Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Teşekkürler Mune çok güzel bir anlatım olmuş, resmen tane tane anlatmışsınız.... Kaos beklentisi olsun ,kriz beklentisi olsun gerçekten hayali şeyler bunlar ,fakat anlatamadık ...

mÜmkün mü bilmem de babala ya da yasak gelebilir mi.. sanki indirmek gerekiyor gibi izletmek icin
Yok indirmeye gerek yok büyük ekranı bilgisayara bağlasan yetiyor, artık bluetoot ile de yapılıyor. Biz ilk akşam tvden açamayınca telefonu televizyona öyle bağladık

Yok kayağı Elazığ depreminde yaptı,selde bodrumdaydı arkadaşım
Yav siz de bu tatilleri eleştirdiğiniz kadar madenci yakınının tekmelenmesini, dönemin sağlık bakanının kanser hastası dilek'in eline para sıkıştırmasını filan eleştirmediniz. Kıyas bile kabul edilemez oysa.

Neden lazım olmasın, lazım tabiki. Bu benim kendi düşüncem zaten kişisel olarak paylaştım , ciddiye alamıyorum sinirlenmesini falan. Sinan oğani da tamamen fiziken örnek verdim

Ben de katılıyorum seçimin ertesi günü krizin olmayacağına. Zamlar konusu büyük muamma evet.
Ama ekonomik kriz sizin de dediğiniz gibi yabancı yatırımcılar kesildikçe yavaş yavaş gelecek.
Karanlık devam ettikçe de yatırımcı elbette gelmeyecek.

Hahah of çok komiksiniz bazen ya. İzledim ben bu programı baştan sona ve çatır çatır konuştu nasıl bir anı yakalamışlarsa
Yalniz o anı yakalayan a haber kameramanı . Diger haber kanallarına veren a haber

Fizik hiçbir şeydir, zeka, hazır cevaplık ve beceri her şey

Bizde zaten bu durumda koşarak ona vereceğiz oyumuzu , dizi mı izliyorum tiyatro mu belli değil...yalan,entrika,duygu sömürüsü,,drama ,komedi ay hepsi var ...
Tiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibi

Neden lazım olmasın, lazım tabiki. Bu benim kendi düşüncem zaten kişisel olarak paylaştım , ciddiye alamıyorum sinirlenmesini falan. Sinan oğani da tamamen fiziken örnek verdim
Valla şoklar içerisindeyim size daha iyi sinirlenen lazım anladığım kadarıyla

Kim çalıyor net isim yazmak ister misiniz... Bizde öğrenelim...

Ben tvnin yalancısıyım abla, öyle dediler. İnşallah öyle olmaz tabi ama ben artık her şeyden korkuyorum. Ülke tepetaklak gidiyor sanki

Teşekkürler Mune çok güzel bir anlatım olmuş, resmen tane tane anlatmışsınız.... Kaos beklentisi olsun ,kriz beklentisi olsun gerçekten hayali şeyler bunlar ,fakat anlatamadık ...
Rica ederim, evet ekonomik bir kriz çıkabilir ama bu seçim sonrası ekonomi politikalarında yanlış yol haritası çizilmesine bağlı, eğer bazı konularda dikkatli davranır sert uygulamalardan vazgeçer esneklik gösterirsek ve Avrupalı yabancı sermayeyi iç piyasaya çekecek cazip atılımlar yaparsak, yılın ilk 2 çeyreğini bitirdik sayıyorum, 3.çeyrek ekonomi politikalarını hayata geçirme, 4. çeyrekte de toparlanma yaşanabilir.

Her 2 aday için de yazıyorum, ekonomi politikaları hata kabul etmez, geçici çözümleri de sevmez, kalıcı ve istikrarlı, sürdürülebilir bir ekonomik eylem planları varsa, ikisi de başarılı olur yoksa kaba tabirle çuvallarlar olan bizlere olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…