seçim yapmak zorunda bırakılmak? yıllar sonra gelen pişmanlık..

Konuna yazmamıştım. Üzülmüştüm ama.. Aşkın her türlüsüne çok saygım var; aşk acısı çeken insanlara çok üzülürüm.

Ama seninki aşk maşk değilmiş . Sevgilin belki de bu samimiyetsizliğin sebebiyle bıraktı seni. Üç gün önce başka adam için ölen biten gitmiş eski kocasına ..( döven söven adam )

Azıcık kendine gel gercekten ... Senin tek derdin koca.. Bir erkek olsun çamurdan olsun derdindesin.

Git evlenme programlarına, ciddi diyorum. Bulursun ordan.

Yoobenim tek derdim koca degil sadece bunalmis cikmazda hissediyorum kendimi.benim annem babam ayri 2 sinden de zerre sevgi deger görmedim ben
Bu yasadiklarim sanirim gozume perde cekti
Ama burdaki bazi byanlar gercekten iyi niyetli degil malesef

arkadaşım şiddet varsa bence çok doğru yapmışsın. kalsan ve çocuğun olsa kopman daha zor olurdu. çocugunun karsısında sana şiddet uyguladıgını düşünsene. artık önüne bakman lazım. belki başka biri ile tanışacaksın ve ondan çocugun olacak. o cocugun mutlulugunu da düşünmen gerek.

Yoobenim tek derdim koca degil sadece bunalmis cikmazda hissediyorum kendimi.benim annem babam ayri 2 sinden de zerre sevgi deger görmedim ben
Bu yasadiklarim sanirim gozume perde cekti
Ama burdaki bazi byanlar gercekten iyi niyetli degil malesef
Ha tabi kötü niyetliyiz sana karşı ..

Kendine gel diye yazıyor millet. Seninki aşk maşk değil. Bir Tür Kendine yetememe durumu.. Eminim herşeyi ayaklarının altına seren, bir dediğini iki etmeyen birini bulsan Kıymet bilmezsin. İçinde yaşadığın boşluk ve değersizlik duygusu ile ezersin, bezdirirsin adamı.

Bir kere ile olmaz. Git düzgünce tedavi ol. Sen bir ilişkiyi taşıyabilecek durumda değilsin şuan

canım herşeyde bi hayır vardır
demekki böyle olması gerekiyordu
seni senden çok seven adam kapında köpek olurdu
sen ne dersen de
şimdi edebiyat yapmasın yani

anladığım kadarıyla sırf anası istemiyor diye sizi çalıştırmamış. üstelik şiddet uygulamış birinden daha iyisini mi bulamadınız yani...
Rabbim hayırlısını nasip etmiş gibi. yinede Allah bilir.

O gün gelseydi bile bigün bikaç hafta sonra başka bişey çıkacakmış belli. Şu anlattıklarına bakıyorum da dürüst ol eğer sevdiğin mutlu olduğun biriyle evli yada ilişki içinde olsaydın eski eşine mesaj yazar mıydın hatırlar mıydın onu? Şu an ki durumun yaşamak istediklerin için daha fazla beklemek istemeyişinden kaynaklanıyor. Kişi eski eşin yada sevgilin bile olabilirdi. Pişman olma arkadaşım ileri bak daima ileri

Ciddi anlamda takintilisin.. Dayak yemissin, psikolojik baski gormussun.. Neyin pismanligi bu simdi?

canım sen yalnızlıktan bunalmışsın ve yılana sarılıyorsun.
ya bırak eşinle face'ten yazışmayı.
O adam seni haketmemiş ki.
Ezikmiş belli. KAısı ondan üstün olsun istememiş.
Sindirememiş.
Dayak atmış. Evliliğin en güzel zamanları dayakla geçmiş.
Şimdi sen bunalmışsın.
Yeniden evlensen sence o senin altında ezilmeyecek mi? yeniden dövecek. Geç gelmen sorun olacak, ders çalışman sorun olacak, ödev okuman sorun olacak. kitap okumanı bile küçümseyecek belki.
Şu haller geçici. Çık dolaş. Güzel arkladaşlıklar kur. oksijen al. spora yazıl. gerçekten. ne bileyim yürüyüş gruplarına yazıl. yani internet başında kalma. ben mesela tenis oynamaya başadım. hep yapmak istemiştim olmamıştı. arkadaşım keman kursuna gidiyor. bir diğeri resim kursuna. orada beynimizi boşaltıyoruz. haftada 1-2 saat de olsa sorunlardan uzaklaşıp başka seylere konsantre oluyoruz.şiddetle tavsiye ederim.
hayatına düzgün kimsenin girmemiş olması girmeyecek olması anlamına gelmiyor.
Şöyle düşün Allah birini sana yazdı ama mani var şu anda. o da senin yoluna tüm sorunlarını hallettiğinde çıkacak.
Sen düzgün ol, düzgün hayat sür ve biraz çevre yap. tatile git turlara katıl. emin ol hem arkadaşların hem de sevgililerin olacak. evlenmesen bile begenildiğini hissetmek insana kendini güzel ve önemli hissettiriyor.
o da aslında seni istediğinden değil, evlenemediğinden sana dönmüş. birileri kzıını verseydi, şimdişye çoktan ben evli barklıyım, beni bir daha rahatsız etme lütfen triplerine girerdi.

Ayrica, ilk esinle de biseyler yasadigin icin kendini mecbur hissetmissin evlilige, yeni biten iliskinde de ayni hatayi yapmissin yeniden.. Hatalarindan ders cikarmayi ogrenmen gerek.. Ayni seyleri yapip farkli sonuc beklemek ahmakliktir..
Sen eski esinle ayrildigina pisman filan degilsin, su an ruh halin iyi olmadigi icin surekli baska bi yere sariyorsun.. Eski esinle iş yuzunden ayrilmamissiniz ki, keske soyle yapsaydim soyle olsaydi demek anlamsiz.. Ciddi anlamda destek almani oneriyorum.. Terapiye ihtiyacin var, depresyondasin.. Bunu kizmak icin soylemiyorum emin ol.. Senin yararina..

Son düzenleme:
Sizinki yalnızlık korkusundan başka bir şey değil.
Adamı sevdiginizden veya daha iyi olduğundan falan değil, karşınıza doğru düzgün biri cikmadigindan bu endişeniz.

Aynı suda iki kere yikanilmaz derlermis, sizi baskılayan, kararlarınıza saygı duymayan, annem ne der diye sizin isteklerinizi ikinci plana atan ve en önemlisi sizi insan yerine koymayıp şiddet gösteren adamla olmaz.

O da zaten alacak başka kız bulamadığı için size zarf atıyor.
Geçmiş ilişkilerin tarafları bence yolda denk gelen Merhaba Merhaba dışında çok muhatap olmamalı.

hiç dönme derim adam kadın yokluğundan ister tabi bak kaç kıza gitmiş vermemişler! şiddet var diyorsun hem daha neyin derdindesin ? ne olursa olsun sevse ve istese gelirdi belli birini bulamamış pişmanım diyor düzenini kurmuşsun sakın arkana bakma

Haklisiniz ciddi anlamda kendimi berbat hissediyorum.aslinda dalgali denizde kurek cekiyorum.bir durup dinlenmem gerek soluklanmam ara vermem gerek diye dusunuyorum.her seyden uzaklasmak
Keske diyorum cok cok param.olsaydi dunyanin bir ucuna yeni zelandaya veya avustralyaya 6 ayligina tatile gitseydim.en cok istedigim sey uzaklasmak geride birakmak.ciddi anlamda bunu istiyorum.hepnize cok tesekkur ediyorum birbirinden degerli yorumlariniz icin

Adam çalışmanıza izin vermiyor, annesinin ağzının içine bakıyor, siz şiddet uyguluyor siz hala bu adamı mı düşünüyorsunuz? Gerçekten bundan iyisi çıkmadı mı karşınıza? Adam evlenmeye çalışmış becerememiş, kız vermemişler ve siz hala sizi sevdiği için evlenmediğini mi düşünüyorsunuz.
Çok acayip bir düşünce yapınız var.

Sen gelme dedin diyerek kendini sucsuz, seni suclu gostermis sana.. Sen de inanmissin hemen onun masumluguna.. Seven, deger veren, akli basinda adam kapinda yatardi yuvasi icin.. Kendini kandirmayi ve suclu hissetmeyi birak.. Iletisimi de kes.. Iyi olsa o zaman olurdu, bu saatten sonra nesi iyi olacak? Belki karsina Allah cok iyi birini cikaracak, ne oldugu belli biri icin yeniden zihnini bulandirip kendini perisan etme..

İşin içinde şiddet var bir kere bu 1
2.İSE hala büyümemiş ve aman ANNEM duymasın mantığında !
Adam annesiz haraket edemiyor demek ki.
Peki ya sonası ilerleseydiniz ne olurdu sanırım şiddet boyutu artardı.
Birde seven aadam savaşmazmı ne olursa olsun sevdiğinin arkasından gelir.
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…