Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Kendiniz söylediniz seçim yasakları başladı diye. İlk defa mi seçim yasakları başlıyor sanki. You tube da duruyor isteyen açip izler. Öyle bir başlik atılmış ki sanki komple kaldirilip yaskalanmiş. Algi tamamen.

Kaybedeceği için diyecek başka kelime bulamıyor, çamur at izi kalsın düşüncesi hakim...
Camur atıldı zaten çokta çirkin bir çamur ilkinde çamur şüphelendi simdi çamur temizlendi.temizlediler allaha şükür allah söyletti bir önceki zamanda trt de.

Seçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım

2 günlük mapusum bitti hızlı geldim.
Fırsat buldukça yazılanları takip ettim. Aslında dışardan yazamayıp da sadece okumak daha farklı bakmayı sağlıyor.
İki ayrı dünyanın çarpışmasını izliyorsunuz dışardan o kadar komik görünüyor ki uzaktan bakınca; biri ekonomi diyor diğeri başörtüsü Biri yolsuzluk diyor diğeri ama hdp ve demirtaş

Soylu nun seçim öncesi (ilk tur ) bi konuşmasını gördüm. Adama vahiy gelmiş olamaz; seçimler ikinci tura kalacak gibi görünüyor çok çalıştık ama %49,5 larda kalıyoruz diyor.

Daha önce yazan arkadaşlarım oldu ben de dile getireceğim. Seçim sonucunda elbet saygı duyacağım halkın kararına. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bizlerden alınıp bizlere sunulmayanlar için.
İki evladım var ikisinin geleceği için kaygılanmam her daim devam edecek fazlasıyla sayelerinde. Adil olmayan sistemde, bol kaçak göçmenle yaşamak zorunda kalacaklar azınlık olacağız. Birkaç sene sonra ne hale geleceğiz Allah bilir.

Birde ben Erdoğan ın tv deki konuşmasını da izledim. Camdaki kıza bakacaktım yokmuş, açmışken neler anlatıyor merak ettim izledim.
Kadınlara şiddet bizim dönemimizde en az hale geldi dedi
Tüylerim diken diken oldu bu söze. Gözünün içine bakarak bunu diyebiliyor.
Bide deprem bölgesinde Hatay-defne de CHP önde çıkmış seçimde; biz hastanemizi açtık ama diyor. Lütuf gibi. O hastane açılmalı.
O hastaneler depremde zaten yıkılmamalıydı. Uzun süre bakınca beynim karıncalandı.
Rabbim kötülere fırsat vermesin. Kul hakkı yiyip , çalan çırpan herkese utanma versin.
Uzun oldu bu sefer iki gün yazmayınca yazasım gelmiş.

Özlendiniz hanımlar

Sokakta neden insanlar da izlemesin.youtube da 23 milyon izledi zaten hoşluk olsun diye insanlara hepbirlikte beraberlik olsun kol kola yan yana olsun diye izlesinler istenmis hosluk yapilmis hatta jest yapilmis kavga olmasin gurultu olmasin birlestirici olsun diye ama iste yasaklanmis.

Hoşgeldin

Seçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım
Yok canim babala tv sokaklarda yasaklama sebebi olarak sebeb siyasi propoganda yasagi secim yasagi olarak soylenmis
Hosgeldinnn❤

Ben de bir haftalık cezadan çıkınca destan yazmıştım Hoş geldin Camdaki Kız gitti ya

Ben de bir haftalık cezadan çıkınca destan yazmıştım Hoş geldin Camdaki Kız gitti ya
Camdaki kızın saatine koymuşlar herkes açsın diye
Hoşbuldum
Ben 2 güne bu kadar yazdıysam haftası gelse ne olur Allah bilir
Banlanmaya niyetim yok polemik yok.
Yarından sonra seçim var zaten.
Hayırlara çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…