sedans'ın 2, 3 ve 3bucuk aylık burnu=)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewett cnm bnde ısauranınkinide gördükten sora net karar werdım nebıl beye.. cok memnunum.. ekledım senı bak bakalım fotolarıma yorumunu beklıyorummmmmmmmmmmmmmmm:)

özel msjlarınızz için çok tesekkurlerr... özeldende msj gönderemedim diye buraya yazıyorum.. bnım dr.um nebil bozdoğan ankara tunalı hilmi cad.de muayenesi.. amelıyatım çağ hastanesinde oldu ama o tercihe bağlı bn çağ hastanesini istedim.. sorularınızı herzaman yanıtlarım..

saollun kızlarr.. yaa özel bişe uygulamadım ama bu forumda cılt bakımında da belırttıgım bı sabun wardı ve bn amelıyattan öncede kullanırdım ve burda forumda yazdıktan sora sabunda baya patlama olmuşş tum aktarlardan o sabunu arıolarmışş ama bn aldığım yere gıdıp reklamınızı yaptın demedım:) desemıydım acaba:) yılan yağı sabunu kullanıyorum hatta alcım varkende alcı dısında kalan bolgeyı sabunladım.. hala kullanıyorum belkı onun etkısıdır ama onun dısında özel bı cılt bakımı yaptırmadım..
dodecım bnım dr.um nebıl bozdoğan sen burdan yazmıosun profılıme yazıyosun ama bnde profıle yazamıyorum burdan yazıyorum ıstersen cvplarını buraya yaz karışıklık olmasın cnm:)

valla canjım maşallah cıldınde cok guzel gözukuyor.. söyledıgın sabunu bende aldım bende amelıyat olucam yaz sonu gıbı dusunuyorum.. amelıyattan sonrada kullanırım mutlaka ınsallah banada iyi gelır cunku burda öyle resımler varkı amelıyatla beraber cıltlerı mahvolmuş resmen burunlarının ustunde yanaklarında hep sıvılceler var.. bu beni cok korkutuyordu..
sahıden cok yakışmış burnun harikaaaaaaaaaaaa maşallahh 41 kere:nazar:

teşekkurr ederım cnm... bncede yaz sonu gıbı ol olcaksan sıcaklık falan olmusuz etkılıomuş..

buarada dr.un adını soranlar için profıl msjlarından yazıorum nebıl bozdoğan ankara.. profıle yazamıyorum diye buraya yazıyorum.. ve daha öncede söylemiştim başlarıda okursanız görceksiniz.. tekrar teşekkurler..

SEDANSSmerhaba sedans ben de nebil beyle görüştüm. bu yaz ameliyat düşünüyorum. seni ekledim ama kabul etmedin sanrım. resimlerini gremiyorum. ameliyattan biraz korkuyorum ama nebil bey çok güven verici. eklersen sewvinirim. teşekkürler.

SEDANSSmerhaba sedans ben de nebil beyle görüştüm. bu yaz ameliyat düşünüyorum. seni ekledim ama kabul etmedin sanrım. resimlerini gremiyorum. ameliyattan biraz korkuyorum ama nebil bey çok güven verici. eklersen sewvinirim. teşekkürler.

cnmm dawettını goremedım burdan yazını okuyuncaa bn senı ekledım sen kabul et bnıı:)
bnde nebil beyıı ilk gorsmneden ıtıbaren guween verıcı bullduumm oyusdennn başka kımseyle gorusmedım daha soraa öncesınde bıkac ısımle konuşmuştumm.. wee suan ınanılmass memnunummm... hep olumlıu şelerr duyuyorum... inşallahh sendee güzel sonuçlar alırsın..
fotolarıma bakabılırsın artıkk yorumlarını beklıorum burdann..

sedans ben de göremiorm cnm resimlerini ama anlaşılan cok güzel olmus.ben sadullah karun düşünüyordum fakat ankara olursa gidip gelmem daha kolay olucak smd ankaradaki doktorlara bakmya basladım.nebil beyi övüyorlar ama ben hiç ona olan birirnn resmini görmedm kabul edersen sevirinrm cnm güle güle kullan yeni burnunu bu arada:)

tesekkurr ederimm herkese hem burdann hemdee ozelden gonderdiginiz yorumlarr msjlar icin...
cnm bn arkadaslik daweti gonderenlerden fotolari olanlari genelde kabul ediorum bu konuda lutfeen kizmayin...
arkadaslik daweti gonderirsen ve fotonuda eklersen sewinirim..b uarada bnim dr.um nebil bozdogan.. her konuda cok memnun kaldimm sadce ii bi ameliyat olmasi diildi menun kalmami saglayan herzaman ve her an her soruma ictenlikle cwp wermesi ve kesinlikle saglam ellerde oldugumu hissetirio bu cok onmeli bnce.. estetik ameliyatlarda.. cunku pisman olurmuyum acaba eski halimi arar olurmuyum diee dusunuluo.. ve onemli dr. kesinlikleee..

sedans ben de sana arkadaşlık teklifi gönderdim ama kabul edilmedim. hani yazmışsın ya fotoları olanların arkadaşlıklarını kabul ediyorum diye ben açıkçası anlayamadım sen benimle arkadaş olmadan zaten profilimde albüm var mı yok mu göremezsin ki? :olmaz: çünkü ben fotolarımın herkese açık olsun istemedim.

sedanss teşekkür ederim resimlerini gördüm, gerçekten güzel olmuş burnun, beni anestezi konusunda korkutuyolar, bakalım daha karar veremedim.

kızlarr ekledim sizi.. bi süredir gırmıyordum nete diye şimdi ekleyebildim bakabilirsiniz fotolara marım bi fikir olur sizin için..

sedans ben de göremiorm cnm resimlerini ama anlaşılan cok güzel olmus.ben sadullah karun düşünüyordum fakat ankara olursa gidip gelmem daha kolay olucak smd ankaradaki doktorlara bakmya basladım.nebil beyi övüyorlar ama ben hiç ona olan birirnn resmini görmedm kabul edersen sevirinrm cnm güle güle kullan yeni burnunu bu arada:)

cnm ben bu forumda cok gördum nebil beye amelıyat olan ve onların resımlerı yol gosterici oldu öyle karar verdim nebil beye.. yoksa bnde coookkkk arastrdımm dr. ama en son nebil bozdoğanda karar kıldım ve iikidee yapmışımm diorum..inşllhh sizde pişmanlık yaşamazsıınızz amelıyattan sora cunku bu forumda pişman olanlarda var onları okuyunca korkmuştum bnde pişman olurmuyum dıyee cok şukur ööle bişe olmadı..

Beni de arkadaşlık listene ekler misin? ızmir ve Ankara estetik için düşündüğüm 2 şehir. Doktorların çalışmalarını görmeden karar veremiyorum.

kızlarr ekledim sizi.. bi süredir gırmıyordum nete diye şimdi ekleyebildim bakabilirsiniz fotolara marım bi fikir olur sizin için..

sedans çok teşekkür ediyorum. gördüm resimlerini. hakkaten çok tatlı bir burnuşun olmuş. maşallah nazar değmesin :nazar: böyle güzel burunları görünce bir an önce ameliyat olmak için sabırsızlanıyorum delikafadulden

teşekkur ederım arkadaslarrr bnde bu yorumları okuyunca ve cevremdende olumlu tepkıler alınca iikide yaptırmışım diyorum=)
inşallahh herkesin istediği sonuçla tamamlanır amelıyatlarıı en cok korktuğum buydu cunku ya pişman olursam die.. dr. seçimi kesinlikle cok önemli..

inşallah benimde istediğim gibi olur bende gıttım konuştum görüştümm daha netleştirmedik ama eylülde olacam..
seninki kadar güzel olur inşallah zaten senin resminle gidicem:)

başından okuu cnm.. ankarada nebil bozdoğana olmuşş inşallahh eyluldede bende olacam, nebıl beyın amelıyat fıyatlarıdaa ortalam 4000-5000 arasında değişiyor..

Back
X