- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Ben anliyorum Onlari.canlari kasiniyorondan:)))dövülmeyi isteyen kadınları anlayamıyorum
Bence de canı dayak istiyordur tarzı konuşma ağır olmuş psikolojik şiddettir bu bence e ne farkı kaldı senin adamdanBazi arkadaslar cani dayan isteyeni anlamiyorum demis acaba nerde yaziyor canimin dayak istedigini soyledigim merak ettim.ben sadece acaba hakettim mi diye dusundum oyle dusunduruldu.bilmiyorum lutfen moralimi daha fazla bozmayin
Ben buraya moral bulayim diye yaziyoruim moralim bozulsun diye degil.
Ayrica bosandiktan sonra bu adam yanima gelmisti ben hamile kalmistim evlenelim yeniden dogurayim dedim beni aldirmaya zorladi bebeği
Ne kadar mantikli yazmissiniz cok haklisiniz soylediklerinizde.1 ayda onu terketmemin sebebi bunalmis olmamdi.meslegim hakkinda ben karar veremiyordum.agzimi acsam dayak yiyorrum.ailenle gorusme senin anan bu eve gelmeyecek ben onun ayakkabisini gorsem sinirlenirim diyordu.annem ise bana surekli meslegini birakma diyordu.bu 50 yere gittik belki gorucuye bana kiz vermiyorlar dedi.daha beter ol dedim icimden bir de biz koyluyuz diye kucumsuyorlardiLütfen kendinizi üzmeyin. İnanın bir tek siz değilsiniz karşısına doğru düzgün birinin çıkmadığını söyleyen. Böyle oldu diye size hayatının hiçbir döneminde değer vermemiş bir adamla mı geçireceksiniz ömrünüzü?
Emin olun şu an sizinle evlense bile kendini aklamak için evlenir. Bir kaç sene evli kalır ayrılır sizden. Muhtemelen sadece 1 ay sonra boşandığınız için başkasıyla evlenememiş herkes sizin 1 ayda kaçacağınız kadar büyük bir sorununuz olduğunu düşünmüştür.
Yapmayın bunu kendinize. Bir erkek tarafından sevilmiyor olmak hayatın sonu değil. Bu gün olmazsa yarın olsun ama sağlıklı olsun. Rahatlayın biraz.
Altta kalmak derken? Evlilik tek kişinin sırtlandığı bir yük değildir. Yazmak zorundayım bildiğin kadın yokluğundan sana sarmış.ya altta kalmıyordum bende suçluydum diye bir şey olur mu hiç
ne yapacağız evlenince sürekli ezileceğiz mi
yani kavga ederken altta kalmamaktan peki kocacım dememekten bahsediyordumAltta kalmak derken? Evlilik tek kişinin sırtlandığı bir yük değildir. Yazmak zorundayım bildiğin kadın yokluğundan sana sarmış.
Canım benim ben konu sahibine yazdım. Senin yazdıklarına aynen katılıyorum.yani kavga ederken altta kalmamaktan peki kocacım dememekten bahsediyordum
konu sahibi bende asiydim altta kalmıyordum yazmış ondan dedim
Ne kadar mantikli yazmissiniz cok haklisiniz soylediklerinizde.1 ayda onu terketmemin sebebi bunalmis olmamdi.meslegim hakkinda ben karar veremiyordum.agzimi acsam dayak yiyorrum.ailenle gorusme senin anan bu eve gelmeyecek ben onun ayakkabisini gorsem sinirlenirim diyordu.annem ise bana surekli meslegini birakma diyordu.bu 50 yere gittik belki gorucuye bana kiz vermiyorlar dedi.daha beter ol dedim icimden bir de biz koyluyuz diye kucumsuyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?