Neden? Neyin algısı, a haberi aç da algıyı gör. Ülkenin cumhurbaşkanı adayı video yayınlamış, nesi algı nesi yalan, adam ahlaklı ve terbiyeli bir biçimde vaad veriyor. Daha önce elinde imkan vardı da yapmadı mı, ne yalanı ne algısı
Yalan mı söylüyor ?Kaybedeceği için diyecek başka kelime bulamıyor, çamur at izi kalsın düşüncesi hakim...
Camur atıldı zaten çokta çirkin bir çamur ilkinde çamur şüphelendi simdi çamur temizlendi.temizlediler allaha şükür allah söyletti bir önceki zamanda trt de.Kaybedeceği için diyecek başka kelime bulamıyor, çamur at izi kalsın düşüncesi hakim...
Son gülen iyi gülermiş şimdi gülün benceKaybedeceği için diyecek başka kelime bulamıyor, çamur at izi kalsın düşüncesi hakim...
Seçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadımKendiniz söylediniz seçim yasakları başladı diye. İlk defa mi seçim yasakları başlıyor sanki. You tube da duruyor isteyen açip izler. Öyle bir başlik atılmış ki sanki komple kaldirilip yaskalanmiş. Algi tamamen.
Sokakta neden insanlar da izlemesin.youtube da 23 milyon izledi zaten hoşluk olsun diye insanlara hepbirlikte beraberlik olsun kol kola yan yana olsun diye izlesinler istenmis hosluk yapilmis hatta jest yapilmis kavga olmasin gurultu olmasin birlestirici olsun diye ama iste yasaklanmis.Kendiniz söylediniz seçim yasakları başladı diye. İlk defa mi seçim yasakları başlıyor sanki. You tube da duruyor isteyen açip izler. Öyle bir başlik atılmış ki sanki komple kaldirilip yaskalanmiş. Algi tamamen.
Hoşgeldin2 günlük mapusum bitti hızlı geldim.
Fırsat buldukça yazılanları takip ettim. Aslında dışardan yazamayıp da sadece okumak daha farklı bakmayı sağlıyor.
İki ayrı dünyanın çarpışmasını izliyorsunuz dışardano kadar komik görünüyor ki uzaktan bakınca; biri ekonomi diyor diğeri başörtüsü Biri yolsuzluk diyor diğeri ama hdp ve demirtaş
Soylu nun seçim öncesi (ilk tur ) bi konuşmasını gördüm. Adama vahiy gelmiş olamaz; seçimler ikinci tura kalacak gibi görünüyor çok çalıştık ama %49,5 larda kalıyoruz diyor.
Daha önce yazan arkadaşlarım oldu ben de dile getireceğim. Seçim sonucunda elbet saygı duyacağım halkın kararına. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bizlerden alınıp bizlere sunulmayanlar için.
İki evladım var ikisinin geleceği için kaygılanmam her daim devam edecek fazlasıyla sayelerinde. Adil olmayan sistemde, bol kaçak göçmenle yaşamak zorunda kalacaklar azınlık olacağız. Birkaç sene sonra ne hale geleceğiz Allah bilir.
Birde ben Erdoğan ın tv deki konuşmasını da izledim. Camdaki kıza bakacaktım yokmuş, açmışken neler anlatıyor merak ettim izledim.
Kadınlara şiddet bizim dönemimizde en az hale geldi dedi
Tüylerim diken diken oldu bu söze. Gözünün içine bakarak bunu diyebiliyor.
Bide deprem bölgesinde Hatay-defne de CHP önde çıkmış seçimde; biz hastanemizi açtık ama diyor. Lütuf gibi. O hastane açılmalı.
O hastaneler depremde zaten yıkılmamalıydı. Uzun süre bakınca beynim karıncalandı.
Rabbim kötülere fırsat vermesin. Kul hakkı yiyip , çalan çırpan herkese utanma versin.
Uzun oldu bu seferiki gün yazmayınca yazasım gelmiş.
Özlendiniz hanımlar
Yok canim babala tv sokaklarda yasaklama sebebi olarak sebeb siyasi propoganda yasagi secim yasagi olarak söylenmişSeçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım
Yok canim babala tv sokaklarda yasaklama sebebi olarak sebeb siyasi propoganda yasagi secim yasagi olarak soylenmisSeçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım
Hosgeldinnn❤2 günlük mapusum bitti hızlı geldim.
Fırsat buldukça yazılanları takip ettim. Aslında dışardan yazamayıp da sadece okumak daha farklı bakmayı sağlıyor.
İki ayrı dünyanın çarpışmasını izliyorsunuz dışardano kadar komik görünüyor ki uzaktan bakınca; biri ekonomi diyor diğeri başörtüsü Biri yolsuzluk diyor diğeri ama hdp ve demirtaş
Soylu nun seçim öncesi (ilk tur ) bi konuşmasını gördüm. Adama vahiy gelmiş olamaz; seçimler ikinci tura kalacak gibi görünüyor çok çalıştık ama %49,5 larda kalıyoruz diyor.
Daha önce yazan arkadaşlarım oldu ben de dile getireceğim. Seçim sonucunda elbet saygı duyacağım halkın kararına. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bizlerden alınıp bizlere sunulmayanlar için.
İki evladım var ikisinin geleceği için kaygılanmam her daim devam edecek fazlasıyla sayelerinde. Adil olmayan sistemde, bol kaçak göçmenle yaşamak zorunda kalacaklar azınlık olacağız. Birkaç sene sonra ne hale geleceğiz Allah bilir.
Birde ben Erdoğan ın tv deki konuşmasını da izledim. Camdaki kıza bakacaktım yokmuş, açmışken neler anlatıyor merak ettim izledim.
Bide deprem bölgesinde Hatay-defne de CHP önde çıkmış seçimde; biz hastanemizi açtık ama diyor. Lütuf gibi. O hastane açılmalı.
O hastaneler depremde zaten yıkılmamalıydı. Uzun süre bakınca beynim karıncalandı.
Rabbim kötülere fırsat vermesin. Kul hakkı yiyip , çalan çırpan herkese utanma versin.
Özlendiniz hanımlar
Ben de bir haftalık cezadan çıkınca destan yazmıştım2 günlük mapusum bitti hızlı geldim.
Özlendiniz hanımlar
Hahah of çok komiksiniz bazen ya. İzledim ben bu programı baştan sona ve çatır çatır konuştu nasıl bir anı yakalamışlarsaA haber izlerken ben de uyuyorum
Camdaki kızın saatine koymuşlar herkes açsın diyeBen de bir haftalık cezadan çıkınca destan yazmıştımHoş geldin Camdaki Kız gitti ya
mÜmkün mü bilmem de babala ya da yasak gelebilir mi.. sanki indirmek gerekiyor gibi izletmek icinŞaşırmamak lazım malum kişilerin hosuna gitmemiştir dürüst kişiler görmek, ben bunu herkese izletecem ama
Program boyunca uyusaydı bi deHahah of çok komiksiniz bazen ya. İzledim ben bu programı baştan sona ve çatır çatır konuştu nasıl bir anı yakalamışlarsa
Kanalla ne alakası var? Bu program Fox'ta olsa ne farkederdi ki soru soruyorlar o da cevaplıyor işteProgram boyunca uyusaydı bi deiçi geçmiş işte anlık, benim de içim geçiyor o kanal açılınca, normal
Hoşgeldin
HooşşşbuuldumHosgeldinnn❤
Kaybedeceği için diyecek başka kelime bulamıyor, çamur at izi kalsın düşüncesi hakim...
Cevabını bildiğim sorular sorulunca devamlı benim de uykum geliyorProgram boyunca uyusaydı bi deiçi geçmiş işte anlık, benim de içim geçiyor o kanal açılınca, normal
Bana bi ufulet çöküyor, neyse ki açmıyorumKanalla ne alakası var? Bu program Fox'ta olsa ne farkederdi ki soru soruyorlar o da cevaplıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?