- Konu Sahibi sedans
dr. nebil bozdoğan.. ankara..
mrhb bende gorebilirmiyim resimlerini, bu doktor nekadara yapiyor burun ameliyatlarini ogrenebilirsem sevinirim isauraninkide cok guzel olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr. nebil bozdoğan.. ankara..
saollun kızlarr.. yaa özel bişe uygulamadım ama bu forumda cılt bakımında da belırttıgım bı sabun wardı ve bn amelıyattan öncede kullanırdım ve burda forumda yazdıktan sora sabunda baya patlama olmuşş tum aktarlardan o sabunu arıolarmışş ama bn aldığım yere gıdıp reklamınızı yaptın demedım:) desemıydım acaba:) yılan yağı sabunu kullanıyorum hatta alcım varkende alcı dısında kalan bolgeyı sabunladım.. hala kullanıyorum belkı onun etkısıdır ama onun dısında özel bı cılt bakımı yaptırmadım..
dodecım bnım dr.um nebıl bozdoğan sen burdan yazmıosun profılıme yazıyosun ama bnde profıle yazamıyorum burdan yazıyorum ıstersen cvplarını buraya yaz karışıklık olmasın cnm:)
SEDANSSmerhaba sedans ben de nebil beyle görüştüm. bu yaz ameliyat düşünüyorum. seni ekledim ama kabul etmedin sanrım. resimlerini gremiyorum. ameliyattan biraz korkuyorum ama nebil bey çok güven verici. eklersen sewvinirim. teşekkürler.
tesekkurr ederimm herkese hem burdann hemdee ozelden gonderdiginiz yorumlarr msjlar icin...
cnm bn arkadaslik daweti gonderenlerden fotolari olanlari genelde kabul ediorum bu konuda lutfeen kizmayin...
arkadaslik daweti gonderirsen ve fotonuda eklersen sewinirim..b uarada bnim dr.um nebil bozdogan.. her konuda cok memnun kaldimm sadce ii bi ameliyat olmasi diildi menun kalmami saglayan herzaman ve her an her soruma ictenlikle cwp wermesi ve kesinlikle saglam ellerde oldugumu hissetirio bu cok onmeli bnce.. estetik ameliyatlarda.. cunku pisman olurmuyum acaba eski halimi arar olurmuyum diee dusunuluo.. ve onemli dr. kesinlikleee..
sedans ben de göremiorm cnm resimlerini ama anlaşılan cok güzel olmus.ben sadullah karun düşünüyordum fakat ankara olursa gidip gelmem daha kolay olucak smd ankaradaki doktorlara bakmya basladım.nebil beyi övüyorlar ama ben hiç ona olan birirnn resmini görmedm kabul edersen sevirinrm cnm güle güle kullan yeni burnunu bu arada:)
kızlarr ekledim sizi.. bi süredir gırmıyordum nete diye şimdi ekleyebildim bakabilirsiniz fotolara marım bi fikir olur sizin için..