Seda Sayanla -Yalnız Değilsiniz - Kanal D

töbe töbe
susmaydı programın adı değişti yanlız değilsin oldu. tutmadı. katili bulunmamış cinmayet peşine düştü tutmadı. uyduruk konuk buldu tutmadı .evlendiriyor nekadar direndi gitmemek için bu kadın ya
buda tutmazsa ne yapacak

:roflol:

akasya durağına geçer napıcak şakkıdı

yerimsenibenyerimsenibenvereliniortak

Bildiğiniz üzere Seda Sayan hakkında bir süredir basında bir takım şeyler yazılıp çiziliyordu...

Seda Sayan bu yazılıp-çizilenlere Kanal D’de canlı yayınlanan programı "Yalnız Değilsiniz!’de şu sözlerle cevap verdi...

"Bir kaç gündür hakkımda yazılıp çizilenleri okumuşsunuzdur. Neredeyse tüm ciddi gazetelerin baş sayfasındaydım. 18 yıllık televizyon hayatımda bırakın başkalarıyla ilgili yalana iştirak etmeyi kendimle ilgili de hiç bir zaman yalan konuşmadım ve hiç bir şeyi sizden saklamadım. 18 yıllık televizyon hayatımda ilk kez bilgim dışında bir olayı yaşadım ve gerekeni yaptım. Yaşanan bu olayla birlikte ne kadar düşmanım olduğunu görmüş oldum. ıyi ki sizler ve sizin dualarınız var... Size hiç bir zaman yalan söylemedim. Yalanla bir iş yapmadım. Güvenilirliğe gelince; basından arkadaşlarımıza bu konuyla ilgili açıklık getirmek istiyorum.. 2 yıldır yapılan araştırmalarda halk ’Biz Seda Sayan’a güveniyoruz’ diyor. Buraya çıkardığım mağdurla ilgili değil bu güvenilirlik.. Güvenilirlik konusu ’Türkiye’deki ünlülerin; politika, sanat ve iş dünyasındaki ünlülerin hangisinin sözüne güveniyorsunuz?’ sorusuna halkın verdiği Seda Sayan cevabıdır. Bunun programıma çıkardığım mağdurla falan alakası yok. Bu benim kalbim ve karakterime duyulan güvenle alakalı bir şey..."

ne derse desin biz güvenmiyoruzlmaz:

ya daha oncedee bu biras ortaya dokuldu isinden olmustu diyen kisi oyle hatirliyorum..neresi durust anlamadim..durust olmasinin bana yarari ne onu hic anlamadimmm...fisfisfis

bugün mavi şekerde izledim
seda sayanın yalnız değilsinindeki konuklar oyuncumuş.
sada sayan sürekli tv çıkıp herkes bana güveniyor diyip duruyor senelerdir.
mağdem güveniyoruz.geçen sene magazincilere hamileyim die bir laf söylemiş
snra yalan olduğu ortaya çıkmıştı,magezincilerde demiştiki hani siz en doğruyu söylerdiniz...aman ya bizene pehhhhh

[ı]aynen katılıyorum bacım... Inatla terk etmiyor kanal d yi...
Kanal d de buna gebe midir nedir onlar da onu salmıyorlar..bırakın kadını da gitsin evinde kocasına çorba yapsın.....
[/ı]

Kanal D'de Seda Sayan'ın 'Yalnız değilsiniz" adlı programına katılan konuğun bir oyuncu olduğunu ortaya çıkartmasının ardından, RTÜK sahtekarlığın faturasını kesmek üzere kolları sıvadı.
RTÜK, Seda Sayan'ın 'Yalnız değilsiniz' adlı programına katılıp halkın duygularını sömüren oyuncu konuk için harekete geçti. Üst Kurul, bu sahtekarlığa 1 milyon TL ceza kesmeye hazırlanıyor

Sahtekarlığa rtük el koydu

Seda Sayan'ın 'Yalnız değilsiniz" adlı programına katılan konuğun bir oyuncu olduğu ortaya çıkmasının ardından, RTÜK sahtekarlığın faturasını kesmek üzere kolları sıvadı. Söz konusu skandal 13 Ekim'de yaşanmıştı. Şarkıcı Sayan'ın ,"Kayıp sevdiklerinizi bulalım, gizli kalmış cinayetleri çözelim" sloganıyla sunduğu programa, "Hanife Ana" adlı bir kadın katılmış ve 8 yıldır oğlunu göremediğini gözyaşları içinde anlatmıştı.

ışte dürüst programcılık dersi

Daha sonra bu kadının bir senaryoyu hayata geçirdiğini ve gerçek kimliğinin ise ajansa kayıtlı bir oyuncu olan Sevil Kalviç olduğu ortaya çıkmıştı. Bu rezaletin ardından devreye RTÜK girdi. "Turuncutime" ın haberine göre, Üst Kurul, programa 1 milyon TL ceza kesecek.

Esra Ceyhan da cezalık olmuştu

Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine seyirci kalmayan RTÜK'ün cezasından programcı ve sunucu Esra Ceyhan da nasibini almıştı. Ceyhan'ın sunduğu programa, RTÜK tarafından, Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün danışmanı Şahane Müftüoğlu ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine tam 500 bin TL'lik fatura kesilmişti.

Skandalın patlak vermesinin ardından Sayan, "Konukları ayarlayan ekibi kovdum" diyerek savunma yapmıştı. (TAKVıM)

alinti...

bu da çok sürmeyecek görün bakın ablanız dediydi dersiniz...

Yıllardır sazlı sözlü sabah programları yapan Seda Sayan, izleyicisinin yeni formatını yadırgadığını söyledi. 'Laf Aramızda' programına konuk olan Sayan, seyircisine yeni formatını kabul ettirmek için çabaladığını belirtti.

SAVAŞ VERıYORUM
Sosyal konulara değinerek risk aldığını ifade eden Seda Sayan şunları söyledi: "Eski programlarıma bakacak olursanız, zaten o eğlencenin içinde de ben bunları yapmışım. Sadece orkestra ve şarkıyı çektim içinden, izleyici çok boşluğa düştü. Yeni formatı kabul ettirmek için ciddi bir savaş veriyorum." "Seyircim kahkahamı özlüyor" diyen Sayan, "Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım" şeklinde konuştu. (Televizyon Gazetesi)

delikafaduldendelikafadulden egeciğim seda kalite kontrol yapmamişmııınaniknaniknaniknanik

delikafaduldendelikafadulden egeciğim seda kalite kontrol yapmamişmııınaniknaniknaniknanik

ben en güvenilirim ayaklarıyla, ne yaparsa yapın kabul edilir diye düşünüyor galiba.ama kendide sakin durmaktan sıkıldı.kahkahaları ve göbek atmayı özledi.ama oda tutulmuyor artık.benim şu anda anladığım sedayıda kandırıyorlar sen en güvenilirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…