Seçim Yapmakta Zorlanıyorum :(

bluemoon2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
27
0
16
Adana
Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/

maalesef size buradan içinizi ferahlatacak cümleler çıkmaz...

madem bir akıl istiyorsunuz ve hatanızın farkındasınız o halde ayrılın...

ayrıldığınızda üç gün ağlarsınız, beş gün ağlarsınız ama elbet geçer acısı, devam ettiğiniz sürece vicdanınız rahat etmeyecektir... yaşadığınız utanç giderek artacaktır...
bu ilişkinin sonunda mutluluk yok...

ama tek başınıza yeniden başlayacağınız bir yolun sonunda sizi mutluluk bekliyor olabilir..

biraz cesaret... olmayacak dualara amin demeyin daha fazla...

soğumayı beklemek yerine kestirip atacaksın başka çözümü yok..
acı çekersin bir kaç ay ama sonra mutlaka unutursun..yeni biri çıkar karşına daha önce neden ayrılmadım diye kızarsın kendine..ama bunu gerçekten yapmak istiyor musun ayrılmak istiyor musun ona karar ver...
düşünmeden yap git telefonunu değiştir internettende ulaşamasın...dediğim gibi ondan hiç birşey yapmadan uzaklaşmayı beklersen asla yapamazsın..birde bakmışsın o çocuklarını büyütmüş eşiylede devam ediyor gayet hayatı yolunda..sen kalırsın birbaşına ortada..sıkılıncada dönüp bakmaz..kimseye hiç bişey olmaz olan sana olur..hatanın farkındasın zaten..dönmekte istiyorsun..dön o zaman uzatma daha fazla..
sevme konusuna gelince hepimiz çok sevdik ama ayrılınca ölmedik..örneğin ben:) ondan ayrılırsam ölürüm derdim :) Allah al ayrıldın işte ölüyor musun göreyim dedi sanırım:) ölmedim ölmemde kimse ölmez..

Çok zor bir durum ama sana dürüstçe söylemem gerek. Canın yanacak ama doğru olanı yapmalısın. Kendini böyle daha çok üzeceksin içinde huzur olmadıktan sonra. Zaman her şeyin ilacıdır inan bana.

Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/

bekar erkeklerın suyu mu çıktı? bu sevgi olarak adlandığın duygunun bedelini ileride
evlenince anlayacaksın, çünkü bunlar yanına kalmayacak...sistemin geri dönüşü meselesi yani.

şuan sistem ilerliyor, herşey güzel hoş.
ama zamanı gelince
sevgilinin eşinin yaşadığı duyguları sende yaşayacaksın .sisteme göre. şu hayatta bildiğim ve öğrendiğim tek şey; ne ekersen onu biçersin.

bir şekilde geri dönüşüm yaşanılacak hayatımızda, bence sende bir an önce bunun bilincine varsan , belki evlendiğin zaman daha az sıyrıklarla atlatmış olursun bazı şeyleri.

seviyosun n'olcak? senın asla olmayacak, her zaman 2. kadın olacaksın, kimseye bahsedemeyeceksın, bir yerde görünmekten her zaman çekineceksın ( tanıdık cıkar mı ) diye.ve daha neler neler...ne var elde? koca bir hiç.
o bir başkasını bulucak ve senı bırakacak.

söylediği hiçbir şeye inanmassan iyi edersin, sonuçta eşine de yalan söylüyor ( eşine diyorum , en değer verip ondan çocuk yapıp ve onu aldattığı eşine) belkide zamanında onunla evlenmek için neler yapmıştır.
bunu asla sana söylemez, ancak yalanlarla geçiştirir seni.

Son düzenleme:
madem bu kadar üzgünsün,dertlisin. varlığı da yokluğu da sıkıntı senin için. varlığı kaç yıl senin yanında olabilecek? yokluğunda ise ne kadar dert çekeceksin?
yanında seninle olma ihtimali yok gibi, yıllarca çocuklarının vicdan azabı bi taraftan.
ayrılsan ise, belki 4-5 ay canın yanar,sonra yeni biri girer hayatına, unutturur belki,belki unutturmaz..
aklı başa alıp bunları düşün

Yavaş yavaş soğutmakla ya da soğumakla olmaz bu işler bir anda bıçak gibi kesip atman lazım. Ne yaparsın telefon hattını değiştirirsin bi daha da aramayacağına kendine söz vermelisin, önemli olan kararlı olmak ve kalbinin mantığının önüne geçmesine izin verme. Hiç bir zaman da yanlız kalmamaya çalış sürekli kalabalıklar içinde ol gez dolaş kendine uğraşlar bul alışveriş falan yap. Dünyada anladım olmaz olmaz diye hiç birşey hayat insana herşeyi gösterebiliyor, sana belki de bundan seneler önce bunları yaşıcaksın deseler olmaz yapmam derdin ama bi kere başına gelmiş ve aynen bu şekilde de asla unutamazsın diye de bişey yok. Allaha sığın ki sana sabır ve sebat versin ve iyi yola sevketsin. Dua et bol bol, Allah yardımcınız olsun bi an önce daha batmadan kurtulun bu durumdan inşallah...

bunların hepsini yaptım adam iş yerime kadar biliyor telimi değiştirdim ne yaparsam yapim tüm arkadaşlarımı arıyor eşi beni biliyor inat uğruna boşanmıyor benden ayrılınca donuna kadar alacağım demiş git onunla ne halin varsa gör demiş ama bu çocuklara bakmak zorundasın demiş

ya açıkçası o kadar karnım ağrıdıki bunları yaşamaktan evet 2 yıl önce deselerdi ki böyle bişi olucak ihtimal dahi vermezdim çünkü çok büyük konuştum doğru sistem böyle ilerliyor söylediklerini çekiyorsun bir kaç kişiyi bu yüzden eleştirmiştim büyük konuşmicakmışsın iğrenç br duygu bazen benim ben olduğumdan bile şüphe ediyorum ben nasıl böyle bir insana bazı şeyleri verdim diyorum kendimi o kadar suçluyorumki psikolojim bile bozuldu bu yüzden bu benim için de normal bir durum değil asla da olmiyacak herşeyin farkındayım

çok duygusalım annem babam ayrıldığında çok acı çekmiştim bu adama çok bağlandım garip bir duygu sanki onunla koptuğumuzu düşündüğümde bir garip oluyorum umarım başa çıkabilrim sağolun

zaten ayrılıp evlensek bile ben hiç bir zaman mutlu olamıcam bunu biliyorum çünkü hiç bir zaman ilk duygularını benimle yaşamış olmicak benim çocuğumda yok öyle bir deneyim yaşamadımda hep boynu bükük kalan ben olucam çocukları bile yanıma gelseler anneleri bana karşı doldurucak bunlarla başa çıkamam ben bu yaşta

çok zor olucak ama bana diyorki sen benimle olmasamda o kadınla olmicam ben diyor bende kaç defa dedimki olsun yuva yıkan kadın rolünde olmicam ben diyorum ayrılalım diyorum görüşmeyelim sen ne zaman anlaşamadığın sebebiyle ayrıldın gerçekten bitirdin herşeyi o zaman doğru yerde doğru zamanda olursak tekrar birleşiriz diyorum ona da evet demiyor tehtid ediyor ailene gider anlatırım benimle yaşadıklarını diye allahım çıkmaz bir yolun içindeyim öyle bişi yapmam lazımki izimi tozumu bulamasın

Taşlanacaksın birazdan , bizden uyarması.
"küfür koyup başına ... böyle aşka" derim ben.
Memlekette adam mı yok be kadın !
O 3 minik çocuğun vebalini senin çirkin ruhun kaldırabilecek mi ??
Yuva yıkan kadın rolünde olmayayayım demişsin ya.Bence aynaya bak önce.

Hiççte kusura bakma benim sözlerimden çok daha ağırlarını duyacaksın burada ama ne yazıkki kendine gelmeyeceksin akıllanmayacaksın ve ahlaklanmayacaksın.
Allah sizi ıslah etsin ve tüm evli kadınları senin gibilerden korusun .

burdan alacagın tepkileri biliyorsun ama iyi niyet göstergesi de bekleyemezsin.

öyle bir vazgecersin ki?

adam seni çantada keklik diye kullanıyor .bosanma bahane. bu bile ayrılman icin neden. gururunu ayaklar altına alma.

onun karısı cocukları yazık ya.. birsey diyemiyorum.

bekar erkeklerin suyu mu cıktı? nedir bu anlayamıyorum. içim almıyor ya. kadınlara en büyük kötülügü yine hemcinsleri yapıyor.

farkındasın yani ne güsel hiç iyi tepkiler almayacağının...
valla artıkkk tepkilerimi bile kısıtlamam lazım sonra uyarılar geliyo maalesefff:ssz:

aslında pohpohlamak lasımm dimi ayy canmmm yazıkkk yaaaaa
Allah kimsenin başına vermesin kınamayın başınıza gelir falan demem lazımm..:4:

yok ama olmuyor kusura bakmayın yanii
evli olduğunubiliyosun
3 tane minik minik cocuğu var biliosun
bile bile ne demeye bu haltı yiyosun bilmiyorum ...

bile bile bu ilişkiyi yaşayıp hemde sonunda bşeyler yaşadım korkuyorum ne demek
buna da anlam veremiyorum
ozman korkacağın seyler yaşamayacaksın
hepimize akıl verilmiş dimi düşünelim hata yapmayalım yaparsakta
hopppp tornistan yapıp geri dönelim die

nasıl biliosan öle yap sana verilecek akıl boşa demektir
nedenmi 3 tane mincik cocuğu olan bi adamla ilişki yaşıyosan
bide üstüne kendime olan guvenimi kaybettim diosan
ve hala birlikteysen daha da dielim ....
sen kendine yapmışsın zaten yapacağını....

Hepiniz aynısınız sadece yardım istedim kötü laf duymak değil hayatta insanın başına herşey geliyor bunu asla unutmayın asla asla demeyin allah veriyor ben zaten halimden memnun olsam gelip buraya size yazıp bu kadar laf duymazdım tek istediğim yardımdı bu ailenizden en yakınızdan birinin başına da gelebilir bunları mı söyleyeceksiniz o zaman onlara da tek istediğim bu durumun üstesinden nasıl gelebeilrim nasihatiydi yine de sağolun nasıl olsa hepiniz aynı şeyleri düşünüyorsunuz şu an ya bizim kocamızda aynını ayaprsa o zaman şunu da düşününün ya bizim kız kardeşimiz yada kızımızda aynı şeyleri yaşarsa o zaman ona da mı bunları diyeceksiniz ???

Bekar erkeğin suyumu çıktı diyorsunuz allahım ya sanki halimden memnunum gibi konuşmayın lütfen

Tugra034 sen hayatında hep doğru şeylermi yaptın hiçmi pişmanlık duyduğun bişi yapmadın ?

Valla kendime yapacağımı ne zaman yaparım biliyormusun onunla daha fazla devam ederek evet hanımlar sağ olun sayenizde bir şeyi daha çok açık öğrendim gerçekten büyük konuşmicaksın umarım beni kınayanların aynı durumlar başına gelmez

Taşlanacaksın birazdan , bizden uyarması.
"küfür koyup başına ... böyle aşka" derim ben.
Memlekette adam mı yok be kadın !
O 3 minik çocuğun vebalini senin çirkin ruhun kaldırabilecek mi ??
Yuva yıkan kadın rolünde olmayayayım demişsin ya.Bence aynaya bak önce.

Hiççte kusura bakma benim sözlerimden çok daha ağırlarını duyacaksın burada ama ne yazıkki kendine gelmeyeceksin akıllanmayacaksın ve ahlaklanmayacaksın.
Allah sizi ıslah etsin ve tüm evli kadınları senin gibilerden korusun .

Ah be kadın şu an düşündüğün sadece kendinsin .....ben öcü değilim mrk etme aslında söyleyeceğin kelime şu olmalıydı allah böyle duyguları insanın içine yanlış şekilde vermesin mrk etme ruhumu senden daha iyi biliyorum , emin ol ki bunları bana söyleyenden daha fazla çirkin değil !

Hepiniz aynısınız sadece yardım istedim kötü laf duymak değil hayatta insanın başına herşey geliyor bunu asla unutmayın asla asla demeyin allah veriyor ben zaten halimden memnun olsam gelip buraya size yazıp bu kadar laf duymazdım tek istediğim yardımdı bu ailenizden en yakınızdan birinin başına da gelebilir bunları mı söyleyeceksiniz o zaman onlara da tek istediğim bu durumun üstesinden nasıl gelebeilrim nasihatiydi yine de sağolun nasıl olsa hepiniz aynı şeyleri düşünüyorsunuz şu an ya bizim kocamızda aynını ayaprsa o zaman şunu da düşününün ya bizim kız kardeşimiz yada kızımızda aynı şeyleri yaşarsa o zaman ona da mı bunları diyeceksiniz ???

Bekar erkeğin suyumu çıktı diyorsunuz allahım ya sanki halimden memnunum gibi konuşmayın lütfen

Tugra034 sen hayatında hep doğru şeylermi yaptın hiçmi pişmanlık duyduğun bişi yapmadın ?

Valla kendime yapacağımı ne zaman yaparım biliyormusun onunla daha fazla devam ederek evet hanımlar sağ olun sayenizde bir şeyi daha çok açık öğrendim gerçekten büyük konuşmicaksın umarım beni kınayanların aynı durumlar başına gelmez

Hala ne yazıyorsun tövbe yaaa.
Bahsettiğin şey başka bir konuda ki gibi ablanın kardeşini dövmesi değil.Kınanacak bir iş yapıyorsan kınanırsın.
Allah sizin başınıza vermesin diyorsun , Allah akıl da vermiş ne günahtır onuda göstermiş.
En geçersi bahane AŞK tır !
Aşktan kimse ölmez.Acı çekeceksen çekeceksin ama kimsenin günahına girilmez aşığım ölüyorum bahanesiyle.
Evet yanlış yerdesin çünkü burada ki her kadın senin gibilerden nefret ediyor.
Pişmanlık duyduğumuz çok şey tabi ki ama bu bahsettiğin şey farklı kimseyi kendi yaptığın işle kıyaslama.

Ah be kadın şu an düşündüğün sadece kendinsin .....ben öcü değilim mrk etme aslında söyleyeceğin kelime şu olmalıydı allah böyle duyguları insanın içine yanlış şekilde vermesin mrk etme ruhumu senden daha iyi biliyorum , emin ol ki bunları bana söyleyenden daha fazla çirkin değil !

Ben evli değilim.
Hepimiz de aynıyız çünkü senden farklıyız.Ne sayarsan say yaptığını örtmez malesef laf sokmanda durumunu değiştirmicek.
Aşık mısın aciz mi ? önce bunu bir düşün.
Evli bir adama bağımlımısın.
Evli bir adamla beraberken korkmuyor dun da şimdi ailene söyleyeceği için mi görüşüyorsun.
Bırak Allah aşkına ya !
Bu forumlarda çok okuyoruz eşlerini aldatan adamları.
Sen ikinci kadınsın ve o adam karısından hiç bir zaman boşanmayacak hep döneceği evi ve çocukları olacak.
Yazık.

hayatımda pişmanlık duyacağım bişey yapmadım ama yapmış olsaydımda mümkün olduğu kadar
erken pişman olup az hatayla kurtarırdım kendimi
körü köürne senelerce aynı seyi yapmak hata yapmak anlamına gelmiyo bile isteye
yapıp ondan sonrada hata yaptımın arkasına saklamak anlamına geliyo
Sen burnunun dikine cevap vericene
yazılanları biras daha dikkatli okuyup algılamaya calışsaydın bu sekilde bi cevap vermezdin güzelim

mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa
suraya gelip yazdıklarının aynılarını yazıpp sonunda ama hersyei bitirdim sadece canım yanıyo deseydin
çok farklı yorumlar alırdın
hem üzülüp hem pişman olup hemde devam ederek güzel tepkiler alacağını zannediyoduysan hata yapmışsın...

Son düzenleme:
sana laf sokmak değil amacım ama madem yardımcı olmayacaktın neden yazıyorsun kendini tatmin etmek içinmi lütfen daha fazla yazma benim konuma ! mutlaka benim yaşadığımı burda yaşayan çok olmuştur belkide evlenmişlerdir nerden biliyorsun ? herkesin hayatının içinde misin ? be kadın !
+ şunuda açıkça ifade edim anlamadın galiba bir hatadan nasıl dönebilirim diye yardım arıyorum hatam hakkında beni yargılayın diye değil

sana laf sokmak değil amacım ama madem yardımcı olmayacaktın neden yazıyorsun kendini tatmin etmek içinmi lütfen daha fazla yazma benim konuma ! mutlaka benim yaşadığımı burda yaşayan çok olmuştur belkide evlenmişlerdir nerden biliyorsun ? herkesin hayatının içinde misin ? be kadın !
+ şunuda açıkça ifade edim anlamadın galiba bir hatadan nasıl dönebilirim diye yardım arıyorum hatam hakkında beni yargılayın diye değil

eğer bu cevap bana iseydi oku da anla sana ne sölediğimi :...

mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa

senin gibi eleştiriye tahammülü olmayanların burda gelipte nasıl akıl aradıklarını anlamıyorum
ne arıyosan onu bulursun burda inşallah
yalnız uslubune dikkat et be kadın kim sen misin ben miyimm
sana ne küfür ettim nede hakaret fikirlerimi söyledim
kaldıramıyosan yazmazsın....

Back
X