Merhaba Bayanlar ben bir aşktan muzdaribim yaklaşık 2 yıl önce birine deli gibi aşık oldum oda bana bildiğim kadarıyla ama adam evliydi ben bunu bile bile kabul ettim 3 tane çocouğu var ve hepsi minik minik eşiyle anlaşamadığını severek evlenmediğini söyledi ve ayrılacağım dedi ben salakta kandım haliyle hayatımda yaşadığım 2. ilişkimdi ve ben onunla özel bişiler yaşadım şimdi ailem duyar diye çok korkuyorum ve dediği gibi eşinden ayrılmadı sürekli maddi problemlerini ön plana sürüyor ben her gün acı çekiyorum başta düşünemedim bazı şeyleri ama şimdi evli biradamla birlikte olmak beni yoruyor o kadar denedimki ayrılmayı her yolu tekrar arayınca dayanamıyor tekrar barışıyorum ben böyle bir gaflete nasıl düştüm bilmiyorum ve kendime olan öz güvenimi kaybettim bende babasız büyüdüm ve onun çocukları benim gibi büyüsün istemiyorum ama seviyorumda allahım bu duygulardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kendime dua bile yazdırmayı düşündüm onda nefret edim soğuyim diye neler neler düşündüm burda tek suçlu benim ama hata yaptım diyede hayatım maf olsun isemiyorum lütfen bana yardımcı olun bişiler diyin etkili bişiler bunu kimseye anlatamıyorum kötü şeyler söylemeyin biliyorum aranızda bir çok evliler var inanın nefret ediyorum zaten bu durumdan :/