seçim yapmak zorunda bırakılmak? yıllar sonra gelen pişmanlık..

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
arkadaşlar psikolojim alt üst iki kelimeyle..
yıllar önce bir evlilik yapmıştım farklı şehirlerdendik.o serbest meslekte çalışıyordu okulunu yarım bırakmıştı.ben ise memur olacaktım.ama çalışmamı istemiyordu ev hanımı olmamı istiyordu.ben ise istemiyordum.bile bile evlendik ben onunla her şeyi yaşamıştım çünkü mecbur hissettim kendimi bir anlamda.
ama evlendikten sonra sorunlar bitmedi.ben çalışmak istiyordum o istemiyordu.zor zoruna kabul etti.ama bu bulunduğumuz şehirde çalış.2 senede atan 3 senede atan başka yere göndermem dedi.ben ise bunalıyordum dedim ki 1 yıl başka yere atanırım eş durumundan yanına gelirim.
yok kabul etmedi.annem duymasın ders çalışacağını diyordu annesi benim çalışmamı istemiyordu.yılların n verdiği yorgunluk da girdi araya ben annemin evine döndüm.
olmuyor böyle ayrılalım dedim.ben şiddet de görüyordum susmuyordum alttan almıyordum çünkü daha 22 yaşındaydım.idare edemedim evliliği.
gelmesini istedim annemin evine gelsin konuşalım istedim ama gelmedi 1 kez bile olsa gelmedi.ben her gün geçen arabalara bakıyordum belki odur gelir diye yok.gelmedi.6 ay sonra da avukatı arattı boşanmak istiyor musunuz diye evet dedim.aslında istemiyordum ve biz boşandık.
bunları neden anlattım? geçende faceden konuştuk ben ona yazdım.geçmişten o günlerden konuştuk.neden gelmedin dedim "çünkü sen dedin gelme diye g..ne baka baka dönersin dedin"dedi.evet demişimdir pek çok şey söyledik birbirimize ama kızlar ALLAH şahit gelmesini dönmesini isterdim.
ben bunaldığım için ve cahilim yaşım küçük anne evine döndüm bir kez bile olsun gelme desem bile kapristen gelmesi gerekmiyor muydu? ben de gururuma yediremedim dönmeyi etrafımdaki herkes dedi bırak seviyorsa gelir dediler.ama o şuan diyor ki ben seni çok sevdimsenin beni sevdiğinden de çok sevdim ama o ışığı alamadım alsaydım gelir getirirdim seni diyor.
sonuç ikimiz de itten köpekten pişmanız o da evlenemiyor kzı vermiyprlar mış kim bilir neden ayrıldı karısından diye.benim de karşımda şu ana kadar ondan iyisi çıkmadı.
çok çok kötü hisseidyorum.
artık şöyle düşünmeye başladım keşke dediği gibi 3 4 yılda atansaydım ama hep onun yanında olsaydım yanlış mı düşünüyorum can dostlar
şimdiye ailem düzenim çocuklarım olurdu belki.alışırdım mutlu olurdum ama artık her şey için çok geç çok üzülüyorum.

arkadaşlarım inanın yorumlarınıza ihtiyacım var dışardan nasıl görünüyor durumum merak ediyorum

Canım pişmanlık yaşıyorsun belki ama anlattığın kadarıyla çokta haketmeyen biri..Siddet varsa bir isin icinde o evliligin geleceği yoktur.Mecburiyetten katlanırsın belki..Ayrıca sen calismak istiyorsan esinle karar verirsiniz anneme soyleme ne demek.Senin arkanda bile duramicakmis baksana..Bence doğru karar vermissin...

çok sağol anım mesajın için ama yine de işte içimde bir hüzün keşkeler...ne düşünüyorum biliyor musun evet dayak yedim ama ben de akıllı durmadım asiydim isyan ediyordum alttan almıyordum diye düşünüyorum

Sevse gayette g..ne baka baka gelirdi canım
Madem bu kadar gururlu adam sana şiddet uygularken ki gurursuzluğu ne olacak
Gerçekten kör müsün gerçeği göremeyecek kadar adam diyorki kimse kız vermiyor bana " e demekki evlenme girişiminde bulunmuş gayette sallamamış seni yani
Ne güzel ailen sahip çıkmış almış yanına çocuğunda yok
Tekrar neden ateşe atmak için uğraşıyorsun kendini ?
Bu kafayla gidersen hiç sağlıklı hayatın olmaz
Ayrıca çalışıyor musun kpss ye

ya altta kalmıyordum bende suçluydum diye bir şey olur mu hiç
ne yapacağız evlenince sürekli ezileceğiz mi

Canım hepimiz asiyiz ama asi olmak dayak yemek icin bir sebep diil.Seni zekasıyla bastıramadıgi için siddete basvurmus demekki.Ayrıca anlattığın kadarıyla siz bu evlilik olayını oturamamışsınız pek.Karşılıklı güzel dil yokmus.o annesinden çekiniyormuş çalışmak istemeni duymasın die.Sizin sorununuz aile olamamakmis bence...

Eski konularını biliyorum
Daha yeni sevgilinin acısını çekerken eski koca nereden çıktı şimdi?
Arayışa girmişsin resmen azıcık bi dursan soluklansan ...

arkadaşlar çok çok sağolun mesajlarınız içn çoktan atandım çalışıyorum .ama ne bileyim geçmişi hatırladım.üzüldüm.bocaladım.evet belki 50 yere gittik kimse kız vermiyor dedi.inanın ben böyle olmasını istememiştim.evlendim 1 ayda evden kaçtın dedi.evet annemin evine geldim çünkü bunalmıştım ama o 1 kez bire gelmedi arkamdan bilmiyorum karşıma da düzgün biri çıkmıyor ondan üzülüyorum sanırım

Eski konularını biliyorum
Daha yeni sevgilinin acısını çekerken eski koca nereden çıktı şimdi?
Arayışa girmişsin resmen azıcık bi dursan soluklansan ...
evet canım inan kafam allak bullak eskisiyle konuştum işte beni suçluyor heep üzüldüm

evet canım inan kafam allak bullak eskisiyle konuştum işte beni suçluyor heep üzüldüm
Biraz da kendini düşün yahu
Seni sevitorum birlikte olamıyoruz diye sen suçlusun diyen her adama koşacak mısın? Şimdi sen hangisini seviyorsun onu dahi anlamadım eski sevgilni mi eski eşini mi...bence ikisini de sevmiyorsun şu an ciddi özgüven kaybını telafi etme çabasındasın.ben senin yerinde olsam önce psikolojimi toparlardım sonra bakınırdım etrafıma düzgün karakterli bir insan var mı diye...

Beyfendi 50 kapıya gitmiş bu 50 kapıda bu adamın ne mal olduğunu anlamış sen anlamamışsın yani
Benim anlamadığım şeyde bir insan okur memur olur bi yerlere gelir ama nasıl isyan ediyordum dayağı hakettim düşüncesine sahip olur
Sende karşına adam akıllı biri çıkmadı diye bu adama geri mi dönmeyi düşünüyorsun yapma tatlım yapma
Annenle paylaş büyüklerinle aklı başımda insanlara sor ki biraz akıl versinler sana yanlış yapıyorsun

arkadaşlar haklısınız inanın ben şu an ciddi bir bunalımdayım sanıırm bu satırarı yazarken de ağlıyorum oluk oluk..değerli zamanınızı çalıyorum afedin ama gerçekten iyi değilim

arkadaşlar haklısınız inanın ben şu an ciddi bir bunalımdayım sanıırm bu satırarı yazarken de ağlıyorum oluk oluk..değerli zamanınızı çalıyorum afedin ama gerçekten iyi değilim
Lütfen psikoloğa ya da psikiyatriste bi uzmana git.kendine bu eziyeti yapma artık

Kendini toparlayacaksan ağla
Ağladıkça güçlenirsin belki
Arkadaşların yok mu onlarla zaman geçir
Dışarı çık havalar çok güzel
Alışveriş yap
Yani düşünme sana zarar veren insanları
He karşına elbet biri çıkacak zamanı var bekle
Ayrıca düşünmen gereken şey "hayatımda biri olacak mı " sorusu olmamalı eski hayatındakiler gibi yanlış kişilerin girmemesine dikkat etmelisin

yaşın 22. adam çalışmanı istememiş, şiddet uygulamış. aran iyi olsaydı annenin evine gitmezdin zaten. erkeklerden bi süre uzak dur paranı kazanmakla ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…