- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Meleknuurr
Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
Hala buralarda mısın bilmiyorum ama ben yazayım sen okumasan da başka sedef hastaları okur belki.
10 senedir sedef hastasıyım, 3 senelik evliyim. Evlilik öncesinde de 5 yıllık ilişkimiz vardı.
Yani sekiz senedir eşim sedeflerimle beraber. Dönem dönem çok abartıyor dönem dönem hiç iz bile kalmıyor. Hatta 4 sene boyunca hiç çıkmadı. Ama lezyonlarım olduğu dönemlerde bile eşimle ilgili hiç sıkıntı çekmedim.
İnançlı biri değildir pek, oraya bağlama durumu diye yazıyorum. Ama bir günden bir güne sedefim var diye bana dokunmak istemediği olmadı. Hatta çoğu zaman gelir tek tek öper, koca öpücüğü şifa olur der. Yetişemediğim yerlere ilaçlarımı sürer. Yani anlicağın eğer karşında seni seven bir insan varsa ne sedefin önemi var ne görüntünün.
Hiç endişe duymadım ben sedef hastasıyım kim beni beğenir falan diye. Sedeflerimden de hiç utanmadım, kapatmaya çalışmadım. Yazın elbisemi şortumu eteğimi giyiniyorum yine. Denize havuza giriyorum. Ki denize mutlaka girmeli sedef hastaları. İyi geçirilmiş bir deniz sezonu beni 6-7 ay rahat ettiriyor. Kaplıcalar, balıklı göller falan çok işe yaramıyor.