Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kaç gündür agir abi takiliyor masalara vurmalar filan
Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorum masalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir

Arkadaşlar, evet KK gelirse iflasımız üzerine kalacak. İyi de adam iktidara gelmeden her şeyi üstüne attılar zaten. Kandil, fetö, zamlar, türban... Daha fazla ne yapabilir iktidara gelince bilmiyorum. Diğeri her şeyin sorumlusu, hiç suçlanmadı; batınca da KK aday oldu diye batmış oluruz kesin. Akıl mantık arayıp kendi kendine batsın demeyin. Parlamenter sisteme geçelim, yine doğarız küllerimizden. Biz kurtarıcı aramıyoruz. Kahraman beklemiyoruz. Parlamenter sistem istiyoruz, plana sadık kalın

Kaç gündür agir abi takiliyor masalara vurmalar filan
Bizde zaten bu durumda koşarak ona vereceğiz oyumuzu , dizi mı izliyorum tiyatro mu belli değil...yalan,entrika,duygu sömürüsü,,drama ,komedi ay hepsi var ...

Anladım ben.

İnanın, pazartesi sabahı başlayacak ekonomik krizi de kılıçdaroğluna yıkacaklar, ona da inanın olur mu, ülkeyi 21 yıldır kılıçdaroğlu yönetiyor çünkü
Durun yahu seçimin ertesi günü hemen ekonomik krize soktunuz bizi :))
Zamları bilemem o kısım için bir şey diyemem ama TCMB birkaç aydır faizi 8,5 puanda tutuyor, ne yükseltme ne düşürme var, 25’inde faizi yine sabit tuttu 8,5 puanda kaldı, 14 Haziranda FED para politikaları açıklaması var, onlarda faizi düşürecek mi yükseltecek mi yoksa sabit mi tutacak diye bakılacak, ki geçen haftaydı yanılmıyorsam FED başkanı faiz artışlarının durabileceği iması yapmıştı, sağ gösterip sol vurmazsa 14 Haziranda FED faizleri sabit tutabilir veya düşürebilir, bizim TCMB ‘nin faizi 8,5 da tutması, FED’in de faizleri yükseltmemesi halinde, dövizin ateşi biraz düşer ve aşağı yönde hareket etmeye başlar, etin sebzenin fiyatı düşmez ama döviz kuruna bağlı olarak yükselmez de bu durumda.

Bana göre, ki bu olup olmayacağı meçhul şahsi bir görüş anlamına geliyor, sandıktan Sn. Erdoğan da çıksa seçimin ertesi günü kendinizi ekonomik krizde bulmazsınız, evet CDS‘imiz yüksek bugün itibariyle 673’lerde olması lazım, faizler uzun süre sürekli düşürüldü, döviz kuru devamlı yukarı yaptı, Kapalıçarşı döviz kuruyla TCMB kuru arasında makas açıldı, enflasyon sorunumuz var, döviz rezervlerimizde sıkıntı da ama eğer ekonomi politikalarında değişiklik yaparlarsa bazı şeyler toparlanabilir, yabancı yatırımcıyı içeriye sermaye sokmaya ikna ederlerse korktuğunuz kriz gelmeyebilir de, yabancıdan kastım Avrupalı olanlar, onlar çok uzun süredir ciddi çıkış yaptı ülkeden.

Oynuyor da o yüzden eğrelti duruyor iki haftadır böyle takiliyor komik duruyor yönlendiriyorlar yaa tosun paşa filminden kesit vardı kk ya uyarlamişlar keşke paylaşabilsem cuk oturuyor

Yarın akşam 5te başlıyor şu an yasak yok, başlamadı yazdım sonra tereddüte düştüm başladı mı yoksa yazdım.

He he bir tek onun yaptığı algı, mesaj atmasını yasaklamak da algı değil mi twiterda yasaklama yazısı bile paylaşılmış.

Bak burada

Yapmayın etmeyin, batmışız gitmişiz, bize heybet mi lazım. Koca seçmiyoruz. Aktör seçmiyoruz. İmam seçmiyoruz. ülkeyi yalansız dolansız hakkaniyetli çalmadan çırpmadan yönetecek siyasetçiler seçiyoruz. Sinan oğan hakkında yorum yapmayacağım.

önemli olan boyu değil işlevi

Seçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım
Kılıçdaroğlu şu an foxta, kendisine uygulanan ambargoyu da anlattı. Şimdi de yapacaklarını anlatıyor. Kredi kartı borçlarını devletin üzerine alıp 36 aya böldürecekmiş, eyt ile ilgili çok güzel planları var. İzleyin izletin

Oynuyor da o yüzden eğrelti duruyor iki haftadır böyle takiliyor komik duruyor yönlendiriyorlar yaa tosun paşa filminden kesit vardı kk ya uyarlamişlar keşke paylaşabilsem cuk oturuyor
Heh aynen öyle. Oturmuyor üstüne işte komik duruyor. Ben vatandaş olarak tarafsız bakınca bile komik geliyor, dünya liderleri ile görüştüğünde bir ağırlığı olabileceğine inanmıyorum, fizik sanılandan daha önemli ülke yönetiminde.

Kesin yasaklanmıştır. Çok ağladi valla. Sürekli mağdura yatıyor. Yalan dolan

Hoş geldin, darısı @noethy ye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…