Seda Sayanla -Yalnız Değilsiniz - Kanal D

Aysha29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
236
0
96
Almanya
yalnız değilsiniz kanald ekranlarında hafta içi her gün saat 14:00 - 16:00 arasında yayınlanıyor.
faili meçul cinayetler yada aralarında husümet olan aileler, bir şekilde basına yansımış ibretlik hikayelerin konu alındığı ve ailer fertlerinin stüdyoda yer alması ile konu daha etkili bir şekilde tartışılıyor.
bizde seda sayanın bu programında başarılar diliyoruz. yalnız değilsiniz programı hakkındaki düşüncelerinizi paylasalim.

Son düzenleme:
yalnız değilsiniz programının son 1 haftadır konuğu olan bir aile var. öldürülen sümeyyenin ailesi katillerin bulunması için seda sayanın programına çıktılar. seda sayan bu tür programları gayet iyi bilen ve başarı ile liderlik yapan bir karaktere sahip. umarım sümeyyenin katilleri bulunur.

ben çok kısa baktım seda sayana hiç gitmemiş program kimin agzından ne çıkıyor belli değil
bi düzene oturtulmamış otoritesiz bir program

bunlar kimki dertlere derman olacaklar tek yaptıkları insanların sorunlarıyla kendilerine tvlerde yer edinmek birde giyim tarzını degiştirmiş iş kadını gibi giyinmeye baslamıs programın formatına göre güya elbise degişmiş ne fayda içindeki aynı olduktan sonra

Kanal D yi ele gecirmis,
ay yeter artik bu kadini ekranlarda gormek istemiyoreeee bôöö geldi :bbo:

programı tam izlemedim ama gördüğüm kadarıyla canlı deniyor ama canlı gibi değil nasıl desem sıcak değil desem oda değil garip geldi

programda bir soğukluk bir tuhaflık var bir türlü bize iyi bir elektrik vermiyor

Güvendiğimiz dağlara kar yağdı

Seda Sayan'ın halka yardım ettiği programda tarihe geçecek bir rezalet yaşandı.
--------------------------------------------------------------------------------
Duygularımızla oynadılar
Müge Anlı'nın atv'de ekrana gelen "Tatlı Sert" programındaki başarısından yola çıkan Seda Sayan, "Yalnız Değilsiniz" adlı bir program sunmaya başladı. "Kayıp sevdiklerinizi bulalım, gizli kalmış cinayetleri çözelim" diyerek vatandaşa yardım edeceğini duyuran Kadırgalı'nın ne yazık ki vatandaşın duygularıyla oynayıp izleyicileri kandırdığı ortaya çıktı! Her fırsatta "En güvenilir ünlüyüm" diyen Seda Sayan'ın düzmece programı 13 Ekim tarihinde ekranlardaydı. Düzmecenin başrolünde ise "Hafize Ana" vardı.

Sahte gözyaşları akıttı
Hafize Ana", oğlunu 8 yıldır görmediğini ve buna gelininin sebep olduğunu söyleyerek gözyaşlarını akıttı. Acılı öyküsüyle herkesi duygulandıran Hafize Ana, programın konuğu dedektifleri de seferber etti. Ve birkaç gün sonra Hafize Ana, canlı yayında 28 yaşındaki oğlu Recep'e 8 yıllık hasretin ardından kavuştu. Yayında gözyaşları sel oldu, Seda Sayan da bu duygusal tablo karşısında ağladı... Ancak ne Hafize Ana, ne Recep ne de yaşanılanlar gerçekti...

8 yıllık hasret tamamen yalan
Asıl adı Sevil Karviç olan "Hafize Ana", herkesi canlı yayında kandırdı. Gerçekte "Recep" isminde 28 yaşında bir oğlu bulunmayan Sevil Karviç, 8 yıllık "sözde" hasretine canlı yayında son vermişti!

Bas parayı kap mağduru
IMC Ajans'ın kadrolu oyuncularından Sevil Karviç, birkaç sene önce yine bu tarz programlarda mağdur olarak ekrana çıkmıştı. "Yalnız Değilsin" de de Hafize Ana rolünü üstlenen 69 yaşındaki oyuncunun gerçek hayatta bir kızı ve 45 yaşlarında bir oğlu var. Sevil Karviç'in oğlu ise Seda Sayan'ın programında bahsettiği gibi ızmir'de kayıp değil annesinin yanına ısta

vay beee
ben diyorum zaten ya bu işler sedanın harcı değil..
izlenirse yapsın o sabah eğlencelerini otursun ...
ne işi var bu işlerle zaten beceremiyor da
bu işi en güzel müge yapıyor
ellerine kollarına sağlık...

Sabah gazetede okudum ve hiç şaşırmadım..Böö geldi banada ekranda görmekten...Yeter çekilsin artık rahat bıraksın bizi ve ekranları....

katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5,hiç beceremıyor(kelimeler mügeden çalıyor),hem bulduğu misafirler sahte ve inandırıci değiller,:sinifsinif:seçtiği konular berbat:1ninca:,yane seda sayan bu programda tam fiasko yaşıyor:1shok:,eski programlar yapsın daha fazla rezil olmasın:dilcikar:

Seda Sayan'ın sunduğu 'Yanlız Değilsin'de 'mağdur' Hafize Ana'nın oyuncu olduğunu Kadırgalı itiraf etti.

Ancak 'suçu' eski ekibin üzerine attı... Ancak eski eki Sayan'ı bir kez daha zor durumda bıraktı..

TV tarihine geçecek olay, 8 yıldır oğlunu görmediğini söyleyen Hafize Ana'nın gerçekte bir oyuncu olmasıyla patlak verdi. Hafize Ana'nın anlattıkları ve akıtılan gözyaşların "sahte" olduğu haberimizin ardından, olayı Seda Sayan da doğruladı.

Dün Fox TV'de ırfan Değirmenci ile Çalar Saat programına katılan Seda Sayan, bahsedildiği gibi Hafize Ana'nın gerçekte oyuncu olduğunu bildiğini itiraf etti. Hafize Ana'nın hikayesinin sahte olduğunu sonradan öğrendiğini öne süren Sayan, "Bu haberi eski ekip yaptı, ben de onları kovdum. Bu konuda daha fazla konuşacak durumum yok" diyerek suçu başkalarının üzerine attı.

SAYAN'I ZOR DURUMDA BIRAKAN AÇIKLAMA

Seda Sayan'ın sözlerinin hedefi olan "Yalnız Değilsiniz"in eski Haber Koordinatörü Muhammet M. Şahin, Takvim gazetesine açıklamada "Olayın çirkinliğine kimsenin söyleyecek bir sözü yoktur herhalde" diyerek başladı ve ekledi: "19 Eylül 2009 tarihinde Seda Sayan'ın programında çalışmamız başladı. 9 Ekim 2009 Cuma akşamı ise anlaşmamız sona erdi. O tarihten itibaren de Nebahat Sekman ve ekibi programı yapmaya başladı. Sözü edilen 13 Ekim Salı günü yayınlanan programı ben ve ekibim yapmadığı gibi bahsi geçen düzmece haberle ilgili hiçbir çalışmamız olmamıştır. Bu haber tamamen bizden sonra gelen ekip tarafından hazırlanmış ve yayınlanmıştır."

Yüksel Aytuğ TV Eleştirmeni
Güvenilirliği sarsılacak
Seda Sayan her fırsatta Türkiye'nin en güvenilir insanı olduğunu vurguluyor. Ama imzası bulunan programın hakimiyetini elinde bulunduramıyor. Skandal, programın reytingini yükseltebilir ama işin kötüsü Sayan'ın halkın güvenini sarsması olacaktır.

Kadir Çelik Gazeteci
Asla kabul edilemez
Bu durum ortaya çıkartılmasaydı ne olacaktı? ınsanlar kandırılmaya devam edecekti. Ben de daha önce 'Susma' isimli programı Seda Sayan'la birlikte yaptım ama bizim zamanımızda bunlar olmadı. Bunu kim yaparsa yapsın asla kabul edilemez.

Armağan Çağlayan Yapımcı
Anlamaması imkansız
Yıllardır programlarını başarıyla götürmüş bir televizyoncunun bunun kurgu olduğunu bilmemesi inandırıcı değil. Varsayalım Seda Sayan bilmiyor, ama yapımcısı mutlaka biliyordur. Seda Sayan gibi bir isim, bunun kurgu olduğunu hissetmiştir.

Nilgün K. Tahmaz TV Eleştirmeni
Bildiği işi yapmalı
Yıllardır 'halkın en güvendiği isim' olan ve bunu defalarca elinde dergiyle programa çıkıp hatırlatan Seda Sayan'a böyle bir oyunun içinde olmak yakışmadı. Herkes bildiği işi yapmalı. Seda Sayan, şarkı söylemeli ve bizi 'yalnız' bırakmalıydı.

Nedense bu haberler beni hiç şaşırtmadı. Neyseki ortaya çıktı da insanları kandırmaktan vazgeçerler.

simdiye kadar cikmamasina ben sasiriyorum zaten biliyorduk ispatlandi..hic hazmetiyorum bu bayandan..hayati yalan.imaji durust insan..

simdiye kadar cikmamasina ben sasiriyorum zaten biliyorduk ispatlandi..hic hazmetiyorum bu bayandan..hayati yalan.imaji durust insan..

aynen sana katılıyorum..gına geldi artık böyle programlardan....ööfff emeklide olmuyolar ki evlerinde otursunlar...onurun anası...kaydirigubbakcemilekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…