Ahmet Hakan, Hande Fırat, RTE kakara kikiri dalga geçiyor. Keyifler yerindeNe gördünüz?
Nerde ben de bakayım?Ahmet Hakan, Hande Fırat, RTE kakara kikiri dalga geçiyor. Keyifler yerinde
Turkiyedeki bazi tipik erkek tipini eşi sevgilisi ve simdide yeni sevgilisi eşi ve sevgilisi kanka bide yenisi eklendi hayri eşittir turkiyedeki bazı erkek tipiNe gördünüz?
Allah ağlatmasinAhmet Hakan, Hande Fırat, RTE kakara kikiri dalga geçiyor. Keyifler yerinde
Bilmem kaç kanalda vardı, ben geçtim babala'ya. Devam ediyorum. Şu ana kadar devam ettiğini sanmıyorum, tüm kanalları esir etmişti yine.Nerde ben de bakayım?
Misafirim vardı kaçırdım internetten bakarım. Şaka şaka büyük kayıp degilBilmem kaç kanalda vardı, ben geçtim babala'ya. Devam ediyorum. Şu ana kadar devam ettiğini sanmıyorum, tüm kanalları esir etmişti yine.
Keşke Hayri'yi göreydimTurkiyedeki bazi tipik erkek tipini eşi sevgilisi ve simdide yeni sevgilisi eşi ve sevgilisi kanka bide yenisi eklendi hayri eşittir turkiyedeki bazı erkek tipi
Kazanınca ağlamayacaklar zaten.Allah ağlatmasin
24 milyon oy aldı Kılıçdaroğlu,nasıl millet ittifakı 15 milyon yok diyorsunuz?Demek oy verenlerin üçte biri de izlememiş.Merak etmediler anlaşılan.Canim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.
Onuncu dakkada sıkıldım bile izlieyemem 4 saatimi araya veremem çok değerli çünküO kadar uzun surmuyor ya, izleyene 4 saat
Anlayana kadar 3 gun gecer diyorsaniz bilemiycigim
İlk günden beri adil yargılanma adil ceza diyorlar. Bu karısını öldüren adam için de terör örgütü için de geçerli. İnfaza karşılar. Olay bu, kadın bunu söylüyor.Babala TV de canan kaftancığlunun sakine cansiz için yaptiği konuşmayı nasıl aklayacaksınız peki? Açık açık pkk kurucularından birisi için neden öldürüldü diye ağlamadığı kaldı. Kılıçdaroğlunun gıkı bile çıkmadı?
Ben böyle programları mutfakta yemek yaparken bile izliyorum, gözünle görmen şart değil anlatılanları dikkatle dinle yeterDedenizi izliyeyim diye babala tv açtım ama ben yayını bitirene kadar pazar günü Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olurum oyumu
Boşver anlatamazsınCanim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.
Cahillik neresinde pardon?
Ne eğitimli bilgili ne akıllılar nasılda güzel neden oy vereceklerini söylüyorlar..özgür değillermiş bira fiyatı fazlaymış o yüzden özgür değilmiş...hâlâ da ağızların da cahil kelimesi maşallah siz alim oldunuz da ne keşfettiniz acaba ...şu konusmalara her yerleri cahillik akıyor ama en bilgileri onlar gelde gülme
14 mayıs 'ta oylar sayılırken ve erdoğan kazanınca burda nasıl umutsuzluğa düştüğünüzü moral olarak yerle bir olduğunuzu hatta imamoğlu ve mansur olmamalıydı diye kendinizi suçladınız her biriniz yerlerdeydi..mendiller yetmedi ...bi hatırlatayım dedimKazanınca ağlamayacaklar zaten.
Terör örgütü meclise giremez girdiğine göre bu bağ ispatsızdır. Aynı hüdapar gibi işte, akp terör uzantısı olarak kabul etmediğine göre kılıçdaroğlu da bu şekilde konuşma hakkına sahip. Lafla söylemekle terörist olmuyorlar. Mahkeme kararı lazım, ondan yani.
Bir dediği birine uymuyor demistim...ve dediği şeye hdp pkk uzantısı mi ben ne bileyim dedi ya ...pes cidden pes...diyecek söz yok..ne dediğini bildiği yok ...yaşlılık mi hatırlamıyor mu acaba..
Ama videolar arşivler var ...şükür...
Türbana dediği gibi bsbala tv de helalleselim ...Oldu bir dünya insanın hayatını yok ettiniz kararıtinz eğitim şansı vermediniz..düşmanlık yaptınız.. ne helâli...hesap makamı yaradanın yani.. o eşarbı kim elini uzattıysa tek tek hesap vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?