Sedef hastası biriyle evlenmel

Ben bir doktor sayesinde saçımda olan 15 yıllık egzamamdan kurtuldum. İsteyene mesajal adını yazabilirim

Kollarımdakiler ise hafifledi. Onlar da geçecek inşallah

Ya saçmalama meleknur
Hangimizin problemi yok .
Yaratık degilsin ya sanki

Dogru kisiyle evlendikten sonra bunlarin sorun olacagini sanmam.
Ki hicbirimiz icin saglik garantisi yok. Yarin ne olacagimiz belli degil. Hastalikta saglikta kabul ediyoruz birbirimizi.
Sizi seven bir insan zaten sizi incitmez.

Ankarada ki doktora gittiniz mi? Birde şuan ki durumunuz nedir.

İsviçre'den iki tane ilaç getirttim. Biri boksörlerin kullandığı yanık ve morluklar için. Sedeften dolayı iz kalan yerlerim için kullandım. Diğeri ise yaralar için getirttim. Bana çok çok iyi geldiler.. doktorlardan maalesef hiç bir fayda göremedim ben. Bu ilaçları doktor kontrolünde almadığım için isimlerini burdan vermem doğru olmaz. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Bir de annemde ileri derece sedef var.. bu kış kollarını tamamen sarmıştı sedef.. bayramda tatile gitti sürekli güneşte kalmış döndüğünde tamamen temizlenmişti kolu.. şok oldum! Bunun en iyi ilacı güneş kesinlikle

İsviçre'den iki tane ilaç getirttim. Biri boksörlerin kullandığı yanık ve morluklar için. Sedeften dolayı iz kalan yerlerim için kullandım. Diğeri ise yaralar için getirttim. Bana çok çok iyi geldiler.. doktorlardan maalesef hiç bir fayda göremedim ben. Bu ilaçları doktor kontrolünde almadığım için isimlerini burdan vermem doğru olmaz. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Bir de annemde ileri derece sedef var.. bu kış kollarını tamamen sarmıştı sedef.. bayramda tatile gitti sürekli güneşte kalmış döndüğünde tamamen temizlenmişti kolu.. şok oldum! Bunun en iyi ilacı güneş kesinlikle
Benim ki daha başlangıç aşamasında doktorlar hep kortizonlu krem yazıyorlar yeni doğum yaptığım içinde kullanmak istemedim. Baya bi araştırma yaptıktan sonra aiden salih i buldum ankarada ki yerine gittim bize gelen ileri derece sedef hastaları şifa buldu dedi bakalım ben nasıl sonuç alacam:)
sedef geçen sene tatildeyken başladı malesef :(
Bakalım bu yaz tatilinde nasıl olacaklar:)

Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
5 aydık evliyim 4 senedir beraberiz evlenmeden önce sevgiliysen Sedef oldum ve vücudum tanınmayacak haldeydi el ele gittik hastaneye ben kollarımı saklamaya çalıştıkça kızdı banakapri bile giyemezsim bacaklarım görünecek diye gitti bana etek aldı dizimin altındaydı ama giymem dedim görünüyordu ve kabarmıştı tüm vücudum giyinmeyi sevdiğimi biliyordu giydim elimden tuttu avm de gezdik bana bakıyorlar diye ağlayacaktım neredeyse ama onun sayesinde atlattım bu psikolojiyi kimseyi umursmamaya başladım yarım kollu giymeye başladım ve ben kafaya takmayı bırakınca sedefimde geçti ara ara soğukta ve stresli olduğumda vücudum kızarıyor o kadar

Back
X