Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyor
Yine oy vermeyin neden diyosinki hanımefendiye. vatanını geleceğini düşünen herkes sandığa gitmeli.Bence yine oy vermeyin boşverin buraya giren çıkamıyor
Evet yaa ona çok üzüldüm okuyuncaVallahi ben artık bunların yaptıklarını sorgulamayı bile bıraktım. Dün ss otobüsü geçerken kalp işareti yapan gencecik çocuk apar topar gözaltına alındı.
Hata saymamak için sanırım bin diyerek abartı sanatı yapmış ama bari 7-8 tane saysaydı:)Yine oy vermeyin neden diyosinki hanımefendiye. vatanını geleceğini düşünen herkes sandığa gitmeli.
Bana kalsa öylede etraftan baskı geliyor biri arıyor şuna ver diğeri arıyor buna ver belediye seçiminde oy kullanmayı tercih ediyorumBence yine oy vermeyin boşverin buraya giren çıkamıyor
Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyor
Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonraYasin'in katilleri bugün kimi destekliyor ona bakın. Yasin'in katillerini sokağa çıkaranları kim içerden çıkarmaya söz veriyor ona bakın. Çok kolay karar vereceksiniz benceNane Limon Kabugu
Çözüm sürecinde yapılan pek çok yanlış var bana göre de. Ama siz şu an yıllar öncesine mi bakarsınız yoksa şu ana mi? Öncesinde yanlışlar yapıldı diye şu anı mi yakacaksiniz? Ya ben bu seçimde her şeyi elimin tersiyle iterim ve dağdaki teröristle aynı kişiye oy veremem. Onlarla bir paydada ve idealda bulusamam.Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta
Istemiyorum ya tartismamak için gecistiriyorumakp mi kazansin istiyorsun
Üslup her şeydir lütfen, elestiri yaparken birbirimizi bu kadar dusurmeyelim. Kadınız neticede, bir kadının diğerine böyle şeyler demesi hic hoş değil. Arkadas bana da omurgasiz muamelesi yapmıştı ancak ben saygi sinirlari dahilinde yorum yapmayı tercih ediyorum, kim olursa olsun.Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Taraflı bir seçmen olduğum için maalesef objektif bakmanıza yardımcı olamayacağım.en iyisi iki adayında uzun konuşmalar yaptığı videoları izleyerek bi karar vermek.Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Sağlıklica bitse şu seçim yarabbimÜslup her şeydir lütfen, elestiri yaparken birbirimizi bu kadar dusurmeyelim. Kadınız neticede, bir kadının diğerine böyle şeyler demesi hic hoş değil. Arkadas bana da omurgasiz muamelesi yapmıştı ancak ben saygi sinirlari dahilinde yorum yapmayı tercih ediyorum, kim olursa olsun.
Siz gaffar okanin, konca kurisin katillerine ne diyorsunuz peki? Hudapar Hizbullah değil demeyin bana, yaşadığım yerde görüyorum ben.Yasin'in katilleri bugün kimi destekliyor ona bakın. Yasin'in katillerini sokağa çıkaranları kim içerden çıkarmaya söz veriyor ona bakın. Çok kolay karar vereceksiniz benceNane Limon Kabugu
Kk'nun babala TV'deki videosunu izle ona göre kendin karar verirsin canım.Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Ben ayağımı sürümüş gibi oldum, akşam ben gittim ertesi gün topyekün siz. Benim 2.ban olduğundan kısa sürdü.Toplam katliam hahahha
Sen de hoş geldin, kaçırmışım ben de arada. Kalabalık gittiniz anacım hanginizi etiketleyeceğimizi şaşırdık.bir bana cvp yazmadin
Sonra gazi mahallesindeki sözleri de geliyor mu kulaklarınızaBenim de "Ooooh!" deyişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?