Doğuma Hazırlık Seçtiğim isimleri oylayalım sizce hangisi daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SEÇTİĞİM İSİMLERİ OYLARMISIZ SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL?

• Ankete Katılan
    95
  • Anket Kapalı .
Yorumlarsaniz cok sevinirim..
Ayse Sare. 24,10,2013 Anne Adi : Dilek

Dilek.. 17,12,1984 (nufus cuzdanina gore 15,01,1985) Anne Adi : Arzu ama arzi yazilmis..

sevdiğinden ayrı düşme ihtimalin var kolay inanan kendi doğruları olan birisin. özetin bu derin analiz istersen mesaj at

Beni de yorumlar misin esra 01.11.1989 anne Adi feriha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok konuşan şımarık babasının bitanesi evin reisi fartnjit vekulunç hastalığı ile boğuşan birisin . özetin bu derin analiz istersen mesaj at

Mesmerinaaaaa bende merak ettim. Adım havva 17.12.1987 doğumluyum. Anne adım hacer. He bide 9 haftalik hamileyim. Bekliyorum cnm analizini

Mesmerinaaaaa bende merak ettim. Adım havva 17.12.1987 doğumluyum. Anne adım hacer. He bide 9 haftalik hamileyim. Bekliyorum cnm analizini

Saf, masum, kolay güvenen ve çocuksu özellikler sergileyen bu insanlar inanılmaz sezgi güçleri sayesinde sanılanın aksine kolay kandırılabilen insanlar değildirler. Kendilerine güvenli görünmelerine rağmen onaylanma ihtiyacı duyarlar.

havvaların genel özelliği kocası üstüne ceketini koysa hamile kalır.

hayatının ikinci yarısında çoğu aksaklık ve balalarseni bulacaktır. karaciğer sorunun olması çok muhtemeldir Anne adı olmadan özetin ancak bu kadar

Yazdım aslında sonradan. Anne adım şerife. Bir de hayatımın ikinci yarısı derken

Ben A ile başlayan isimleri çok seviyorum. O yüzden Aylin diyorum
Hayırlarla gelsin bebeğiniz

Yorumlar mısınız?
Zeyneb 16/10/2013
Anne adı:Fatma 21/07/1994(kimliğe göre)

başarı onların anlına yazılmıştır. çok gururlu hanımefendi kendine özen gösteren bakımlı kişilerdir. fakat kötü yanları gerçekten çok kötüdür. takıntılı ve para hırsı yüzünden ve dah abir çok kötü yanı yüzünden apey hastalıklar geçirir

eğer 2 den fazla çocuğu olan bi zeynep olurda alah ona acımış demektir. çünkü çocuktan yana nasibi o kadar az dırki kısır bile diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…