dedi ki burda Azerbaycanlilarla ermeniler arasinda seçim yapsalar ermenileri seçer çoğu. Bizleri zerre kadar sevmiyorlar. Bu kadinlar kulubunda da bunun çok ornegini gordum. Bizim hocalar Turk ogrencilerle bile turkce konuşmaya çalişirlardi daha iyi anlasinlar diye. Ama sizler herkesden çok mobingi bizlere uyguladiniz. O yuzden sizlerin bana ve soydaşlarima tavrinizi kabul etmesem de anliyorum. Diger turk devletleri umrunuz olmasa da bari kendi ulkenizi diger ulkelerin ellerine birakmayin.Azerbaycan çok heyecanlı demek ki. Bu sitede oy toplama görevi de bu arkadaşa düşmüş. Kendi seçimlerimiz stresli değilmiş gibi bir de başka ülkenin adaylarını takip edip forumlarına girip yorum yapmak aklımın ucundan geçmez.
Ben görmem mesela bazı yerlerde hastalığıyla dalga gecenler oldu erdoğanın onlara bile çıkıştım saygısızlık sevmem kime olursa olsunAynı şekilde cumhurbaşkanına veya AKP li belediye başkanına hakaret etseydi çok çok iyi olmuş ödesin, aklı başına gelir der miydiniz?
İşte insanlar hep karşı tarafa reva görürken kendi tarafına gelince haksız görüyor.
Hayır bakın ortada bir mucize yok son dönem takip etmedim fakat her hastahane ve ülke neden sizce kabul etmiyor mesela bahsettiğim bebeği Almanya şartları sağlayamam diye kabul etmedi Dubai onlar istemiyor şu an ülke arıyorlar mahvoldular.Ama bu düzenbazlar yüzünden diğer hastalar madur oluyor... Yargılanmalı bunlar hapse mahkum edilmeli aslında...
Çok güzel dediniz, ülkemizi baskalarının eline bırakmayacaz millet ittifakıyla buna dur dıyecez :))Turkun ne demek olduğunu anlayan turk devletlerinin neden merakli olduğunu anlar. Bana kimse gorev vermedi. Kendi aklim ve hür iradem var. En zor zamanlarimizda Turkiyeden destek goruyorsak o zaman o devletle ilgilenmek de bizlere yakişir. Zor gunde Turkiyeden destek alip iyi gunde hadi eyvallah başiniza ne gelirse gelsin havasinda olmadik biz hiçbir zaman. Turk olmak bunu gerektirir. Ekonomi duzelir. Bizler de zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ama vatan onceligimizdir her zaman. Turkleri biz her zaman kendi ulkemizde baş taci ettik. Ama benim daha yeni binbir zahmetle uzmanlik için turkiyede okuyan arkadaşima ermeni kokenli hocasi tarafindan mobingle istifasi verildi. Arkadaşim bana dedi ki burda Azerbaycanlilarla ermeniler arasinda seçim yapsalar ermenileri seçer çoğu. Bizleri zerre kadar sevmiyorlar. Bu kadinlar kulubunda da bunun çok ornegini gordum. Bizim hocalar Turk ogrencilerle bile turkce konuşmaya çalişirlardi daha iyi anlasinlar diye. Ama sizler herkesden çok mobingi bizlere uyguladiniz. O yuzden sizlerin bana ve soydaşlarima tavrinizi kabul etmesem de anliyorum. Diger turk devletleri umrunuz olmasa da bari kendi ulkenizi diger ulkelerin ellerine birakmayin.
Bende aynı sebepten geri kapadım sjsjsjdAyyy, Camdaki Kız izlemek için kanalı açtım, ne göreyim
Neyse, yarım kalan babala yayınına devam edeyim
Ne diyelim Turkiye için hayirlisi olsun. Ingiltere tefecilerinden milyarlik borç alicaz diyen bir başkanla ne kadar ozgurlugunuzu ve hurriyetinizi korursunuz o ayri bir konu. Borcun agir sonucunu kimler oder bence biliyorsunuzÇok güzel dediniz, ülkemizi baskalarının eline bırakmayacaz millet ittifakıyla buna dur dıyecez :))
Hudarin genel sekreteri kadin karacarsafli giyimi beni ilgilendirmez eleştirmek icin söylemiyorum zaten ama kadin konuşmuyor ona takildim genel başkana sorup konuşurmuş yok artik.Ben dinliyorum kadına şiddete karsıyız diyor ama hizbullah = hüda par'ı meclise soktular nasıl oluyor anlam veremiyorum hizbullahcılar resmen kadınların varlıgından rahatsız?
Eyw, sağ ol da seçime gidiyoruz sadece. Savaşta değiliz. Destek gerekirse destek verirsiniz. Reis sevdalısı fazlaca var bizde, şu an ihtiyaç yokBizler de zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ama vatan onceligimizdir her zaman. Turkleri biz her zaman kendi ulkemizde baş taci ettik.
Canim benim cok gecmis olsun sesiniz duyulmak insallahhhhKızımla yoğun bakım ünitesinde yattık 5 gün hemen yan tarafta SMA hastası olan bir çocuk kıyamaz insan o kadar güzeldi ki. Ya inanın kızımı unuttum sanki... annesine ayrı üzüldüm perişan ,yorgun,umutsuz, çaresiz o anne hala gözümün önünde... Emeği geçen herkese teşekkür ettim orda nasıl güzel ilgilenmişlerdi hemşireler... Şu sağlık personeli kişiler çok özeller aslında ... Kıymetini bilmeyenler utansn
Seçimin ne demek olduğunu anlamanizi oneririm. Bir ulke için ne kadar onemli olduğunu.Eyw, sağ ol da seçime gidiyoruz sadece. Savaşta değiliz. Destek gerekirse destek verirsiniz. Reis sevdalısı fazlaca var bizde, şu an ihtiyaç yok
Suriye, afganıstan uyruklu kişilerden hürriyetimizi namusumuzu nasıl koruyorsak, onlardan da öyle koruruz siz merak etmeyin kendi ülkenizle alakadar olun :))Ne diyelim Turkiye için hayirlisi olsun. Ingiltere tefecilerinden milyarlik borç alicaz diyen bir başkanla ne kadar ozgurlugunuzu ve hurriyetinizi korursunuz o ayri bir konu. Borcun agir sonucunu kimler oder bence biliyorsunuz
Rabbim gerçekten şifa versin insallahhh guzel kardesimKızımla yoğun bakım ünitesinde yattık 5 gün hemen yan tarafta SMA hastası olan bir çocuk kıyamaz insan o kadar güzeldi ki. Ya inanın kızımı unuttum sanki... annesine ayrı üzüldüm perişan ,yorgun,umutsuz, çaresiz o anne hala gözümün önünde... Emeği geçen herkese teşekkür ettim orda nasıl güzel ilgilenmişlerdi hemşireler... Şu sağlık personeli kişiler çok özeller aslında ... Kıymetini bilmeyenler utansn
Ecek, acak ile konuşmaya gerek yok biz garanti geçişli köprülerin-garanti verilenin altında araba geçtiği için- parasını ödüyoruz şu an zaten.Ne diyelim Turkiye için hayirlisi olsun. Ingiltere tefecilerinden milyarlik borç alicaz diyen bir başkanla ne kadar ozgurlugunuzu ve hurriyetinizi korursunuz o ayri bir konu. Borcun agir sonucunu kimler oder bence biliyorsunuz
Tamam, anlarım pazara kadar.Seçimin ne demek olduğunu anlamanizi oneririm. Bir ulke için ne kadar onemli olduğunu.
Evet öyle, hatta ekliyeyim izin alıp konustuğu bir kısa kesit vardı orda kadınların tamamen örtünmesi gerektiğini ve bunu anayasa maddesine eklenmesi gerektiğini söylüyordu dinde zorlama olmaz diyen ayetten haberleri yok, zaten onların derdi din de değil ya.Hudarin genel sekreteri kadin karacarsafli giyimi beni ilgilendirmez eleştirmek icin söylemiyorum zaten ama kadin konuşmuyor ona takildim genel başkana sorup konuşurmuş yok artik.
Ahmet Hakan'ın da dedikodusu gelmiş. Kısırları eksik ellerinde.Bende aynı sebepten geri kapadım sjsjsjd
Can kardeşim uzun uzun yazmışsın ama bazılarına gerek yok ... Size yapılan imanın altında ne anlama geldiğini bilmeyen bu azınlık zihniyetin gözleri görmüyor , kulakları duymuyor, haksızlığa karşı seslerini çıkarmıyorlar... Bıktık ama çizgimizi bozmuyoruz...Turkun ne demek olduğunu anlayan turk devletlerinin neden merakli olduğunu anlar. Bana kimse gorev vermedi. Kendi aklim ve hür iradem var. En zor zamanlarimizda Turkiyeden destek goruyorsak o zaman o devletle ilgilenmek de bizlere yakişir. Zor gunde Turkiyeden destek alip iyi gunde hadi eyvallah başiniza ne gelirse gelsin havasinda olmadik biz hiçbir zaman. Turk olmak bunu gerektirir. Ekonomi duzelir. Bizler de zor zamanlardan geçtik ve geçiyoruz ama vatan onceligimizdir her zaman. Turkleri biz her zaman kendi ulkemizde baş taci ettik. Ama benim daha yeni binbir zahmetle uzmanlik için turkiyede okuyan arkadaşima ermeni kokenli hocasi tarafindan mobingle istifasi verildi. Arkadaşim bana dedi ki burda Azerbaycanlilarla ermeniler arasinda seçim yapsalar ermenileri seçer çoğu. Bizleri zerre kadar sevmiyorlar. Bu kadinlar kulubunda da bunun çok ornegini gordum. Bizim hocalar Turk ogrencilerle bile turkce konuşmaya çalişirlardi daha iyi anlasinlar diye. Ama sizler herkesden çok mobingi bizlere uyguladiniz. O yuzden sizlerin bana ve soydaşlarima tavrinizi kabul etmesem de anliyorum. Diger turk devletleri umrunuz olmasa da bari kendi ulkenizi diger ulkelerin ellerine birakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?