Doğuma Hazırlık Seçtiğim isimleri oylayalım sizce hangisi daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SEÇTİĞİM İSİMLERİ OYLARMISIZ SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL?

• Ankete Katılan
    95
  • Anket Kapalı .

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Kısa bir süre sonra allah nasip ederse bır kızım olacak ama isim bulamadık farklı isimleride beklıyorum paylaşırsanız sevinırm?

eslem erva :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kısa bir süre sonra allah nasip ederse bır kızım olacak ama isim bulamadık farklı isimleride beklıyorum paylaşırsanız sevinırm?

Oyumu Beril'e verdim. Eylül de güzel öneri olarak İdil ve Dilem

Telefondan gpzukmuoki anket?

Öğretmen olarak yorumum: beriller cok Zeki ve çalışkan olmuyor:) Eylül ler de havalı 'cool' oluyorlar pozitif anlamda:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Öğretmen olarak yorumum: beriller cok Zeki ve çalışkan olmuyor:) Eylül ler de havalı 'cool' oluyorlar pozitif anlamda:)

aaaa ilginç bir yorum üzüldüm şimdi ya beriller neden zeki değil:)))) peki sence hangi isimdeki öğrenciler zeki ve akıllı oluyor

Harika diye bi sınıf arkadaşım vardı, çok zekiydi, şimdi doktor.. Beriller zeki değil pek doğru.

Aylin'e oy verdim.
Aslında Beril ismini severim. Ama arkadaşın yaptığı yorum nedense beni de etkiledi düşündüm Beriller hakkındaki yorumunu doğru.

Tabii sizin kızınız öyle olucak diye bir şey yok.

aaaa ilginç bir yorum üzüldüm şimdi ya beriller neden zeki değil:)))) peki sence hangi isimdeki öğrenciler zeki ve akıllı oluyor

Zeynepler narin ve çalışkanlar olurlar. Klasik ama cok sevdiğim bir isimdir benim. Öykü de oyle çiti piti olurlar hem de guzel:) kizim olursa bir gun ismi öykü olacak insallah. Rabia çalışkan olur ama dinsel referansı yuksek:) Ege unisex bir isim ama akıllı ve havalı olurlar :) Allah saglik ve uzun ömür versin adıyla doğsun insallah. Gönlünden ne geçiyorsa hayırlısını dile bence arkadasim. Bunlar sadece benim gözlemlerim:)

evet zeynep ismide en güzel klasik isimlerden

hadiiiiii arkadaşlar anketimi oylaama devam oy verin :))) önerileride beklıyorum

doğum tarihi olmadan ancak bu kadar

zeynep:
nasibi makam ve paradan yana çoktur çocuktan yana nasipleri azdır.2den fazla çocuğu olan zeynep azdır.mükemmeliyetçi olurlar bu yüzden baş ağrısı sinuzit ve migrene gebedirler.

Beril :
nasibi erkekden yana çoktur fakat evlilik dediğinde beraber yaşanılması çok zorlu biridir. muhtemelen bi kaç evlilk yapabilir.hastalıktan yana da epey şansızdır. migren,fıtık (bel/boyun),rahim sorunlarına gebedirler.

Eylül :
isyankar olma potansiyeli çok tur.zinadan yana nasibi olup evlilk dışı ilişkilere meyillidirler.pek okuma meraklısı değillerdir.herkese yardım etmek isterler ama yolu doğru olmayabilir.

Aylin :
devamlı şekilde birilerinin dostluğuna işaret ediyor. yalnız yaşamaları çok zordur.eşleriyle pek sağlıklı geçinemiyecektir.sanatsal özellikleri çoktur.küçükken köpek ısırma yüksekten düşme tehlikleri vardır..ay gibi med ve cezirleri çoktur.günleri günlerine uymaz.genelde esmer olurlar. yüreklerinde çocuklara çok ayrı sevgi vardır. yemek seçmezler. banyoya çok düşkün olurlar.

Son düzenleme:

Canim nasil isimler secmisim bende öyle. Cok tehlikeli:-D:-D bu bilgilere nasil ulasiyorsunz isim analizi denen sey mi isim analizine yabancıymda biraz?

Canim nasil isimler secmisim bende öyle. Cok tehlikeli:-D:-D bu bilgilere nasil ulasiyorsunz isim analizi denen sey mi isim analizine yabancıymda biraz?

bu bilgilere internetteki siteler arazcılığı ile ulaşmassın. CİFİR ile alakalı bir ilim.

bu isimlerin etkisi doğum tarihi ile değişebilir %50

bu bilgilere internetteki siteler arazcılığı ile ulaşmassın. CİFİR ile alakalı bir ilim.

bu isimlerin etkisi doğum tarihi ile değişebilir %50

Biraz genel olacak belki ama peki bu cifir ilmi ile alakalali en uygun kiz isimleri hangisidir.

ben aylin dedim allah sağlıkla kucağında göstersin evladını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…