- 28 Kasım 2020
- 1.006
- 1.791
- 83
Ay öyle bir konuşuyor ki (!) okuyor bu adam soruları program öncesi kendileri veriyorlarHahah of çok komiksiniz bazen ya. İzledim ben bu programı baştan sona ve çatır çatır konuştu nasıl bir anı yakalamışlarsa
Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorumKaç gündür agir abi takiliyor masalara vurmalar filan
Ben de izlemiyorum, evimde TV de yok zaten :)Bana bi ufulet çöküyor, neyse ki açmıyorum
Bizde zaten bu durumda koşarak ona vereceğiz oyumuzu , dizi mı izliyorum tiyatro mu belli değil...yalan,entrika,duygu sömürüsü,,drama ,komedi ay hepsi var ...Kaç gündür agir abi takiliyor masalara vurmalar filan
Anladım ben.Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorummasalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir
Durun yahu seçimin ertesi günü hemen ekonomik krize soktunuz bizi :))İnanın, pazartesi sabahı başlayacak ekonomik krizi de kılıçdaroğluna yıkacaklar, ona da inanın olur mu, ülkeyi 21 yıldır kılıçdaroğlu yönetiyor çünkü
Tamam.Anladım ben.
Hı hı aynenAy öyle bir konuşuyor ki (!) okuyor bu adam soruları program öncesi kendileri veriyorlar
Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorummasalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir
Yarın akşam 5te başlıyor şu an yasak yok, başlamadı yazdım sonra tereddüte düştüm başladı mı yoksa yazdım.Kendiniz söylediniz seçim yasakları başladı diye. İlk defa mi seçim yasakları başlıyor sanki. You tube da duruyor isteyen açip izler. Öyle bir başlik atılmış ki sanki komple kaldirilip yaskalanmiş. Algi tamamen.
Yapmayın etmeyin, batmışız gitmişiz, bize heybet mi lazım. Koca seçmiyoruz. Aktör seçmiyoruz. İmam seçmiyoruz. ülkeyi yalansız dolansız hakkaniyetli çalmadan çırpmadan yönetecek siyasetçiler seçiyoruz. Sinan oğan hakkında yorum yapmayacağım.Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorummasalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir
Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorummasalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir
Kılıçdaroğlu şu an foxta, kendisine uygulanan ambargoyu da anlattı. Şimdi de yapacaklarını anlatıyor. Kredi kartı borçlarını devletin üzerine alıp 36 aya böldürecekmiş, eyt ile ilgili çok güzel planları var. İzleyin izletinSeçim yasakları bugün mü başladı Erdoğan tv deydi bugün Allah Allah anlamadım
Heh aynen öyle. Oturmuyor üstüne işte komik duruyor. Ben vatandaş olarak tarafsız bakınca bile komik geliyor, dünya liderleri ile görüştüğünde bir ağırlığı olabileceğine inanmıyorum, fizik sanılandan daha önemli ülke yönetiminde.Oynuyor da o yüzden eğrelti duruyoriki haftadır böyle takiliyor komik duruyor yönlendiriyorlar yaa tosun paşa filminden kesit vardı kk ya uyarlamişlar keşke paylaşabilsem cuk oturuyor
Yarın akşam 5te başlıyor şu an yasak yok, başlamadı yazdım sonra tereddüte düştüm başladı mı yoksa yazdım.
He he bir tek onun yaptığı algı, mesaj atmasını yasaklamak da algı değil mi twiterda yasaklama yazısı bile paylaşılmış.
Bak burada
Ay sen yerleri karıştırdın kız. Ülke yönetiminde işlemiyor oönemli olan boyu değil işlevi
Hoş geldin, darısı @noethy ye inşallah2 günlük mapusum bitti hızlı geldim.
Fırsat buldukça yazılanları takip ettim. Aslında dışardan yazamayıp da sadece okumak daha farklı bakmayı sağlıyor.
İki ayrı dünyanın çarpışmasını izliyorsunuz dışardano kadar komik görünüyor ki uzaktan bakınca; biri ekonomi diyor diğeri başörtüsü Biri yolsuzluk diyor diğeri ama hdp ve demirtaş
Soylu nun seçim öncesi (ilk tur ) bi konuşmasını gördüm. Adama vahiy gelmiş olamaz; seçimler ikinci tura kalacak gibi görünüyor çok çalıştık ama %49,5 larda kalıyoruz diyor.
Daha önce yazan arkadaşlarım oldu ben de dile getireceğim. Seçim sonucunda elbet saygı duyacağım halkın kararına. Ama asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bizlerden alınıp bizlere sunulmayanlar için.
İki evladım var ikisinin geleceği için kaygılanmam her daim devam edecek fazlasıyla sayelerinde. Adil olmayan sistemde, bol kaçak göçmenle yaşamak zorunda kalacaklar azınlık olacağız. Birkaç sene sonra ne hale geleceğiz Allah bilir.
Birde ben Erdoğan ın tv deki konuşmasını da izledim. Camdaki kıza bakacaktım yokmuş, açmışken neler anlatıyor merak ettim izledim.
Kadınlara şiddet bizim dönemimizde en az hale geldi dedi
Tüylerim diken diken oldu bu söze. Gözünün içine bakarak bunu diyebiliyor.
Bide deprem bölgesinde Hatay-defne de CHP önde çıkmış seçimde; biz hastanemizi açtık ama diyor. Lütuf gibi. O hastane açılmalı.
O hastaneler depremde zaten yıkılmamalıydı. Uzun süre bakınca beynim karıncalandı.
Rabbim kötülere fırsat vermesin. Kul hakkı yiyip , çalan çırpan herkese utanma versin.
Uzun oldu bu seferiki gün yazmayınca yazasım gelmiş.
Özlendiniz hanımlar
Yok işliyor Erdoğan’da gördük ne olduğunuAy sen yerleri karıştırdın kız. Ülke yönetiminde işlemiyor o
Evet gördük çok şükür, göreceğiz de 2 gün kaldı:)Yok işliyor Erdoğan’da gördük ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?